Komentari na vest

Antonić se vraća na Mali Kalemegdan posle dve decenije, Šakota preuzima jednu od selekcija Zvezde

P

Proka

pre preko 1 godinu

Posle Miloša Obrenovića i njegovih vaspitnih metoda, svi su zlatni.
S

Sprdnja

pre preko 1 godinu

Sve moj do mojega. J.Antonić kao N.Ilić, primač plate za nerad. Najveća kvalifikacija mu je kum S.Đorđevića.
M

Marko Jank

pre preko 1 godinu

Joca je jedan od nasih najboljih trenera koji nikad nije hteo da radi kako mu drugi kazu i zato i nije dosao do vrha, ali njegovo kosarkasko znanje niko ne moze da spori. Da nije bilo njega, Djordjevic kao trener u reprezentaciji ne bi nista uradio. Respekt prema Djordjevicu kao igracu najveci imam, ali sto se tice trenerskog posla u reprezentaciji da Joce nije bilo- ne bi bilo ni njega. Sakota je mlad i treba da dobije priliku pa cemp videti kako ce se pokazati.
U

Uzas

pre preko 1 godinu

Dokle ce Klipa da unistava Zvezdu. E, Covicu...
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Priznajem da ste me nasamarili sa naslovom. Pomislih u sekundi Šakota stariji. Antonić je suvi prosek ali i KUM SALETA ĐORĐEVIĆA. Razlog zašto ga je Đorđević vukao sa sobom je KUMSTVO. Klipa? Šta bi Čović bez Klipe. Ne sećam se koliko ga je puta Čović vrteo čas je trener čas nije. Epizoda LESI SE VRAĆA KUĆI.
r

rokoko

pre preko 1 godinu

samo neko ko ne poznaje kosarku i ljude u njoj moze da napise ovakav komentar, istina Joca je Saletov kum, ali isto tako i sasvim respektabilan strucnjak, pogotovu u zenskoj kosarci, takodje Klipa je neko ko, kako god da je ostar i starog kova, donosi rezultat i disciplinu medju mlade, Sakota je za sad samo talentovan, cak talentovaniji od tate.
r

rebellion8888

pre preko 1 godinu

...ti ocigledno nikada nisi gledao antonica i znas ga kao kuma s. djordjevica inace nikada ne bi pisao takve gluposti, a i vidi se da si novokomponovani navijac cim ne pamtis njegovu epizodu na muskoj klupi, o zenskoj i da ne pricam...boljeg coveka za taj posao nisu mogli da nadju, dobrodosao nazad...
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

rokoko Eto ne poznajem košarku. Prosvetli me stručnjače. Gde sam napisao da Klipa nije stručnjak? Napisao sam da ga je Čović vrteo kao na vrtešci. 100X puta je dolazio i odlazio. A što se tiče Antonića promašio si pravac kretanja. Čovek je suvi prosek. Nigde ništa nije napravio. Da nije Đorđević postao selektor svi bi zaboravili da i postoji taj čovek. Đorđević ga je IZVUKAO IZ NAFTALINA 2014 kada je postao selektor i postavio za pomoćnika UDAHNUO MU ŽIVOT.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Rokoko, o Antoniću i Šakoti i njihovim tremerskim kvalitetu a ne bih ovom prilikom a što se tiče Klipe samo jedan komentar. Prošle sezone je bio koordinator svih mlađih kategorija i rezultat nikakav. Da devojčice nisu osvojile neka prva mesta ostalo suvi prosek.
@

@Trojfe

pre preko 1 godinu

Smaras.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

@Trojfe Istina je sporna jel? Da ne pišem komentare ti ne bi imao razloga da živiš. Moram zbog tebe.