Komentari na vest

Čović novi predsednik KSS

Aleksandar Trajkovic

pre 7 minuta

Ali grobari koji su pre Ol pljuvji Pesica zato sto je Zvezdas, sad ukljucujuci zeljka ga svi podrzavaju. Ko ce o cemu grobar o postenju.
I

Immobile

pre 16 minuta

Kao što je analizirano i davno ovde pisano na ovu temu, ima više od godinu dana, pre izbora u KSBu. Mnogi si pisali da će Dragan biti potpredsendik, a ja sam upravo decidno naglašavao. -Čović predsednik -Jakovljević generalni sekretar Iako je njihov kandidat komesar Branko Aleksić pukao na izborima od "nesmenjivog" Boška Adžića i zemunske ekipe, oni su znali šta hoće i mnogi su ih nakon toga potcenili sa pričom, eto niste uspeli da izgurate vašeg kandidata (kandidat koji je obećao naibolje uslove, da će ukinuti sudske takse koje su se povećale znatno u toj godini pa su se i klubovi digli) za predsednika ipak nije taj za koga vi pričate iza vas. Ispostavilo se da jeste i da njih ti izbori u KSBu nisu puno zanimali i da ih nisu temeljno spremili. Dragan Jakovljević je lično uticao na delegate da ne daju podršku Daniloviću u promeni statuta, a uticao je preko svog prijatelja, vrlo uticajnog u ovoj zemlji. Oni su znali da ako blokiraju promenu statuta dobijaju izbore, jer Čović neće imati protiv kandidata. A tu je Dragan Jakovljević obavio ubedljivo najveći deo posla. Danilović videvši da neće moći nikako da dobije promenu statuta (jer je izbušen iz vrha, i sada traži novu funkciju), povukao se da ne bi bio poražen, pogotovo od Čovića. Što se tiče Pešića, videćemo kakva će situacija biti sa njim s obzirom da se on povukao i pre isteka ugovora znajući situaciju u savezu izjavio za medije kako Srbija treba da traži novog selektora. Zna Pešić da je ova ekipa što je preuzela savez "navijala" protiv Srbije na OI, zna po izjavama njihovim, gestikulacijama na podcastima i goatovanjima. Pešić sve prati, gleda i čita. Mnogo su ga potcenili zbog njegovih godina. Pešić ima morala, on ni sa prethodnom strukturom u savezu nije bio u dobrim odnosima jer mu nisu davali podršku. Jedino sa kim je bio u dobrim odnosima je Tarlać i zato ga je nagradio direktorskim mestom u Bajernu, jer tamo je Pešić Don Korleone. Za sada deluje da je Pešić daleko od klupe, ova struktura će mu ponuditi ugovor ali ga neće ubeđivati jer lično oni nisu za njega. Ponudiće mu ugovor, jer bi bilo nenormalno da me se posle ovakve 2 godine ne ponudi ugovor. Jedino ko bi Pešića mogao da odobrovolji da pristane da ostane tu su igrači (tim). Pešiću nije nepoznato da radi kao selektor u savezu u kom nema komunikaciju ni sa kim, tako je radio ceo ovaj ugovor. I to je ono što sam takođe analizirao i definisao, Nebojša Čović je čovek politike, ne sporta. On živi za funkcije. Sada više ne živi od njih jer je dovoljno prihodovao što legalno što nelegalno, ali i dalje živi za funkciju. Isto kao što je posmtrao mesto predsednika u KK Crvena zvezda, tako posmatra i mesto predsednika KSS. Kao političku funkciju, isključivo i ništa drugo. I sada očekujte masovnu poltronizaciju KSSa u koju će instalirati njegovu rodbinu, šlihtare, podanike i razne političke kadrove, ali će maksimalno poltronizovati to da bi njegova reč imala dalek odjek.
D

Danilo911

pre 7 minuta

Svaka cast na komentaru.
D

DOSTA LAŽI!

pre 17 minuta

Čović i Zvezda su uništili domaću ligu zarad Jadranske lige a sad se predstavljaju kao spasioci.
D

DOSTA LAŽI!

pre 18 minuta

Čović i Zvezda su uništili domaću ligu zarad Jadranske lige a sad se predstavljaju kao spasioci.
E

E je.. vas

pre 19 minuta

Taj lopurda...pa kako vas nije sram posle one kradje od sirotinje..
R

Raša77

pre 20 minuta

Zemljo otvori se...
U

Ustanite Delije!

pre 26 minuta

Ovo samo znači da hoće da nam otmu Zvezdu od Čovića, od čoveka koji nas je digao iz pepela, od čoveka koji je ugasio igokejce! Ma koji bre savez, samo Zvezda!
1

149

pre 16 minuta

Turski konjaniče ne znaš gde je levo. "Taj" daje pare od 2012 kakav Čović. Što turski konjanici vole da se prave blesikavi čudo jedno.
B

BubreguLoju

pre 30 minuta

Sve jedni te isti i sve u krug , ista lica , samo zamenjaju fotelje . Bio predsednik sad je zamenik , ovaj sto bio zamenik postao predsednik ... ccc
1

149

pre 33 minute

Javljaju se pajaci iz železnika koji dok palačinkar nije došao 2012 nisu znali gde je levo Kalemegdan nisu ni turistički posećivali. E to su ti "navijači" ali oni srama nemaju.
D

Deco, deco...

pre 17 minuta

Evo ga još jedan što misli da je svet nastao od kada se on rodio... Neverovatno, koliko ste plitki.
Ј

Јосиф

pre 36 minuta

Поента овог наслова је: Дрчелиќ нови председник КК ЦЗВ!
g

gonpo

pre 38 minuta

Kako dajete ovakav naslov pa odmah u prvoj rečenici demantuje te sami sebe? Halo, fpn, zurnalistika, Novinariiii II?
S

Skapa

pre 39 minuta

Nebitna vest za nas Grobare....i ovako nas ne zanima nasa liga
S

SB

pre 40 minuta

E sad je sve potaman, drzite fss sad i kss, nebo je granica
B

Bojan Va

pre 41 minuta

Bravo Čovke. Srećno.
B

Borky10

pre 42 minute

Al najjace sto mucenicima propade teorija da je Pesic otisao zbog Covica a ovi najbolji prijatelji i jos ce Pesic ostati jer je Covic izabran za predsednika. Naravno Pesic je rekao da vise nece da bude selektor jer savez pod grobarom Danilovicem nista nije radio na razvoju nase kosarke!
D

