Komentari na vest

Basketaši u polufinalu Evropskog prvenstva: Pobeđeni olimpijski šampioni!

I

Istinaje

pre 19 dana

Odmah se vidi uticaj zaista najboljeg basketasa na svetu- Stefana Kojica. Zasto njega i ko njega nije poveo u Pariz, pitanje je za druge ljude...
L

Luja

pre 19 dana

Najobicniji klovnovi a i sport im je takav.
M

Ma koga je

pre 19 dana

Briga za Olimpijske igre kada ce biti prvaci Evrope.
G

GABI GO

pre 19 dana

ARENA SPORT RADI PRENOS 3 ili 5 .IGRA SE U BECU. NARAVNO DANAA AU BILA PUNE TRIBINE NASIN NAVIJAČA .
T

Taske.T

pre 19 dana

Pa zar nije trebalo u 21i15h.da bude meč četvrtfinala?Kakva je ovo sprdnja od turnira.
k

kontras iz hobija

pre 19 dana

Aooo al smaraju ovi.. Ko njih moze da sfati ozb. vise? Godinama slusam price o ovim likovima, nekakvom Limanu dje se kao igra najjaci basket na svijetu, pa kuknjave kako se oni jadni sami bore ne podrzava ih savez blabla, i onda dobiju sansu da zasijaju u gradu svjetlosti a Tiiiiiiiiiiii Veseli se srpski rode hahaha ispusene mustikle... Da odes u USA u bilo koji geto s crncima igra se jaci basket ono dzankis i homles. Sta se ovi likovi tripuju??
p

perorope

pre 19 dana

Ko im drma kavez?!? Kad su trebali pobjeđivati, sisali su motku... Koga briga sada?
I

Iz sljivika

pre 20 dana

Očekivao sam, dakle nisam želeo ili se nadao već očekivao zlato na OI baš kao što to očekuju ameri u košarci. Ali nakon one bruke sve se nekako izduvalo kao balon, nemam želju ni da ih gledam niti me njihove pobede ovde raduju. Bukvalno kao da čitam vest kako je neki tajlanđanin pobedio u triatlonu na azijskim paraolimpijskim igrama, eto tako ih doživljavam. Ravna linija.
S

Svaka im dala

pre 20 dana

Plasirali se u 1/2 finale turnira “Zabole me ona stvar” koji niko i ne gleda. Ono što smo svi gledali i gde smo očekivali (zlatnu) medalju osvojili su kobaju grande!
G

GABI GO

pre 19 dana

NIJE TURNIR NEGO EUROPSKO PRVENSTVO
@

@GABI GO

pre 19 dana

Mo’’š misliti. Ko to gleda? Gde se prikazuje?
S

Sischke

pre 20 dana

Imam utisak ,da i nisu mogli (smeli ) da uzmu bilo koju medalju na LOI u Parizu !nažalost ipak je sve politika...
G

GABI GO

pre 20 dana

BRAVO MOMCI IDEMO DO MEDALJE.
M

MVPČAČAK

pre 20 dana

Basketaši su za mene najveće razočarenje na OI, od svih naših sportista koji su učestvovali. Očekivao sam zlato, prvo od njih. Imam utisak da su tamo otišli kao samozvane zvezde i unapred osvajači zlata. SRPSKA POSLA.
S

Scaloneta

pre 20 dana

Godinama su tako naši vaterpolisti išli na OI gde nisu mogli da uzmu zlato, a redom osvajali EP i SP dok nisu sad zaredjali 3 olimpijska zlata, pa jesu li oni bili "samozvane zvezde i unapred osvajači zlata, i srpska posla" ??
N

Ne lupati

pre 20 dana

Da si gledao video bi kradjz,kako u basketu tako i u košarci,mogli smi bolje ali ima i drugih faktora.Počni od sebe sa,,srpska posla,,očisti sebe....
W

Www

pre 20 dana

Vaterpolisti su bar igrali finala na OI da ne kažem da su uzimali medalje svaki put. Možda ne znaš, jer si rodjen tamo negde oko 2010.
S

Stara kuka

pre 20 dana

Vi ste najvece razocarenje iz Pariza.Nije problem izgubiti,nije problem kad ne osvojis medalju...problem je kad si pun sebe i kad nespreman odes na najvaznije takmicenje.Da sad ne idemo u detalje oko nekih stvari.Sami ste krivi.
d

d.g.

pre 20 dana

Realno, koga to sad zanima? Za manje popularne sportove oi su prozor u svet.
G

GABI GO

pre 20 dana

DA LITI NEKO REKO DA SMARAS ??? E pa jacu da ti kazem da smatraš ,smaras..IMA OVDE LJIDO KO ZANIMA MNOGO VISE NEKI DRUGI SPORTOVI OD FUDBALA .
s

sale brat

pre 20 dana

Ali ako nesto ne volim kod nas kao naroda to je ovo da smo kao nenadhebivi pa nista sem zlata ne priznajemo kao da samo mi igramo na ovom svetu, a ovi sto nista new priznaju nisu odigrali basket u zivotu
Д

Ддд

pre 20 dana

Сви се надали медаљи у Паризу,момци су реално разочарали,али не разумем ово пљување по њима.Пола коментара је у фазону кога ово интдресује,а да су узели медаљу на ОИ сад би сви пратили и величали их.Баш би волео да узму злато у инат душманима.
s

sledece oi

pre 20 dana

takminnje u sutanju trojki..pa dva na dva..pa u anerikancu..pa kos moze samo horogom..fudbal male golice sa ciglama..pa seve..pa iz slobodnjaka..
o

ovo je takmicenje

pre 20 dana

koje privlaci paznju kao beton liga u fudbalu..zasto se ne pise o kuglanju. sahu itd koji su mnogo masovnoji i inteligentniji sportovi!
z

zasto

pre 20 dana

nije igrao Kojic na Oi a igrao Majstorovic?
O

Ovako

pre 20 dana

je trebalo u Parizu,da ne cepidlacimo sada ......
P

Promašena forma

pre 20 dana

Da me ne shvati neko pogrešno, super je ovo, ali.... OI su bile mesto gde se osvaja najsjajnije odličje i za koje svi tempiraju maks formu, a mi tamo nismo bili svoji....
b

bulok

pre 20 dana

ne zanima nikoga
m

mikiii xxxx

pre 20 dana

Dzaba vam sve bruka i sramota za vazda, Pariz 2024
g

gost sa floride

pre 20 dana

Dzaba ste krecili momci kad je trebalo (OI) niste znali...
S

Stefan 007

pre 20 dana

Koga briga za ovo drugorazredno takmičenje kad niste doneli medalju iz Pariza