Komentari na vest

Vildozin tango u krcatom Pioniru za prvu pobedu Zvezde u Evroligi

s

simi

pre gotovo 2 godine

Meni je bilo Tesko za gledanje.... Obe ekipe su gresile kao da je u pitanju derbi zacelja ceske lige... Zvezdu je iscupao vildoza,i to je to .. sledeća utakmica ce biti debakl sa ovakvom igrom! Monako nece gresiti kao ovi iz Bajerna,a moze da se desi da zaustave vildozu,i sta onda? Lose,sve u svemu,al je bitna pobeda.
S

SLAVLJE

pre gotovo 2 godine

C. zvezda je trenutno u top 16 klubova Evrolige.
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Grobari a koliko vi imate pobeda?A da jednu vise od nas a tek imate dupla gostovanja...
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

Strasan tim ovaj Bajern. U poredjenju sa njim, ostali klubovi izgledaju kao decji vrtic. Mislim da svaki tim koji pobefi Bajern, otici u top 8........u stvari, ici ce u top 17, posto je ocigledno da ce ih svi pobefiti, cim ih je pobedila ova boranija.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

To mogu i oni sa pozivnicom.
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Bravo momci. Ajde malo da se trgnete pa da nas iznenadite protiv Monaka sledece nedelje. Mora to dosta ozbiljnije, pre svega mislim na izgubljene lopte Voildoze i Markovica, ali nadam se doci ce vremenom. Sa jacim trenerom mnogo bolje bismo izgoedalii
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Вилдоза да изгуби 10 лопти по утакмици ниједан прави познаваоц кошарке му неће замерити
G

Gost26264636

pre gotovo 2 godine

Bravo Zvezdo! Puna podrska Jovanovicu, nova je ekipa, jos je proces uigravanja, konacno smo kompletni i konacno se stvorio prostor za ozbiljan rad. Svi ovi treneri iz fotelja koji sada vredjaju po Lazarevicu, Markovicu, Raduljici, Lazicu itdd, to su isti oni koji su prosle godine vredjali Davidovca i Hollinsa na pocetku, pa su im posle vrv drzali slike na instagram profilima... Medjutim srecom sve su to iskusni igraci koje ne doticu takve stvari. Svaki igrac je tu s razlogom i super stvar je sto imamo 14, 15 igraca spremnih da uskoce kad god treba. Samo da sve legne na svoje, da svaki igrac totalno ukapira sta mu je zadatak i bice tu opet u elementu i Ivanovic i Lazic i Markovic i novajlije koje se jos traze. Iskreno za Adamsa nema vise prostora i smatram da nema sta u ovom rosteru da trazi. Napred Zvezdo i samo polako!
l

luča

pre gotovo 2 godine

Srđa Knezevic je moj idol, samo zato sto je zgazio igraca Zvezde. Srđa je ponos Jugoslavije.
x

x-1

pre gotovo 2 godine

Luča uz Ogija najbolji igraci srpske reprezentacije naravno uz Vanju i Avrama busaca u grudi i najboljeg davaoca izjava nakon poraza srpske reprezentacije.
l

lučoOgi

pre gotovo 2 godine

Lučo kapiten najgori na Evropskom.

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Hahaha krcata je Arena bila sinoc a ne ovo
C

CrnaOvca

pre gotovo 2 godine

Krcata jugoslovenima kojima niko ne moze da zabrani da ne slave slavu.
I

I jesi...

pre gotovo 2 godine

ovca i to ona rogusa Pramenka.
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

sta osvojise ovi? propustih nesto
m

medeljin

pre gotovo 2 godine

KLS. Smete li to?!
X

X-1

pre gotovo 2 godine

Osvojise triplu krunu.
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

A sta ste vi osvojili?Imate pobedu vise od Zvezde a kurcite se nesto i pet puta skuplji tim,a opasni ste kao ovca u podne
j

