Komentari na vest

Ovog puta im nismo dali da nam otmu pobedu!

s

srdjan delija

pre preko 1 godinu

Ovo jeste rep a ne klupska kosarka ali moram da napisem.. Mene brine kako moja zvezda planira da napadne top 8, a glavni igraci su nam Dobric i Nedivic? E Marinkovic ima vecu minutazu od Dobrica, a nama ce on da bude jedan od glavnih igraca, Nedovic klasa, al ovako ce i u zvezdi, igrace dve, tri pa ga 5 nema.. Petrusev? sta reci.. Mladi ilic za budućnost, ne za EL i kad se dodaju ovi centri sto nisu imali nikakvu minutazu i ulogu u svojim timovima, mi ako ne dovedeno jos dva top igraca na spoljnim pozicijama nece mo biti ni medju 12.. Plus trener pocetnik.. a vi me sad napadate, samo zapamtite ovaj kom..
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Juce smo pokazali snagu u prvom poluvremenu i u poslednjih 2 min. kad je Turska bila u velikom naletu,a mi u nokautu i kad se odlucivalo, serijom 7-0 i to pred onakvom publikom.. Ovi sto pljuju i kazu vodili smo 20 raz i umalo da izgubimo, vidi se da nemaju pojma o sportu.. Takve utakmice su najteze, jer protivnik nema sta da izgubi i u nastavku krece na sve ili nista, plus ima sudije koje su nas unakazile, a mi sasvim je normalno da na plus 20 nece mi igrati istom snagom u nastavku, jer je to nemoguce.. Mene brine mala rotacija, Dobric, Davidivac i Petrusev bez minuta.. Marinković nije taj kalibar da moze da igra ovakve utakmice.. Mnogo nam fale Nedivic i Bjelica zbog te rotacije.. Juce smo videli kako nam mocno izgleda petorka sa Guduricem na beku, mogu samo da zamislim da je tu Bogdanovic, setnja do zlata..
S

Struja Lukajic

pre preko 1 godinu

Mislim da je posle ove utakmice jasan sastav za Euro pod uslovom da se oporave Bjelica i Nedovic. Micic, Jaramaz, Nedovic, Marinkovic, Guduric, Kalinic, Dobric, Lucic, Bjelica, Kuridza, Jokic, Milutinov.
S

Sasa 076

pre preko 1 godinu

U 12 ulazi petrusevili ristickari nece icisa 2 centra da rizikuje ako se neko povredi ja bi petruseva poveo a
S

Sadus

pre preko 1 godinu

Intéresuje me gde su sad internet-tastatura patriote da komentarisu igru najboljeg igraca sveta?! Da nije Jokica pobedili bi juce toliko o svemu
D

Džoni 77

pre preko 1 godinu

MVP najajače lige na svetu NBA, igrao samo 25 min u ekstremno važnoj utakmici. Pre neki dan bivši MVP najjače lige na svetu igrao protiv Srbije 40 min od ukupnih 45 min, razumljivo. Dakle, da je Jokić igrao danas 35 min ne bi mi ulazili u nikakvu neizvesnost utakmice . Ovako, na kraju stani pani i izgurasmo nekako. U čemu je štos znaće selektor.
L

Locs

pre preko 1 godinu

Mozda je stos da kad vodis 21 razlike izvadis najboljeg igraca iz igre da ne rizikuje povredu, a i da vidis reakciju ekipe kada njega nema , ne treba on da igra 40 min
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Verovatno moramo da mu titramo mu.... da ne odluci da obrce gume...
G

