Komentari na vest

Obradović kipti od besa: Velika sramota! Odluka sudija o pražnjenju tribina ispravna, ali...

U

Usnice

pre gotovo 2 godine

samo o postenju,a tata im opljackao sirotinju...iznaljeni pjene,a ne znaju ni za koga navijaju.
С

СА

pre gotovo 2 godine

Зашто не питате великог тренера како му се понашају играчи, на шта му личи тим, која му је уопште тактика и стратегија пошто Партизан на терену стварно изгледа јадно. Да се игра у нормалним условима у 10 утакмица не би добили ни једну. Сад тек видим да испадање од Бурсе није било случајно, јер једноставно нема квалитета за игру на евролигашком нивоу, ћао, здраво
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Pre bilo kakve polemike ko je započeo sukob u finalu, treba se setiti Čovićeve izjave neposredno pred prvu utakmicu, ničim izazavane, kada je rekao da neće dozvoliti mutne radnje van terena u finalu. Mali čovek sa velikom tašnom koji delegira sudije, kroji pravila, ima nezapamćenu pomoć države, i ima 3 kluba u istoj ligi, Radonjin Fmp1, Fmp2, i Borac Čačak. Taj čovek ima obraza da priča o regularnosti. Toliko.
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Jedan od najvećih problema je što su gledaoci puštani bez karata da uđu u halu kako bi tribine bile krcate. Na stranu sve ostalo, što bi označili kao "deo folklora", ali to je ključno uticalo na bezbednost jer je toliki broj ljudi doprineo i onakvom klizanju igrača po parketu.
S

Srebrni ne lupaj

pre gotovo 2 godine

Sreca pa kod vas nijsu bile krcate tribine i niko nije usao bez karte,a sreca je verovatno i sto je napolju bilo 15 stepeni a juce 30
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

kakve rezirane scene...sve da bi u eventualnom 5. mecu vec u poluvremenu ispraznili komplet halu...a svakako je vec smanjen kapacitet za 1/4. E pa nece biti 5. utakmica! Vec u petak gledacete kako Lazic dize pehar!
G

Good

pre gotovo 2 godine

Svu zlu krv je napravilo rukovodsrvo,lazne institucije avangarde.Od onih saopstenja cuvenog spin majstora Vujosevic Duska.O silnim parama pasijim sinovima i sinovcima.Do velikog kafansmog boema koji se bode ostrim predmetima i udara pikslama.Do izjava velikog najveceg budztskog trenera i moralne gromade,kako on boze me oprosti nije "ZVEZDA" vec je on "Partizan".Do prepostenog limara iz vladajuce nam stranke.Uz dobro poznatog "novinara" sa kojim se 90% zemlje sprda Zeljka Pantica.Do busanja u junacke grudi Novice Velickovica,trojke iz auta Predraga Drobnjaka.I ostale prepostene pašcadije.Ali sve je to dzabe kako je rekao idejni vodja i spin doktor dzabe vam novci moji sinovci.Dovidjenja i prijatno.Stavljamo tacku na prljav mutan zao crno-beli svet.
G

Gost3

pre gotovo 2 godine

Dabome, svi su krivi osim vaših krimosa sa poternice, jel tako?
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Mnogo je duži spisak vaših grehova, ali ćoravom namigivati stvarno nema smisla. Svako dobro.

Mags

pre gotovo 2 godine

E bas to Covicevo zadnje oslikava kakvo je zlo sa vase strane i mrznja prema Partizanu jeste li vi svesni koga napadate razumem za Duleta donekle u ovom momentu on se mnogo iskompromitovao i zbog politike i drugih stvari. Napadate Zeljka,Danilovica legende kosarke naslednici tog sistem kojim se razvijala nasa kosarka decenijama belezili uspesi liga nam je kraj proslog veka bila jaka ne kao stare Jugoslavije ali dosta jaka. Iz nje islo nekoliko direktno u Evroligu stizali timovi do zavrsnica Evropskih takmicenja a reprezentacija osvajala sva takmicenja. Sta imamo posle formiranje Jadranske lige da bi se skinu Partizan koji je navodno krao i posle 15 ak godina nesto jace domaca liga nam vise ne vredi nista a nekoliko nekada jakih klubova pogaseno.
C

Ccccccc

pre gotovo 2 godine

Gospodine Željko, vama svaka čast za ovo što pokušavate da uradite, ali ste malko zakasnili nije vas bilo 20 godina u domaćem sportu kad se pravila mržnja medju klubovima od razno raznih patriota i velikih sportskih radnika tako da gospodine Željko malo ste zakasnili za to smirivanje tenzija neznatne vinu šta ste se upustili nažalost.
A