DOSTA LAŽI!

pre 36 minuta

Vi ste toliko uradili za razvoj naše košarke da ste je razbili 2001!
B

Borky10

pre 10 minuta

Ne druze, vi ste je razbili jer ste je privatizovali i uveli beko glupo bodovanje da narednih 20god. samo vi mozete igrati el bez obzira na rezultat! Vi ste ti koji su sve otjerali u Jadransku ligu!
D

Dadadadada

pre 42 minute

Čovke ako postanes prezidente,odsecicu kitu na sred terazija...
H

Heroino

pre 43 minute

Jos samo Djurovic na mesto tim menadzera repke i da imamo trio fantastiko najvecih otina u istoriji botovanja na jednom mestu.
D

Da,daa,daaa

pre 43 minute

Ova zemlj je otisla u p.m nama negine gradjanski pazite sta vam kazem,ovakva zla samo puska moze najuriti ovo je totalno stranacko drustvo jedne partije. Jedan covek sve odlucuje ovo ni cacesku radio nije
A

A u p m

pre 43 minute

Ova drzava je u totalnom blatu...pa ima li u nas normali ljudi da mogu sesti na tu funkciju ili bilo koju.

CrniGrobar

pre 43 minute

Da sada postoji covek kao doticni iz Partizana sa onakvim ponasanjem ne bi mogao biti predsednik KSS, covek koji mrzi Partizan i njegove navijace da sada bude predsednik saveza i jos neko kome kad spomenete ime ne pada prvo na pamet kosarka vec druge stvari.
l

lastra

pre oko 1 sat

ne znam da sam vise srecniji jer dovidjena predrag sasa koji se ruku na srce nadodeljivao pehara branku lazicu vise nego sto je sam podigao u zivotu x2 ili sto je DR Nebojsa zajahao ovu funkiju!srecno sone vole te tvoji.znas ti dobro koji
b

burek sa mesom

pre oko 1 sat

oce li sada u reprezentacij biti " ne palimo se na top 8"?!?!?!
s

sasa70

pre oko 1 sat

jel ce sada zvezda dobijati 12 milki godisnje umesto 6 milki od saveza posto "lepo" promovise Srbiju po evropi?
B

Boze pomozi!

pre oko 1 sat

Oče naš, koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje, da dođe carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja, i na zemlji kao i na nebu. Hleb naš nasušni daj nam danas, i oprosti nam dugove naše, kao što i mi opraštamo dužnicima svojim; i ne uvedi nas u iskušenje, no izbavi nas od zloga.
1

149

pre oko 1 sat

Turski konjanici ne veruju u hrišćanskog boga.
N

Nighthawk

pre oko 1 sat

Срећно Председниче!
B

Botije vuke

pre 42 minute

Takav predsednik.
I

Isto tako

pre oko 1 sat

Treba ga postaviti i za predsednika svih drugih klubova, za gradonačelnika, za predsednika vlade i ministra sporta i nek se igra čovek sam sa sobom i drzavom koja odavno ne postoji
B

Bogdannn7

pre oko 1 sat

Evo ga odgovor zašto Pešić odlazi. Sve je to selektor znao, zato se i povlači. Zamisli ti ovo 30 od 33 delegata su za Čovića, ovo je neverovatno. Ovo je pucanje u nogu našoj košarci. Pa pazite vi ovo, do juče je redovno pisao obaveštenja gde je pljuvao Partizan, redovno su se njegova gostovanja po televizijama odnosila na pljuvačinu po Partizanu, i on će sada da bude na čelu KSS-a. Ne govorim ovo kao navijač Partizana, isto bih rekao da je obratna situacija. Pa valjda postavljaš na čelo neutralno lice. Ovo može samo kod nas. Haos
P

PDK

pre oko 1 sat

Pesic danas rekao da ostaje. Sta cemo sad?

gemathegreat

pre 25 minuta

Pa sad ćete biti adekvatno sankcionisani za svako nepojavljivanje. Nema više Danilovića da se pravi na budalu.
@

@boghdan

pre 20 minuta

...mislis kao sto su i do sada bila neutralna lica? sta ono bese danilovic bio pre dolaska na celo saveza? tada ocigledno nisi isto mislio a sada prodajes ovde prazne price.
m

mile k

pre 7 minuta

Jel dosad bilo neutralno lice.
k

kamen temeljac

pre oko 1 sat

Čović može a Vidić ne.OK.
S

Stadion Aleksnadar i Tea Katai

pre 36 minuta

Pa to je vreme tih rekorda, kad Magiko prestiže Rajka onda sve može...
V

Voip

pre oko 1 sat

I odma krece njakanje. Kod Covica se zna red i ko sta radi. Bice to dobro.
D

Dadadadada

pre 41 minuta

Hoce naravno🤮🤮🤮🤮🤮🤮
G

Grobar sa istoka

pre oko 1 sat

Ja bih doveo Zorana Savica za predsednika KSS, u fudbal vratio Toleta, za predsednika drzave doveo Zeljka Pantica, ali opet mislim da bi nas krali i unistavali i gasili i......
1

149

pre oko 1 sat

Niste znali gde je levo do 2012.
K

Kup

pre oko 1 sat

Kako je definitivno propala košarka... Čović, Keselj, Tomašević...pametnom dovoljno...
@

@kup

pre oko 1 sat

a ko je tebe slagao da si pametan?
M

Metla

pre oko 2 sata

To Čovke,dominacija i narednih 15 god
D

Donnie Brasco

pre oko 1 sat

Gde ?? U beogradskom pašaluku?? Srbije neće biti za 5 godina.
u

ub

pre oko 2 sata

sve dokturi sa crvenih papira skola za ljude sa fakulteta
M

Mikac678

pre oko 2 sata

Ne znaju kako da izbace iz Zvezde pa ajde kao da mu daju KSS, jad i beda današnje Srbije!
R

R.G.

pre oko 2 sata

kad pomislis da kss ne moze nize kad ono medjutim
D

DechkoT

pre oko 1 sat

Može još i niže za novog generalnog sekretara dolazi Dragan Jakovljević, pa posle kao botovanje se ne isplati 🙏
С

Селектор Пешић

pre oko 2 sata

Немачи појма, 'ел сте стварно мислили да идем негде?
S

Seoul

pre oko 2 sata

E sad znamo zašto je selektor Pešić otišao, sa ovim likovima niko živ neće.
P

PDK

pre oko 1 sat

Pesic izjavio danas da ostaje posle izbora Cokija..
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 sata

Pešić ostaje selektor. I šta ćemo sad?
G

GhostWalker55

pre oko 2 sata

Ugasili FK Partizan, sad krecu na KK Partizan ali tu su se malo zajebali, nece to tako lako da ide pored Zeljka i 20,000+ vatrenih navijaca koji se iz nedelje u nedelju iz meseca u mesec iz godine u godinu pojavljuju, uvek prisutni i spremni na borbu do kraja ako treba, a trebace !
b

bozr

pre oko 2 sata

joj tuzan si ti
S

Storari

pre oko 2 sata

Ne loži se, 'leba ti.
g

ghosssstwalker

pre oko 1 sat

pa zar 20000+ i zeljko nisu navijaci partizana ili se delite kao na tribini na kk i fk grobare ??? znaci fk grobari su popustili ali kk grobari nece ahahah
d

d. g.

pre oko 1 sat

Da je nama Žoc živ i zdrav i osvajao sa Partizanom trofeje kao poslednje tri sezone🤣🤣🤣
c

cipiripi333

pre oko 1 sat

Ko ste vi?Sa kim vodis monolog?Jedino znate funkcionisati kad vam klub vodi Tole,Zeka,Bjeka,Velja Nevolja...,kad ste na ovom postenijem nivoju,onda ste u rangu Mladosti,Cuke...!U kosarci imate proracun za F4,ali Zeljku treba mnogo vise,..kad vas bude 200hiljada clanova,mozda bude dovoljno za Lebrona....,jednu sezonu...!!!
G

Gostina

pre oko 2 sata

Hahhahahahahhaha ala ce da cvile neki tamo preko puta Marakane,samo ne zaboravite da pomenete Kosovo ako se setite ili pozelite hahaha!
J

Job und DE

pre oko 1 sat

A vi ne zaboravite traktore😂😂
?

???

pre oko 2 sata

1.da li će reprezentacija igrati hrkljuš? 2.da li će Radonjić biti selektor? 3.Da li će Davidovac ili Dobrić biti kapiteni?
N

Na severu od 88

pre oko 2 sata

Neće,igraće onu vrhunsku i lepršavu košarku kao pod rumenim i vujoševićem, fale nam ta vremena,i borbe od 8 do 10 mesta.Hahhahahhahahah,svim ovim radostima zahvalite Pešiću, a znamo dobro čiji je.
@

@Na severu od 88

pre oko 1 sat

A čiji je Pešić? Evo živo me zanima pošto je igrao u Partizanu a i nudio se da bude trener.
X

Xyz

pre oko 2 sata

Kolac u sanduk Partizana. Fatality
A

Ahahahahaahqqg

pre oko 2 sata

ahahahahahahwhwhwhwhwhqhwqhhahahaqhahqhqhqhqhha sve je Pesic u pravu . Brodolom krece.
G

Gost033

pre oko 2 sata

ako je Čović kako je i sam rekao zaslužan što je Pešić došao za trenera,zašto je sada Pešić pobegao kada je shvatio da Čović dolazi u kss?
B

Borky10

pre oko 2 sata

Ma da pobjegao od Covica sa kojim je prijatelj i sa kojim se stalno druzi kad je u Srbiji. Naravno nije pobjegao od katastrofe u savezu o cemu govori vec 3-4god. Sta vise Covic je jedina sansa da Pesic ostane selektor.
Z

Zeljko Pantic@ Danas.rs

pre oko 2 sata

Bice vecras opsirniji sadrzaj na mom kanalu. Rece davno jedan demokrata,, KAD JE TESKO COVIC". Samo da ne zaboravmo da je jedan bivsi radikal hteo da ovaj gospodin svira klavir, bas kao i onaj sa prugastim odelom. Gde su ino bese danas 🤔
M

Mirko78

pre oko 2 sata

Doveli ovog lopova da poprave košarku kao fudbal.
N

Na severu od 88

pre oko 2 sata

Edukuj se pre nego počneš da lupaš gluposti.Fudbal je na najvišim granama od raspada stare Juge.4 lige šampiona,klub iz Srbije bio prvi u grupi lige uefa,reprezentacija otišla na evropsko posle skoro 3 decenije.Što se tiče Čovića,dao je doprinos pri svakom uspehu reprezentacije ,iznedri je i sa fmp i sa Zvezdom reprezentativaca koliko vi nećete još za 30 god.Znam da je bilo lepo kod toleta i vujoševića ali dođe kraj mraku.
Z

Zabrinut

pre oko 1 sat

Zvezda je iza Partizana 100 godina,bila i ostace,o igracima koji su igrali u Partizanu mogu samo da sanjaju.
g

gostgg

pre oko 2 sata

verovatno je izabran zato sto su videli u njemu pottncijal, mlad elokventan kulturan obrazovan.. igrao profesionalno kosarku na visokom nivou, bez mrlje u karijeri.. ko zadnji izadje iz srbije nek ugasi svetlo
s

senseimaster

pre oko 2 sata

U pravu si,nije igrao ni približno na vrhunskom nivo kao recimo Vujošević,Duda,Šakota,Trinkijeri,Mesina...i zbog tog vrhunskog nivoa su se ostvarili u drugim funkcijama....kad se samo setim kakav fudbal su igrali Murinjo,Ferguson,Van gal..zato su i bili tako dobri treneri,a isto tako zbog onakog lošeg igranja fudbala i nisu uspeli kao treneri Van Basten,Nisterloj,Runi,Lampard,Klinsman,Ševčenko,Piksi....
g

gostgg

pre oko 2 sata

druze jel si realan da uporedjujes velikog dudu ivkovica i fergusona , sa ovim sljamom srpskog drustva, sa covekom koji da zivi u toj engleskoj , o cijim igracima pricas, ne bi video belog svetla vise vec samo sobu od 3 kvadrata, a ovde dobije da vodi kss zbog politicke veze?
a

aubrt

pre oko 2 sata

sensei bato nije tebi lako, pricas o sportskim velicinama i uporedjujes kakvi su bili kao treneri i igraci a ovde je vest da je kriminalac i politicki otpad dosao sad na ideju da vodi neku instituciju kao sto je kss
S

