Komentari na vest

Crno-beli prijavljeni Evroligi zbog navijačkih ispada

M

Mosquito

pre oko 2 sata

Zbog Vučića bi KK Partizan mogao da završi u Hagu...
S

Sale Kg

pre oko 4 sata

Nemoguće da je za Kulturno umetničko društvo stigao bilo kakav prigovor, pa oni pevaju dečije pesmice i izvode kulturno-umetnički program edukativnog karaktera!
R

Realni Arth

pre oko 10 sati

E moj PFC, umesto da podrzis i da kritikujes te momke koji koriste lasere, ili sta vec, ti odmah kod komsije, nc, nc, nc,nc..... valjda ustacemo jednog jutra i biti normalni, i samokriticni a ne da nam kazi prst visi sve vreme, jer se ceo svet okrece oko kosarke! Inace, naravno da podrzavam svaku uvredu, svaki baceni novcic ili upaljace ili sta god drugo sto moze da povredi igraca. Pozdrav!
J

Ja74

pre oko 11 sati

Slazem se,bez uvreda.Samo ,kako da znamo, ciji su ti,sto vredjaju tokom utakmice.Strani placenici ili domaci izdajnici. Tesko se to moze spreciti,na zalost.
K

Kampaco

pre oko 11 sati

A koji to strani placenici? Jel ovi vasi iz Laktasa na tribinama?
V

Vinegart

pre oko 11 sati

Najvaznija stavka: "prijavljen po službenoj dužnosti od strane zvaničnika Evrolige na toj utakmici"! Dakle nikakva namestanja nisu u pitanju, kako su neki pricali, vec delegat sve zabelezi. Ne zna se ko je ludji, ovi sto u EL vredjaju Cicvua koji im sipa lovu ili nasi sto vredjaju sudije pa se bune sto donose odluke protiv naseg kluba...
p

prc

pre oko 11 sati

Pa gde je delegat na utakmici CZ Barselona da prijave Evroligi ponasanje navijaca prema Panteru?
V

Vinegar

pre oko 7 sati

utakmica je odigrana dan kasnije, zavrsena kasno, ide vikend. Sutra ce biti objavljeno da je opomenuta Zvezda