Aebre

pre gotovo 2 godine

Jednostavno dok je veliki navijač sa severa glavni u državi zvezda u fudbalu i fmp u košarci će imati 10 puta bolji status i novce od svih ostalih klubova zajedno.To svi znaju
1

10 пута

pre gotovo 2 godine

Већи новац и статус у кошарци па како то судије вас синоћ држе против давидовца, добрића и лазаревића загорац 200 иљада, лесор 800 иљада пантер милион и 200иљада жоц и сарадници 2 милиона ле деј милионче дангуба 300 иљада смајли бар 500 и да не набрајамо још
G

Gost323

pre gotovo 2 godine

Razlika u bodovima je do ove godine bila 20i više i ti pričaš da vam neko nešto ne da!? Ti stvarno veruješ u te gluposti koje izgovaraš? U košarci 7 godina niste ušli u 4 i opet drugi kriv? Čović i av vam krivi što ni megu niste pobedili!?
@

@10 puta

pre gotovo 2 godine

Ma da,vi ste sirotinja,zato Dobric,Davidovac,Mitrovic,Kuzmic,ne mrdaju iz zvezde,a mogli bi da igraju u Evropskim Evroligaskim ekipama, oni igraju za kikiriki iz ljubavi,zato vam dosao Kalinic iz Valensije,Volters iz Uniksa,Holins i Zenita,Ivanovic,Vajt Panatinaikos,Markovic iz Virtusa
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Čitam komentare žena u crvenom....oni se vode onom maksimom STO PUTA IZGOVORENA LAŽ POSTAJE ISTINA. Ne prolazi to. Što posijete to i žanjete. 🤍🖤
Ч

Чуј овог

pre gotovo 2 godine

Ваш скупцен тим држе судије против добрића давидовца и лазаревића са вама увек комедија
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Ovo meni smrdi opasno. Na stranu to što su sudije odradile zadati posao i odredile pobednika .Meni ovo smrdi na pripremu za eventualnu petu utakmicu.Ispraznimo deo tribina na utakmici gde je Partizan domaćin minut pre kraja a ako dodje do pete utakmice to će odraditi u prvom poluvremenu.Što se sinocnje utakmice tiče sasvim ocekivan kriterijum suđenja.Nisam ni najmanje iznenadjen.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Вујошевић, Даниловић, Човић… То је екипа која је увела хаос и безвлашће на кошаркашким утакмицама, које ће прије или касније довести до тежих последица. Оправдање минимално за Човића јер се бранио после година “доминације” ове прве двојице, али у сваком случају скандал је ово што се ради. Па на ове утакмице у принципу нико не иде да би гледао кошарку, људи иду да лече комплексе, испољавају фрустрације, мрзе, вређају… И са једне и са друге стране! А што се тиче Обрадовића, као спортиста не могу никада да не волим неког ко у спорту направи врхунске резултате, само, храброст је нешто што фали, оваква изјава да се не замери својим навијачима у стилу погрешили сте али нема везе и они су им само даје ветар у леђа. Све у свему, туга, чемер и јад!
G

Gost3

pre gotovo 2 godine

Pa gde ćeš teže posledice od ovoga svega? A Vujoševića i Danilovića odavno nema, pa se pitam od koga se Čović i dalje "brani" saopštenjima pred svaku drugu utakmicu i konstantno doliva ulje na vatru?!
M

Mesina

pre gotovo 2 godine

Vujošević je kriv zato što je bio uspešan sa Partizanom,a Čović zbog pozivanja na linč svakoga ko navija za Partizan.Partizanova tadašnja dominacija neide pod navodnike,jer je Partizan tada bio uspešan i u Evropi.A vi i pored izbačenih crvenoarmijskih klubova nemozete ni u top 8.I pored miliona bacenih na lečenje kompleksa.
V

Varela

pre gotovo 2 godine

Treba znati da svaka akcija izaziva istu ili suprotnu reakciju.Ono sinoć je bio odgovor na višegodišnju pljuvanje,drmanje koševa,pp aparate,kese sa urinom,isključivanje struje i tv prenosa u završnici mečeva,huligane plaćene koji na terenu napadaju igrače,petokorake,privilegovan status kod huligana sa severne tribine koji vodi državu...Sram da vas bude bre imate 10 puta više nego svi ostali zajedno i vi našli da pričate nekom nešto.
V

