Komentari na vest

Broni Džejms ne može da pogodi trojku

Б

Блок

pre oko 2 meseca

Средио му ћале ал и набио озбиљан притисак . Могао је и на ОИ да га позове...Ћале . Ако не одмах ,ево уместо Ленарда.
М

Микша

pre oko 2 meseca

Не могу чуду да се начудим да је НБА лига, која важи за екстремно озбиљну пословну и спортску организацију, дозволила да Брони Џејмс уопште буде драфтован јер је јасно свима који су пратили НЦАА кошарку да момак нема квалитет за најјачу лигу планете. Он је имао скромне бројке у дуелима с вршњацима, никада није био носилац игре на факултету и као такав је дошао да се надмеће с најбољима од најбољих. Јесте му отац икона ове игре,јесте да је то маркетиншки јак потез, али спортски потпуно самоубиство јер је очигледно да Нрони можда може да игра у Геторејд развојниј лигу или можда у некој Румунији или Бугарској.
B

Bronkovic

pre oko 2 meseca

Sto da ne dozvolje, mediji luduju, prica se o njemu na sve strane, parice kaplju... bas ih briga sto ne zna da igra, ovde ce jedino da prsne njegova psiha al onih 4 milke koje su mu zagarantovane ce to da ublaze... Svi su znali da nema kvalitet ne za NBA nego za NCAA, ovo je cist marketing
B

Broni

pre oko 2 meseca

..vam je onaj tip, sve novo na njemu, najskuplje ali pojma nema, tatin sin. Ili onaj lik koji donese loptu pa mpra da igra. Veliki pritisak ima, ne znaci nuzno da je umisljen ili losa osoba.
а

амерички

pre oko 2 meseca

Бранко Лазић....
N

NN lice

pre oko 2 meseca

Kako americki Branko Lazic, vidis da pise da ne moze trojku da pogodi, a ja koliko znam Branko vam uredno spakuje svaki derbi jednu, dvije iz coska. Nekad je znao i 3-4 al je popustio.
o

oOoOo

pre oko 2 meseca

Iskreno ne podnosim Branka Lazica kao kosarkasa, ali je sramota porediti ga sa ovakvim amaterom. On je skolovan kosarkas koji zna da igra lopte, i ma koliko (za mene) bio prljav igrac, ipak je svetlosnim godinama ispred mnogih profesionalnih kosarkasa, a kamoli ovog klinca.
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Mi sa Brankom na celu uzesmo titula i titula , plus Brane u finalu ima prosek ko Panter
T

Tako su

pre oko 2 meseca

Pravili kompilacije promasaja i za Vebajamu tokom pripremnog dela sezone, pa sta bi posle... Americka posla...
r

rea

pre oko 2 meseca

Au, šta se ovde može pročitati...
n

n1dza

pre oko 2 meseca

mozda ne moze da pogodti trojku ali nema ni prodor ni visinu...
r

rea

pre oko 2 meseca

Možda ne može da pogodi trojku, ali je momak zato 3 puta erbolovao i 3 puta nagazio aut liniju. Da je igrao 70ak minuta, imao bi dabl dabl.
N

No.1

pre oko 2 meseca

Ako je moglo u zvezdi bg da igra tatin sin što ne može u LaL? Čović jr deluje kao ok lik ali nije bio ni za fmp.