Komentari na vest

Srbijo, budi mirna: Milutinov u Jokićevim cipelama

P

Proveri činjenice!

pre oko 1 godinu

Zaboravio si još da je Divac igrao na EP 87, 89 i 91, SP 86 i 90 i OI 88, kao i da 98 na SP nije učestvovao ni jedan NBA igrač ni u jednoj selekciji zbog lokauta. Zaboravio si i to da se Divac penzionisao reprezentativno sa 32 godine, a da se 02 vratio iz najavljene penzije pošto je SP bilo u SAD-u, sa 34 godine, 19 godina profesionalne karijere i titulama osvojenim na EP 3x, SP 1x i 2 druga mesta na OI... Koliko je Jokiću godina i šta je on postigao u dresu reprezentacije da dobija takav kredit kakav mu daješ?
N

N1204

pre oko 1 godinu

Čisto info za sve one pametnjakovice i patriote koji sada pljuju Jokica sto se nije odazvao.U periodu 1995-2002 Vlade Divac je nastupao na cetiri takmicenja 95.96.99 i 2002.Znaci 97,98,2000 i 2001 nije igrao i ne srcam se nikakve pljuvacine po njemu.Jokic od 2016-2023 bio na 3 takmicenja i svaki put kad se ne odazove on je konjusar,nezainteresovan........,poenta price je da je uvek bilo otkaza i bice ih nego mi brzo zaboravljamo.
D

Dkak

pre oko 1 godinu

Samo sto je divac pre bilo kakvih otkaza doneo i evropska i svetska zlata naciji, to si zaboravio da pomenes
G

Glumac

pre oko 1 godinu

Ti li si Miško!
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Stoji taj argument,otkaza je bilo i biće. Ali Jokić nije bilo ko,dolaziš iz košarkaške nacije,osvojio si najjaču ligu na planeti i postao njen najbolji igrač,u tebe je uperena pažnja pola planete. Imaš priliku da napraviš nešto veliko sa reprezentacijom,doneseš malo radosti narodu koji te voli i podržava al tebi se nešto neće. Gdje su drugi primjeri, Gasol, Novicki?
M

Marinjo1

pre oko 1 godinu

Koliko godina je imao Divac kad je otkazivao, koliko ima vas Jokara. Svaka mu cast za sve i hvala mu sto igra pod nasom zastavom ali cu pre da podrzim i grobare u reprezrntaciji, jer sam zvezdas i navijati za njih nego nesto da prastam Jokicu. Zasluzili su ljudi koji su gledali njegove utakmice u 3 i 4 ujutru da obuce njihov i svoj dres i uzme medalju
S

Spisak za 12

pre oko 1 godinu

Plej: Avramović, S. Jović (Jaramaz, Topić) Bek: Bogdanović, Gudurić, Nedović (Marinković, Dobrić) SF Krilo: Pokuševski, Davidovac (Dobrić) PF Krilo: N. Jović, Smailagić C: Milutinov, Petrušev i Ristić. U principu to je najbolje što imamo, ako S. Jović ne može onda Jaramaz (iskustvo igranja na ovom nivou) ako ni on ne može, onda Topić. Za Nedovića videti u kakvom je fizičkom stanju, nikome ne treba minus igrač na prvenstvu u slučaju povrede i tu su alternative Marinković (iskustvo od prošle godine) ili Dobrić. Konačno, umesto Davidovca, može Dobrić i na trojci ili da idu kombinovano Davidovac i Dobrić ako Pokuševski ne može zbog povrede. Ostalo, po meni u dobroj meri zacementirano. Najveći teret će svakako morati da ponesu Bogdanović i Milutinov, uz Gudurića i Avramovića. Od Pokuševskog i Jovića ne očekujem mnogo, ali bi kroz ovaj turnir mogli da izrastu u ozbiljne igrače (flashback na 2014 i SP koje je "iznedrilo" Kalinića i S. Jovića u opcije za narednih 10tak godina).
J

JAHAČ

pre oko 1 godinu

Ima li država pravo da nekom oduzme državljanstvo i zamoli ga se iseli iz zemlje?
1