Saša.

pre oko 2 sata

Saša Obradović Likes this 👍
Ф

Фикус

pre oko 2 sata

Па да, једини спорт у којем смо још колико толико конкурентни његовој звезди!!!! Даће Бог да вам историја суди због свега овога.
S

Sale Kg

pre oko 1 sat

Uh kako je samo bilo lepo kad je Tole Karadzić ustao iz fotelje predsednika fkp i seo u fotelju predsednika FSS. Titule su se redjale kao na traci, barjak Al KaToleta se vijorio na centru terena! To je bilo zlatno doba srpskog sporta, ovo sad je čist kriminal!
D

Dadadadadada

pre oko 2 sata

Streptomicin svega dobrog i uspesnog je Čovic. Kako moze da bude on predsednik saveza koji se poslednjih desetak godina posvadjao i sa samim sobom....čovek je aut
V

Vinetu

pre oko 2 sata

Najbolji covek za tu funkciju. Doktor, inzenjer, kosarkaski radnik iskusan i uspesan u kosarci. Sistem rada u mladjim kategoriama ce da poboljsa. Covek koji dugorocno razmislja. Zapravo jedina sansa za Partizan da mu se isplate silni milioni koje trosi, je da on ode iz Zvezde.
P

Pozdravodujne

pre oko 2 sata

Čovke je streptomicin😂😂😂😂😜😜😜😜.....odgovori čovke
b

banence

pre oko 2 sata

CIGANI VENETE ZATO JE TU ALI OVE I NAREDNIH SE OZBILJNO SUSITE
M

Mrki, Zvezda im meće, u Ligu šampiona oni neć

pre oko 2 sata

A igokejci urgentna!
R

Retarde

pre oko 2 sata

Kako si ti bacen zivot. O tebi ce uciti studente na katedrama najtezih anomalija
S

SMS

pre oko 2 sata

Sodoma i Gomora.
G

Ghost5

pre oko 3 sata

Nikad, ni pod kakvim pritiskom, pretnjama i ucenama ne igrati domacu ligu. Neka nas ugase, kazne, rade sta god žele, ne moramo ni EL da igramo! Sacekati da ova mračna vremena prodju, a moraju proći kad tad.
d

d. g.

pre oko 3 sata

Pa vi nemate s kim ni ligu ni kup da igrate. Imate 4 domaća igrača.
N

Na severu od 88

pre oko 2 sata

Tako je,samo budite istrajni u toj nameri,a ne kao protesti i hiljade drugih proglasa koje ste ugasili .Čekajte neka nova vremena,nekog novog dueta i novog toleta.Samo neka vas nada ne napušta.Hhahhahahhahhahah
N

Nenad B.

pre oko 2 sata

@ d.g. Marinković, Koprivica, Lakić, Nakić, Bošnjaković, Pokuševski, Dimitrijević + 4 stranca, za vaš dom penzionera sasvim dovoljno, ali ta cirkuska domaća takmičenja svakako ne treba igrati, zna se i zašto.
G

Grobari Arctic

pre oko 2 sata

KK Partizan treba da igra samo EL i kao Olimpijakos onomad, da igra drugu ligu sa omladincima.
S

Samo istina

pre oko 3 sata

Katastrofa, kreće rasulo. Prvo je Pešić namirisao šta će se desiti pa otišao jer je naravno u lošim odnosima sa Čovićem kao i većina ljudi iz domaćih ljudi (nema koga Čović nije pljuvao tokom decenija i decenija funkcionerskog rada), košarkaši su navikli na Pešićev sistem i pitanje je šta će biti kada dođe novi trener reprezentacije i ko će to biti. ABA liga je dobila ozbiljnog konkurenta Partizanu i Crvenoj zvezdi u vidu tek formiranog Dubaija koji može samo da raste narednih godina i na koga Čović ne može da utiče (da pravi pritiske, da preti sudijama, da piše saopštenja, da izbacuje policiju iz hale kada su neredi itd. jer Arape zabole dupe za tamo nekog Čovića), tako da se iz kvalitetne ABA lige gde imaš Partizan, Crvenu zvezdu, Dubaji, vruća gostovanja Budućnosti, Cedevita Olimpiji, Zadaru, Igokeji, te talentovanu Megu i talentovani Studentski Centar, okrećeš domaćoj ligi u kojoj su klubovi na amaterskom nivou, i sad tu amatersku ligu treba podići do nivoa da daje prohodnost ka EL. Pa malo teže, prvo što Evroligu možda ne zanima liga Srbije, a drugo što će se ta lopovska liga finansirati iz ko zna kojih fondova, pranja para i tome slično, što kriminalci jedva čekaju neki novi sistem za obrtanje para, pa će tu biti haosa, neki klubovi hoće, drugi neće...
r

rokoko

pre oko 3 sata

dubai je srpski klub koji se upravo finansira iz tih ko zna kakvih fondova
B

Borky10

pre oko 2 sata

Kakva laz al nije ni cudo jer kod vas nema ninjedan komentar ni I od istine. Pesic i Covic su veliki prijatelji.
H

Hermano7

pre oko 3 sata

Sva sreca pa ne igramo kls ove godine a nadam se i narednih 10 godina
X

XXL

pre oko 3 sata

Zar niste govorili, za vreme vladavine Danilovića, da KLS nije u sastavu KSS.
Z

Zvezda 91

pre oko 3 sata

Bravo Covke, tako treba.
T

Top Gun

pre oko 3 sata

"Kad je teško...Čović"
М

Милан Брашанац

pre oko 3 sata

Ако Небојша Човић преузме КСС, очекујте од следеће сезоне Професионалну кошаркашку лигу Србије, са проходношћу у Евролигу. Односно, Црвена звезда и Партизан ће добити лиценце на бар 3 године, а остали клубови ће се борити за Еврокуп и ФИБА Лигу шампиона!
A

Alexx

pre oko 3 sata

Ni jedna liga nema prohodnost u Evroligu.
M

Mirko78

pre oko 2 sata

Dobićemo "opozcionu" Zvezdu sa 50 miliona budžetom i Partizanom koji je državni projekat kog finansiraju navijači !!!
G