Gosto0oo

pre preko 1 godinu

Mozzart uvek kasnite nije tacna tabela.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Ni tabelu ispravnu neznate da stavite.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Јокић је познат по томе што не реагује на судијске одлуке никад ал вечерас ипак јесте што само показује колко ове фиба судије немају благе везе са животом, људи они нису хтели да нас покраду него једноставно не знају да суде, оштетили су и њих и нас небулозним одлукама, фаул над јагодићем куриџом није свиран, свира фаул у нападу јокићу који покушава да се одбрани од турчина који га ухватио у рвачки захват, свира ларкину фаул у нападу а није пипнуо мицића, намере им нису лоше него квалитет доношења одлука
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Jokić ne reaguje na sudijske odluke, nikad? Jel si gledao nekad NBA?
s

skdjejje

pre preko 1 godinu

ovoj reprezentaciji fali samo bogdanovic i njegov sut
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

šta ti je kad fali Bogdan toliko…Vanja nije taj nivo, Gudurić ne može sam, Dobric, ja ga zaista poštujem, ali on čovek kao da poludi kad igra protiv Partizana pa sipa sve, danas nije ulazio, ali protiv Grka 2 otvorene trojke masi da ih slomimo…fali još Bjelica ili Pokusevski, tačno se vidi kad je Lučić dobio 5-u licnu da ne može Kuridza bas to da iznese, i ako je bio jako dobar! I samo jedno pitanje, zašto Davidovac nije dobio šansu, on decko možda deluje malo smotano i čudno na terenu, ali bas to nam je trebalo u 4/4 kad su se odbijale ničije lopte on se uvek nađe da ih pokupi! Srećno orlovi, sa ove 2 pobede smo veoma blizu Svetskom prvenstvu, sad polako Eurobasket do medalje
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

E sad neka naše šlihtare gledaju gde su im " bošnjaci " da čestitaju Srbima pobedu, a naše čepulje se sinoć utrkivale ko će pre da čestita bosancima i da hvali Nurkića koji nas " obožava " e moji Srbi čemu to uvlačenje i večita želja za jugoslovenstvom pod kojim smo izgubili pola nacije ?
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Čestitke Srbiji na pobjedi pozdrav iz Zenice ...Zasto odma gledas negativno Nurkic navija za Partizan pogledaj sta je pisao po Twiteru to sto voli svoje ne mora sa znaci vas da mrzi
C

Chelsea123

pre preko 1 godinu

Srbija je ipak dosta jaca tako da ova pobeda nije bila neko iznenadjenje,dok je pobeda Bosne protiv Francuza dosta veliko iznenadjenje.Tako da ne treba da cudi da je odusevljenje vece bilo u vezi Bosne.Nema potrebe za ovakvim komentarom.
G

Gist2

pre preko 1 godinu

Nadji devojku covece, bice ti lakse
s

srbijaBreeee

pre preko 1 godinu

Idemo po zlato, momciiiii!!!! Moramo i hoćemo, kakvi zmajčekiii!
A

Ajmo Vaso

pre preko 1 godinu

Jokič,Kalinič biče sve to dobro verujem da če i Micič podiči svoj nivo Micič može mnogo više od prikazanog nije tek tako bezveze najbolji u evropi.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Koliko samo Lučić znači, previše ga trošimo,igrao je non stop(25min) do svoje 5 greške. Ovu utakmicu je dobio Kalinić, odigrao je 36 minuta odlično. Jokić je najbolji i tu je kraj, ali Lučić i Kalinić se nenormalno troše i ako im Pešić ne smanji minutažu pašće kada bude najpotrebnije.
А

Александар1

pre preko 1 godinu

Да, то је тачно. Штета што Покушевски не игра. Вероватно ће Добрић добити већу минутажу, те ће поменути двојац растеретити. Наравно, треба нам и Бјелица за бар 15-20 минута.
О

Остаће песма и успомена

pre preko 1 godinu

На Теа капитена!!! Јсрамаз дечко залутао не зна да води лопти, мицић у ефесу и репрезентацији небо и земља јокић нд може да буде лидер никако али прва звезда може ако те судије краду ти нападај јаче изоговора нема
M