Varela

pre gotovo 2 godine

istu ili jaču reakciju pardon
u

uhhh

pre gotovo 2 godine

Kad razgovaram sa iole,iole normalnim grobarem kazu ma Zvezda bolja x puta igracki od nas,svakom paramteru od Partizana u kosarci. Cim pocne tekma,uhvati ih napad ludila,ne pravog navijackog nego ljutina,bes,sindrom Duleta i kukanja na sve i svasta. Pa Zvezda od 10 utakmica na neutralnom terenu od Ljubljane do Tel Aviva i Stokholma razbila bi Partizana minimum 7 tekmi. Inace grobari treba da znaju da petu utakmicu nece dobiti u Pioniru pa da iim zaigraju Kari i Batler i Jokic,jednostavno samlece ih atmosfera navijaca kakva nece biti vidjena na ovim prostorima. I za nauk,Aba liga gubi smisao ovakvim playoffom.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Koliko se sećam, ista slika je bila i kad ste vi bili domaćini. Ali to je slika i prilika svakog zvezdaša, sve je regularno dok se ne drma tron. Licimuri.
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Vi bas pravite atmosferu na kosarci ajd zdravo.
U

Uhhh

pre gotovo 2 godine

@ljubanjac Pravi si grobar ne izvlacis sustinu teksta. Da ti prevedem Zvezda je igracki duplo bolja od Partizana,a to sta ce biti u 5toj utakmici je manje vise poznata stvar ne samo u Srbiji, vec sirom Evrope kad se igra odlucujuca utakmica.Nema ili retko, te odlucujuce utakmice koju je gost dobio, mozda 1% od svih odigranih. Zato je bit raspored prvenstvenog dela,tabele tj. A tu znate kako ste prosli i prolazite. Kupu necemo ovaj put.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Uhhhh, za početak druže, skineš lepo naočare za ostrašćene, pa se malo sabereš, možda i sevneš nešto za smirenje, jer sa ovakvim tobom ni rodjena majka ne može da komunicira. Tačno se u svakoj tvojoj reči oseća bol i frustracija. Druže, niti sam ti ja kriv što moraš da navijaš za Fmp, niti mogu šta pomoći. Kao što su vas ugasili pojedini, tako je i Danilović šmrk pokušao nas, ali na sreću, nije mu uspelo. Godinama se borimo da stanemo na noge, ali nam nisu zaplenili grb, nisu skidali koševe itd. Kažem srećom, jer je to moglo da se desi, isto kao vama. Tvoja, i generalno mržnja bivših zvezdaša a sada Fmp-ovaca prema Partizanu je patološka, jer znaš da smo jedini ozbiljan, veliki srpski klub, jedini koji je cenjen u Evropi. Ono što vas najviše boli je što se nismo ugasili, i što se vraćamo. Nismo menjali ni pib, ni adresu, ni istoriju, ni bilo šta. A Čović danas ima 3 kluba u Aba ligi, Fmp1, Fmp2, i Borac Čačak. To svi znaju, i tu nema ništa skriveno i on daje sebi za pravo da priča o regularnosti. Što je najgore, tu su armije onih koji mu slepo veruju, počevši od tebe. Sve najbolje ti želim. U zdravlje.
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Karadžić i Mladić su imali fer i pošteno suđenje u Hagu u odnosu na suđenje kakvo je imala Zvezda u trećoj utakmici.
m

momentus

pre gotovo 2 godine

Manje botovanja!Oteli ste nam pobedu na drugom mecu sa svojim Belosevicem,i imate obraz da se javite!!!Partizan da ima sudjenje kao vi na gostovanjima preslisao bi vas lagano!
U

Ub Ub Ub

pre gotovo 2 godine

Dokle ce vise da spinujete?Kakvo sudjene ima zvezde zadnih 9 Godina ?Moral i Zvezda nikako ne idu zajedno,ma bilo u kakvom aspektu Zivota a kamoli u sportu.Bacali ste kese da Urinom do pre par godina na igrace od upaljacima da i ne pricam.Zasto se ne prekida i prazni utakmica ksda ste vi domacin,zato sto ste politicka….da ne kazem sta.A to i vi sami znate,to mogu da predpostavim bas mnogo boli,kada znate da bes onog sto vas u svim sportovima cuva i Njegovih Partijski marioneta ,nebi postojali.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

