Komentari na vest

Bačena godina Jama Madara: Izraelac napustio Fenerbahče

0

09988

pre 8 dana

POTPISAO ZA MAKABI NA 2 GOD.
N

Nbgd

pre 8 dana

Koliko ljudi koji prate košarku ne shvataju ko je Željko Obradović, kako može da te kao mladog i talentovanog vine u ekstra asa, da napravi od tebe lidera i trenera na terenu. Setite se samo mladog Dijamanti da kada je sa 23 godine došao iz Iraklisa u Panatinaikos, svi su govorili zašto njega pored toliko crnaca Amerikanaca da bude plejmejker. Željko je strpljivo gradio briljantan košarkaški um, već posle 1 godine je osvojio Evrobasket sa Grčkom. Prepoznao sam u Madaru i Željku tu priču, tu radio vezu trener-plejmejker, kako je Madar polako postajao NBA igrač i to velikog kalibra. Ostala mu je Jos poslednja faza ( već je imao odbranu, dobar trkač u polju, šut na 75% od vrhunskog, prodor ). a to je igra 1 na 1 sa centralne pozicije bez bloka ( bez pik en rola ), gde je recimo Luka br.1 u istoriji NBA, da probiješ driblingom prvu liniju i rasturiš timsku odbranu. Madar sada ima samo jednu šansu, jednu kartu, a to je Evrokup i da igra 37 minuta. U suprotnom, bez Željka, biće Leo Westerman.
S

Spas

pre 8 dana

Koliko "zocovih poklonika" pise na ovom sajtu?? Madar je izgubio 2 godine "kod Zoca".Dosao je kao najtalentovaniji igrac Evrope,srartni plej izraelske reprezentacije,draftovan od najuspesnijeg NBA tima u istoriji.I taksv potencijal je "zoc" uspeo da upropasti.Prosla godina je bila "ciscenje" od pogubnog "zocovog" uticaja,ova bi mogla da bude povratak na pravi put.
z

zecm

pre 8 dana

lesi se vraca kuci
Z

Zabrinut

pre 8 dana

gunnersi...Najbolji trener u Evropi ima 9 titula prvaka Evrope,a ostali nek se poredjaju.
F

Fleš gordon

pre 8 dana

Da je Partizan imao isti tim koga je real okrenuo glat bi otisli na fajnal for
J

Jad i beda

pre 8 dana

Sve do jednog komentari puni zlobe samo zato što je otišao iz Partizana.
D

Davor Fmp

pre 8 dana

Jaooo dosao im Marinkovic odlican suter , sta nam radi covic bit kalinica nit mekintajera nit kenana opet cemo kao i svake sezone u top 16
j

jjjj

pre 8 dana

čist prosek od igrača,igre u partizanu mu max.sledeći klub Hapoel
p

poručnik

pre 8 dana

gubitnici su Partizan i Madar,zalizani je uzeo dobre novce od provizije i ugovora!Eto kako zna menadžer da te ukopa za godinu dana!
G

Grobarcina

pre 8 dana

Madar pametan decko sto je pobego iz nase igokeje,eto da je ostao u klubu sad bi morao da place mesecima isto kao svi mi nakon metlanja od 8-0 i izgubljene 3-ple krune od Zvezde,ovako zbriso dok je vreme,predosetio je sta ce biti....
G

Grobarcina

pre 8 dana

Plaky samo znas i sam da ste manji i da vas gledaju drugim ocima
Q

Quri

pre 8 dana

Keš keš keš, sad ce ti zalizani zadrigli naci novi aranzman
S

Sofronije III

pre 8 dana

Ovako je bar osvojio dva trofeja, a da je ostao u Partizanu, ove godine KROMPIRČINA!
@

@@@@

pre 8 dana

Nek sluša i dalje zalizanog..
M

Miloschichichi

pre 8 dana

Pisao sam o ovome krajem prosle godine, da je bio na savrsenok putu, uklopio se u sistem najboljeg trenera u evropi i napredovao neverovatno brzo i onda izabrao da ostavi sve to. Mnogi su plujuvali kako je fener mnogo jaci i kako ce mu prijati bla bla bla, ne znaju svi sa mladim igracem raditi i ne daju svi minute istom. Ostetio je partizan prosle godine i naudio i sebi, napravio je duplo zlo na zalost..
g

gunnersi

pre 8 dana

Pomesao si klubove. Najbolji trener u Evropi vodi Panatinaikos, a Madar nije igrao za njih.
M

Metla 8-0

pre 8 dana

@Miloschichichi... ali pazi ti ovo, "najbolji trener evrope" koji za 3 pune godine u klubu osvoji samo Jedan jedini trofej a izgubi cak 2 Tripla Krune i bude ometlan 8-0 od Nebojse,kakav samo uspeh...🤣🧹
Š

Šta ti mlatiš....

pre 8 dana

.....mnogi su pljuvali da je Fenerbahče jači,pa zar nije bio jači....nikako da razumem šta si hteo,ajde molim te objasni mi ovo za pljuvanje Fenera?!
@

@gunnersi

pre 8 dana

Pojesce te zavist.
В

Вили Вонка

pre 8 dana

Тренер Звезде се зове Небојша?
B

Budi u blizini x3

pre 8 dana

I to je deo zivota. Mislis procices bolje, ides kod Itudisa, dolazis iz sezone u kojoj si imao vaznu ulogu, najzanimljivije utakmice u plejofu EL protiv Reala, u tim koji se bori za pehar. Dobices sansu o kojoj svi sanjaju. Zadnjicom zatvoris vrata gde si dobio sansu da igras Evroligu, iniciras svadju menadzera i kluba, indirektno, ali na tebi se slome sva kola. Losa sezona kao kazna za nepromisljenu odluku. A partizanu je falio takav plej, ove godine bi igrao vise nego ikad, sa 24 god to je Bozji dar. Partizan nije nasao zamenu iako je doveo igrace koji su individualno bolji od madara, a to su pj i smith. Ovo je tipican primer kako menadzer moze i da preokrene karijeru u negativnom smeru. I to je zivot. Sad samo da ne krene ko vesterman, koji je definicija lojalnosti, pa umesto u top 5 evrolige da krenu sezone u asvelu, huventudu, pa broseu pa manresi i tako na svakih par meseci. Dobro je sto je izraelac, pa moze da dobije sansu u makabiju na racun toga sto je domaci igrac, inace pitanje da li bi igrao u evroligi sto se tice kvaliteta.
C

Chelsea1234

pre 8 dana

On je jedan Eurokup igrac, nista vise od toga.
A

Aqa

pre 8 dana

Ide ovaj u red star
M

Misko234

pre 8 dana

uhh steta sto ti je unazadjena karijera makar mi nisi u partizanu i kod zeljka hehehe
P

POWERHOUSE

pre 8 dana

A da je ostao u Partizanu, sad bi možda bio spreman za NBA poput Exuma, koji je igrao i NBA finale.