Mićko PFC

pre preko 1 godinu

Kritikovao sam te zbog Teodosića, ali si me demantovao! Nakolon do poda Kari!
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Skoro nikad ne komentarišem suđenje,ali večeras nam bar 10 puta nije suđeno dodatno slobodno bacanje pod košem.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Jurimo i žurimo umesto da se stane na loptu.Zbog svoje brzopletosti protivnik se za tili čas vratio u meč,to nam se desilo i protiv Grčke,malo sudije potpomogle i od gotovog napraviše vereciju a da budemo pošteni i kažemo da su nam sudije vratile svirajući faul u napadu nad Kalinićem a potom svirajući faul nad Gudurićem gde odlazimo na plus 5,oba ta faula kakvo je bilo sudjenje moglo biti za Tursku.Glavni cilj je ostvaren a to su dve pobede,sada se lakše diše i SP je na vidiku,odnosno tek će da bude kada u naredna dva kola pobedimo Veliku Britaniju i Tursku.Sledi ono što smo dugo čekali,uz malo sreće i znanja medalja ne bi trebalo da izostane....
G

Gost6262626

pre preko 1 godinu

Ljudi morate da svatite da njima nijr lako, sport je igra treba ih pustiti da se igraju. Od Vase i Jovica se mnogo ocekuje, preveliki pritisak bez potrebe.. Vidise da svi zele da daju maksimum to je najbitinije, a rezultaz ce doci sam po sebi.
K

Kakav naslov

pre preko 1 godinu

Sta onda Argentinci da kažu da je njima SP oteto kao i nama posle... Šou naslov
S

Struja Lukajic

pre preko 1 godinu

Kao sto sam komentarisao, kasni se 3 godine sa ovom ekipom i ovim programom. Djordjevic je jos na SP u Kini morao da profilise ovu ekipu plus Bogdanovic, da Jokic Micic i Bogdan tada uzmu glavne uloge i tada bi se navikli da nose taj pritisak i sazreli bi do sada. Jokic i Micic se jos navikavaju na pritisak liderstva u plavom dresu i moraju preko noci da sazrele a ostali da se pronadju pored njih u svojim ulogama i nadju meru. To nije lako kad se nema vremena, kad je svaka utakmica zivot ili smrt. Vazno je da smo izneli 2 veoma vazne pobede i nema sumnje da rastemo i da raste samopuzdanje i da idemo na SP kao TOP 4 reprezentacije pa cemo videti sta ce biti kad krenu 1/2 finala na jednu loptu. Bravo Momci idemo po zlato.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Ovo sa fiba sudijama je vec prevrsilo svaku meru. Mora da se preduzme neki radikalan korak od strane svih saveza evrope, ne samo da se kuka. Oni ne razmatraju da sude nesportkse onom Cedi Osmanu pesnicenje, onda nemamo vise o cemu da diskutujemo.
C

Cocz

pre preko 1 godinu

Ovaj Micić kao da zaboravi kako se igra kosarka kad je u reprezentaciji,neverovatno. Masi i gresi non stop.
A

AjdukVeljko

pre preko 1 godinu

Nije tacno, nego nije hteo protiv turaka....
S

Srbija pa onda sve ostalo

pre preko 1 godinu

Ja ne razumem zasto Jokica u trecoj Cetvrini nije pustio da igra tu bi se sve resilo. Micic MVP ni to ne razumem bezpotrebno gubljenje lopte ili brzo zavrsen napad a ispod obruca nema nikog . I to tako dva tri puta kada su se turci vracali. Milutimov kao da baca Kamen ili kad ima loptu.kod sebe kao da ima vruc krompir. Guduric je odbranbeni igrac ali je odigrao odlicno to vazi i za Kalinica iako je odvratan lik i iritantan lik. Ova ekipa da nam Jokic nije igrao nebi nista uradili. Sto se tice Teodosica Hvala mu za sve , i ako je zavrsio za Reprezetacijom , prava Igracina ali posle njega necemo imati skorije vreme boljeg Pleja . Micic mora bolje. Marinkovic ocajan decko, znak pitanja mi je zasto Davidovac i Petrusev nisu ni minut dobili . Sudjenje Katastrofalno prvo protiv nas a posle ni sami nisu znali kome i sta sude.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

