Komentari na vest

Partizanovci uz TV ekrane! Dva ključna meča i tri puta do petog mesta: crno-beli za Zvezdu i Real

V

VALJAK- VERITAS

pre preko 1 godinu

BARSA - PARTIZAN
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Na oproštaju od Evrolige važno je da igrači steknu filing kako je u tom klubu više neće igrati. Oni koji iole vrede neka potraže druge klubove a ostali poput Lazića, neka se pripreme za Evrokup!
G

Gospodin Chaki

pre preko 1 godinu

Zvezda igra za sebe i Delije i baš nas briga za navijače rezultata koji će drhtati pored tv ekrana i kojih je na tribinama Pionira u EK pre 2 godine bilo kao danas na JNA. Spiker nakon što je pročitao imena igrača, čitao i imena navijača! Da se ne zaboravi.
G

Gospodin Chaki

pre preko 1 godinu

Takođe ne bi trebalo da se zaboravi ni to da nama, pak, niko ne može da zabrani kako ćemo se zvati. Ni to da nas u ovoj nameštenoj ligi ne gleda ni 2k gledalaca u rupi. Ni to da nismo znali pravila u košarci pa tražili ofsajd. To da se ne zaboravi isto!
@

@chaki

pre preko 1 godinu

Au koliko patiš, iz tvojih reči vrište vapaji i patnja 🤣
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

@gospodin chaki- brate sta je sa tobom? Cas navijas za partizan, cas za Zvezdu ne kapiram, jel ti dobro?
m

mi navijaci rezultata

pre preko 1 godinu

A vi prvih 5 utakmica kuci u EL imali 133 navijaca u zbiru. Jos cujem skripu patika protuv panate hahahahahahahaha idi gledaj covica
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Ziv je...hahaha cirkus
D

Decenija bez EL

pre preko 1 godinu

PUSTICE IH PAO ZBOG ZELJKA,TO ZNAJU SVI...
D

Decenija bez

pre preko 1 godinu

postojanja. ;)
S

STRATEGIJA

pre preko 1 godinu

Nadam se da ćemo na jesen opet igrati s NBA ekipama, a tokom leta vratiti Milutinova i Williamsa-Gossa i eventualno Gegića i Jaramaza.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Kakvog Gegica? Mislis Amara?
a

all grobar

pre preko 1 godinu

Mi da dobijemo sutra, a ostalo je nebitno. Ako igramo kao protiv Reala, Olija, Efesa mozemo svakog da prodjemo. Sve zavisi iskljucivo od nas. Protiv svakog od prva 4 tima imamo barem 40% sansi na 3 dobijene. Protiv Monaka je sigurica min90%, ali nebitno s kim i ovo je vec uspeh.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

A sta ako Fener pobedi, a Makabi izgubi?
D

DDF

pre preko 1 godinu

Partizan pobedom protiv Pao je sigurno 6 mesto,porazima Makabija i Fenerbahcea 5 mesto,porazom 7 mesto
C

Cuce grobari

pre preko 1 godinu

Sreća, da Olimpijakos skoro pa ne može na nas... Voleo bih Barsu, jer je Jasikevičius velika neznalica!
G

Gostejao

pre preko 1 godinu

ako je šaras neznalica šta li je tek onaj mateo
G

Grobar NBG

pre preko 1 godinu

Ovde se gluposti pišu. https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/sport/kosarka/3517071-partizan-je-veci-favorit-za-osvajanje-evrolige-od-zvezde-evo-sta-kazu-kladionice-za-ostale-timove Evo pa pročitajte... iz Juna prošle godine! Kvota na Partizan da udje u playoff Evrolige pre početka iste bila je 2,35 a na C. Zvezdu 3,5, nisu ni jedni nindrugi bili u prvih 8! Jesmo bili veći favoriti, sa malo većim budžetom od Zvezde, ali i jedni, i drugi su prebacili mesta koja su im predvidjana! Nama 11-o, a njima 15-o... Bravo za obe ekipe! A mi gurajmo dalje, pa dokle bude moglo! Pozdrav i komšijama, srećno večeras... Vidimo se u finalu Aba lige!
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Veliko bravo za komentar! Srećno i vama...
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Samo sto je Zvezda u medjuvremenu roster ojacala sa Kampacom i Vildizom uz trenera Ivanovica,sa tim igracima sigurno bi ih i klasionice bolje rangirale.
G