I Partizan u drugoj.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zagorac nekoliko skokova u napadu. Tako što se nasloni na Kalinića kad skače.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ono kad Lazarević hvata loptu iznad Pantera, sudije sviraju faul jer je Laza viši, a Panter slavi kao da je dao gol za Argentinu protiv Brazila je oličenje ove utakmice. Kao kad otac sudi utakmicu u kojem igra njegovo dete, vidi ga kako je nemogućno protiv druge dece pa mu pomogne, a dete počne da likuje. Partizan je jedno debeli razmaženono derište
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Ono kad vam sudije ne daju da igrate svoju čuvenu rukometnu odbranu iz čuvene Fmp škole iz Železnika.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Obicno takvu istu odbranu igramo u EL bez problema. To se zove ODLICNA ODBRANA. Vi je zovete rukomet da opravdate svoju nemoc.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Drvo, tu "odličnu" odbranu praktikujete u Evroligi svake godine boreći se za top16, ali nešto ne štima. A državni milioni se godinama nemilice slivaju u Stjepana Supanca, Železnik.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Lidej je u svakoj odbrani pravio faul. Bukvalno i vez preterivanja. Svirali su svaki peti.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zvezdi je svirano više koraka nego za celu sezonu Evrolige ukupno.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Važi.
G

Gost 12345

pre gotovo 2 godine

Jeste svirani su koraci, ali kaži koji nisu bili. Navikli da koracima ( Beron) osvajaju titule pa kada ne može udri na sudije.
4

446

pre gotovo 2 godine

Upozorenje prekidom je samo kad se vredja Covic,interesantno zar ne?Kad se drugi vredjaju nista?Obradoviic,Radonjic,Savic ,Kalinic!!!Sta je on,neka posebna sorta,vredi vise od drugih njegov zivot,sta?
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Vi stvarno mislite da Boltauzera Nedovića...briga za AV?
A

Aimar10

pre gotovo 2 godine

Vama gospodine Obradovicu svaka cast za sve sto ste uradili i za ponasanje na terenu i van njega,ali vas klub je uneo ovu tenziju koja se danas desava 12 godina je jedan klub bio povlascen ne samo povlascen nego guran na sve moguce nacine preko sudija politike ogromne razlike u budzetu,navijace Zvezde to boli i nikad to nece zaboraviti,da je njihov klub nije imao za struju i vodu,kosevi su odneti sa Kalemgdena i na kraju su uspeli klub da ugase ali tad je bilo sve posteno institucija,casovi ljubavi,svi se secamo Duletove izjave da nije u interesu Srpske kosarke da se Zvezda spase i tako dalje,danas kad su se stvari promenile nista ne valja za navijace partizana,a likovali su kad se Zvezda ugasila iskljucivo zbog politike jednog rezima gde presednik drzave peva u Areni,vi danas imate ozbiljan budzet najboljeg trenera u evropi dva igra od milion koji su godinu pre igrali top 4 evrolige,nema te mesta na dresovima od drzavnih sponzora i sta vise hocete?Hocete da se Zvezda ponovo ugasi to bi izgleda bilo jedino resenje za vas
O

Objektivac

pre gotovo 2 godine

Za tih 12 godina taj ,,povčašćen" klub nije doveo nijednog evroligaškog igrača već je dovodio jednog ili dvojicu stranaca ispod radara i sa dosta klinaca.Vama su tada žuti preko Vesića i po njegovom priznanju uneli milione u košarkaški klub pa ste dovodili Pešića,Sagadina,Rakočevića,Gurovića,Skunija Pena,Obinu Ekezijea,Adama Morisona,Redžija Frimana(MVP tada),Džeroda Hendersona,Omara Kuka i još mnogo njih ali ste bili nesposobni za bilo kakav ozbiljan rezultat jer vas je Duletov sistem uništavao.U fudbalu ste za vreme istih po zvaničnim podacima sa transfermarketa trošili mnogo više para na transfere a zaradjivali 3 puta manje.Po priznanju severne tribine transparentom sa derbija Piksi je jedan od krivaca za decenijski potop zvezde,vaš čovek znači.Koga više lažete imate svu logistiku države sada,apsolutno ste povlašćen klub da je to nezabeleženo u istoriji. Stranim zvaničnicima se poklanjaju zvezdini dresovi umesto reprezentacije pa to je suludo.
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

kao i zvezda poslednjih 9 god i sta cemo sad korporetsan
P

Podriz

pre gotovo 2 godine

Ma da. Partizan uneo tenzije Zvezdi i protiv Buducnosti i Cedevite... Prve dve utakmice plejofa isto. Sami se igraci Partizana gadjali casama i napadali 5,000 kosarkaskih zaljubljenika. Nadam se da si zaradio botovsku platu.
A