jugosloven

pre gotovo 2 godine

Jugosloveni smo i niko ne moze da nam zabrani da ne slavimo slavu.
W

Walldorf

pre gotovo 2 godine

Pobedili smo. Zahvaljujući suvom kvalitetu, pre svih, Vildoze. Čovek je bio, ako se ne varam, na 50% za tri, na solidnom uzorku, pa je očito da imamo istinski vrhunskog poentera. Konačno smo kompletni, pa je lepo videti umetnike kakvi su Vildoza i Nedović na delu. Zabrinjava povreda Mitrovića, no, prve informacije kažu da nije ništa što bi ga duže odvojilo od terena. Ovo pišem sa rezervom, naravno. Više će se znati već sutra u toku prepodneva. Što se same utakmice tiče, pogotovu naše igre, treba reći par reči. Opet smo na 15. izgubljenih lopti. To je jednostavno previše! Kada na to dodamo da je Bajern spolja šutirao jako slabo, uz mnogo promašenih otvorenih šuteva, svakome je jasno da će vrhunske ekipe to kažnjavati bez milosti. Jednostavno, toliko je prostora za hitnu reakciju trenera da to zabrinjava. Ima li trener Jovanović vremena i znanja da sve to dovede u red? Nećemo čekati dugo da bi smo dobili odgovore na pitanja i nedoumice koje nas muče i sve će biti jasno vrlo brzo. Ne želim da "mračim", no, činjenice su neumoljive. Egzaktne. Uz samo malo bolji šut Bajerna večeras i uz petnaest poklonjenih lopti Bavarcima, lagano smo mogli ostati na 0:5. Činjenicama treba gledati u oči i stvari tako stoje. Hoće li biti pomaka u dobrom pravcu, videćemo već u petak u Francuskoj. Ono što je uočljivo je da nam je neophodan igrač na poziciji tri. Znalac koji bi bio makar dostojna zamena nezamenljivom Kaliniću. Ako dovedemo takvog igrača, bićemo konkurentni i najjačima u EL, što se kvaliteta tiče. Opet kažem, veliko je pitanje koliko će vremena trebati treneru Jovanoviću da sazri i zavede red, svakome da komad kolača koji zaslužuje i spreči rasprodaju lopti. Lopti za koje se gine u odbrani. Treba istaći i Bentila. Taj momak je u Panatinaikosu očito bio podcenjen i nije dao sve što može i zna. Kod nas briljira. U kontinuitetu je odličan i po košem i spolja, pa neka tako samo nastavi. Sve u svemu, pomerili smo se u dobrom smeru. Iskreno se nadam da ćemo tako i nastaviti. Idemo dalje. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!
S

Sto samo...

pre gotovo 2 godine

ovoliko? Pisi brate do sutra, ovo je malo.
W

Walldorf

pre gotovo 2 godine

@Sto samo... Vidi, u nekoliko reči možeš nekoga uvrediti, opsovati, uniziti. Ja se time ne bavim. Nikada nisam prokomentarisao ništa vezano za JSDP. Iz prostog razloga. To me ne zanima. Ja komentarišem i pokušavam da smisleno analiziram nastupe klubova iz sastava SDCZ. To ne možeš u par rečenica. Odnosno, možeš ali će ostati utisak nedorečenosti. Ako tebi smeta dužina mojih komentara, jednostavno ih preskoči. Ništa lakše. Živ i zdrav bio. Sportski pozdrav!
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Konacno da i ovi nekoga pobede.
G

Gost је

pre gotovo 2 godine

разумем фрустрацију ипак 4 године....
g

giardini

pre gotovo 2 godine

Koji su to ovi i koji ste to vi?
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Steta sto Lucic ovako nije igrao protiv Italije sigurno bi pobedili.
Z

Zato je igrao brat....

pre gotovo 2 godine

GUDURA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
O

OgiLučo

pre gotovo 2 godine

Lučo je bio najgori na Evropskom uz Ogija.
Z

Zasto ne igraju?

pre gotovo 2 godine

Sta je sa Raduljicom i zasto ne igra?? Sta je sa Ilicem i zasto ne igra?? Sta je sa Adamsom i zasto ne igra?? Sta je sa Holandom i zasto ne igra?? Sta je sa Ivanovicem i zasto ne igra?? itd..itd Jel moze neko da postavi ova pitanja ovom nasem treneru u pokusaju,posto je vise nego ocigledno da je covek ZABORAVIO na pojedine igrace na klupi koji su zdravi i mogu da pomognu ali on uporno odbija da ih ubaci u igru i u EL i u ABA! Sta je tu u pitanju i koji je razlog za ociglednu Sabotazi pomenutih igraca! To pitanje treba postaviti Jovanovicu i upravi kluba!
l

lgazela

pre gotovo 2 godine

idi navijaj za partizan
K

Killy

pre gotovo 2 godine

Jel ti vidis prijatelju da ima 17-18 igraca u rosteru, a pravilo je 12 igraca u protokolu. Ne mogu svi da igraju, a dobro je da ih ima vise jer 12 igraca ne mogu da iznesu 80+ utakmica u periodu oktobar-maj. I bolje je po meni da imas nekog ko je u treningu, poznaje tim i uvezbavane akcije i ko moze da odmeni nekog, nego da se dovodi neka zamena koja je u tom trenutku slobodan agent na trzistu...
p

prti

pre gotovo 2 godine

Koliko se secam pre par Dana Ivanovic najbolju strelac tima u Aba tako da nije da ne igra. Nego nijedan od ovih igraca koje si nabrojao nisu klaliteta za EL.
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Adams je ocajan, Raduljica takodje, Holand se vraca polako u formu od prosle godine, Ilic se vraca iz povrede...sta ti nije jasno
N

Naxel

pre gotovo 2 godine

Imamo raspored kao da nam ga Ostoja pravio
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

ПАО и Бајерн кући...стварно страшан распоред 😲
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