Grobar NBG

pre preko 1 godinu

Jeste, ali to je mač sa dve oštrice...Pogotovu taj Kampaco, usred sezone, a treba odjednom da ti bude lider ekipe...Nije to tako naivno...Možda je tebi kao laiku to glupost što pišem...Ali ja sam trener u Juniorskoj Roda Prvoj ligi, pa kada na polusezoni privolimo nekog od klinaca da dodje, mnogo teško uklapam, a ne već formiran profesionalni tim...MNOGO JE TEŽE U HODU, VERUJTE! Ako zadrže roster za iduću sezonu, biće baš jaki, ali za to su šanse baš minimalne!
G

Grobar NBG

pre preko 1 godinu

Tačno sve, s tim da je Zvezda na početku sezone dovela Vildozu i Ivanovića, a onda i Campaza. Sa sva reprezentativca Argentine to je potpuno druga dimenzija i druga ekipa, a da Čvić nije mulja sa finansijkim izveštajima i lagao EL, Zvezda i Partizan bi zajedno išli u EL, dok bi Žalgiris izduvao.
G

Gost5533

pre preko 1 godinu

Bice vrlo zanimljivo gledati,kako se svi svim silama bore,da bi nekako izbegli gospodina Obradovica u plej ofu.Dobro znaju da Zeljko ne gubi nikada na tri dobijene.Kaunase,stizemo!!!!
N

Nebitno vrlo

pre preko 1 godinu

Sustinski nebitno. Da bi se postao prvak, moraju se svi pobediti, tako da je nebitno sad ili na F4. To su aspiracije ovog tima.
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Zvezda ce da dobije fener ali ce Real da pukne od Makabija i tako ce vas da izaberu za protivnika onda u top 8… cisto da prodju bez mnogo muke
a

a cekaj

pre preko 1 godinu

Sa kim bi vi igrali u tom slucaju.....a da, pa nista nema veze
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Bilo bi nam zadovoljstvo da pomognemo instituciji i gigantu partizanu, sa zadovoljstvom. Mi smo stranci ovde, ali mozemo da pomognemo.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Tako je brat,sviđa mi se kako razmišljaš.Lepo bi bilo da pomognete instituciji!🙂Treba da se pomažemo!
G

Gospodin Chaki

pre preko 1 godinu

Ajmo crno beli oooOoOoooOOo
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Napred Partizan!
S

Sal

pre preko 1 godinu

Sta mi kao sebi dajemo na vaznosti, kao zvezda se pita hahahahahaahah :) ako ako samo zivite u svom nekom svetu, nama odgovara :D
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Svim srcem uz Partizan
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Za svaki slučaj treba izgubiti od Fenera i poslati ga na Monako.
c

caba caba

pre preko 1 godinu

Hvala partizanu za uspeh i za sve sto radi ove sezone,al kad procitam Ledeja trazi makabi ovog ovi pola tima ode pa opet ispocetka ,
T

Taraba

pre preko 1 godinu

I na njoj piše svašta... Sem toga, dva tri igrača će se sigurno promeniti, to je normalno. Pre bih rekao da idu Tristan, Madar a možda i Lesor... Ledeju i Panteru he predičen trogodišnji plan, koji se razvija besprekorno... I samo jedno pitanje, gde bi im nilo blje nego gde su sad?

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Pa normalno da je tako. Pogledaj Zvezdu, mi nijednom nismo za svih ovih deset godina uspeli da zadržimo evroligaškog stranca duže od godinu dana, niti jednog jedinog, nema takvih para. Ni Kampaco ni Vildoza neće ostati u Zvezdi sledeće sezone, kao što nisu ni Miler, ni Braun, ni Ročesti, ma ni Kalinića nismo mogli da zadržimo, nego svakog leta sve iznova. Vama su date nezabeležene pare da dovedete dva vrhunska evroligaška igrača i da vam oni ostanu dve godine, pa da ih još i pojačate sa trojicom vrhunskih evroligaša. Ako ti stvarno misliš da to tako može da ide beskonačno, da vam sad ostanu Panter, Ledej, Egzum, Naneli i Papapetru, pa da ih opet pojačate sa još tri vrhunska evroligaša... Ne znam šta bih ti rekao, za to treba budžet od 27-28 miliona.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

@Valencia - pa oni Zvanicno ove sezone imaju oko 25, a ostoja je kukao da steta sto nemaju 40. Dakle, realno imaju preko 35. Sledece sezone mogu samo 50 miliona da napadnu.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Ja pojma nemam kako je onaj cirkuzantski Monako uspeo da bude cetvrti. Smesan tim koji je zalutao tu i svi ga zele za protivnika
P

Pep Gladiola

pre preko 1 godinu

Isto kao sto smo mi upisali neke poraze a koje nije trebalo, protiv Valensije na primer, to je moglo lagano da se pobedi.
С

Србијан

pre preko 1 godinu

Због тренера! Саша Обрадовић је добар тренер и успео је да их доведе до четвртог места. Видећете да ће их одвести на Ф$.
G