Aimar 10

pre gotovo 2 godine

Objektivac@ kako te nije sramota da tako lazes,u kosarci se desavalo par sezona da stranca nismo imali sve te igrace sto si nabroja niko nije znao pre Zvezde za njih cesto se desavalo da uzimate nase igrace,Dule sistemski unistavao pa sto nas nije unistio kad su ekipe bile tu negde,nego je bio pocisten,kako kaze uvek je Zvezda imala veci budzet,a sta se desava poslednjih godina zasto sad nema vase dominacije?A za fudbal je vec smesno sta pricas evo ti jedna postava samo da ti dokazem da lazes kao pas Stamenkovic Ninkovic Djordjevic Tuturic Iganjatijevic Savio Bogdanovic Blazic Kadu Perovic i Lekic gde je najbolji igrac Lekic doveden iz trece lige a dva stranca iz Zete ta ekipa ne vredi 200 dinara prosto nismo znali sta cemo sa parama..ni ovo sad nije normalno i politika da se mesa u sport,ali nemojte vi da pricate o postenju molim vas
A

Aebre

pre gotovo 2 godine

a koje je to strance dovodio Partizan Dijaru iz Zrinjskog jel to bahaćenje imate sve podatke javno trošili ste mnogo više a zaradjivali višestruko manje jer ste bez huligana sa severa koji vas je vaskrsao nesposobni za bilo šta sramote jedne hodajuće lažovske

Sale

pre gotovo 2 godine

Doveo Partizan najboljeg strelca za to vreme iz Zrinjskog za tepsiju ribe po meni je tata mata za ove danas i u Zvezdi i u Partizanu.
Ž

ŽOCcc

pre gotovo 2 godine

Koliko si tehnički dobio u ovom duelu?

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Bravo Željo. Svaka ti je ko u Njegoša
M

Miki Durlan

pre gotovo 2 godine

Razlika je u tome što se igrači Zvezde nisu zaletali da se tuku sa grobarima i nisu pokazivali srednji prst..... Žoc sada poistovećuje situacije i menja teze a glumi gospodina... Nije isto ni približno.....
.

........

pre gotovo 2 godine

RADONJIĆ NIKOG NIJE UBIO!!!
g

grobar cacak 1987

pre gotovo 2 godine

pokazatell koliko AV ne da na Zvezdu i koliko mora Partizan da bude bolji da bi ista osovjio,ukrlai nam drugi mec,pokusali opet..,cim malo nesto se desi pozivaju se sudije na razgovor..interesantno da to nsiu uradili u drugom mecu,a sad kad je bilo maltene isto,ma cak i blaze ,nije staklenim flasama bar gadjan niko..sad odmah prekid..arena smanjuje ton,kad mu krene skandiranje,e Partizane,cela logistika drzava je upregnuta u korist Zvezde 10 godinu vec,portali,mediji,BRUKA
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Дечко, типичан пример крађе је трећа утакмица- последња четвртина. Са онаквим суђењем сте најбољи на свету.
@

@д.г. 

pre gotovo 2 godine

Decko, placi samo. Tek ce da boli.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Kakve komentare da ocekuje covek od navijaca privatnog kluba koji su osvajali PP Kup,ukrali i razbili trofej,selili domacinstvo u Zeleznik,drmali koseve,bacali baklje itd.Pa jel treba mi da sedimo skrstenih ruku i da pustimo da nas ubiju?!
Д

Друже

pre gotovo 2 godine

За ударање судује од стране домаћих навијача што се синоћ видело на снимку уде службени резултат а то значи 3:0 за Звезду а ти патетишеш о нечему другом јел вас није срамота да онај скупицени тим не може без судије да победи лазаревића давидовца и добрића људе који су синоћ највише одиграли
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Pogledaj malo bolje ko je gurnuo sudiju ? Lik iz zandarmerije. Sine pravac kod oftamologa.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Simooo u kućicu
z

zatoooo

pre gotovo 2 godine

sto ste vi grdji 10 putaaaaa,i bacate sve zivooo
G

GostQwartz

pre gotovo 2 godine

Ne druze,sve je ovo pocelo od Vujosevica i Tegeltije,koji kao veliki grobar vodi dugo vremena jedinu kosarkasku emisiju...Koji nema ni o od objektivnosti,koji se svadja sa Covicem u enisiji,sa navijacima..Da ne pricam od 12 -o godisnjoj dominaciji Partizana,gepekovane sudije,stipanje sudije u toku meca,pretnje,svadje sa Zvazdinim strucnim stabom i sl!
M