Gost 0407

pre oko 3 sata

Ko ne zna ( a vidim da mnogi ne znaju) neka pročita dužnosti i obaveze predsednika saveza propisane u Statutu KSS.Čović (ako se uopšte kandidovao za predsednika) ispunjava sve uslove: od školske spreme (doktor nauka) do angažmana i rezultata kao predsednika KSS, FMP-a i Crvene zvezde! Porediti ga sa Danilovićem koji nije završio ni regularnu srednju školu ( i koji može da se podiči samo igračkom karijerom) nije umesno, jer je Danilović samo statirao na mestu predsednika, a zapravo KSS su vodili njegovi umni saradnici ! Čoviću želim da unapredi rad i rezultate kako u klubovima , tako i u reprezentativnim selekcijama ; srećno!
H

Haha

pre oko 3 sata

Sve moze da se spominje al ne i strucna sprema politicara sa kraja devedesetih i pocetka dvehiljaditih. Mogli su i astronauti da budu preko stranke za jedan dan. Jesam partizanovac i nisam za to da Covic dodje na celo KSS. Da de razumemo nemam nista protiv da bude neko od zvezdasa,al da to bude covek koji nije ulazio u konflikte sa klubovima . Bice ovde mnogo kontriranja sa svi strana .
@

@ssss

pre oko 2 sata

Eno i Bodiroga ne ispunjava uslove pa je prvi čovek El.Upoređuješ Čovića sa Danilovićem po pitanju košarke i kažeš da Danilović ne ispunjava uslove,a čovek koji ne zna da ide peške ispunjava!Svašta će čovek ovde pročitati!
G

Gle, gle

pre oko 3 sata

Sada kada ce da prica kako Aba liga nema perpekitivu, i da se zalaze sa Srpsku ligu, komedija i cirkus sta se radi😂.
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Pa i nema perspektivu. Budimo realni.
G

Gle, gle

pre oko 3 sata

Pa nema kada ovi iz Evrolige videli kakav je cirkus i sta se radi, postalo nebitno, da moras da platis da bi igrao.
D

Donnie Brasco

pre oko 2 sata

@streptomicin….znaš li šta je streptomocin i čemu služi?? ZAŠTO si ponavljao prvi razred??? Koliko je kvadratni koren iz 2????
A

Ambulanta zdravlja

pre oko 3 sata

Ne znam samo kako nekome uopste i padne na pamet ideja da se predsednik KSS pita oko toga ko ce biti prvak i slicne gluposti. Pa evo za vreme Danilovica (2016-2024) Zvezda 7 titula, 5 kupova, a Partizan 0 titula 3 kupa. Za vreme Kapicica (2007-2011) Zvezda 0 titula 0 kupova Partizan 4 titule 4 kupa. Znaci pricamo o ljudima koji su ostavili kao igraci traga u Zvezdi i Partizanu, a dok su bili predsednici KSS situacija dijametralno suprotna, tj njihov veciti rival se nauzimao trofeja. Isto stvar i sa Covicem ce biti na celu KSS. Sta njega treba da zanima ko je uzeo Kup Koraca, evo samo neka neko logicno to objasni, dakle da bude smisleno, umesto sto kao poslednji sendvicari udarate minuse. Hoce negde njegovo ime stajati pored tog pehara? Pa nece. A sto drugima da pravi karijere, da jednog dana kazu da su uspesniji od njega na toj poziciji. Borite se sami pa koliko mozete, mozete. Pa Bodiroga je predsednik Evrolige pa vidim koliko je pomogao srpskim klubovima, bas ono uzivamo sve privilegije (da ne kazem Partizan ciji je on kao i nazovi navijac). Jednostavno ljudi rade svoj posao, a nemaju vremena za nekakve decije besmislice. Decu bar i da razumem da to pisu, ali ako neko stariji od 13 godina misli ozbiljno to da ce Covic kada dodje na mesto predsednika KSS raditi samo u interesu jednog kluba onda treba ozbiljno da se leci, i to pod hitno.
G

Glyfada

pre 23 minute

U zemlji gde se apsolutno jedan covek pita za sve, od igle do lokomotive, u takvoj zemlji ti mislis da ce predsednik KSS da radi u interesu svih klubova a ne u interesu jednog jedinog kojem je podredjeno sve u drzavi vec 12godina? Nemam vremena ni zelje da ti objasnjavam ovde, internet vidim imas pa bi bilo lepo da uradis domaci zadatak, sve ti je na dohvat ruke samo ako zelis da otvoris oci. Ti nisi ni za lecenje, ti si izgubljen slucaj ako ne vidis prst pred nosom drug.
V

Vidim da si

pre 21 minuta

Pokusao razmasljati,ali ti ne ide...zato pssst.
F

Figaro

pre oko 3 sata

Sad mi je jasno zašto je Pešić podneo ostavku
Д

Давидовац

pre oko 3 sata

е сад мало Ја да играм....
O

Opa Miki

pre oko 3 sata

Pešiću je istekao ugovor...
L

LFCC

pre oko 3 sata

Ovo je katastrofa za nasu kosarku, zbog njega je Pesic i otisao. Covic je uvek bio protiv Pesecive ideje o srpskoj ligi, uostalom Covic je covek koji je najodgovorniji za to sto je od toga da je pre 10 godina KLS vodila direktno u Evroligu, doslo do toga da danas KLS ne vodi cak ni u ABA ligu.
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Nabroji mi jednu ligu koja vodi u EL. Samo jednu.
k

katastrofa

pre oko 3 sata

ljudi terali pesica pre godinu dana pogotovo grobari sada placu sto odlazi pa na kraju dolaze do zakljucka da je kriv covic ... a niko da pomisli da pesic ima 75 godina i da mozda hoce da provede poslednje dane zivota u miru a ne u prepucavanjima i nervozi i stresu ...
m

misko123

pre oko 3 sata

sta lupas bre bosko...Covic doveo Pesica i 2001/2002..pa i 2011..pa u Zvezdu...ovo su sad vece sanse da Pesic ostane..
6

6687

pre oko 3 sata

ni jedna liga nema prohodnost u EL garantovano, nego EL svake sezone odlučuje koga će pored stalnih učesnika izabrati, a iz godine u godinu se njihov broj smanjune, tj. broj stalnih raste, dok ne bude skroz zatvoreno takmičenje
S

