Komentari na vest

Bulsi na prekretnici: Šta sa Derozanom i Vučevićem, Lavina neće baš niko, dogovoren Vilijams

D

Dorcolac

pre 1 dan

Vucevic je rekao da oce da zavrsi karijeru u Zvezdi a ima ugovor sa Bulsima na jos 2 sezone, realno je ocekivati od sezone 2026-27 dodje na 2-3 godine i zavrsi karijeru ovde
Ж

Жеферсон

pre 1 dan

Које болесне цифре ...па они имају много више него фудбалери у Европи ...? Или су то цифре без пореза ? ... Или све грувају у главне играче а осталих деветорица много мање примају
S

Skid81

pre oko 23 sata

Pre nego sto postavis bilo koje pitanje, informisi se. Ekstremno je lako naci odgovore na netu jer se svake godine tokom cele sezone pise i o platama, seleri kepu, porezu na luksuz, trejdovima, draftu, zasticenim pikovima itd itd.
t

topina

pre 1 dan

Njima je sve puklo od povrede Lonza Bola. Ni sa njim ne znaju šta da rade, priča se sve više da će da ga trejduju, ako se uopste vrati košarci.
S

Skid81

pre oko 23 sata

A najtuznije je sto je pocetak svih povreda koje je doziveo krenuo od igranja utakmica u svojim BBB patikama koje su mu i unistile karijeru. Ne znam da li sam nesto tragicnije procitao za bilo kog igraca u NBA u zadnjih 30 godina.
T

The Black Crowe

pre 1 dan

Mislim da bi pored igračkog, Čikago mogao da krene i u front office rebuilding. Karnišovas ih je dobro ukanalio!!!
B

Bez Goluba

pre 1 dan

Vucevic je tako smijesno placen za americke prilike. Ja to ne mogu da vjerujem. Lavin jeste mladji, ali da covjek ima 25 miliona vecu platu od Nikole, djeluje nevjerovatno.
t

treba se nadati jbg

pre 2 dana

ajde vucela u tvoj klub.
P

Pa sad...

pre 2 dana

Mogao bi Vučević u Zvezdu, na pozajmicu 😉