Meda parter B

pre gotovo 2 godine

Zeljko a sudjenje? Je l sad bilo ok? kao u kafani...sviraju ti sta poželiš. kad ce ekspertiza?? nek se spremi Maricic da nam objasni kako ste pokradeni vama je neko obraz ukrao!
R

Rambaudi

pre gotovo 2 godine

Zasto se sada ne uradi "strucna" ekspertiza u vezi sudjenja? Skrenuta je tema sa pljacke na praznjenje dela tribina. Procena prekrsaja u napadu je ocigledna na stetu gostiju,zatim Panteru se svira tek 4-5 kontakt u odbrani i sto je najveci paradoks 4/4 Zvezda ulazi u bonus posle manje od 2 ipo minuta,a domacin koji juri rezultat i zateze odbranu 0 faula....Tesko da ce se ovo zavrsiti na nacin na koji bi ttebalo.... Nazalost!
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

To što na tribinama vise primati, za to je kriva država zadnjig trideset i kusur godina. Oni su slika i prilika današnjeg društva.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Meni samo nisu jasna pravila.... KAKO JE MOGUCE DA SE POSLE NAPADA NA IGRACE TRENER I SUDIJE KADA SU ISTI POGODJENI KOVANICAMA MOBILNI TEL ITD DA SE UTAKMICE NE PREKIDAJU I REGISTRUJU ZA PROTIVNICKI TIM... Ovo nema smisla vise zabraniti publiku starijubod 14 god i bice mira
S

Srbija 1990

pre gotovo 2 godine

Kada se desi ovako "rizicno" finale ne treba ovako da se igra. Jedna utakmica u praznoj hali i to je to. Nismo mi narod za lepe stvari, ne poštujemo nista! Ziveo srpski sport!
m

milan galic

pre gotovo 2 godine

Cilj grobara je bio da Željko ode iz Partizana.To što su pravili je protiv Zeljkove želje.A naredba je od gore došla kao i u fudbalu.Hvala.
E

Ej bre

pre gotovo 2 godine

Publiku treba zabraniti na 5 godina. Valjda će se opametiti do tad.
L

Lelemud

pre gotovo 2 godine

On apeluje, a misli suprotno. Čim može da poredi neuporedivo, jasno je šta zapravo misli. Njega (Želimira) nije pogodio mobilni telefon, Radonju jeste. Nije kukao kao baba, bacio ga je pod klupu i nastavio kao da se ništa nije desilo. Nije ga "vratio" na tribinu, kao neki, nije skakao na zapisnički sto da se žali. Igrači, nisu pogledali ka tribini koja ih je zasipala svim i svačim u skoro svakpm napadu Partizana... Nije isto Želimire!
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

A zašto nije otišao do zapisničkog stola? Pitaš li se zašto?
S

SRBENDO

pre gotovo 2 godine

Pa KAKO DA NAS PRIME U EVROLIGU.....BUDALETINE JEDNEEEEE..
S

Shone

pre gotovo 2 godine

Veliki sam zvezdaš, a mogu samo reći GOSPODIN! I u pobedi i u porazu! Bavi se čovek košarkom, drugo ga ne zanima, i osudi ono što nije sportski. Trebaju i ostali sportski radnici da se ugledaju na njega, naročito Stanoje.
G

Gost1717

pre gotovo 2 godine

Njegovi komentari su mahom na mestu..ali druze, znas sta je razlika izmedju prethodne i ove tekme, koje porediš, slažem se da treba uvek prazniti tribinu, ali je bitna razlika, kljucna ponasanje igraca. Zvezdini igraci imaju kulturu sportskog ponasanja, bez vredjanja od strane njih publike, ni ostalih aktera..na prosloj tekmi Panter od starta ih provocira, Lesor, Avram je uvek tu..Zagor bezobrazan protiv Ivanovica..Zvezdini igraci za primer u oba meca, juce gledas tim sa evropskim manirima, smiren, dostojanstven..to je razlika moj Žoc..na svoje igrace utici, a i oni su vredjani, gadjani..svirane im silne licne greske od starta 4.cetvrtine. Oni sa smeskom to prihvate..vi pravite dramu oko svega, inicirate sukob..slusaj Radonju na konferenciji..kultura, smeker..ne bavi se stvarima sem kosarke..ni sudijama..a Zoc tokom svih tekmi u mitingu sa trenerima, i ne dobije tehnicku nikad, Deki redovno ranije dobija. Juce su sudije perfidno pomogle Partitzanu, sa sitne kontakte Zvezdi faul, vama ne..zato smo u u drugom minutu iz bonusa izasli..svirali nam 10-tak puta korake, a i vi isto vodite loptu..nijednom..sve su to male stvari, ali se nakupe i rese tekmu, kad je na jedan posed pogotovo..u prosloj Ledej pred kraj ulazi pod kos, za mini kontakt sa Davidovcem dobija faul i dva bacanja..predzadnjj napad Zvezde, npr, Zagor telom izlomi Kalinu i nema faula..mirikl..ali nek ide life, valjda neko gleda sve
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Sta sam vam rekao.Krecu saopstenja.Najverovatnije su dogovorili sa sudijama da napuste parket da bi likovali zasto to nije uradjeno na prethodnom mecu.Time se skrece tema sa pljacke koja je ucinjena nad Zvezdom i ovakva jadna pobeda koju su ostvarili kradjom.Ukrasce je i na drugom mecu a onda tek ide pritisak da Zvezda igra bez publike kako bi se oni domogli cilja.Prevaranti su to
P

