Komentari na vest

Arijan Lakić: Posle 'simfonije' hteo sam odmah na utakmicu; Povreda kao podsetnik koliko je bilo teško

Г

Гробар54

pre 28 dana

Очекујем од овог момка много!Вредан је, тренира много и то су два услова од још неколико,која гарантују успех!Обрадовић ће му пружити шансу и у Евролиги,па срећно!
A

Alan Brut

pre 19 dana

Kada bi Jaramaz pored svojih fizikalija "imao glavu" Lakicevu, gde bi mu bio klraj?
K

Kuroslav Grobovic

pre 28 dana

Kako se to zove kad cigani umesto na svojoj livadi, dodju da pasu u tudjem dvoristu?
Š

Šestoje

pre 28 dana

Šta kaže Naneli kad ce plata simfonijo hahahahahahhaha 🧹🧹🧹🧹
k

kolodin

pre 28 dana

Dečko je prošao mnogo toga i shvata gdje je došao ,Da se odmah razumemo Partizan sve ove ograče pokriva iz ličnog poslovanja kluba
R

Realni Arth

pre 28 dana

Nek ti je sa srecom, momak, mozes da naucis nesto pametno od Obradovica ali samo ako se ne budes magupirao nego onako ozbiljno. Neki to zaista nisu uspeli, a poprilican broj njih je i igralo u reprezentaciji, Zagorac, Jaramaz, Andjusic, Smajli, Avramovic, .... tid. Ali, iskreno, vise mislim da je krivica do igraca nego do Maga Obradovica. Jer logicno, da je slucajno Obradovic otisao, a svi ovi igraci ostali niko ne bi ozbiljno gledao na Partizan. Ako najbolji trener danasnjice ne bude uspeo da uradi nesto konkretno ove godine u EL, jer za ostale trofeje imam utisak da ove godine odmah se digle ruke, jer nema Partizan dovoljan broj domacih igraca ni za KUP ni za domace prvenstvo, pa zato kazem da su sve karte bacena na EL. Iskreno, tim Partizana: Egzum, Avramovic, Madar, Panter, Ledej, Naneli, Lesor, Smajli, Papapetru,Andjusic, .... je bio jedan od najboljih timova koji su ikad igrali u ABA i stigli skoro do F4, ne moze da se uporedi sa ovim timom, uostalom vreme ce pokazati ko je u pravu. Zato sam skeptican da minute u EL mozda i dobije u pocetku ali to je drugi svet prijatelju i nije za tebe, kao sto nije bilo za Jaramaza, Andjusica, Trifunovica koji su otisli pognutih glava ko luzeri, i kao skart iz ekipe! Sve u svemu Srecno tebi, ali ni jedan bifsi Zvezdas koji igrao za Partizan nije se bas proslavio, Dangubic, Cvetkovic, Avramovic, Trifunovic..... itd.
s

sikky

pre 29 dana

Arijane,svaka ti cast.Kada te Jusup onako nahvalio i kada si uspeo u Zadru,mislim da imas pristojnu sansu za dobru sezonu u Partizanu.Ne osvrci se na lose komentare,samo napred.Srecno.
M

MIlan9898

pre 28 dana

Taj nece ni da vidi prvih 12, mozda kup odigra...
M

Milantom

pre 29 dana

Ovaj će imati minutažu kao Jaramaz prošle godine ili Zagorac one prethodne. Doveden je da bi se popunio fond domaćih igrača za Kup i domaću ligu. Uostalom, kao i Nakić a moguće i Marinković
z

zatvor

pre 29 dana

E mali iz kaṣ̌ića igra u partizanu to nikad nije bilo haaaa
P

Pobeda je resenje

pre 29 dana

Partizan stvara igrace za reprezentaciju kao i uvek.
L

Letac

pre 29 dana

Za koju crnu reprezentaciju ce ovaj igrati? Niste do juce culi za njega, a ima 24 godine. Na stranu to sto nema kvalitet ni za C reprezentaciju, kako ste ga vi stvorili? Covek dosao sa 24 godine kod vas. Koprivica za reprezentaciju? Nakic? Stvarno da vas nema, morao bi vas neko takve smisliti! Idite slavite 11-o mesto u Evroligi, rekao vam Zoc da je to uspeh. Ne zamarajte se trofejima koje ne osvajate, to je neuspeh. Rekao Zoc.
В

Вуле Ву

pre 29 dana

Шта значе ова слова са три узвичника на дресу, зна ли ко?
Z

Znace

pre 29 dana

Srce ruke glas
@

@Znace Вуле Ву

pre 29 dana

Хвала!
N

Nero Wolfe

pre 29 dana

Ovaj intervju pokazuje zašto je Lakić doveden u kkp,nedostatak igraćkih kvaliteta nadokvađuje kvalitetnim uvlačenjem žocu,a on to voli kod igrača,kičma nije poželjna ,zato za Aleksu nije bilo mesta.
U

UPDP

pre 29 dana

A sto tebe boli ona stvar za to ako ne navijas za Partizan?
N

Nero Wolfe

pre 29 dana

Ne boli,volim vas zezati kad se lako palite kao ti na primer,šta očekujete kad vas vaša uprava puni,stavi vam na svu klupsku opremu av sa tri uskličnika pa da svako od vas protumači u skladu sa inteligencijom.
m

merllin_pfc

pre 29 dana

A tvoj komentar na vijestima o KK Partizan pokazuje da ti nije prvi put da se tako blamiras I vjerovatno si ljeto proveo citajuci vijesti o KK Partizan. Ono ujutro kada se probudis pa do spavanja.
M

Mladjan Šilobad

pre 29 dana

U prvim mečevima nazalost neces biti u prvih 12, ali duga je sezona i bice prilike, na tebi je da je zgrabis! 1. Jones, 2. Niklina, 3. Washington, 4. Lundberg, 5. Marinkovic, 6. Brown, 7. Bonga, 8. Nakic, 9. Pokusevski, 10. Mike, 11. Davis, 12. Jones! Ako neko od njih iz nekog razloga bude i sprecen, prvi koje ce uci u 12 je Balsa Koprivica! Ali radi i bice prilike u Aba ligi, pogotovo nakon duplih kola!
h

humaka pfc_pfc

pre 29 dana

Koprivica ce igrati pre Nakica kao treci centar..
Ž

Žocara

pre 28 dana

Želimir će vrlo brzo shvatiti da Vanja ne da nije za kapitena, ne da nije igrač za Partizan, ne da nije za reprezentaciju, već da objektivno dečko nema ni jedan jedini kvalitet. Po ne/kvalitetu najviše podseća na Uroša Tripkovića, ali nije čak ni na njegovom nivou. Naime, Vanja poput Tripka ne zna ni da vodi loptu, ni smisla za asistenciju, ni prodor, ni dribling, ni skok. Tripko je bar bio perfektan šuter, a Vanja baca cigle. Svaki put kad Vanja Marinković šutne na koš, deset klinaca prestane da trenira košarku.
1

12345678900

pre 29 dana

neces se ti naigrati!