I ja mislim da u tom grmu lezi zec.
д

дуда

pre preko 1 godinu

Смета теби Калина а жено у црном
Ј

Јован 84

pre preko 1 godinu

Одлично прво полувреме,друго очајно.Мицић очајан.Ако се убрзо не врати на ниво из Ефеса тешко ћемо до медаље.
A

Auuu...

pre preko 1 godinu

Sudhenje KATASTROFALNO!!! Zar su turci UVEK toliki muljatori??? Ali trener izvukao maksimum kad je najviše trebalo! Bravo PEŠIĆU DOKTORE OVE IGRE!!!
J

Jao vidi naslov

pre preko 1 godinu

Da povratis
M

Maximuss

pre preko 1 godinu

Jeste bilo lose sudjenje, ali morali smo rutinski da privedemo utakmicu kraju. Sa onakvom igrom iz drugog poluvremena, nemamo sta da trazimo na ep.
G

G.

pre preko 1 godinu

Jaramaz plej,a nesme da vodi loptu.(mnogo fali Teodosić)
B

Bata Krstaja

pre preko 1 godinu

Nemaš ti pojma. Košarka je ne samo napad već i odbrana. Teodosić bi bio rupa u odbrani, kao i do sada.
T

Teodosije

pre preko 1 godinu

je u 3/4 nase medalje bio u pezorci prvenstva, ni ti koji odredjujuju ne znaju ti znas. Mrzite decka jer vam je antipatican niko ko zna kosarku ne moze i ne osporava madjionicara, a sto se odbrane tice ne zna ali nije to tako lose 1 na 1 je katastrofa jeza, ali me bi uzeo sve te titule da ne zna da se sakrije iza saigraca i doprinese u timskoj odbrani
B

Bratunga

pre preko 1 godinu

Ljudi ,jel moze neko da mi objasni nesto? Koja je prica u vezi Kuridze,ladno covek igra vise od 22 minuta .? Ajde sto ne koristi Davidovca,Dobrica ,Petruseva . Nemoj samo neko da kaze da je deo taktike i da je Kuridza dobar toliko ,da je toliki majstor igrao bi Evroligu . Pozdrav I napred Srbija
p

plavac

pre preko 1 godinu

šta da ti kažem,dočekali smo da i kari mora da trpi menadžerisanje da bi mu se pojedini odazvali,a uz to i da splavare
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Jagodic-Kuridza odredjuje "prljav posao" na parketu (odbrana, gradjenje ispod kosa, skokovi). Covek zadatka. Nezahvalna uloga ciji se doprinos ne vidi golim okom ali igraci koje treneri izuzetno cene jer obezbedjuju cvrstinu i sirinu u igri. Nisam gledao utakmicu ali najvaznija su 2 boda sa vruceg gostovanja.
M

Maljevic

pre preko 1 godinu

Ako ti nije jasno sto je kuridza igrao ovoliko vcrs onda batali da pratis kosarku,pogledaj faulove lucica..
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 1 godinu

#Bratungu i #plavca odmah u prvu PETORKU !!! #BRATUNGU na centra #plavca na pleja...
D

Dzoni-1970-

pre preko 1 godinu

Nemamo cetvorku nijednu bukvalno, krpe Lucic i Kalinic, Bjelica povredjen, mada ni on nije cetvorka klasicna, a i kako je igrao pre pitanje i da li bi trebalo da igra... Jel znas neku bolju cetvorku koja bi trebalo da igra? Jasno je svima da Kuridza nije neki nivo, ali sta da se radi...
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Ma oteli nam pobedu i protiv Belgije i Letonije, ma vazi.
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Mali si da bi shvatio...
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Javi se kad budeš naučio košarkaška pravila
p

plavac

pre preko 1 godinu

pustite ih kućama da idu,a klince pošaljite na prvenstvo
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Zao mi je sto košarka bude u drugom planu zbog kriminalnih sudija!!! Ovo stvarno prevazilazi sve mere! Kalina odlučio, ne razumem samo šta Pesic vidi toliko u Kuridzi pored Lučica ili Dobrica! Prvo poluvreme za udžbenike! Drugo za ponavljanje razreda! Fale nam jake utakmice! Napokon se vidi igra, ali ima tu još da se radi! Bravooo Srbijo!!!
G