Posmatrac od preko okeana

pre gotovo 2 godine

Ljudi ovo je bilo krajnje degutantno. I na kraju krajeva zbog cega sve ovo ? Da bi imali ekipu u Evroligi koja ce da zauzme 17-to mesto ?
H

Hersonisos

pre gotovo 2 godine

Sudije su bile u potpunosti u pravu što su ispraznile dvoranu isto tako pogriješile što to nisu uradile u drugoj utakmici,gdje su se iste stvari događale,ako postoje pravila zašto to onda nije bilourađeno??Veći politički uticaj,Strah? Pustite igračima da budu protagonisti..dosta više sa saopštenjima,jutarnjim programima.. između ostalog ovo nije saopštenje nego čist atak na najtrofejnijeg Srpskog trenera koji od početka nije rekao nijednu lošu riječ za Zvezdu I uvijek pozivao na smirivanje tenzija..Svi pritisci a pogotovo ovo saopštenje su sa samo jednom namjerom da se Željko otjera...jer strah nije od ove sezone nego od budućih..a kad bi po mogućnosti mogao i KK Partizan da se marginalizuje i uništi kao što se radi sa FK Partizan pa to bu bilo idealno. A u ovom slučaju ima I jedna velika razlika,suđenje je bilo vrhunsko i nije odlučilo pobjednika kao što je bio slučaj u drugoj utakmici. Pa kako su počele polufinalna i finalna serija po saopštenjima Zvezda je ugrožena po pitanju suđenja ali samo na papiru,stvarnost je mnogo drugačija,što su sudijske ekspertize I pokazale. Izgleda da smo došli do faze sveopšteg ludila.."svi su protiv nas ,jedino smo mi ispravni " Da li je to baš tako..ovo saopštenje je toliko mrzilačko i degutantno a svakako ne doprinosi smirivanju tenzija,ali izgleda da mu to nije ni cilj već dalje raspirivanje mržnje,dokle??? Jel treba krv da padne ,zbog čega,zbog titule,zbog košarke.. Ili ćemo smiriti situaciju i tenzije ili ništa nema smisla,pa ni takva pobjeda,titula..
s

sale433

pre gotovo 2 godine

Da nije vest o KK, svi bi mislili da pričaš o izjavama Stanojevića oko regularnosti takmičenja i stvaranja tenzije. Sudije NISU odlučile nijednu od 3 utakmice. Zvezda je treću izgubila zbog izgubljenih lopti u startu, koje nisu bile iznuđene, već čist nedostatak fokusa igrača. Ako pričamo o bezbednostnim uslovima, naravno da je veća tenzija u Partizanu, jer ništa od trofeja nije uzeto, pa je i potražnja za kartama bila velika, a očigledno je ušlo više ljudi od propisanog - što je uslovilo i taj vlažan parket koji može da dovede do povrede igrača i tu je zakazala organizacija debelo. Gađanje igrača protivničkog tima ne traje od prve ili druge utakmice playoff-a. To je folklor koji imamo 30 godina, ali se nekako uvek meri "čiji je veći" i "ko je prvi počeo", kao da je bitno? Da je Partizan prve dve igrao kod kuće - isto bi bilo. Gde je sada ona Ostojina izjava gde moli da pokažete da ste bolji od navijača Zvezde? Šta je bilo drugačije i "bolje" u odnosu na prve dve utakmice?
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Da znamo čim je otimačina u vašu korist onda se to zove vrhunsko suđenje,a kad je pošteno onda vas kradu. Sa vama uvek neka komedija.
M