Srbija je to

pre oko 3 sata

Ima li neko mlađi da vodi KSS i FSS ili samo ovi od po 100 godina,koji poslednjih 40 godina samo menjaju funkcije.A za Jakovljevića se slažem da bude gen.sek. Pa čovek se ubi na Areni da hvali koga treba,funkcija bato...Đurovića postaviti za počasnog predsednika i umesto sednice da se održava savet staraca...
P

Pozdravodstrine

pre oko 3 sata

Toooooooooo.....Tea za kapitena reprezentacije i povratak Nedovica....cao Jokare i Bogdanovici.....toooooooooo
O

Opa Miki

pre oko 3 sata

@Pozdravodstrine zadrži svoju glupost u četiri zida, ne širi je po internetu...
C

Caks

pre oko 3 sata

Unistitelj srpske kosarke zlo
J

Jovan84

pre oko 3 sata

Posle ovog kadra bicemo na nivou Hrvatske .
N

Noleeeeeee

pre oko 3 sata

Nadam se da svi reprezentativci odbijaju poziv.
K

Kalitheas

pre oko 3 sata

A sto da odbiju poziv? Sta im je to Covic skrivio? Evo recimo Plavsic, Petrusev, Dobric, Micic, Guduric, Davidovac su svi igrali u Zvezdi za vreme Covica. Bogdanovic je kao mali igrao za juniorsku ekipu FMPa na turniru Evrolige. Jovic i Jokic nemaju dodirnih tacaka sa Covicem, a Avramovic iMilutinov osim sto su nosili dres Partizana isto im nista nazao nije Covic uradio. Milutinova je svojevremeno Covic nakon Partizana kontaktirao da dodje u Zvezdu, ovaj se zahvalio, Avramovica je hteo da dovede, ali nisu pokrenuli razgovore. Sve u svemu gospodsko ponasanje sa obe strane u svim slucajevima. I sto onda da se ne odazovu?
@

@Noleeeeeee

pre oko 3 sata

zasto bi? A ko to nisu radili pod Danilovicem zasto bi sada?
j

juznyyy

pre oko 3 sata

surovi profesionalizamm na snazi, tako rade košarkaške vele sile koje imaju stručne ljude, bravoooo
G

Gost324

pre oko 4 sata

Znaci Danilovic moze i sve je extra, ustvari nije extra, mestio za Zvezdu naravno i sve bilo protiv opoziciju, ali Covkins ne moze :)
D

Danilovic!!

pre oko 3 sata

Ne znam koliko imaš godina i koliko pratiš košarku. Ali Predrag Danilovic je 90 tih doneo našoj zemlji sijaset trofeja i medalja. Spada u 5,6 najboljih košarkaša zemlje. Čini mi se da Čovic nije baš taj nivo.. Mada se verovatno varam.
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Naravno da se varas. Danilovic je bio igrac u reprezentaciji ciji predsednik je bio Covic. Biti predsednik je jedno, biti igrac je drugo. Milicic je bio drugi pik u NBA, da li treba da bude predsednik saveza?
J

Jdjenr

pre oko 4 sata

Nisam navijac ni zvezde ni partizana, ali ovo nam je početak kraja u Kss, kreće raspad
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Upravo suprotno. Ovo je pocetak uspona.

Meda

pre oko 4 sata

Gotovo je i to zadnje u sportu sto je dalo rezultat smo podelili na dva dela i unistili
Z

Zaza Paculia

pre oko 4 sata

Sta god neko mislio o nekome, Čovic se vec 40 godina veoma uspešno bavi kosarkom, i prosao je sve i svasta, stvorio iz nicega tim koji je igrao polufinale Uleb Kupa, i osvojio Aba ligu... Mene zanima samo da li mu je ovo nametnuto resenje da se povuce iz Zvezde, i prepusti klub drugima, vlasti drazima. Realno, u ovom trenutku, predsednik KSS ima manjeg uticaja nego bilo koji drugi predstavnik nekog saveza.
D

DOSTA LAŽI!

pre oko 4 sata

Čović i Zvezda su uništili domaću ligu zarad Jadranske lige a sad se predstavljaju kao spasioci.
V

Vamos

pre oko 4 sata

Pa da, i uvek naravno kako vetar duva. Jedini u tom momentu za nacionalnu ligu je bio Partizan a sad ga satanizuju što neće da igra privatnu košarkašku bet ligu Srbije.
И

Истина

pre oko 4 sata

Браво КСС, после кошаркаша који је освојио доста трофеја у кошарци долази још бољи кошаркаш и стручњак. Живела Србија, само нам је небо граница.
I

Išleri

pre oko 4 sata

Samo da se zna da sistem u KSS je postavio on jos 95 96 i od tada nista nije promenjeno. Covek je izneo javno sve stvari koje moraju da se promene i kako da se promene. Ima napravljen ceo sistem. Nece vise biti da savez daje novac po želji već po učinku klubova i po rangu takmičenja. Svi mi znamo da je on za tu funkciju najbolji. Sad znam da crno bela javnost ovo neće podržati ali šta da se radi, i nama se nije svideo Danilović pa smo ćutali. Koliko znam on je baš zagrizao da vrati Karija na mesto selektora a na mesto trenera da postavi nekog mladjeg razmislja se o Alimpijevicu ali čovek ima klub. Videćemo iskreno ja verujem da je on baš za ovu funkciju. Možda će se i tenzije smanjiti jel će Drčelic uzeti Zvezdu a onaj nije spomenuo Partizan za svo vreme u upravi. Ako neko moze da obezbedi prohodnost kroz domacu ligu to je Čovic. On je obezbedio i za ABA ali naredni precednici nisu razmišljali na vreme. Biće sve to dobro. Pazite šta sam rekao sad ide Eurposko Prvenstvo-Uzimamo Zlato. Ide Svetsko Ameri tu neće biti u ovakvom sastavu i tu će Zlato a za Oly igre ima 4 godine baš bih voleo da Jokic i Bogdan istraju da Zaokuruzimo sve sa Zlatom!
N

Nikola12345678

pre oko 4 sata

" Nece vise biti da savez daje novac po želji već po učinku klubova i po rangu takmičenja." - jesi ti ozbiljan kada ovako nesto napises
B

Boners

pre oko 4 sata

Niko ne moze da obezbedi prohodnost kroz domacu ligu, nijedna liga u Evropi nema prohodnost ka Evroligi.
@