Gost3

pre preko 1 godinu

Pa taj Kuridža je vrhunskom fintom izbacio odbranu Turske i pronašao samog Kalinu kad je pogodio trojku na kraju...i ne samo to, odličan je bio večeras na obe strane terena... bolje smo zagradjivali koš mnogo nego protiv Grka i tome je dosta doprineo MJK
B

Boj

pre preko 1 godinu

Momak je pokidao. Svakačast MJK na utakmici i zalaganju. Odbranom je pokazao kao se gine za dres.
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Zao mi je sto košarka bude u drugom planu zbog kriminalnih sudija!!! Ovo stvarno prevazilazi sve mere! Kalina odlučio, ne razumem samo šta Pesic vidi toliko u Kuridzi pored Lučica ili Dobrica! Prvo poluvreme za udžbenike! Drugo za ponavljanje razreda! Fale nam jake utakmice! Napokon se vidi igra, ali ima tu još da se radi! Bravooo Srbijo!!!
G

Gostik

pre preko 1 godinu

ma da uvek kriv sudija
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Burazeru ovako sudije ne navlače ni za Zelimira kad je Partizan domacin u ABA ligi. Sa ovakvim sudijama i ovakvim sudjenjem verujem da bi Zelimir pored titule najboljeg trenera ABA lige bio i sampion iste pobedom od 3 0 u finalu. Takvo skandalozno deljenje pravde ili bolje rečeno nepravde ponistava svaku razliku u kvalitetu. Sa ovim su se složili postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević a Puma je rekao da je Zelimir drzavni projekat.
G

Golmanjino

pre preko 1 godinu

Puna vam usta Partizana. Presmesno
G

Grobar 62

pre preko 1 godinu

Taj zelimir je 9 puta bio prvak evrope avi ne mozete ni 9 biti u evroligi
K

Kula

pre preko 1 godinu

Tebi dečko odavno nije dobro. Da li misliš da nekad nesto pametno kazes. Samo lupas gluposti. Ni sam ne znas sta si rekao. Nije ti lako.
y

yyyyy

pre preko 1 godinu

Sramotan pad nivoa igre. Jedan turski centaer se nosi sa nasima celu utakmicu. Kalinic jedan dobar pa deset losih poteya. Kapiten "kapitenski" 5 licnih u 25 minutu. Micic resava utakmice? Ha ha ha. Marinkovic? Pa nama Kuridza ima vise muda od pola tima. Pesic? Bez autoriteta. Kada dozvolis da ti se onako raspadne igra protiv PROSECNE Turske , onda je vrema za adio. Samo nas gledajte u osmini finala ili cetvrtfinali u na EP. MAl fajterskiji tim i ako zagusti izletecemo kao zecevi.
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Ti nećeš sigurno. Ni do reprenzetacije ulice nisi dogurao.
B

