Broni Džejms (©AFP)
Broni Džejms (©AFP)

Broni Džejms ne može da pogodi trojku

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 09:11

U dosadašnjim mečevima Letnje lige šutirao 0/15. U porazu njegovih Lejkersa od Bostona 0/3

Nastavlja Broni Džejms da se muči u Letnjoj ligi. Tek draftovani igrač LA Lejkersa i sin prve zvezde Jezerdžija je u porazu njegovog tima od Bostona (74:88) ubacio samo dva poena uz tri skoka i jednu asistenciju za 25 minuta u igri.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što Broni još čeka na svoju prvu trojku u dresu ekipe iz Los Anđelesa. U dosadašnjim mečevima je šutirao 0/15! U poslednjem protiv Seltiksa 0/3.

Izabrane vesti

Statistika pokazuje da su Lejkersi sa njim na parketu napravili minus od 22 poena, a pedantni analitičari su izvukli podatak da mu je potrebno pet šuteva kako bi pogodio. Čak su i snimatelji uspeli da uhvate zvezdu aktuelnog NBA šampiona, Džejlena Brauna, koji je u prvim redovima ispratio meč, kako govori da "ne misli da je Broni profesionalni košarkaš".

Ipak, ono što nije sporno jeste da je Lebronov sin magnet za navijače pošto su tribine na utakmicama Lejkersa na Letnjoj ligi uvek popunjene za razliku od drugih. I to je nešto što čelnici kluba trebaju da iskoriste u narednoj sezoni. Ako, već ne mogu Bronijev igrački potencijal.


tagovi

Broni DžejmsLetnja ligaLos Anđeles Lejkers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara