Luka Dončić i Boban Marjanović (©Printscreen)
Luka Dončić i Boban Marjanović (©Printscreen)

Bobi gledao Mavse i Kliperse, Luka ne krije: Užasno sam umoran, treba mi odmor

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.05.24. | 08:29

“Koleno je bolje, ali ne može da se oporavi dok ne budem odmorio. Možda na leto bude bolje“

Dalas je u šestoj utakmici uspeo da slomi duh Los Anđeles Klipersa i obezbedi prolaz u drugu rundu plej-ofa, gde će protivnik biti Oklahoma.

Mavsi su u svom Amerikan Erlajnz Centru imali specijalnog gosta u liku Bobana Marjanovića. Srpski centar je iskoristio slobodno vreme po završetku sezone da iz prvih redova pogleda vrhunac okršaja dva njegova bivša kluba, ali i da pruži podršku svojim prijateljima Luki Dončiću i Polu Džordžu. Tim iz Teksasa je pobedio, a posle utakmice Luka i Bobi su se bratski izgrlili i progovorili nekoliko reči.

Izabrane vesti

Pre toga, Luka je na parketu - kasnije i u svlačionici - govorio o pobedi, ali i svom fizičkom i zdravstvenom stanju koje, po njegovim rečima, nije baš najbolje.

“Ostali smo zajedno, imali dobru energiju. Znali smo da će da nas napadnu, mi nismo dozvolili da padnemo i ostali smo na okupu, kao tim. Svi igrači iz petorke su bili maksimalno fokusirani, držali smo odbranu na visokom nivou. Tako moramo da nastavimo dalje“, rekao je Dončić.

O stanju kolena...

“Bolje je, ali ne može da bude skroz okej, dok malo ne odmorim. Mnogo je minuta (na parketu). Možda će na leto biti bolje“.

O Oklahomi nije želeo sada.

“Užasno sam umoran, treba mi malo odmora“, rekao je Dončić, pa posle nastavio:

“Malo ću da odmorim sada, pre nego što budem pričao o narednoj seriji. Videćemo se svakako već sutra. Umoran sam, bila je baš teška utakmica. Ali, želeli smo da ovo bude poslednja u ovoj seriji. Sada malo da odmorim, svakako srećan sam što smo prošli“.

Kada je doveden u Dalas, Kajri Irving je označen kao toksičan igrač za svlačionicu. Umesto toga, pokazalo se da Luka i on mogu da funkcionišu zajedno. Međutim...

“On je neverovatan. Imao je samo dva poena na poluvremenu, a onda je do kraja ubacio još 28, sjajan je. Nikada ne isključujte, sjajno je imati ga u timu“.

Imaće Luka priliku da malo predahne, jer se prva utakmica sa Oklahomom igra u noći između utorka i srede, a domaćin prva dva susreta su upravo Tanderi.



tagovi

Luka DončićNBA ligaDalas MaveriksKajri Irving

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara