Komentari na vest

Brat Stiv Ker ponovo hvalio Srbiju: Imamo tri igrača koji mogu da čuvaju Jokića

P

PITANJE

pre oko 2 meseca

Koliko bi igrača, koji mogu da čuvaju Jokića, imala selekcija 50 američkih saveznih država, da je Adebayo izabrao da igra za Nigeriju, a Embiid za Kamerun ili Francusku?
T

T50

pre oko 2 meseca

Mislim da ko god kaze da bilo koja reprezentacija na Olimpijskom turniru u kosarci ima sansu za zlatnu medalju nema blage veze sa tom istom kosarkom Amerikanci realno jaci za 50-60% u proseku od svake selekcije nece im niko prici pa neka su oni ,,stari'' ,,istroseni'' ,,nezainteresovani'' itd Zivi bili pa videli,sportski pozdrav...
s

sreca nasa

pre oko 2 meseca

da nisu poslali isti tim na SP, i da nisu u Evropi, pozdravili bi se sa zlatom a ovde pretimo, jos fali samo " vidimo se u finalu - ne moze se ista ekipa dobiti dva puta na istom takmicenju " ha ha.. da zele mogu nas dobiti 100 puta, najbolji su kada svi dodju i zasluzuju zlato. Canada, Aus , neka probaju ali mrka kapa.Francuska sjajni igraci divlji tim
A

Aqa

pre oko 2 meseca

Volio sam golden stejt i njihovu dominaciju prije par sezona stef, klej, igudala, grin itd.... Stiv mi je delovao antipatican ali pogrešio sam ono u vezi sa Dejanom i svime što se dešavalo, covek me je oduševio!
N

Nikola44

pre oko 2 meseca

Jako korektan ovaj americki trener. Cak je bio i na sahrani Milojevicu. Bas se vidi da ima integritet. I da je na zemlji sa obe noge.
B

Brko

pre oko 2 meseca

I u 2. Svjetskom ratu četnici nisu bježali u SSSR, gdje bi završili raskomadani, nego u Ameriku, i onda je došla suluda politika koju vodimo već 30 godina da zagovnamo sa Amerima sa kojima smo imali mnogogodišnje prijateljske odnose, dok su naši neprijatelji uskočili u to upražnjeno mjesto i objeručke ga prihvatili. Žao mi je što moram konstantovati kakvi smo mi kompletni idioti. Inače, Stiv Ker gospodin.
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Šta lupetaš sram te bilo tih brkova, poginule dece i civila u njihovom bombardovanju, ološ klasičan izdajnički natovski!!
K

KIMI 85

pre oko 2 meseca

Ti decko veze sa istorijom nemas, a baratas informacijama kao senilna baba. Nikakve odnose mi nismo pokvarili, i to treba da te bude sramota sto si izgovorio s obzirom koliko nas je pobijeno od strane tih amerikanaca. Imali su dva predsednika koji su iole bili normalni i tad smo imali dobre odnose, iskljucivo zbog toga. Bolje pogledaj koliko nacistickih zvanicnika je pobeglo u ameriku posle drugog svetskog rata i koje su pozicije zauzeli, ko je bio prvi sekretar Natoa. Ti Srbin nisi. Zemlja koja je sejala rat gde je stigla, samo radi profita. Okupirala jednu teritoriju nase zemlje, sada drzi vlast u Srbiji i sprovodi svoju agendu drzeci ove izdajnike. Amerika koja je pocinila genocid nad Indijancima, i posle toga dug spisak kome su sve zlo pocinili. Ne pametuj o geopolitici gde joj nije mesto, pogotovo sto si jako lose informisan..
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Bilo je mnogo zanesenjastva proteklih meseci, malo nas je bilo realno i govorilo kako pored Srbije postoji jos 7-8 vrhunskih ekipa. Pre turnira prica kako su Amerikanci prestari, kako je ovo istorijska sansa da konacno osvojimo zlato, kako se "pali masina" posle Grcke, i sta sve ne, da bi posle prve utakmice utehu pronalazili u tome sto nas njihov selektor kurtoazno pohvali nakon -26. Bogdanovic koji je u najboljim kosarkaskim godinama se krije od lopte. Sam na trojci i sut 0/3 u prvom poluvremenu. Sa druge strane ti prestari Ameri na celu sa Durentom odjednom "vanzemaljci", odjednom igraju kao da su 10 godina mladji, odjednom se spusta lopta a isti se dizu u nebesa. Daj boze da dobijemo Porto Riko i J. Sudan kako smo planirali i da najvazniju utakmicu 1/4 finale docekamo u dobroj poziciji jer ova igra iz drugog poluvremena i malokrvnost ne deluju dobro. U suprotnom nista od medalje, a o zlatu je nakon ova dva izdanja protiv SAD-a iluzorno pricati. Pre ce Francuska ili neka druga reprezentacija da im pomrse racune nego mi.
B

Brojčaniku

pre oko 2 meseca

Skrati. Ma bolje ništa i ne piši nego gomilu koještarija i nebuloza.
@

@spiritus

pre oko 2 meseca

Ovaj ako ima život ja sam Elvis Prisli. 🤣🤣