12e4

pre oko 1 godinu

Trebalo bi razmisliti.
g

gost 78

pre oko 1 godinu

To ti je državna politika već 11 godina. Da u državi ostane samo politički podobna elita/mafija.
u

uastava35.8

pre oko 1 godinu

1-Avramovć,Nedović,Bogdan,Petrušev,Milutinov 2.-S.Jović,Marinković,Pokuševski,Smajli,Ristić, + još dvojica od ovih: Dobrić,Gudurić,Davidovac,N.Jović. A ekipa Topić,Trifunović,Simanić,Beslać,Radanov, Jaramaz su džaba dolazili na pripreme.
1

1983

pre oko 1 godinu

Marinkovic,Nedovic,Avramovic pre Gudurica?? Nije ni Guduric top klasa ali za ovu troicu
L

Loleu

pre oko 1 godinu

Srbija je status favorita izgubila onog trenutka kada je postavila Svetislava Pesica za selektora. Zbog toga Srbija gubi status favorita a ne zato sto ne igra Pera, Zika ili Mika. Neverovatno mi je da apsolutno niko nema herca u javnosti da postavi pitanje ponasanja selektora Srbije od kada je dosao. Zar se tako brzo zaboravilo to da posle debakla na EP se nije vratio u zemlju sa ekipom a nakon toga se nikad nikome u Srbiji nije obratio ni obrazlozio rezultatski neuspeh? Zar se brzo zaboravilo da je potom posle nekog vremena intervju dao za bosanske medije, ali nijedan i dalje za srpske? Zar se ne primecuje njegova bahatost i bezobrazluk prema ljudima oko sebe? Juce na pocetku konferencije kaze "spisak ste dobili", novinari odgovaraju sa "nismo" a on bledo cuti i gleda. Momak koji je sedio do Danilovica, najkulturnije ga pita "da li da procitam?", na sta se Pesic okrece i bahato mu s ponizenjem odgovori "pa ti ako si sastavio ti ga i citaj", nakon cega ponovo sledi neprijatna tisina. Odakle mu bre pravo da se tako prema bilo kome ponasa? Na svakoj konferenciji od kada je selektor, imao je i nekoliko bahatih ophodjenja prema novinarima koji mu postave pitanje. Upadljivo se svima obraca sa "ti" a odgovore daje sa nipodastavanjem i bezobrazlukom. Nije jedna konferencija prosla da ne prica o "Hrvatima i Jugoslaviji" kao da ne moze da prezali sto se raspala Jugoslavije. O Jokicu na klupi protiv Italije ili ne uzimanju tajm-aut protiv Belgije da ne pricam.
E

Emir 92

pre oko 1 godinu

Bravo majstore!
D

DidierDrogba11

pre oko 1 godinu

Pa eto, juče su novinari imali priliku konkretno za tu utakmicu da ga pitaju, zašto nisu? Šta ti misliš? Donio nam je zlato u Indijanapolisu legendo, poštuj čovjeka. A bahato odgovara jer mu takvi kao ti samo odmažu, i on je svjestan svega.
G

Gost 17

pre oko 1 godinu

Proteklo prvenstvo nisam pratio zbog samoživog Jokića, ali ću ovo svakako ispratiti i svim srcem navijati za momke.
T

Teomilutinovdosić

pre oko 1 godinu

Znači Milutinov kreće da igra pleja, odlična odluka, podržavam.
D

Delija penzioner

pre oko 1 godinu

Milutinov je u patikama , čeka početak sp , Jokić je obukao čizme , jaše konja i tera goveda .....
N

Nikola66

pre oko 1 godinu

Postali ste pravo sporksko mejnsrem medij.Svaka informacija bez greske ono sto je bilo pre mesec ili godinu se brise. Bravo.
k

kvaka

pre oko 1 godinu

Ja sam miran sa i bez Jokica, sa i bez Milutinova, itd. Ko dodje - igrace, sta bude - bice.
P