@Nikola

pre oko 3 sata

To je on javno izneo kao kandidat za precednika KSS-a i to sve lepo napismeno kada kako i šta. Znači EL =10 e Ek=5 e LŠ=3e Idt... Bar se nećemo medjusobno svađati ti dobio ovoliko ja ovoliko vec koje takmičenje izboriš pa evo ti. Ostalo neka se snadje uprava.
g

gkgkg

pre oko 4 sata

strasno. kako ih vise nije sramota to sto rade. bar da se malo stide i foliraju. uzas
N

Nikola12345678

pre oko 4 sata

Covic - posteno
J

Jtd

pre oko 4 sata

A rekao je da nece :-D
S

Sone Gospod

pre oko 4 sata

Odlicno resenje,bio je dobar gradonacelnik,napravio je imperiju Fmp Zeleznik,digao Crvenu Zvezdu u nebesa,sada cemo ponovo biti sila kao stl smo bili.Zlato cemo uzimati i na evropskom i na svetskom prvenstvu,a sto se tice olimpijada red je da uzmemo zlato ,jednom cemo valjda i amere dobiti,posto su se ovaj put izvukli zbog sudija,obavezno da Kari Pesic ostane selektor,boljeg nemamo.Sportski pozdrav
N

Nenad B.

pre oko 2 sata

Auuuu....rođeni, pa zar je baš toliko ukusan taj parizer u sendviču ili si ti Čovke lično?
M

Mujagic

pre oko 4 sata

Taman kad pomislis da u nasem sportu ne moze gore, pojavi se nesto kao ovo, sto pomera granice ludosti
0

002002

pre oko 4 sata

Znam da navijači Partizana ovo ne pozdravljaju (iz očiglednih razloga) ali Čović kao predsednik KSS nema više bilo kakvog razloga da se bavi čak ni Zvezdom, a pogotovo ne Partizanom. Narodski rečeno, njemu više ni u džep ni iz džepa da li će Zvezda ili Partizan biti prvaci, i ko će igrati, a ko neće Evroligu. To ostavlja drugima, pa nek oni razmišljaju o tome. Generalno u sportu, ja barem tako mislim, je normalno da uvek želiš da budeš bolji od rivala, nikada do sada ni na amaterskim takmičenjima nisam čuo da neko želi da pokloni protivniku pobedu... A kao predsednik KSS Čović staje iza tima koji se zove Srbija (a koji se "bori" sa drugim evropskim i svetskim timovima), a ne Zvezda i(li) Partizan. Dovoljno je drzak i bezobrazan da može da se izbori za neke dugoročne ciljeve srpske košarke, koji su u službi pre svega nacionalnog tima i kontinuiteta rezultata na duže staze. Što se tiče kratkoročnih ciljeva, jasno je da je prioritet odabir selektora A muške reprezentacije, a tu je stvar jasna, najvažnije je ono sa ćime su igrači zadovoljno i šta igrači koji žele da se odazovu svako leto i podrede službi nacionalnom timu žele, a igrači su jednoglasno poručili ko je najbolje rešenje i mora se uraditi sve kako bi se obezbedio kontinuitet rada pod selektorskom palicom Svetislava Pešića (za šta se javno, bar za sada, i sam Čović zalagao). Tako da ne vidim ništa sporno u svemu tome.
Z

Zasluženo ahhahaha

pre oko 4 sata

Crni humor srpskog sporta!
I

Iskreno

pre oko 4 sata

Hvala lepo! Oon i treba tu da bude! A Drča lepo precednik Zvezde!
u

uvek zvezdaš

pre oko 3 sata

A to bi trebalo da nas raduje?! Jos jedan iz plejade "biznismena" za jednokratnu upotrebu. Sad krecu dugovi, kombinacije i lagana propast. Covke kakav god da je za vecinu danasnjih sportskih radnika je olicenje postenja i domacinskog poslovanja. Sto je u sustini tuzno, ali tako je.
F

Fef

pre oko 4 sata

Najbolji mogući kandidat, mada bih više voleo da je fokusiran samo na Zvezdu
V

Vamos

pre oko 4 sata

Dajte i onoga ‘strucnog’ konsultanta sa Arene za selektora
s

scarecrow

pre oko 4 sata

они се спрдају са сваким навијачем Партизана, буквално намерно раде све ово јер знају да им нико и ништа не може стати на пут, демонстрирају силу јер им се може
C

Cus

pre oko 4 sata

A ovi vasi iz uprave se ne sprdaju, jedan trofej za 10 godina, predsednik KSS Danilovic? Pa sta sad ocekivati?
1

12345m12345

pre oko 4 sata

danilovic vam bio dva mandata...
X

X

pre oko 4 sata

Tako je... Stize jos veca legenda srpske kosarke od Predraga Danilovica...
P

PZ 1982

pre oko 4 sata

Zar želite da uništite jedino zdravo što je ostalo u sportu
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 4 sata

bilo je divno dok je trajalo. pocivaj u miru srpska kosarko.
M

Meraklija1984

pre oko 4 sata

Sine jer znaš ko je bio predsednik saveza od 95 do 98 kada se sve živo osvojilo?
@

@Meraklija1984

pre oko 4 sata

A da li znas "sine" od 40 godina da se "jer" ne koristi za upitni oblik?
@

@Meraklija

pre oko 4 sata

Sigurni ne Covke, deo 1995. i deo 1996. da, ali 1996-1999, Drafoslav Raznatovic:) Pre njega Vesko Barovic. Lako proverljive vase lazi:)
s

sad pocinje

pre oko 4 sata

dramaturgija..hahahaha
I

Indijanapolis

pre oko 4 sata

Pre nego se crno -beli navijači raspišu u komentarima,kako je ovo početak propasti košarke...itditd,mali podsetnik.Poslednji out put smo prvaci Evrope i Sveta bili kad je ovaj bio predsednik,a Kari selektor.Nakon 2002 god se u Srbiji pitao jedan klub i jedan trener bez rominga,rezultate znamo,nigde nas nije bio 10ak godina.Pozdrav
К

Кљаки

pre oko 4 sata

Нема потребе за лагањем. Човић НИЈЕ БИО ПРЕДСЕДНИК КСС 2001,2002. Можеш да га волиш али то је безвезе што пишеш.
L

