Luka Vildoza i Saša Vezenkov (©MN Press)
Luka Vildoza i Saša Vezenkov (©MN Press)

Vildoza: Glava mi je na mestu, jako sam srećan zbog Holanda, a sa Kampacom je sad sve lakše

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.04.23. | 21:53

“Osećam se sjajno, posebno noge, vraća mi se i šut, sada moram da napredujem još u donošenju boljih odluka na kraju. Dobro sam“

Svaka pobeda Crvene zvezde u Evroligi samo još više budi osećaj da je moglo bolje i da je večerašnji susret sa Olimpijakosom mogao da bude za overu plasmana u četvrtfinale. To, ipak, nije slučaj, ali šesnaesta recka crveno-belih nad pirejskim velikanom doveo je ekipu na prag overe novog klupskog rekorda što bi moglo da se dogodi reckom protiv Fenerbahčea u poslednjem kolu narednog četvrtka.

Crvena zvezda je uradila veliki posao i dobila Olimpijakos (87:79) i drugi put ove sezone, a što je najvažnije - potvrdila odličnu formu pred završnicu Jadranske lige.

Izabrane vesti

“Bilo nam je važno kao ekipi da pobedimo. Nije važno da li smo u igri ili ne, kad god izađemo na parket želimo samo da pobedimo sve. To je bio naš mentalitet i večeras, a pošto imamo poslednju utakmicu protiv Fenerbahčea opet pred našom publikom, želimo isto da uradimo i naredni četvrtak. Očekujem da će nas navijači podržati, kao i svaki put dosad“, rekao je Vildoza posle utakmice.

Utakmica je počela u slabijem ritmu za domaćina, ali se završilo upečatljivo i iznad svega - pobedom.

“Uradili smo izuzetan posao, pogovo u poslednje tri četvrtine. Počeli smo utakmicu u njihovom ritmu koji nismo mogli da ispratimo, a završili sa našom odličnom odbranom, napadom koji je odgovarao nama i završili smo posao“.

Vildoza je u sve boljem ritmu, što i te kako može da obraduje navijače pred završnicu sezone, pogotovo plej-of Jadranske lige.

“Osećam se sjajno, posebno noge, vraća mi se i šut, sada moram da napredujem još u donošenju boljih odluka na kraju, ali verujem da mi je već sada glava na mestu. Dobro sam“.

Ekipa je uživala u šou programu Džona Holanda, koji je utakmicu završio sa 17 poena.

“Izuzetno je važno za sve nas, kao i za njega. Tu je od avgusta, nije mnogo igrao, ali uvek ima odličnu energiju, jako sam srećan zbog njega. Zaslužio je, ima zarazan osmeh, radi svaki dan“, priča Argentinac u trenutku kada je Holand prolazio kraj njega.

Fakundo Kampaco je ponovo dominirao parketom i ubacio 20 poena!

“Trebalo je vreme da se svi naviknemo na njegovu igru, imali smo neke utakmice koje nismo igrali u našem ritmu, ali mislim da je to sada prošlo. On zna šta mi hoćemo, navikli smo se jedni na druge, jako sam srećan što sada delimo i klub zajedno. Znam odlično šta sve može da uradi, srećan sam zbog njega“.

Crvena zvezda u nedelju od 19.30 gostuje Borcu Mozzart u Čačku, a onda narednog četvrtka od 19 časova dočekuje Fenerbahče.


tagovi

Luka VildozaKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara