Komentari na vest

Borba za poslednja četiri mesta u Parizu: Srbiji posebno zanimljiv turnir u Portoriku

M

MarioKaSun

pre 5 dana

da li neka srpska televizija prenosi ove utakmice?
A

Aaaaaaaaa

pre 5 dana

Sport klub!!
K

Kop

pre 5 dana

Sto je lepo sad ovo gledati bez naših
K

Khal Drogo

pre 5 dana

Далеко најзанимљивији турнир је у Грчкој, четири више него добре екипе, Грчка, Словенија, Хрватска и Доминиканска Република. Грци су први фаворити, одлична екипа, моћна посебно дефанзивно боља петорка, Ник Калатес, Томас Вокап, Костас Папаниколау, Јанис Адетокумбо, Јоргос Папајанис, те више него добре алтернативе, Василис Толиопулос, Димитрис Мораитис, Панајотис Калаицакис, Константинос Митоглу, Костас Адетокумбо, ако прођу екипа која има покриће надати се добрим стварима у Паризу. Словенци и Хрвати имају исти проблем, респектабилне прве петорке (код Словенаца Лука Дончић, Клемен Препелич, Зоран Драгић, Влатко Чанчар и Џош Нибо, код Хрвата Горан Филиповић, Џејлин Смит , Марио Хезоња, Дарио Шарић и Ивица Зубац) и ни близу тако квалитетне бек-ап опције (код Словенаца Алексеј Николић, Леон Штергар, Грегор Хроват, Едо Мурић и Жига Димец, код Хрвата Капуста, Крушлин, браћа Дрежњак и Бранковић), тај недостатак ширине биће им велики проблем у могућем окршају са Грцима. Одлична екипа Доминикансе Републике требала је бити најопаснији ривал Грцима. Међутим, силно су ослабљени у односу на екипу која је играла свјетско првенство. Недостају им четири супер важна играча. Ту ће бити хендикепирани посебно у рекету, ен-би-еј звијезда Карл Ентони Таунс и центар Ангел Делгадо, доказана вриједност у европским тимовима, нису у тиму. Као и крилни играчи, Кинонес из Голден Стејта те Фигероа из Улма. Бековска линија остаје иста као на свјетском првенству, ту су јаки, најбољи млади плејмејкер у Европи Жан Монтеро, изврсни Андрес Фелиз, најбољуи играч Хувентуда из ове сезоне и нови члан Реала те ветеран Виктор Лиз, но на позицијама 3-5 није то квалитет који су имали на свјетском првенству. То ће покушати покрити Дуарте на "тројци" те ветерани Пена и Варгас у рекету, имаће ту проблема, грдних проблема. Што се тиче турнира у Порторику, Литванија је први фавотит, Италија ће тешко без свог најбољег играча Фонтекије изборити Париз, међутим, опасан би могао бити Порторико са Хозеом Алварадом и изузетно опасном спољном линијом.
s

svaaakaaa

pre 5 dana

svaka cast kako te nije mrzelo sve ovo da pises
s

sasha3462

pre 5 dana

Samo Italija da prodje nije to fudbal pa da se plasimo svakog. Ako si najbolji pobedjujes kadi koga treba. Uostalom prosle godine nije Italija igrala finale nego mi.

Petar.P

pre 5 dana

To stoji, ali očigledno su nam se uvukli pod kožu pa redovno gubimo od njih i ako smo bolji, Mislim naravno treba ih jednom dobiti, ali ako postoji mogućnost da se izbegnu, onda što da ne.
m

marwjs

pre 5 dana

dajte bahrein

Petar.P

pre 5 dana

Iskreno voleo bi da se izbegnu Italijani, naprosto nam već godinama uopšte ne leže...