Komentari na vest

Blaugrana drhtala 30 minuta, Parker sa 24 poena ipak najavio paklen dvomeč u Pireju

s

srka

pre 11 dana

Monako igra run and gun košarku, što se Saši Obradoviću ne svidja, ali ne može da pronadje način da to osujeti. Jednostavno im je koncept ekipe takav, da drugačije i ne mogu igrati.
s

srka

pre 11 dana

Inače Jasikevičijus je baš preporodio Fener. Zaista im je malo nedostajalo da dobiju i ovu drugu utakmicu. Eto koliko je to teško dobiti dve utakmice uzastopno na strani, u tri dana. To je uspelo Partizanu prošle godine, protiv Reala i ne sećam se skoro još kome. Dobro, jesu oni to posle vratili u Beogradu, ali svi se sećamo pod kakvim okolnostima i uslovima. Čak je i u majstorici Partizan imao skoro dvadeset razlike u jednom momentu u Madridu i onda neobjašnjivo stao. Zaista su igrali sjajnu košarku. Panter Ledej, Naneli, Lesor, Egzum, Madar, Papapetru, strašna grupa igrača. Ne verujem da bi ih neko zaustavio da su stigli do finalfoura.
N

Nanas

pre 11 dana

Previse navlacenja za barselonu veceras, jeste barcokas jedan od ogavnijih trenera,buni se i kad treba i kad ne treba,ali veceras je na ovom nivou bilo bas previse, klasicne sudije specijalci koji nisu dozvolili da bude 0:2, jer zele zanimljiviju seriju,a ruku na srce i oly sa ovom igrom,skroz nekarakteristicnom za njih i nije zasluzio pobedu
s

srka

pre 11 dana

Teško će ovakva Barselona da vrati seriju u Blaugranu. Meni su prošle sezone delovali mnogo ozbiljnije. Čak možda uz Partizan igrali najbolju košarku. Onda su se raspali u polufinalu finalfoura protiv Real Madrida i to bi bilo to što se njih tiče. Mislim da će Olimpijakos odbraniti Pirej i zakazati polufinale sa Realom. Baskonija je po meni zalutala u plej-of. Tu je trebao da bude Efes, koji bi se mnogo ozbiljnije suprotstavio Realu. Preostala dva para, teško je reći. Makabi je hit sezone. Po meni igraju najbolju košarku, slično kao Partizan prošle sezone, navikli su se na Beograd i deluju mi moćnije od Panatinaikosa, koji iako je bio drugi u ligaškom delu, ne ostavlja utisak toliko moćne ekipe. Fenerbahče i Monako, tu će biti svašta. Monako igra u NBA stilu, trči i šutiraj. Fenerbahče je bio blizu da dobije i drugu utakmicu. Zaista im je malo nedostajalo. Mislim da će odbraniti i oni domaći teren i da se serija neće vraćati u Kneževinu. Prema tome, u Berlinu ćemo gledati polufinale Real Madrid - Olimpijakos i Fenerbahče - Makabi. Finale Olimpijakos - Makabi. Evroligu osvaja Makabi.
s

slazem se

pre 11 dana

osim za macabi, lako su poklekli u revansu i pred praznom arenom cini mi se nemaju nikakvu domacu prednost. u najboljem slucaju dobice jednu i vratiti se u Atinu
D

Danilo911

pre 11 dana

U nekim stvarimanbi se slozio sa tobom u nekim ne, po meni Pao sigurno vraca seriju u Atinu i tamo ce bas tesko da izgubi.Fener dobija sigurno i ide na f4.Barsa ce tesko da se izvuce iz Pireja, dok je real siguran na F4. Polufinale Real-Oly gde Real prolazi i Fener-Pao gde ce Fener vrv da prodje. Osvaja Real bez problema.
s

srka

pre 11 dana

Ja sam nekako ubedjen da će Realu da se vrati za prošlu sezonu, kada su nezasluženo osvojili Evroligu. Imali su previše sreće i sad je red da se to izniveliše. Ima taj neki čudan splet okolnosti, da prvoplasirani tim iz ligaškog dela, vrlo često podbaci i neprijatno iznenadi na finalfour-u. Zasad ništa ne ukazuje na to, deluju moćno, sigurno i ubedljivo, ali ako Olimpijakos ne posustane protiv Barselone i izadje im na crtu, mislim da će im vratiti za ono iz Kaunasa. Lukav je, namazan i opasan taj Barcokas i znaće on kako da se na najbolji način suprotstavi Realu. Što se tiče Panatinaikosa, deluju prilično haotično. Ataman ne drži baš sve konce u rukama i sve pod kontrolom, a Makabi je u sjajnoj formi. U fazi napada izgledaju jako moćno. Kontre, brz protok lopte, uigrane akcije. Kataš to odlično hendluje. Mislim da će prazna Arena baš zbuniti Panatinaikos, koji nikako nije navikao da igra u tim uslovima.
N

No.1

pre 11 dana

Već četvrti dan ubi me neizvesnost ko je Realu protivnik u trećem i eventualnom četvrtom meču!! Baskonija or Virtus???
s

spiritus movens

pre 11 dana

*Abrinesa
s

spiritus movens

pre 11 dana

Previse izgubljenih lopti Olimpijakosa, cak 19. Onog Abaldea ostavljaju samog na trojci, a coveku specijalnost sut sa distance.
N

Nikola 1818

pre 11 dana

Verovatno si mislio na Abrinesa