Bruno Kaboklo (© Star sport)
Bruno Kaboklo (© Star sport)

Bez Bruna Kabokla na predstavljanju novog Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.24. | 13:59

Brazilac se definitivno neće vraćati u crno-beli dres

Dugo je trajala saga Bruna Kabokla koji je uneo pometnju svojom izjavom da bi voleo da se vrati u Partizan Mozzart Bet naredne sezone iako je bez dozvole napustio klub prošle sezone pred finale KLS sa Crvenom zvezdom. Na kraju, Brazilca neće biti na predstavljanju novog tima u ponedeljak što znači da ga nećemo gledati u crno-belom dresu naredne sezone, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Ipak to ne znači da sve raščišćeno. Iz agencije koja zastupa Brazilca su poručili našem portalu u sredu da je ugovor raskinut, dok iz Humske ističu da to može da se dogodi samo na štetu igrača koji je prekršio klupski disciplinski pravilnik kada je napustio tim prošle sezone.

Izabrane vesti

Na kraju će epizoda Kabokla u Partizanu trajati nešo manje od jedne sezone gde je imao povremene bleskove, posebno na samom startu kada je oduševio navijače. Ipak, kako je vreme odmicalo tako je i njegov učinak na parketu bio sve slabiji. U žižu javnosti je ponovo dospeo tokom kvalifikacija za Olimpijske igre gde je bio najbolji igrač Brazila, a sjajno je igrao u na samim Olimpijskim igrama posle čega se pojavila informacija da je njegov status u timu i dalje pod razmatranjem kod Željka Obradovića.

Ipak, na kraju je jasno da od njegovog povratka neće biti ništa.

Podsetimo da se potpuno nova ekipa Partizana okuplja u ponedeljak, a biće predstavljena navijačima na jedinstven način u MTS Dvorani u ponedeljak od 20 časova. Događaj se zove "Crno-bela simfonija".

Tu će Grobari prvi put videti sledeće igrače: Vanjnu Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikinu, oni su već ozvaničeni, dok će zvaničan dolazak u Partizan u ponedeljak imati Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon DejvisMitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.

Jedini iz prošle sezone biće Balša Koprivica, sada je jedina nepoznanica šta će biti sa Ognjenom Jaramazom. Prema našim informacijama na njega u Partizanu ne računaju, ali on i dalje ima važeći ugovor, a novi klub nije pronašao iako je bilo navoda iz Rusije da će preći u CSKA.



tagovi

Bruno KabokloKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara