Komentari na vest

Ameri se zagrevali za nas: Brazilce isprašili sa 35 razlike

B

BambinoBum

pre oko 1 mesec

Lagano Srbija
A

Ahahahahhahahaha

pre oko 1 mesec

Kaboklo 30 poena i 6 skokova ... vise skokova nego Jago poena ... Jago mvp se bas pokazao
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Ja ne verujem šta sam sve pročitao u komentarima. Da se štedimo za meč za bronzu, da Jokić odmori, revijalna utakmica itd. Činjenica je da su Ameri za klasu bolji, ali isto tako autori ovakvih komentara moraju na lečenje pod hitno.
G

GOSTSD

pre oko 1 mesec

Sad lepo protiv Amera u meso, da ne šutnu nijednu trojku. Neka šutiraju 60 slobodnih bacanja, ali samo jako. Jedino batine, pa kad krene da im bridi ruka popustiće valjda malo :D
P

Panyekejeav

pre oko 1 mesec

Ovo sto pisem nema veze sa ovom vescu,Zvezdasi koji se pale na Petruseva kako dobro gura ove igre su u zabludi,igra sa Jokicem pa je duplo bolji nego inace,jednostavno jedno su OI drugo je Evroliga,pa evo Kaboklo dao 30 poena Americi a u Partizanu nije mogao da se sastavi..
J

JSO

pre oko 1 mesec

Istrcati na parket i odigrati revijalnu utakmicu,isprobavati neke akcije i spremiti se za mec za bronzu. SAD ne moze niko da dobije,prejaki su. Ne treba trositi igrace bzv. Jokica mozda odmarati.Bogdana takodje. Plavsic nek igra...
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Mnogo si ti pametan. Oni da imaju tvoj mozak i razmišljanje, ne bi igrali profi košarku već bi radili na trafici, u rudniku litijuma i sl.
Z

Ze

pre oko 1 mesec

Ko je danas ovde komentarisao da ce Brazil pobediti?
Љ

Љубиша

pre oko 1 mesec

Американци имају страшан тим. Штета што ће оваква екипа да узме само бронзу...
M

MSt

pre oko 1 mesec

Realno su jači za klasu od nas i sve ispod 20ak razlike bi bilo iznenađujuće. Nek momci koji igraju uživaju na terenu i nek se odmere sa najboljim igračima današnjice, a i mi ćemo pred TV-om. Nadam se da ćemo da se držimo bar do poluvremena, pa da se kao i svaki Srbi, ložimo da ih imamo i da su gotovi.
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Nije Jokic osusena grana, i on ima brace i jarana.
t

thcf

pre oko 1 mesec

Bolje se odmarati za 3. mesto jer nema smisla da se bijemo sa Amerima. Imaju zversku ekipu sa prejakom klupom. Rotiraju, kreiraju kako zele i kada pozele. Mogu ako hoce da budu egal sa nama do trece cetvrtine i samo za 2 minuta da se popnu na 15 razlike jer eto moze im se i premocni su. Tako da da, bolje se cuvati za eventualne Francuze naprimer kao i njihove sudije.
F

Fratello

pre oko 1 mesec

A onda ako izgubimo od Francuza da pricamo kako su nas sudije pokrale? Kakvi ste vi paceri i luzeri sa mentalitetom zrtve koji uvek imaju spremne izgovore u zivotu po ovim komrntarima..
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Vidi se da imaš takmičarski duh, čudi me da sa takvim luzerskim stavom nisi bar igrač Vašington Vizardsa.
8

8

pre oko 1 mesec

Kad se 1992 pojavio Drim tim doneo je nešto novo spektakularno atraktivna dodavanja zakucavanja munjevite kontre , bilo je zanimljivo gledati ih . Ovi danas jesu za dve klase iznad ostalih ali nema tu ničega novog, a kamoli poteza za TVšpice . Šut za 3 poena je postao previše dominantna napadačka opcija , koja uništava lepotu košarke kao sporta , , Kada je Dražen Petrović šutirao trojke u kontri to je bila avangarda , danas se svaka druga kontra tako završava glupost
r

runandgun ubi

pre oko 1 mesec

Kosarka bi bila lepsa igra da se ukine sut za tri poena ili da se pomeri za +1m...
T

Trpadzija

pre oko 1 mesec

Pa pola srbskih igraca izgradi karijeru na osnovu trice. Kosarka je nikad bolja, stvar je samo u tome sto je ovde jedan Jokic a tamo njih 7-8 . Pa njima Kevin Durant ulazi sa klupe.
T

Televizor

pre oko 1 mesec

Ovo je bilo sa 30 posto snage, mozda ni toliko.
R

Realna slika

pre oko 1 mesec

Mi prvo treba da se fokusiramo na SP i EP tu je naša šansa kao npr prošle godine. Olimpijske igre su Amerima prioritet na SP šalju C tim. A tako je bilo i u vreme Saleta, Divca, Rebrače, Bodiroge kada su došli sa malo jačim timom 96 u Atlanti dobili su nas sve sa našim najboljim timom možda u istoriji koji smo imali.
O

Opet sve sami miševi

pre oko 1 mesec

Ameri su izuzetni favoriti, ali to ne znači da ih ne možemo pobediti. Samo hrabro momci, setite se da su nas bombardovali, i cepajte. Ako bude jaka odbrana, imamo dobre šanse, oni ne igraju odbranu, plaše se da se ne ozlede.
I

Izuzetni favoriti

pre oko 1 mesec

Pravim se pametan, a pojma nemam
K

Krme

pre oko 1 mesec

Jeste, Tejtum te bombardovao., kako da ne. I da, ne igraju odbranu, jedna od jačih gluposti, koja traje godinama. Igraju je itekako, pre svega telom, svi jaki, sve preuzimaju, ne možeš da ih pomeriš, kad malo daju gas, zaključaju koš.
g

grastion

pre oko 1 mesec

ovima izmene funkcionisu po principu ja se smorio na klupi aj sad da udjem umesto tebe da se igram malo, zato im svi igraci igraju desetak minuta u proseku, eh sta ti je kolegijalnost...
7

777

pre oko 1 mesec

Jeste da ne igramo u finalu sa velikim i ravnopravnim rivalom,ali to nece imati nikakvog uticaja na nasu želju i zalaganje da pregazimo kao plitak potok Amere,i konacno otkrijemo dugo skrivane karte,koje smo cuvali samo za njih.Ko je taj kec iz rukava,koga nas selektor tajnovito priprema za šok koji ceka nadobudne oponente?Pustili smo oba prethodna meča,da nas dobiju 30 razlike,ali sada je red na nas da ih prizemljimo i pokazemo celom svetu srpski inat.Nadam se da ce voditelj sa javnog servisa biti motivisaniji nego ikad,i omoguciti nam dodatni uzitak tokom prenosa,svojim nadasve lucidnim izjavama,kao i euforicnom arlaulanju,hoohhhooohhoooooo.
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

Prejaki su... Jednostavno se zajebavaju sa celim turnirom da to postaje cak i dosadno. Eh kad bi mi mogli da ih iznenadimo...
A

Arsenie

pre oko 1 mesec

Kaboklo vrati se, cekamo te.
h

huj

pre oko 1 mesec

izvuće bajden piroćanski neki trik, hipnotisaće amere
a

abvgddj

pre oko 1 mesec

Dok ne ode ova njihova generacija predvodjena Lebronom, Durentom, Karijem mi necemo zlato videti. Tek kad se razvije ova nova generacija SADa mozda nesto napravimo i to upravo kod njih u LA za 4 godine. I tada ce igrati Jokic i to je idealna prilika u domovini da ih srusimo posto sumnjam da ce jedan klovn poput Embida biti lider te generacije kao sto je recimo jedan Lebron lider ove i da ce takva Amerika biti neki strah i trepet.
Z

Znik

pre oko 1 mesec

Neverovatni su. Siguran sam da ce protiv nas dodati jos veci gas, pre svega zbog Jokica. Moze da prica ko sta hoce, ali protiv ovog tima cak ni tim sveta ne bi mogao nista. Nije to 5vs5 pa da Doncic, Shai, Janis, Markanen, Jokic ispariraju, vec 12vs12 i tu je problem kad udju izmene.
P

Pep

pre oko 1 mesec

Ma ko ih šiša uzećemo medalju živela Srbija!

Branislav Tomic

pre oko 1 mesec

O kojim amerima pišete, pa ovo su igrači afričkog porekla, koji su im čukun dede bili robovi šatro amerikancima, pa pravi čistokrvni ameri su bili indijanci.
M

Milev

pre oko 1 mesec

Amerikanci nemaju tim. Dobijamo !
D

Dusan123321

pre oko 1 mesec

Upamtite bice neizvesno DOK NE POCNE
0

0p

pre oko 1 mesec

Imali bi šanse kad bi za Srbiju igrali Dončić, Mirotić i Vučević
D

Dusan123321

pre oko 1 mesec

Bi al na tviteru
T

Televizor

pre oko 1 mesec

Doncic, Jokic, Mirotic zajedno na terenu. Pa ko bi tu igrao odbranu?
f

fsaas

pre oko 1 mesec

Nume Bruno
7

7

pre oko 1 mesec

Otrešće nas amerika ko aleksa egzuma
U

Usa

pre oko 1 mesec

Crno nam se pise.
p

pa dobro šta

pre oko 1 mesec

Biće neizvesno sa Amerima prvih 2 i po minuta
T

To sto rts

pre oko 1 mesec

nije prenosio ovu utakmicu ne znaci da se nije gledala dominacija Kabokla... svima je jasno da je momak odlican igrac osim Zeljku koji urla na njega i ne da mu slobodu.
A

AK10

pre oko 1 mesec

Bukvalno bio prenos na RTS2
M

Mister M

pre oko 1 mesec

Da li je do Kabokla koji izdominira Dream team i ubaci im 30p ili je do Zoca koji ne ume da koristi?
N

NR

pre oko 1 mesec

Istina je negde izmedju
A

AK10

pre oko 1 mesec

Vidi se da nisi gledao meč iskreno. Dao je 22 od 30 poena tako što su ga bukvalno puštali da se ušeta u koš, nisu ni igrali odbranu na njemu.
k

klog

pre oko 1 mesec

a ako ostane, plakaćeš kako ga niko neće i kako pravi 4 lične u trećem minutu, i eto usrećićemo se s njim
@

@ak10

pre oko 1 mesec

Gledao sam mec od prve do poslednje sekunde, iskreno. Nisu ta pustili ni jedan jedini kos, manipulisati mozes negde drugde. Zamisli botinu, pustila Kabokla da zabije 30 poena. Kakav sektas. Kako nisu pustili nekog drugog nego bas njega...
A

AK10

pre oko 1 mesec

Opet se vidi da lažeš i da nisi gledao meč, ubedljivo najmanje presinga i odbrane su igrali na njemu, 20 poena je dao lakše nego na nekim treninzima. I nemam šta da sektašim, navijam za Zvezdu, ako si ovde po komentarima bar malo vremena, mogao si skapirati lol
A

AK10

pre oko 1 mesec

Imamo 0.001% šanse.