Loznica

pre oko 4 sata

Nađi nam, molim te, taj podatak!!! I objavi, nemoj da zaboraviš!!!
I

Indijanapolis

pre oko 4 sata

Zaboravio sam ,izvinjavam se,navodnike kod reči predsednik..zvanično nije bio,ali se oko košarke sve on pitao zajedno sa Karijem Pešićem.Bio je zvanično predsednik devedesetih ne znam tačno ,oko 1996 možda.
P

Pedja....

pre oko 4 sata

Istupiti i iz takmcienja u kupu Srbije
Č

Četvorka k'o vrata

pre oko 4 sata

Baš bi nas nasekirali, ako odustanete!
@

@Pedja....

pre oko 4 sata

a sa tolikim strancima ste inace planirali da igrate?
Z

ZV

pre oko 4 sata

Aj ne lupajte, odličan će biti a Kari sad možda i ostane. Što se Zvezde tiče sad će Drčelić da preuzme, pa počinje spuštanje tenzija, ipak su on i Ostojah poslovni saradnici. Mislim, neće proći ni kod jednih ni kod drugih navijača, ali će probati.
S

Slavuj

pre oko 4 sata

Ovo se očekivalo. Svi savezi su u rukama CZ , čak Ok Srbije. Baš me zanima da li će KSS pod njegovim mandatom nastaviti uplate od 5,6 milona eura njegovom bivšem klubu. Kako će on sada bez turneje 4 skakaonice po jutarnjim programima, gdje je svaki put pljuvao i prozivao Partizan i rukovodstvo kluba? Malo fali da Čovke, kao nekada Mesić izađe i kaže moja misija je završena Jugoslavija više ne postoji, a on će reći mrski protivnici više ne postoje. Država i njeni stubovi nikada jači.
r

rsczz

pre oko 4 sata

Placite, placite... Sta je vas grobar Danilovic uradio za srpsku kosarku za svog mandata? Veliko nista, zato zacepite usta i uvucite se u rupe.
A

Aca123456

pre oko 4 sata

Prao vama 4.5 miliona eura od januara meseca, koje vam je država uplatila preko KSS-a...
0

037

pre oko 4 sata

од звезде је направио чудо, исто ће и од ксс
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Laku noc, srpska kosarko...
M

Missisipi

pre oko 4 sata

Bre, vreme je da se unisti i kosarka kao sto je unistem fudbal.
p

pipo_inzagi87

pre oko 4 sata

Pa sad je jasno sto Kari Pesic ide, stara Pirotska lisica…
P

Pakao

pre oko 4 sata

Onda nista ni ove sezone... I takmicenje u Kupu napustiti...
r

rsczz

pre oko 4 sata

U svakom slucaju daleko sposobniji za tu funkciju od Danilovica.
и

ијаооо

pre oko 4 sata

хахахаха хахахаха
V

VAM

pre oko 4 sata

Znaci reprezentacija se vise ne prati , odlicno. Briga manje.
p

privatnik

pre oko 4 sata

35 i kusur godina nam sudbinu kroje ista lica. Mi Srbi zaista i nismo zaslužili ništa bolje.
g

gostgg

pre oko 2 sata

ovo je samo slika i prilika nas kao ljudi i drustva, bolje ne zasluzujemo
A

Alo alo

pre oko 4 sata

Nema sta ne ume, vrhunski strucnjak😂Kao i svi politicari
M

Milloss

pre oko 5 sati

Sta li ste sad smislili?
S

Streptomicin

pre oko 4 sata

Tipujem na organizaciju srpskog prvenstva u organizaciji saveza, bas kako su grobari i trazili.
D

Donnie Brasco

pre oko 3 sata

Znaš li šta je streptomicin i čemu služi? Kako si uspeo da ponavljaš prvi razred?? I da ti olakšam, koliko je kvadratni koren iz 2??
S

Streptomicin

pre oko 3 sata

Jel ti dobro? Jos si u soku od sinoc?
D

Donnie Brasco

pre oko 2 sata

@ Streptomicin….. odgovori…. meni je super…..odgovori na postavljena pitanja, neznalico!!!!
D

DakaCZ

pre oko 5 sati

Čestitam gospodinu Čoviću novi mandat i funkciju predsednika KSS-a!Pravi čovek na pravom mestu,prepun iskustva i uspeha sa ogromnim znanjem i entuzijazmom.Uopšte ne sumnjam da ćemo nastaviti žetvu trofeja i čak biti još uspešniji.SAMO NAPRED PREDSEDNIČE!
V

Volfgang Amadeus

pre oko 4 sata

Ovako zamisljam prosecnog navijaca zvezde, odan vodji i njegovim amebama, gleda samo na sebe, ne vidi sta mu se radi iza ledja ,bitno je da zvezda osvoji sve ,a za bolje sutra i to sto ce mu deca uskoro za Dizeldorf ga boli uvo. Zao mi bude pravih Zvezdasa, koji misle svojom glavom. Ako je ovo dobro sto je Covic izabran,a Jakovlejvic takodje kao Gen.Sekretar onda je kosarka na mnogo niske grane spala. Ocekujem sve najgore i velike tenzije uskoro.
З

Звонар

pre oko 5 sati

Партизане напуштај ово за Бога милога, играмо само АБА и Евролигу.
R

Red Star Belgrade

pre oko 3 sata

@Zvonar Napustis KSS gubis pravo i da igras Aba ligu,a ako ne igras Aba ligu ne igras ni Euroligu. Logicno ali to tvoj Grobarski mozak koji mrzi sve sto ima veze sa Zvezdom ne moze da shvati. Ubice te mrznja. Zar nema niko mladji i novi? Uvek se vrte isti.Sledeci posle Čovica ako bude izabran bice Đilas opet,a onda Danilovic i tako u krug. pustite komentar
S

Streptomicin

pre oko 5 sati

Najbolje moguce resenje za to mesto. Malo se pribojavam za Zvezdu, on je bio garancija trofeja. Videcemo kako ce se snaci naslednik, mada moze on i dalje da ima uticaj u klubu.
S

Sima Arauho

pre oko 5 sati

Jedva cekamo pocetak KLS-a.
A

ACDC

pre oko 5 sati

Kakvo doba za biti Partizanovac!
@

@@@@

pre oko 4 sata

Ja sam ponosan što sam Partizanovac! Baš zbog ovakvih tipova.
A

Aezakmi

pre 11 minuta

Cekaj ti si zaista ponosan na Nebojsu Covica?