A Milano, Virtus i Zalgiris je sigurno neuporedivo tezi raspored…
N

Naxel

pre gotovo 2 godine

@ Crno na belo u Prva cetiri kola imali smo tri gostovanja ( od toga jedno Efesu i jedno Realu ) ako na to dodamo da i naredne tri utakmice gostujemo dolazi se do zbira gde u devet kola gostujemo sest sto nije pozeljno za ekipu kojoj treba par vezanih pobeda za sticanje samopouzdanja.Partizan je u prva cetiri kola igrao dve na strani ( Alba, Baskonija ) i dve kuci ( Armani, Zalgiris) sto je svakako laksi raspored ali tako je kako je
N

Naxel

pre gotovo 2 godine

Ekipa ima dobar potencijal.Mislim da nam treba par utakmica kuci, da se veze neka pobeda, stekne samopouzdanje i ekipa i trener.Druga bi to pesma bila...nazalost imamo raspored gde u prvih devet kola gostujemo cak sest puta ( sledece tri gostujemo Monaku, Feneru i Albi )
K

Kljajicevo

pre gotovo 2 godine

Albi smo vec gostovali.
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Dupli program i potpuno slavlje. Hvala i onimna terenu i na parketu. Vjerujte mi da se sa tribina puno bolje vidi gdje skripi nego za tastaturom. Dodjite i podrzite malo za promjenu.
P

Penzioneri

pre gotovo 2 godine

Ovaj rekreativac Markovic i njegov kolega penzioner Kuzmic, to su dva ubedljivo najstarija i najgora igraca koja su ikada igrala u kosarkaskom klubu KKCZ,i to bez konkurencije!
K

KLJAJICEVO

pre gotovo 2 godine

Ne bih Kuzmica stavljao u isti kos sa Markovicem koji zaista igra skandalozno lose. Kuzmic je nekada bio dobar, ali Pefi nije odigrao 5 solidnih utakmica za nas. Jako lose izgledamo u napadu sa njim , Topic bi bio bolje resenje, a mozda i Admas. Markovic i Lazic kada su u igri sve sto uradimo prospemo za 5 minuta.
U

U top 8

pre gotovo 2 godine

i zvezda i partizan!
I

Iskusan Trener

pre gotovo 2 godine

JOVANOVIC I MARKOVIC STO DALJE OD KLUBA! JOVIC I PABLO LASO U ZVEZDU!
r

rs 1989

pre gotovo 2 godine

Jovic?Dovoljan nam je jedan stakleni Nedovic ,za koga se molim kad god udje u duel da izadje citav..treba ovom momku dati sansu na klupi,ne lomiti preko kolena uvek ..
S

Svedok

pre gotovo 2 godine

Ne rece ime da te odmah angazujemo. Trifke ti li si ikono kluba ili je mozda zoc boc.
N

Nica.

pre gotovo 2 godine

@rs 1989,,, covek je u pravu 100%! Markovic od 40 god.zvani 'kamena s ramena' nije ni za Cibonu da igra tamo a kamoli Evroligu i Zvezdu! Covek pecenog vola da ubode ne moze a jos na sve to zadrzava svaki napad po 15-20 sekundi koliko dugo drzi loptu u rukama stalno i upropascava nan bukvalno svaki napad zbog isteka vremena!
r

rs 1989

pre gotovo 2 godine

Nica@A Jovic je izuzetan suter?Posle dve godine neigranja uopste,ni u jednom klubu?Ni u full formi nije imao dobar sut sta pricas druze?
G

Gost 1990

pre gotovo 2 godine

Bito da je moćni Partizan igrao evroligu pre Hrista pa sada zna kao će igrati Zvezda .
T

Tomy

pre gotovo 2 godine

Bravo Zvezdo! Kakva god pobeda da je ona se jedino računa. Bayern je loše selektovana ekipa i još u poluraspadu ali igra koliko toliko organizovano, pa su nam pokazali i sve naše slabosti. Na ove solo partije naših bekova ne možemo da računamo da će dalje prolaziti, možda par utakmica ali će svi da stisnu prednju liniju i onda smo u problemu. Da se ne palimo previše Petrušev i Bentil nisu baš skoreri ni igrači razlike, da ne govorim za Martina i Ilića, jedino imamo Mitrovića a to je malo za ozbiljnu košarku i 15+ pobeda u EL. Treba nam neka skorer četvorka ili petica sa stabilnih 15 do 20 poena po meču :-)
Z

ZJ

pre gotovo 2 godine

Mi cigani smo mnogo teški ljudi. 😀 Hajde malo podrške za mladog srpskog trenera i igrače!!! Daleko je od sjajnog ali ima ova ekipa perspektivu. Mnogo težak raspored na startu EL. Nije lako kada kreneš sa ovako negativnim skorom. Treba imati poverenja i dati šansu momcima. Imaju veliko srce, bore se.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Igračima podrška - DA. Treneru neznalici - NE.
m

medeljin

pre gotovo 2 godine

Da nekoga nazoveš NEZNALICOM moraš da budeš kompetentan, a ne laik i navijač. Nije sporno da pokazuje dosta mana, pre svega nedostatak reakcija, energije i loš izbor i tajming izmena. Što može da se kaže loše vođenje ekipe, ali imaj malo poštovanja, jer je on trener i ne čuva ovce sa tobom na planini.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

Pravi PLEJ mnogo znaci. To fali PARTIZANU. PLEJ !
g

grobarijus

pre gotovo 2 godine

Avramovic je taj ali on nece dugo do nove godine,dok se vrati u formu to je februar cak..
D

DSB

pre gotovo 2 godine

Laso i Luvavu za top 8
P

Polivač

pre gotovo 2 godine

Dobili kući Bajern koji se raspada. Statistika sve govori. Bajern 20% šut za 3, ispod 50% šut za 2, promašili 8 bacanja i Fmp-Zvezda dobije na muku 6 razlike. To samo pokazuje koliko je Fmp-Zvezda loša ekipa i kako će da se bori za 17-to mesto u EL.
G

Gost66

pre gotovo 2 godine

BICE OKO 15.
D

Decenija bez EL

pre gotovo 2 godine

Evo vidim vasa fuzionisana igokea jos slavi zbog dve pobede u Kupljenoj EL nad najslabijim rivalima u ligi Virtusom i Zalgirisom koji nisu ni za EK a kamoli za EL,ali dobro treba vas razumeti igokeasi,ovo su vam prve 2 pobede nakon punih 11 godina koliko jedne jedine titule i EL videli niste,preko jedne pune Decenije!
O

Oo7008

pre gotovo 2 godine

Kako niko od vas ne spomene da je Zalgiris promasio 11 bacanja juce a na minut i po bila 4 poena razlika,nego pricate o sjajnoj igri Partizana.Sudjenje Zvezdi u prvom poluvremenu je bilo kriminalno,svaki kontakt pod kosem du svirali,Bajern je izveo 25 bacanja za poluvreme
G

Gostfgh

pre gotovo 2 godine

I pored toga sto je Jovanovic dao sve od sebe Zveda je ipak uspela da slavi
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Vildosaaaaaaa!!! Nemanjaaaaaaa!!! Dva najjača igrača u EL.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ako je procena u klubu da je Jovanović perspektivan trener treba ga istrpeti celu sezonu, imali ste prošle sezone trenera koji je izgubio u svakom takmičenju, izgubio svaku bitnu utakmicu, na kraju pobegao iz takmičenja a vodi se kao "najbolji".
Š

Škln

pre gotovo 2 godine

Ne vodi se, nego jeste najbolji, ne pricaju tarabe ko ti na mocartu da li su Radonjic, Pesic, Zeljko, Dule dobri, nego njihovi trofeji
j

jugosloven

pre gotovo 2 godine

PARTIZANOVI NAVIJACI SU LJUDI KOJI NE SLAVE SLAVU, ZATO SE I PONASAJU NELULTURNO.

uea

pre gotovo 2 godine

Da sam Hasan Martin otrovo bi sam sebe da Petrusev igra pre mene… covek usao posle onog mucenja Petruseva u par napada i odma dao kos,inace Petruseva od 210 koji nema muda da kuca nego baca floutere kao da je Volters,sramota…. Markovic sam na trojci isto kao da je sam Balsa Koprivica mozda cak Balsa ima i meksi sut. Lazic ni odbranu ne zna da igra vise,decko omasio ne sport nego komplet zanimanje. Lazarevic ni u prvenstvu Indije ne bi pravio razliku. Petorka Vildoza-Nedovic-Dobric-Bentil-Martin mora najduze da igra uz naravno Mitrovica i Holnda. Ostali mogu kad je plus 10 , eventualno Dalibor Ilic da vidimo sta zna momak.
g

gost 777

pre gotovo 2 godine

Petrusev je ima vecu minutazu zato sto je Martin imao 3 licne greske, a Luka se povredio jos u prvoj cetvrtini. Pored toga Bentil je igrao bolestan. Lazarevic je pokrivao poziciju krilnog centra bas iz tog razloga i u drugom poluvremenu defanzivno bio odlican. Rubit , pa ni Lucic nisu uspeli niti jednom da poentiraju preko njega ispod kosa. Holland, pa on je ocigledno basketas koji igra na energiju i ludilo. Kada ide ostavis ga ugri, a danas je bio kriminalan. Ja goreg defanzivca nisam skoro video u Zvezdi. Cak je i Nedovic defanzivno na ovon mecu pokazao vise nego Holland do sada.
1

1981

pre gotovo 2 godine

Godinama stojimo loše sa Bajernom. Ne sećam se kada smo ih pobedili ne računam večeras.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

17.12.2021.
1

1234567890

pre gotovo 2 godine

"Prazan" pionir odrzao cas navijanja krcatoj areni
0

00000

pre gotovo 2 godine

Decko, poredis neuporedivo. Partizan je na 3 meca gledalo preko 52000 ljudi, da li si ti realan

