Komentari na vest

Odličan, pet! Srbija se oprostila od Praga sa +27, Milutinov se vraća u formu

G

Gostskskaklađam

pre oko 2 godine

Ja stvarno ne mogu da razumem ljude koji su pljuvali po Kariju i momcima.Pa čovek je je*ao Amere u sred Indijanapolisa.Neko će reći imali smo drim tim,pa šta trebalo je sve te zvezde posložiti,da nam ne treba trener igrali bi bez njega zar ne? Kari je stari vuk i verujem da će da vrati Srpsku košarku na pravi put tj. jedini put a to je put uspeha,jer ipak smo mi zemlja košarke.Trebaju nam novi klinci,Divci,Jokići i ostale babaroge da ih sad ne nabrajam sve ponaosob.Moraju današnji klinci da se odvoje od ovih telefona laptopova i debilarija sa tiktoka i šta ti ja znam.U sportu je spas,i kad je sve bilo crno uvek smo mogli da računamo na medalje,pehare i da bar na tren uživamo u pobedama naših sportista.Ja sam uživao i te se uspomene ne zaboravljaju do kraja života,sad je red na druge generacije da to ponove.
Z

Zoclegenda

pre oko 2 godine

A ne nije Gober bolji od Milutinova...Ludi su u NBA pa ga od drafta(8,god.mislim)nisu zvali da igra ..Gober jeste panj u napadu 1 na 1 ali zato zastita obruca naj ubedljivo a u NBA im treba takav da ne mora da trazi loptu a da igra top odranu..Milutinov naj c u Evropi uz Tawaresa ali jos su oni tanki za Gobera a napad Valanciunas to je smesno porediti jer i u NBA školuje godinama(prosek 15 poena uvek a masu partija 20+ a skokove klasika svaku 10+)..Ko ne gleda NBA to vam je cirkus jer ne znate ni kako izgledaju igraci a odbrana?pa videli ste play off kako je zakljucan KD ,Tatum vs GSW itd itd
A

Andrejka

pre oko 2 godine

Dobro je, lagano smo digli formu i pokazali klasu i gde nam je mesto.. Realno niko iz grupe nam nije dorastao, sad počinje pravo Žabari koji nam nikako ne leže da vidimo gde smo.. Verujem da ih preskačemo i idemo na medalju posle njih ćemo imati realniju sliku, mada smo i u grupi opravdali kvalitet

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Sta nam ne leze zabari pobedili Nas jednom I to kad nam falilo brdo igraca Milutinov,Jokic,Guduric,Marinkovic,Lucic nisu igrali prosle godine plus isto ko sad ni Bogdan nije igrao.
D

DekiSum

pre oko 2 godine

Niko nam ne lezi kad igramo lose ali to nece biti problem u Nedelju, skockao je Pesic finu ekipicu.
J

Junker

pre oko 2 godine

Koliko je pojacanje Milutinov. Realno je samo Gober bolji centar od njega od svih protivnika.
G

Gostqsss

pre oko 2 godine

valanciunas aaa
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Gober je najizvikaniji košarkaš današnjice.Školovaće ga Milutinov i Jokara,neće znati jel poš'o il' doš'o.
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Hahha, Gober bolji od Milutinova. Pa sine gde su ti oči? To što je neko plaćen stotine miliona ne znači da je dobar. NBA je postao kao engleska liga u fudbalu. Ima gomilu preplaćenih panjeva. Svaki tim ima nekoliko igrača koji primaju ozbiljnu lovu a igraju kao da u životu nisu videli košarkašku loptu.
D

Dojčilo

pre oko 2 godine

Možda...ali Kari svoj koncept zasniva na timskoj igri.....
Ž

Živela Srbija

pre oko 2 godine

Bravo legende! Prvi korak napravljen, sada idemo dalje! Pun fokus na Italiju. Može to! Napred Srbijaaaa!

Milisav Rajic

pre oko 2 godine

plasi me samo to sto nam je grupa slaba , pa nismo videli sve kako treba.
G

Glulo

pre oko 2 godine

Nema tu sta da se gleda. Mi smo ti koji treba da namećemo nas stil a drugi da se prilagođavaju (gledaju).
D

DekiSum

pre oko 2 godine

Kakve to veze ima? Sada smo dobijali sa 25 razlike a do kraja ce prosek biti 10 a na kraju dana pobeda je pobeda.
p

plavac

pre oko 2 godine

gospodine Pešiću,javno izvinjenje za sve kritike i malodušnost.