Komentari na vest

Radonjić: Možda da vežbamo napade na ledu, nadam se da je Zagorac dobro

D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Jedan je Radonjic Dejan!
V

Vezbace na ledu

pre gotovo 2 godine

Radonjić je najveće blago Zvezde trenutno. Krajnje slecifičan lik, ali baš kao takav uspeva da se održi van cele ove situacije (mnogi "normalniji" bi odavno pukli i slomili bi se pod pritiskom). Trodupla kruna u najavi
k

kakalamba

pre gotovo 2 godine

A kakve veze ima da li igraju domaci igraci ili ne?Koga briga,samo se ovde ljudi bave time,bitno je da imas jaku ekipu,da se pobedjuje,pa nek budu iz Burundija ako hoce.Vidim U Efesu se bas gade Micica,i u Barsi Mirotica npr.A onaj fazon zbog reprezentacije,nemoj da se foliramo molim vas...
А

Алекса979

pre gotovo 2 godine

Чуј овог стручњака од кога дрхти цела Европа (WTFAY). Па клизали су се и једни и други, па шта? Него, што не испразнише део трибине ФМП-у када су погађали Жељка у главу? Ништа то? Ах да, Ексел табеле стижу.
Z

ZV

pre gotovo 2 godine

NIJEDNO bacanje za Zvezdu u 4/4. Sedam puta ne sviraju faul uz kos. Kako mogu da se raduju ovome,evo ja ne znam? I pored toga bi dobili da nismo napravili previse gluposti,ali kako da ih ne pravis kad mogu da ti rade sta hoce dok "igraju" odbranu?
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Da li ste vi ikada izgubili a da niste pokradeni???? Samo kukate kmeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
B

Boka I dunja

pre gotovo 2 godine

Zvezda je najbolja
7

777

pre gotovo 2 godine

Ali navijaci Partizana koji su istripovali da imaju mladi tim. Pa vasi mladi igraci imaju uticaj na igru koliko i Motika, Radulovic u fk Zvezda.
S

Sve stranci

pre gotovo 2 godine

Koji more crni "mladi tim" haha,80% tima im stranci placeni po 3-4 mil.poput puntera i ledeja,u celoj ekipi jedva 3 Srbina da imaju!
S

Stvarno haha

pre gotovo 2 godine

Evo ko ti je napredovao - Balsa Koprivica. Decko je dosao u Partizan bez minuta u ozbiljnoj kosarci. Peti lvl koledz kosarke ne racunam u ozbiljnu ligu. Ne kazem da je top ali napredak se vidi u svakoj utakmici otkad je dosao. Ne mozes uporedjivati zvezdine igrace od +30godina i Partizanove od 19-22. Smajli Glas Madar i Balsa su zalog za buducnost i sa njima treba puno raditi. Steta za ovog Smajlija sto je iz Koteza otiso u NBA bez bilo kakve kosarkaske obucenosti vec samo na fizikalije.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Мадар иде после прве озбиљније понуде, ако не овог онда следечег лета,за овог Смајлија мислим исто, максимум још једна сезона, словенца ни несматрам потенцијалом, једини Копривица може да остане дуже. Тако да и није то неки залог, дугорочни сигурно не!
H

Haha

pre gotovo 2 godine

U pravu si. Balša jeste "napredovao" u Aba ligi gde imaju 2 krštena centra (Ogastin, Rid) ima prosek od 5p i 3s. Da niste doveli Lesora, Balša bi napredovao. Ovako je napredovao koliko i Petrušev u Efesu. Drugo: napisao si kako su svi domaci zvezdini igrači evroligaski. Kazes da su Lazić, Mitrović, Kuzmić evroligaski igrači? Dobricu i Davidovcu se smejete što su u Zvezdi jer ih kako vi kažete neće niko. Marković je bio evroligaski igrač pre 5-6 godina, a vise nije ni igrač nego rekreativac. Zvezda vas lagano pegla (bez obilne pomoći sudija) sa jednim polucentrom. Trener koji kaze kako ima 120 akcija, gde su te akcije? Sve se svodi na individualni kvalitet stranaca i ako Avramović šta ubode. Kao tim niste ni milimetar napredovali. Ako sudjenje bude u vašu korist sledeću 60% naspram 40% opet vas lagano dobijamo. Jedino ako ne bude opet vraćanje u zadnjoj kao ono sinoć.
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Ja samo ne mogu da verujem da niko pomene da je u Zvezdi veceras od stranaca samo Holins ubacio 3 poena, pa celu sezonu slušamo kako Partizan razigrava mlade igrače, da igraju sa mladim timom, evo molim i zvezdaše i partizanovce da kažu ko je napredovao od mladih i naših domaćih igrača u Partizanu? Ali budite iskreni. Zvezda ovaj tim ima i sledeće sezone, da su pametni umesto stranaca da dovedu Jovića ili Nedovica, Gudurića i sve pare da daju Petruševu i jednoj moćnoj Američkoj 4-5 i imali bi tim koji bi peglao sve osrednje timove u Evroligi lagano, a plus sa skoro svima od jačih bi bili egal. Ono što je na mene ostavilo utisak večeras je 64 od 67 poena naših domaćih igrača. Bravo!
G