Gost241

pre preko 1 godinu

Realno, za Partizan je najbolji izbor Monako. Ne kazem da ne mogu proci Real i Barsu ali treba biti realan Monako od svih najbolja opcija. Po meni bolja je opcija Monako za protivnika kao 4 na tabeli, nego Makabi, Fener i ove prve 3 ekipe a da imaju prednost domaceg terena.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ja kada sam to pricao, mene su ismejavali i govorili mi sta ces ti na nasim vestima, sta se ti brines za nas idi gledaj borbu za top 13 bla bla. Ja sam samo ostavio cisto sportsko misljenje Partizan sa Monakom moze sa Realom i Barsom mnogo manje sanse ima. Samo pogledajte Partizanovo sudjenje protiv Monaka i Barse. Takodje sam rekao i dalje tvrdim da Real ko prizeljkuje nije normalan to je masinerija oni su u Bg bili bez zara a takvi ce biti i veceras u Izrarelu njima je je svejedno da li su drugi ili treci cuvaju igrace, snage energiju to je masinerija koja kada dodje playoof igra mnogo ozbiljnije. Tvrdim na koga god Real da ode da ce Real proci sa 3:0 ili 3:1
g

grobarijus

pre preko 1 godinu

Tesko ce Real dobiti u Izraelu,ne treba im prosto,Oli je vec prvi,igra kuci neku smensu utakmicu a Real nece da ide na osmu Baskoniju posto protiv njih ima 4 poraza ove godine...Zvezda Fener msm da ce biti gusto,moguca oba rezultata,ali Fener blagi favorit.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Једино огромно изнанађење ове сезоне је неулазак Ефеса у топ 8(уђесто Басконије/Жалгириса), све остало су кладионице по квотама формираним на основу буџета на почетку сезоне маестрално погодиле!
4

446

pre preko 1 godinu

Ja sam jedini koji je rekoa da nema sanse Efes da udje u 8,i nije nikavo iznenadjenje,u kanalu ekipa cele godine,matora ekipa .Secam se tebe da si pisao kako ce uci u osam,eto ti poznavanja basketa tvog ..Rekao sam uci ce Baskonija,Makabi i Partizan.Tako ce i biti.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ne slazem se, jer je i Armani za top 8 mislim da su najmaleroznija ekipa EL vise od pola sezone su bili bez dva najbolja igraca Pengosa i Sildsa a pored njih i stalno povrede ostalih igraca. Milano je mnogo bolji od Zalgirisa i Baskonije
0

023

pre preko 1 godinu

Sve što ovde pišete je lako proverivo. To zapamtite. U tom svetlu, lako je proverivo kako su kladionice rangirale klubove po šansama za osvajanje EL. Na tim listama Partizan je bio na 10. mestu, a Zvezda 15. mestu. Tu su svakako u obzir uzeti razni parametri pa i budžet koji je u početku sezone svakako bio na strani Partizana i to ozbiljno. To su podaci koje su kladionice dale u avgustu 2022. godine. Pozdrav od zvezdaša!
@

@023

pre preko 1 godinu

Što ne kažeš tačne koeficijente? Evo ja ću 7. Partizan - 35 osvaja EL; 14.CZ - 80 osvaja EL! Dakle više nego duplo veći budžet i sasvim očekivan top 8!
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Ne vidim baš neki preveliki benefit koji donosi to peto mesto, možda najviše psihološki, jer je partizan pre starta sezone svrstan na 6-7 mesto favorita za osvajanje EL(Zvezda 13,14) pa eto da bude kao premašili su očekivanja.
@

@delije

pre preko 1 godinu

Partizan kao 10ti a cz kao 15ta tako da ... Vi ste ispostovali vasu prognozu a mi nasu prevazisli
M

Mandrda

pre preko 1 godinu

Odlucuje se ko ce na peto mesto a Partizan stavili da igra sutra,umesto u isto vreme da se igra mec Zvezde,Partizana i Makabija. Zvezdo,pokusaj uraditi sta je do tebe i pobedi Fenerbahce,pomozi im.
Z

Zvezdale

pre preko 1 godinu

Treba i sebi da pomogne posto nije isto biti 16. i biti 11. a tu je i 37.500 evra plus svako mesto donosi solidan novac osim zadnja 2-3 mesta
R

Rade74

pre preko 1 godinu

Netreba nam vaša pomoć. Gledajte vi sebe.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ma uvek treba da igramo za sebe, uostalom protiv Turaka kada igramo da li treba imati motiv? Mi da pobedimo Partizan neka prati desavanja u Izraelu jer Real ce igrati tamo sa bolom u k... Nebitna im tekma