Boze sačuvaj i sakloni

pre preko 1 godinu

Mislim da je najveći trenutno problem Fibe to što su sve kvalitetne sudije u Evroligi. Ovo je smešno. Ne govorim samo o suđenju večeras, već uopšteno, pogledao sam 3,4 utakmice u ovom prozoru i suđenje je na momente amatersko. Šteta
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Kako smo sebi mogli da napravimo problem poslije onakvog prvog poluvremena to je nevjerovatno. Na stranu sudije, ali u nastavku utakmice smo lose stajali i pokusavali individualnim i nerezonskim sutevima da zatvorimo utakmicu. Turci su krenuli agresivnije, a mi smo nekako sa devizom daj loptu Micicu i cekaj sta ce on da uradi. Dobro je na kraju, pobjeda se pise...ali ova utakmica se trebala ranije zatvoriti i zavrsiti. Idemo dalje i nadam se da ce mo u sledecem prozoru uspjeti da nastavimo sa pobjedama.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Senilni starac Pešić jedino može da upropasti ovu ekipu. Dva najbolja igrača Lucica i Jokica drži popa meča na klupi. Nerealno. Suđenje i odnos prema Mvp je smešan.
N

Najbolji

pre preko 1 godinu

Kalina je bio junak večeras.
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Lučić da smanji licne
A

Ahhh

pre preko 1 godinu

Lako je tako igrati četvrtu četvrtinu kada imaš 20poena razlike….
Z

Za malo

pre preko 1 godinu

Sudije se tradicionalno useru u gace u Turskoj
Z

Zoran011

pre preko 1 godinu

Bravo momci!!Ovo ste vi uradili i to vam niko ne može uzeti. Treba da odrastemo već jednom i da shvatimo da sudije nisu krive za poraze.
G

Gazi mongriile

pre preko 1 godinu

Da imamo nekog u savezu mesto one bitange, reagovali bi zbog neverovatnih stvari koje se dešavaju. Pešić umalo da izgubi dobijenu utakmicu. Kapa dole na karijeri i svemu što je postigao, ali mislim da on više nije za mesto selektora. Čestitke igračima na pobedi. P.S. sudije u logor!
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Kakav pad ej 32 poena u drugom poluvremenu
G

Goran84838r

pre preko 1 godinu

Kakva je ovo sramota i kakva je ovo neuspela kradja bila.Pesic je trebao na polovini cetvrte cetvrtine da povuce ekipu sa terena i da se povuce u svlacionicu.Ono sto je jos gore ove sudije ce da sude evrobasket.Koja lakrdija u prestavi Fibe
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Jeste povuče ekipu i službeno 20:00 za tursku bravo genije
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Kakvo sramotno suđenje...pa ovo nema ni u Morači. Sreća pa smo duplo jači.
n

natočimo

pre preko 1 godinu

šampanj piće
G

Gost55

pre preko 1 godinu

lose bas lose ali ovo je najgore sudjenje koje sam u zivotu video
Ž

Živela Srbija

pre preko 1 godinu

Dobro je!!! Jako bitna pobeda! Opuštanje na poluvreme srećom nije nas mnogo koštalo. Kalinić kao špricer. Još je sladje ovako, kad su krenuli da otimaju sa sudijama, dobili po njonjari. Idemo bre!
S

SEBIJA SRBIJA

pre preko 1 godinu

Kod nas nista bez neke drame! BRAVO MOMCI ...
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Ovi turci isto kao i grobari imaju sudije uvek na svojoj strani
M

Milioneri

pre preko 1 godinu

Daj klinac pusti bre grobare delije i to ovo je reprezentacije idi spremaj se za skolu
D

Dovlamikibobane

pre preko 1 godinu

dali uspeli da nam otmu pobedu pahaha radpad

cole_7

pre preko 1 godinu

Koliko ocajno sudjenje…
O

Ohoho

pre preko 1 godinu

Nije im ni sudija pomogao. Mnogo smo jaki bre.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Sudije ne znaju šta sude, pa posle kompenzuju, stvara se negativni naboj inkod jednih i kod drugih i haos nastaje. Degeni.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Ovog puta im nismo dali uspeli. Bravo bre majstori novinarstva
G

Go

pre preko 1 godinu

Ja nz sta rade ovim sudijama u Turskoj. Ko da ih tuku pre utakmice za svaki slucaj.
G

Gost0987

pre preko 1 godinu

Наслов је победио