Komentari na vest

Tavares: Druga će utakmica biti još teža! Vilijams-Gos: Ovo je bio rat

s

slavuj

pre preko 1 godinu

Dvije trećine negativnih komentara, zna sevod koga. Da su u poziciji Partizana bila bi to istorija, ovako ništa ne valja, čak i da Partizan ode u Kaunas to će biti preko nikad goreg Reala koji ima više igrača čak i od njih. A ne tako davno u ovoj sezoni bilo je 20 razlike u Bgd, e toliko su oni slabi. Srbija je definitivno društvo koje se trudi da bude podijeljeno nepovratno.
K

KilijanO

pre preko 1 godinu

EL bez Cska, Uniksa i Zenita razvodnjena, pa barem 25%-30% slabija, mozda i vise cak.
T

TeksY

pre preko 1 godinu

Da je igrao Tavares i Poarije, Korneli.Prvu, 2-1 za Real.Ovo veceras je neka mera, Lesor i Panter ovamo, ovamo bez Poarjea, Jabuselea, Deka.Generalno onaj "faul" Muse u napadu sumnjivi moze prelomi celu seriju iz meca br 1.
8

8.krug.pakla

pre preko 1 godinu

VIII krug: je rezervisan za duše varalica, laskavaca. On je podeljen u deset kanala ili deset «zlih jaruga» (mučilišta),. Tu su:podvodači, zavodnici, laskavci, simonijaci, vračevi, čarobnjaci, varalice, licemeri, lopovi, zli savetnici, krojači nesloge i krivotvorci,lihvari svih vrsta. Cisto za komentatora i navijace Partizana, da znaju u kom se krugu nalaze.
D

Dusevna bolnica

pre preko 1 godinu

Kovin,Laza Lazarevic...Cisto da znas neke ustanove gde te na osnovu komentara ceka udoban smestaj pre nego sto posetis nesto iz svog komentara
L

LauferNbgd

pre preko 1 godinu

Videlo se koliko je falio Tavares u prve dve utakmice... i vcrs partizanu Panter, Real u prednosti sledecu utakmicu jer povratak Dek vise znaci realu nego Lesor Partizanu, jer ceo on biti nevidljiv pored Tavaresa
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Neozbiljnost Reala kao ekipe videla se u nekoliko stavki. Prvo ispucavanja Muse i Hezonje bez ikakve potrebe, zatim na 20 sekundi do kraja i plus 3 dozvoljavaju najboljem trojkasu Partizana Naneliju da ostane sam na sutu za 3, na njihovu srecu promasio je. I na kraju izvodjenje auta na 3 sekunde do kraja gde treba samo da uvedu loptu, ni to nisu bili u stanju. Tezak krs od ekipe, totalno neozbiljni.
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Ekipa igracki veoma dobra, trener na nivou Gagija Nikolica. Za ovo sto su radili Musa i Hezonja, Laso bi ih poslao peske do Madrida i nazad da se vrate za revans. Covek izvodi Tavaresa kom je bukvalno otvoren put ka kosu, zatim uvodi ova dva klovna i Tavares dobija lopte na kapici,
P

Pjer Karden

pre preko 1 godinu

Na stranu utakmica,ali meni kao ljubitelju košarke sve ovo ostavlja gorak ukus,iz godine u godinu gledamo sve slabiju košarku,samo fizikalija na silu,klasičnih šutera više nema,Partizan gomila stranaca,Real starački dom raspojasana banda,ispade da je Panter pola Partizana.Nema više dobrih evropskih igrača,timovi su iz godine u godinu sve lošiji a kvalitet košarke sve slabiji.