Gradinaboys

pre gotovo 2 godine

Nikako da napišem jedan komentar na Zvezdu u EL, a da ne žalim za onim što je bilo i tako evo već treća - četvrta sezona. Ovaj Vildoza nam je falio u prva četiri kola pa sada imamo pobjedu ili dvije više. U paru sa spremnim Nedovićem malo koja ekipa u EL će to moći da brani. Da smo ih imali od početka sezone sad bi to bila mnogo bolja slika, ovako nisam siguran da možemo poslije ovakvog starta da budemo plasirani iznad 10 -mjesta. Ipak uz napredak u igri za koji ima itekako prostora možda i dobijemo nekoga u gostima u ovih prvih devet kola gdje nam je baš dušmanski raspored, pa sa tim brejkom situacija bi mogla da bude dosta bolja.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Читам и закључујем да коментаре пишу велики стручњаци. Отерали су Алимпијевића, а сад га призивају. Звезда има велики потенцијал и верујем у знатан напредак. Нама је реално једини кикс Панатинаикос.
S

Svedok

pre gotovo 2 godine

Ovako razmislja zvezdas. Napice se krvi Jovanovic na kraju sezone svima koji ga teraju. Njegova ledja je klub i zvezdasi. Pa ovaj tim je desetkovan sa ubedljivo najtezim rasporedom na poccetku sezone. Sada idemo da odigramo ozbiljan mec sa Igokeom i dobijemo. Voleo bi da vidim malog Topa na jedinici. Sa njim mi je igra imala sadrzaj. Hrabrost pravi pobednike. Mare ako je jos pod povredom ne mora da igra non stop. Sad se tim mora uvesti u rutinu ovo je bilo na misice. Odmoriti Bentila vreme je za Kuza za Radulju za rutinu.
m

marakuji

pre gotovo 2 godine

Mora bolje,stvarno mislim da nemamo losu ekipu a i dugacka klupa je tu. Sad trener...ima propusta,ima...sad dal istrpeti ili...Nama ni Obradovic nije valjao,a gledajte sta radi sa Monakom. I mislim da smo najtanji bas tu ali videcemo. Ali uz pravu podrsku svih nas bice to sigurno mnogo bolje
L

Ljubav za pare

pre gotovo 2 godine

Obradovic u Monaku ima 50.mil budzet i doveo brdo igraca iz NBA koji kostaju po 6-7 mil.svaki, u Zvezdi imao samo 7-8.mil i doveo sve promasene amere pa posle Radonja morao sve to da ispravlja,to ne moze da se poredi nikako!
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Obicno se posle pobede pohvali igra ekipe ali osim igre Vildose i Bentila po nekog dobrog poteza Lazarevica i Petruseva kao i solidnog Nedovica i same pobede malo je toga za pohvalu. Posle 7 minuta bilo je +15 i tu prednost smo izgubili za tacno 3 minuta i 38 sekundi. Od zakucavanja Holanda narednih 5 napada su bile izgubljene lopte i to tako sto se baci lopta u aut . Na kraju 2 idiotska dodavanja Dobrica koji su do tada zaustavljenog Lucica doveli do 10 poena . Malo je toga dobrog u ovoj utakmici i pamtice se samo po solidnom povratku Nedovica i prvoj pobedi u Evroligi ove godine inace Jovanovic ne zna gde je a kamoli da preuzme odgovornost kao trener
G

Gost66

pre gotovo 2 godine

PA IMATE 3O KOSARKASA ! TRI TIMA !?
g

gost777

pre gotovo 2 godine

Martin je danas bio vrlo dobar
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Krsna slavo i svi sveci u dvanaest meseci!!! Mi nemamo čestitu petorku.Mrtva trka izmedju Ivanovića,Markovića ,Patruseva ko je veća katastrofa u ovom momentu.Čoviću reaguj propascemo ko žeton ako ne napraviš munjevite rezove počev od trenera pa preko igrackog kadra.
V

Valter 2

pre gotovo 2 godine

Čoveče, diši, uzmi vazduha, saberi se. Zvezda je pobedila Bajerna večeras. Videćemo u narednom petriodu koliko će to ekipa uraditi. Bilo je večeras svega, ali ova ekipa može samo da igra bolje, a tako će i biti.
N

Nrtrr

pre gotovo 2 godine

Daj bre, prodao dve lopte kad se lomilo. Trebaće mu još 2 meseca da se vrati.
g

gost13

pre gotovo 2 godine

Dokle vise Markovic, Ivanovic jedna greska i klupa, a mocni Pefi za 21 minut 0 poena 1 asistencija. Bitna je pobeda ali protiv jacih ekipa za Markovica nema mesta!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

A sto imate potrebu da lazete da je Pionir bio krcat kad nije bilo je dosta praznih mesta, čemu to laganje,ima li potrebe uopšte za tim?
L

Lids

pre gotovo 2 godine

Da bi vama sipali so na ranu. 24232 - evo jos malo!

pancevac92

pre gotovo 2 godine

ti si druze specijalac,najobicniji specijalac,krcat,svi prolazi zakrceni,imam u telefonu 10 slika cele hale,ne brukaj se
G

Gost121

pre gotovo 2 godine

A što se ti toliko primaš i hoćeš da plačeš od muke zbog PUNOG Pionira!?
Г

Грдне ране

pre gotovo 2 godine

Ово је побједа Вилдозе и Бентила. Жалосно, али тако је. Вилдоза да није дошао, и ово би изгубили. Јер кад он изађе из игре Џои и Марковић они не знају шта би са лоптом. Петрушев жешћи антиталенат
S

Simeon M

pre gotovo 2 godine

I zadovoljan i ne,generalno tanko vrlo,Bayern nije nista mogao da ubaci spolja,imali smo srece..
L

LeoLajke

pre gotovo 2 godine

Lazića koristiti samo za ABA ligu,dati veću šansu Lazareviću! Čim igraju Vildoza i Nedović sve je lakše.Dobrić je bio odličan u oba pravca!Pohvala za Petruševa.
G

Gost678

pre gotovo 2 godine

Svakom treba da bude zadatak da otera ovog trenera , najgoreg trenera u istoriji
M

Mrčela

pre gotovo 2 godine

Drugi od pozadi. Veliku "uspeh". Tamo će i ostati.
4

44040

pre gotovo 2 godine

Partisanke vise boli pobeda šampiona nego remi sa javorom 😂😂😂
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Ужас од игре, победа на, силу и бољи индивидуални квалитет. Тренер незна где је лево а, где терен. Петрушев, Лазаревиќ, Лазиќ, Марковиќ нису за овај ниво!
L

Lanmi123

pre gotovo 2 godine

KRCATOM Pioniru hahahahahahhahahahahaja
G

Goxxx902

pre gotovo 2 godine

A jel ovo beskonacno pisanje dva slova H i A znaci da je ovo kao duhovit komentar i da svi treba da se smejemo?
O

Ombre

pre gotovo 2 godine

24232. Domaci zadatak za vjek vijekova.

pancevac92

pre gotovo 2 godine

pionir je bio prepun,i svi prolazi zakrceni,toliko
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Nakotili se grobari, svesni da su u problemu samo dok se uigraju Vildoza i Nedovic, oni sa 7 8 igraca u rotaciji ritam da isprate ne mogu, podsmevaju se a duboko u sebi ih je strah jer znaju da je kalemegdan u junu opet, bezace brzo samo polako
n

napolje bre

pre gotovo 2 godine

Do kad vise Lazarevic ,Lazic u ovoj zvezdi? Vidi li iko sta oni igraju? Za sta oni uzimaju mesto Topicu ili nekom drugom detetu? Dajte bre ljudi vise. Kosarka se igra ko da vise a ne ko "pokusa" da odbrani vise poena! Aman! I pogubljeni Jovanovic je video da sa njima na klupi lopta bolje kruzi u napadu i igra izgleda bolje lepse a sto je najvaznije pravi se razlika u kvalitetu i vise opcija u napadu. Slazem se sa vecinom da Jovanovic nije trener za Zvezdu. Jos mora da uci. Pozdrav
k

kliker

pre gotovo 2 godine

Pobeda,ali ima prostora za mnogo mnogo bolje. I mora bolje. Po svemu vidjeno do sada u EL smo sami sebi najveci protivnici. Stvarno mislim da mnogo moze bolje. Sto se tice Bajerna,podici ce se oni jer nemaju los roster napravice neku seriju i eto ih. Pozdav za prave ZVEZDASE
1

118d

pre gotovo 2 godine

Da ne bi Vildozine simultanke glatko bi izgubili od najgore ekipe u el ove sezone, pred krcatim pionirom. Baš ste slabi iskreno, na papiru solidan tim ali trener em je nov, em je njegov kvalitet veoma upitan. Iako se godinama pricaju bajke o Vladi Jovanovicu, ja znam da je bio u fmp-u godinama, pomocnik u reprezentaciji i jedna slaba sezona u Ciboni, skromno
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Да не би Пантера ви изгубисте од Литванаца.
S

Spiritus rector

pre gotovo 2 godine

Rano je jos pricati ko je najslabija ekipa u EL. Tek je peto kolo zavrseno. Videcemo gde je Partizan u sledecih 5 kola, gde od tih 5 gostujete na 4.
D

DSB

pre gotovo 2 godine

Steta za onaj poraz od panate kuci trener je kriv
k

kriks

pre gotovo 2 godine

A ne Ivanović kao jedini zdrav plej u tom trenutku?
S

Spiritus rector

pre gotovo 2 godine

Ono kad se 7,000 u akusticnom "Pioniru" cuje vise od 18,000 u "Areni". Dobii smo ih jakom odbranom i kvalitetnim rolama u napadu Vildoze i Bentila. Imali su 27 slobodnih bacanja i opet izgubili. Moramo smanjiti broj prodatih lopti. Bice bolje u narednim utakmicama, bitno da se "probio led".
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Cestitke zvezdi,ali kometatori amateri bas katastrofa
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Uprkos velikom trudu Jovanovića pobedili smo.
T

Trinki vinki

pre gotovo 2 godine

I tako probudim se u po noći i kazem sebi na dnu smo Evrolige. Tradizione di famiglija.
G

Gost1243

pre gotovo 2 godine

Sramota i bruka amaterizma jovanovica! Mene je bre sramota kako on vodi ovu ekipu koju bi alimpije vodio bar do top 8! Sramota!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Тог истог Алимпија си пљувао кад је био у Звезди.
G

Gost566

pre gotovo 2 godine

jovanović je 3x gori od Sakote a 5x gori od Alempijevica...
o

ocaj živi..

pre gotovo 2 godine

jovanović je 3x gori od Sakote a 5x gori od Alempijevica...
L

Ludilooo

pre gotovo 2 godine

🤣🤣🤣🤣🤣
0

0077

pre gotovo 2 godine

Komšije ne brinite sa ovim trenerom nas dobijate laganice. Stvarno ne šalim se ali ja vidim katastrofu u derbiju ako ovaj Jovanović ostane.
A

Ammmmam

pre gotovo 2 godine

Ala mu je tango sa 35% suta iz igre, a placen minimum 2 miliona po sezoni...
G

Gost 82

pre gotovo 2 godine

gde je raduljica
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Jede pečurke pa na spavanje.
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

Da li je bar malo sramota evroligu i njene sudije i tako iz godine u godinu....
g

gost3

pre gotovo 2 godine

Ove dve ekipe ne bi bile konkurent ni u evrokupu, baš teško za gledanje, mnogo više očekivanja od evroligaske utakmice
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ma važno da nije Lk.
J

Jovanovicu napolje!!!

pre gotovo 2 godine

JOVANOVICU NAPOLJE!!!
Д

Дејв Франкфурт

pre gotovo 2 godine

Играмо 3.11. са Монаком у Монте Карлу у фудбалу, а дан касније 4.11. у кошарци такође :-)!
v

vica

pre gotovo 2 godine

i kosarka je po rasporedu bila planirana za 3.11 ali odlozena za dan kasnije zbog fudbala
Z

Zufer Avdija

pre gotovo 2 godine

Vratilo se 2 najbolja igrača,vidi se tu kapacitet ali ostalima još nisu određene tačne uloge,u prevodu Zvezda na 60% timske sinhronizacije dok drugi gradski rival je već na 95% to znači da je Zvezda ta koja može da rapidno napreduje još!
D

DrvoMama

pre gotovo 2 godine

Vildoza na 120% Nedovic na 70% ostali su na 100% Dobili ste raspali Bajern sa najtanjim rosterom i anonimusima
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Ebemti rscunicu
g

gradski.rival

pre gotovo 2 godine

Mnogo ste smešni 😂😂😂
1

118d

pre gotovo 2 godine

Lepo što konačno priznaješ da smo samo gradski rivali jer vi ste ipak privatni klub N.Č. koji je mnogo puta menjao ime poslednjih 10-ak godina :) Baš si lepo izračunao u procentima sve, svaka čast. Treba te negde zaposliti kao analitičara i statističara kada si tako pametan, šteta da takav talenat propada.
M

Mk

pre gotovo 2 godine

Jednim delom se slazem sa ovim saljivim komentarom, a to je da zvezda ima potencijal pod uslovom sa su svi zdravi. Vildoza, Nedovic, Dobric, Bentil, Martin veoma respektabilna petorka, ali izmene su već.. Diskutabilne. Markovic, Ivanovic, Lazic, Holand, Petrusev, Mitrovic.. Evrokup igrači. I najvaznije, nemate trenera da sve to lepo posloži. Ovaj Jovanovic dobar neki covek ali trenerski mnogo tanak, priča o "mladom treneru" ne pije vodu, trener koji je već godinama u prof.kosarci
d

drvo 889

pre gotovo 2 godine

🖕🖕🖕
!