Preža

pre oko 1 godinu

Piroćanac je trebao da bude smenjen posle debakla na evropskom prvenstvu, kao i Danilović koji je oterao Đorđevića.
i

ima na tome

pre oko 1 godinu

Ima na tome
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Autoru teksta da poručim da mu je naslov glup i nekorektan. Da bi negdje uskočio u nečije cipele, taj neko mora prvo na tom mjestu da ima rezultate i zaostavštinu. U Jokičevom slučaju o uskakanju u cipele može da se priča u Denveru,ne i u Srbiji. Milutinov ovde razrađuje svoje cipele.
f

fg7implgxtcuj

pre oko 1 godinu

Neka bude kao u vaterpolu,svi su nas otpisali najbolji igrač sveta Mandić ne igra iz sličnih razloga kao i Jokić,a evo nas u polufinalu borimo se za medalju,to želim Bogdanu i momcima ,svim srcem uz Srbiju i podrška za momke.
L

LP

pre oko 1 godinu

Mandic nije propustio Svetsko prvenstvo iz istih razloga kao Jokic.
@

@LP

pre oko 1 godinu

To kaže Pešić! Nek pitaju Miška zašto Jokić ne igra i zašto je nastao problem sa Partizanom oko Madara i šta sa time ima Danilović,možda će neke stvari biti jasnije.
H

Herakle

pre oko 1 godinu

Milutinov, Petrusev, Smajlagic, Ristic (ili Beslac) To je pozicija 4,5. Ja sam Miran odlicna ekipa Pozicija 1 Topic, Jovic S. Bogdanovic Pozicija 2 Marinkovic, Guduric, Nedovic (Avramovic) Pozicija 3 Pokusevski, Jovic (Davidovac) To je tih 12
o

oo

pre oko 1 godinu

Daj druže koji Topić? Budi malo realniji, možda u budućnosti. Sad nije opcija ni na širem spisku šireg spiska. Momak nema tri utakmica odigrane na aba liga niovu a može da igra za repku.. kako da ne.
z

zastava 35.8

pre oko 1 godinu

Avramović je plej a ne dvojka, Bogdan obrnuto, Jović nije krilo nego krilni centar. Ne razumeš se druže, pomiri se sa tim.
A

Avramović

pre oko 1 godinu

Nije play, on je kombo-bek ali je definitivno više poenter nego što ume da razigrava, samim tim više 2 nego 1.
P

PALE, RA

pre oko 1 godinu

Milutinov je Milutinov! Vrhunski košarkaš koji je trudom i radom došao do toga da je možda i najbolji centar uz Tavareša u Euroligi trenutno. Nema potrebe da se poredi sa bilo kim, a tek sa onima koji ne igraju. Čovjek ima svoje cipele, ne trebaju mu druge! Hvala mu što je tu kao i svim momcima koji su trenutno sa njim. Puna podrška za ovu ekipu, jer žele da su tu i žele da igraju! Srećno momci, šta god da uradite naši ste!
s

stung

pre oko 1 godinu

Tako je druže. Kakve Jokićeve cipele. Milutinov je izgradjen košarkaš i on ima svoje cipele. Dobar komentar
L

Lažni MVP

pre oko 1 godinu

Postali ste otprilike sportska varijanta Informera... Srbijo budi mirna... Milutinov je Milutinov, tu je i daće sve od sebe i čoveku svaka čast. Stvarno ne vidim potrebu da se više bavite nepomenikom. Nek on tetoši svoje konje celo leto, sličan se sličnom raduje, a vi i dalje pravite "veličinu" od onog koji može biti MVP, imati prsten i šta god, ali velik, na našu žalost, nikad neće biti.
C

Cinjenice

pre oko 1 godinu

On je veliki tamo gde treba da bude veliki,sto se tici Srbije to je nebitna stvar,bitno je biti veliki u Americi i najjacoj kosarkaskoj ligi a ne u nekoj zemlji treceg sveta.Nba prsten je veci od medalje.Nba je gledaniji od reprezentativnog prvenstva,tako da Jokic nista ne gubi..
s

stankelitza

pre oko 1 godinu

Hahahhaha znači i vi znate da je istina, čim ne smete da objavite komentar
g

gott

pre oko 1 godinu

Strasno nebitno takmičenje postalo SP.
А

Алекса977

pre oko 1 godinu

Јокићу, ти ли си? Јеси научио ролинг?
J

Jokicc

pre oko 1 godinu

Previse se pise o Jokicu, mislim da on svakako ne zasluzuje toliku medijsku paznju.
h

hji

pre oko 1 godinu

Jesu li Milutinovu kupili cipele.