Komentari na vest

Ajzea Majk: Partizan i ja smo savršen spoj, rekli su mi da ću pogrešiti ako ne dođem

A

Aranđel

pre 20 dana

Tako je i Nanely mislio
D

Drvo

pre 20 dana

Ajzaka su malo snovi zaneli, i ne sluti da je on sledeći Naneli. Jeste, pilo se pivo, priznajem.
v

vss

pre 20 dana

Izgleda da se nije cuo sa Nanelijem…
1

1610

pre 20 dana

Zavrsila olimpijada i cim se prestalo sa pricom o reprezentativcima, ajmo Jovo na novo. Krenulo se sa hvalospjevima (kao pred pocetak i svake sezone) kako je svaki igrac u partizan dosao samo zbog "velikog" trenera, navijaca i "casova ljubavi ". Prosto je nevjerovatno da ijedan stranac moze bilo gdje igrati osim u partizanu. Pravo je cudo da su ikad igdje drugo igrali. Izgleda da je svakome san bio da dodje nekad ovdje, a na kraju sezone ce biti klasika a to je bez trofeja, svi se urotili protiv njih, sve se znalo prije pocetka bla bla bla. Al dobro, ko je kriv ovim laznim navijacima kad se primaju na svakakve price svojih funckionera. Oni jadni vjeruju treneru kako on nije kriv nego svi ostali, pa citav tim rastjera i ubijedi ih da je to normalno i da treba tako. Nadam se da ce proci do pocetka sezone bar jedan dan na portalima o igracima i njihovoj ogromnoj zelji da dodju ovdje a da ce se negdje nekad spomenuti i Zvezda sa svojim igtacima
v

veliki strumf

pre 20 dana

Ја сам сигуран да свакоме ко дође у Партизан напишу 3 исте реченице које мора да упамти и да каже пред нивинарима. Прва је Жоц, јер је он очигледно већи од Партизана. Друга су навијачи, треба се увлачити, они то воле. И трећа величина клуба који био првак Европе пре него се иједан од његових данашњих играча родио! Па стварно смејурија, нема даље. Онда неко каже да добио инфо од Лучића, неко од пријатеља из Канаде, неко од бабе која прати само Партизан и ниједан други клуб и зато дошли. И тако… А онда дође топли мај и јун, а витрине остале празне. А онда дође јул и - штурка! Бежање главом без обзира!

Dopuna

pre 20 dana

Dopunio bi samo gde ti igrači beze i šta se desi posle Partizana neki medju njima pobegnu u NBA igraju finale a neki osvoje Evroligu iako pre Partizana nisu mogli da se zadrže ni u jednom klubu iz elite više od pola godine.
H

Haha

pre 20 dana

Cudno je to da svaki igraci (pogotovo stranac) koji dodji uvek isto pricu i uglavnom se iste recenice vrte u krug,Zeljko,navijaci,ljubav,pricao mi onaj,pricao mi ovaj,kajaces se ako ne dodjes,dosao sam da napredujem....a posle zna se sta ide,vredjanje Zvezde,provokacije sa navijacima,pljuvanje po Zvezdi,fizicki obracuni...kao da rade ovo planski od kad se vratio Zeljko,svake sezone ista prica,a kraj,kraj svi znamo.
Z

Znamo

pre 20 dana

4 skakaonice i bezbroj saopstenja, sve znamo.
@

@ssss

pre 20 dana

Druze Zeljko je najbolji trener u istoriji.Naravno da im je cast da rade sa najboljim.To jedino kod nas kod navijaca iz predgradja izaziva cudjenje.To je kao kad bi dosao u fudbalu u Siti i kazes da ti je drago sto ces saradjivati sa Gvardiolom.Pa nece ti valjda biti draze da saradjujes sa Ten Hagom.Tako ti je isto i u kosarci.Nece valjda igracima biti draze da sardjuju sa Sveropulosom kojeg se za deset godina niko nece secati nego sa Zeljkom koji je najbolji u istoriji.
D

Dajvak

pre 20 dana

Papagaju, svome ti jatu 'ajde .
@

@ssssssss

pre 20 dana

....hahahaha.....priča se o Grku koji je tog tatka odučio od košarke,inače i moja baba je bila vrh riba bila,tako je i tatko bio dobar trener bio i ništa više.....
H