!!!

pre gotovo 2 godine

JOVANOVICU NAPOLJE!!!
j

ju ju ju

pre gotovo 2 godine

Kakva kosarka mila majko. Dajte im palice da se pobiju kao ljudi.
d

državni.projekat

pre gotovo 2 godine

Ove dve ekipe ne znam da l bi se snašle u evrokupu, teško za gledanje..
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Звезда није купила место. Изборила се на терену.
n

nije kupila ovaj put

pre gotovo 2 godine

..
g

gosturina

pre gotovo 2 godine

Odlicni ste. 🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gostkk pobegulja

pre gotovo 2 godine

polako druze moj,nemoj posle da pobegnete kao pickice😂😂
7

79

pre gotovo 2 godine

Haha tango...pa svaki trener bi ga oterao isti momenat iz kluba,siluje suta kao da je sam.to moze samo u zvezdi divljoj ekipi
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Panter ništa?
G

Gost jesam

pre gotovo 2 godine

Dobro je samo kad vaš panter racionalno troši lopte!
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Sreća pa jw vaš Panter rezonski igrač, čas 15/20 šut čas 0/12.
S

STA KAZU BAVARCI

pre gotovo 2 godine

jesu li se izjasnili iz Bajerna da li Pesic moze da ima na raspolaganju Srbe sto igraju tamo? Cak se i Partizan oglasio sa 2 domaca, jedan od njih je Panter.
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Steta sto su ispustili Pao u Pioniru...
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Treneru da se ne ljubimo
M

Mladja Salzburg

pre gotovo 2 godine

Uz svo duzno postovanje, ovaj tim vapi za pravim trenerom, Covic opet pravi istu gresku, Zvezda nije imala bolji tim po imenima zadnje 5 godine, ovo sta oni igraju je tragi komicno, Vlada nije za ovo, Radonja sa ovim timom ide u 8 lagano
k

kako bre

pre gotovo 2 godine

Sobri moj druze, kako nije imala bolji tim po imenima, pa covece jednog krstenog igraca imate. Sta je sa vama, pratite li kosarku, jel moguce ovo da napises
D

DrvoMama

pre gotovo 2 godine

To pricate svake godine i na kraju zavrsite kao drugi ali od pozadi
G

Grgurr

pre gotovo 2 godine

zadnje 5 godine... :-)
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Da iso bi inace je vec bio hahaha,
P

Pick and Pop

pre gotovo 2 godine

Jasan je razlog zašto su ove dve ekipe zakucane za dno. Ovo je najgora utakmica sezone, katastrofa opšta. Ovo nije nivo EL.
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

hahaha....kakvo kljuse ima prostor da komentariše
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Звезда није купила место.
G

Go

pre gotovo 2 godine

Bajern zasluzeno poslednji. Zvezda malo bolja pred domacom publikom. Vildoza vam je bukv pola tima ako ne i jace.
g

ghost5

pre gotovo 2 godine

Koja smejurija ova dva egzoticna kluba. Neverovatno je da im se Bodiroga ne zahvali na ucescu.
D

Dzod

pre gotovo 2 godine

Neko se izbori za ucesce. Neko plati da udje.
V

Volim zvezduuuuuuuuuu

pre gotovo 2 godine

Loseeeeeeeeeeeee
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Dobar plej je 30% tima
G

Gost878

pre gotovo 2 godine

Trebalo je ovo ubedljivije ima dosta igrača koji prave glupe greške
B

Boban Batka

pre gotovo 2 godine

Prvo,hala nije bila puna drugo,najgora utakimica od pocetka EL dva ubedljivo najslabije ekipe
B

Batak2

pre gotovo 2 godine

Idi gledaj tvoj Partizan i uzivaj
G

Gost jel

pre gotovo 2 godine

Jedno je sigurno,obe će biti ispred Partizana.
h

hdhd

pre gotovo 2 godine

Ovaj nivo kosarke je realno sramota za EL
m

mmmmmmmm

pre gotovo 2 godine

Bajern uma vise Srba nego...
P

Princ persije

pre gotovo 2 godine

Ovakva krv nam je potrebna , kolka m decko ima , ovog momka cemo brzo zavoleti
g

gostttttttttttt

pre gotovo 2 godine

Rubiroza dominira
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Svako ko voli zvezdu i ako mu je i malo stalo do zvezde, mora da tera ovog pokusaja od trenera, Ovo sto on radi nije normalno,ceo tim sa njim izgleda izgubljen nikad gore vodjenje jednog tima nije ikada bilo.... pokusaj od trenera mora sto pre da ide....
N

No.1

pre gotovo 2 godine

Samo kod nas ima da se treneri vežbaju na najačim klubovima... što u fudbalu što u košarci, drugi sportovi manje-više. Doduše vežbaju se i na mnogo bitnijim, za život naroda, funkcijama a ovo je ipak samo igra!
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Svako ko voli zvezdu i ako mu je i malo stalo do zvezde, mora da tera ovog pokusaja od trenera, Ovo sto on radi nije normalno,ceo tim sa njim izgleda izgubljen nikad gore vodjenje jednog tima nije ikada bilo.... Covek mora sto pre da ide....

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Od Cetvrtak vece cete imati novog starog trenera Rudonju.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Tesko i tuzno Gde su domaci igraci
E

Eno ih u

pre gotovo 2 godine

Srpskom partizanu!
G

Gost jesam

pre gotovo 2 godine

Verovatno u partizanu
д

дуда

pre gotovo 2 godine

Да да...У праву си ви више нисте црно бели него све црнци