GostTimbe

pre gotovo 2 godine

Petrušev je dečko Grobar. Čak je negde to i izjavio da bi voleo da zaigra za Crno-Bele. Pa imas na njegovom instagramu njegove fotke dok je kao mali klinac u dresu Partizana.
g

gostkk

pre gotovo 2 godine

Evo ja da ti odgovorim. Zvezda nema nijednog mladog igraca. Svi domaci igraci su iskusni evroligaski igraci. Imali ste Uskokovica i oterali ste ga i onog jos jednog ne znam kako bese isto ste oterali. Od Gudurica niste nijednog mladog bitnog igraca imali. U Partizanu imas Koprivicu, Glasa, Smailagica, Vukcevica i Trifunovica pa i Madara koji su tu oko 20 - 21 godina i nekima je ovo prva ozbiljna sezona u karijeri a i prvo finale. Da ne duzim dalje valjda si shvatio.
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Dečko kad je novac u pitanju njih ne zanima da li su grobari ili cigani ili delije
H

Haha

pre gotovo 2 godine

I da, dečko, jedino pitanje koje sam postavio je bilo ko vam je od mladih i domaćih igrača napredovao? A za koga navija Petrušev uopste te nisam pitao.
@

@gost...

pre gotovo 2 godine

Toliki je grbar da je kacio na svoj instagram slike sa Marakane kad je u drustvu Gurovica sa Zvezdinim salom proslavljao pobedu od 2-0 nad Liverpulom!
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Opet nisi odgovorio na pitanje. Nabrojao si mlade igrače koje imate u timu. Ja sam pitao KOJI IGRAČI SU OVE SEZONE NAPREDOVALI A DA SU MLADI I DA SE VODE KAO DOMAĆI IGRAČI?
S

Samo jedan...

pre gotovo 2 godine

1) Koprivica 2) Smajlagic 3) Madar 4) Glas Za ostale, polako... ne znam ko se istripovao vise? To su cinjenice, uz Megu najmladji. tim u ligi, u Evrokupu najmladji tim od svih ucesnika. Taj prosek nisu dobili navijaci Partizana vec sportski novinari, analitičari... Samo sipaj u komsinicu nerotkinju 🤭🤭🤭🤭
P

Pizzi

pre gotovo 2 godine

Postovanje za Radonju,on i zeljko uve maksimalno postuju rivala i smiruju tenzije.a mi navijaci i jedni i drugi smo sramota,nema razlike i nema smisla prepucavati se
G

Gospodin Radonja

pre gotovo 2 godine

Ovom coveku, kao i Zeljku, Stankovicu i ostalom gospodom koja spusta tenziju...A mi svi kolektivno da se zapitamo zasto smo dopustili da se ogromna mrznja uvuce u nas zbog likova kao sto su Covic, Ostoja, Terza, Ilijev, Stanoje...Sportsko rivalstvo pre svega!
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Stanković? Hahahahahaha
S

Stankovic

pre gotovo 2 godine

Uhhh,ala lupi...
A

Ab

pre gotovo 2 godine

A možda da ti napade ne organizuju Marković, Lazić i Holins u istoj petorci kad se utakmica lomi??? Pa ćemo onda o bilo kakvom napadu...
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Gospodin! Ne mogu oni protiv nas,nema veze..Domaći teren,sudije i zastrašivanje naših igrača i opet jedva pobedili...Topovski udari,gadjanje i prekidi....3 puta zaredom Zvezdu ne mogu da pobede,voleo bi da se igra peti meč pa da bude atmosfera linca i prekid bojkota viđenih Delija....Samo da ne menjamo teze,minut do kraja i pražnjenje dio tribine je ZBOG GADNJANJE i POGAĐANJE SUDIJA,a ne Zvezdinih igrača...Da su hteli da isprazne zbog nas imali su vremena...Sudija je dobio ćušku na ulazu u tunelu,čekamo da vidimo kaznu...
G

Giggs

pre gotovo 2 godine

Druze nisi u pravu - utakmica je prekinuta kad je Radonjic dao telefon sudiji,covek uzeo loptu,pokupio se i krenuo u svlacionicu i tad su bili napadnuti. Ali nije uopste bitno sta se baca,upaljaci,kovanice,flase... jebem im mater nepismeni i jednima i drugima. Sta je tesko da se navija za svoj tim i samo svoj tim...
G

Gost00000

pre gotovo 2 godine

@Giggs https://youtu.be/i4DVakO_GOA gde ti ovde vidis sudiju da mu Radonjić daje telefon molim te objasni. Ili je ovo u odelu sudija koji se preobukao na brzinu u odelo da mu Radonjić da telefon? A ne clan zvezdinog strucnog staba koji baca taj isti telefon iza klupe i niti ga pokazuje sudijama niti bilo sta nego ga sklanja,i plus sto taj isti telefon Radonjić kupi sa parketa i sklanjaju ga,a ne sto ti govoris da je dao sudiji telefon.
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

@Giggs. Sine gigse,Radonjic je da telefon na početku utakmice,a prekid je minut do kraja ..Cemu to izmisljanje? kao da mi nismo gledali utakmicu i klipove
м

микопфц

pre gotovo 2 godine

Имам само поштовање за овог човека.