Hihi

pre 20 dana

Ovo je rekao i onaj Sudanac pa je onda demantovao
g

gost 006

pre 20 dana

igrac sklon povredama pitanje koliko moze u el
Ž

Žocara

pre 20 dana

Skapirao i Želimir da sa Panterom nema leba. Realno iz prošle ekipe lagano su mogli da ostanu Aleksa, Smit, Naneli, Kaboklo, Smajli, Tristan. Panter igrama nije zaslužio da ostane a preskup, Ledej je sa druge strane zaslužio svoje pare, ali i on je preskup i morao je da ode da bi za tu lovu došla bar dvojica (Maik i Bonga). Kaminski je odličan igrač, i ko kaže drugačije, taj nema veze sa košarkom. Ofanzivno medju tri centra u evropi, ali Žoc nije znao da izvuče najbolje od njega. Zato je i došao Dejvis, koji je jeftiniji, a starosedelac Evrolige. Vanja je čist promašaj, jer dečko nema kvalitet da prodje pored Partizana a ne da bude kapiten. Operisan od košarke.
E

E atino

pre 20 dana

Ti se javi ...idi lupetaj na svojim vestima.
S

Slavuj

pre 20 dana

Pišeš o Vanji kako nije za Partizan, a on igrao na olimpijadi i u finalu dao 9 koševa. Pojma ti nemaš.
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Grobari su gospoda Partizan je gospodski klub uverice se brzo u to.
D

Duka.RS

pre 20 dana

Sta kaze Naneli?
w

winner by KO

pre 20 dana

Pitaj Lazarevića. 🥫
S

Sale Kg

pre 20 dana

Što Lazarevića, Ostoja to bolje zna?!
e

e

pre 20 dana

Tako je pricao i Naneli ,pa vas sinoc ukanalio za sva vremena recenicom:"Znam sve sta ste radili.Ne govori lazi o meni,da ne bih rekao istinu o tebi".
N

Nije

pre 20 dana

Nas ukanilo nista nego Ostoju, a nas navijace je pohvalio i zahvalio.
e

e

pre 20 dana

Dobro,to je tacno,samo ja nisam ni pomenuo Partizanove navijace.
N

Nije

pre 20 dana

Pa onda pricaj u jednini da ukanalio Ostoju,on se Ostoji obratio a nije se obratio Partizanu kao klubu, ili navijacima, a ti pricas u mnozini da nas ukanalio.
в

всс

pre 20 dana

@Nije Уф, а ви навијачи сте јак фактор! Коју сте титулу освојили? У чему. Ви сте само обични навијачи. Остоја, какав год да је, обезбедио је паре и довео и тог Нанелија и све остале играче. И Жоца и његов струни штаб од 40 Али бабиних разбојника. И све их је исплатио! Да их нисте можда ви навијачи исплатили. Чуј похвалио навијаче - па сваки играч хвали навијаче, има ли тај да не хвали? Свашта! Колико сте умислили да сте важни а нико вас ама баш ништа не пита ни за шта. Кад сте се оно питали да не наставите утакмицу - изгубили сте титулу. Тако да, не хвалите се, немате чиме.
i

iS

pre 20 dana

Svi do sada o Željku Obradoviću su govorili uglavnom sve najbolje nije on kriv što mu Ostoja nije davao redovno platu pa je bio zbog toga nezadovoljan.
B

Banja Badanja

pre 20 dana

Prijatelju sve sto si rekao isto su rekli I prethodnih 13 igraca u novom rosteru Zelimira. Nesto je malo dodato nesto oduzeto ali sustaina je ista. Nego reci sto nisi igrao za reprezentaciju Kanade na OI?
n

nikola22

pre 20 dana

Sine moj mali, drago mi je da pratis najveci kosarkaski klub na svetu, znas sta je rekao svaki igrac, tako i treba, samo nastavi. ( mene npr.ne zanima ko je dosao u fmp ) ... A sta mislis da bi trebalo da prica, kad ga pitaju, ajde baci neku doskocicu? I na kraju, nemamo mi toliko para ( koje nam sliva vrhovni vodja ) pa da dovodimo sve reprezentativce svojih zemalja... Opusti se, bice to dobro
@

@nikola22

pre 20 dana

Vi ne dovodite reprezentativce nego igrace direktno iz Nba, Pokusevski, Duan Vasington i Nilikina ove sezone, a prosle Douzer i Kaminski. Mali vam budzet. Nego, kako nisi prokomentarisao sto najveci klub na svetu potkrada svoje navijace? Sezonska + clanska HAHAHAHAHAHA
J

Ja tebi ti meni

pre 20 dana

Kako čovek liči na Nanelia.
j

jos jedan

pre 20 dana

koji igra za kikiriki