Mile vs tranzicija

pre gotovo 2 godine

Pazite slazem sene treba krvi svoje karte sam poklonio kao navijac kk Partizan i znao sam sta ce se desiti da li je iko posle druge utakmice ocekivao da nece biti reakcije iko? Zasto nije zbog stakla praznjena dvorana u drugo utakmici? Covic je navikao na blatohoce Zeljka da isprlja i svi mi Grobari moramo da budemo svesni toga. Covic nema drugu slamku spasa nego ovo tim nema suije otimaju za njega pravio je deset godina ABA ligu kako njemu odgovara i sta Aba liga ce da propadne ako Zveda ne bude sampion, pa igre su vrlo slicne kogod da je sa druge strane nema veze da li je Buducnost ili Cedevita Olimpija ili PArtizan sve je regularno ako je Zvezda sampion majtore kako si ti stavio tacku na crno beli svet neko ce staviti tacku i na tvoj svet budi i vise nego svestan toga.
S

Svedok

pre gotovo 2 godine

Ti poima nemas ovde je na sceni silovanje jednog sporta. Ovde neko pokusava da proda pricu kako samo on moze da bude veliki i upotrebljava kriterijum po kome je postigao rezultate, novac. I coravi vide da je njegov tim od vise od polovine stranaca koji i jedino igraju akcija na misice. Srbija nije mutava da leci komplekse likovima kao pomenuti. Kriminal je sinoc bio na delu trpanjem bar duplo publike od kapaciteta sale. Sudije su po meni krive sto nisu prekinule utakmicu odmah na pocetku jer domacin nije organizovao normalne uslove za njeno odigravanje. Tuca sudija dokumentovana povlaci odmah suspenziju i prazne tribine u narednoj utakmici. Ali avaj tek tada favorizovani tim i od vrha lige ne bi imao sanse. Razlika u kvalitetu timova je ogromna. Takodje se vidi da trener sklanja igrace koji imaju veze sa Zvezdom sinoc recimo Lesora ovo je sve na silu i galamu. Da sudije nisu ucinile uslugu prekidom oni to sinoc ne bi dobili ali bi onda sigurno stradao od gomile razularenih. Badava Obradovic galami sinoc su mu upravo sudije donele pobedu. Prekid je napravljen u trenutku kada su smatrali da je posao zavrsen i da to treba mirno zavrsiti po njih. Ocekujem reakciju Zvezde prema ABA ligi da se obezbede normalni uslovi odigravanja. Avaj onda ovi gasterbajteri nemaju sanse.
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Pa lakse je da isteras par navija nego gomilu
p

publika

pre gotovo 2 godine

Kao razvijeno ljudsko biće, krajnji ishod kompletne evolucije, kreneš na utakmicu i iznerviran nekom odlukom(ili čak to možda nema veze sa nervozom i trenutnim emotivnim raspoloženjem) počneš da gađaš aktere meča kovanicama, upaljačima, čašama, flašama... To vraća kompletnu evoluciju nazad u najboljem slučaju do naših prvih najbližih praljudi. Nevezano da li su navijači Zvezde ili Partizana u pitanju. Neuspeli abortusi...
C

Cveleee

pre gotovo 2 godine

Ali najlepše od svega, šta hoćeš da postigneš tim gadjanjem? Hoćeš da osakatiš nekog, šta da uradiš ne razumem?
I

Isnogood

pre gotovo 2 godine

Divljaci postoje zato sto im je dozvoljeno. Cemu sluzi ta policija kad mozes da uneses u salu sta god zelis? Ovo mislim na sve nase sportske dogadjaje. Klub ne sme da ima svoje obezbedjenje, vec po zakonu mora policiju da unajmi, a ona ne obavlja posao.
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Vidim da u većini komentara se meri ko je bacio više upaljača! Tragično je što toliki broj ljudi ne razume najboljeg trenra Evrope! Ovde nije reč o Zvvezdi ni Partizanu...ovde je reč o elementarnom pravu na bezbednost kao drugu stavku u "Maslovljevoj teroiji potreba" . Bezbednos svih i igrača i sudija i svih ljudi u dvorani...Ako krenete od toga ko je prvi počeo, ko je više upaljača bacio....nećete nikuda stići....Kako hoćete..samo napred...
G

Gшуми

pre gotovo 2 godine

Када легију странаца надиграју Митровић, Лазић, Лазаревић, Матори Марковић, Кузмић који су залутали у кошарку против најуспешнијег тренера у европи и судија то је туга за кошаркашку као спорт
g

grobar od malena 1977

pre gotovo 2 godine

Sve je ovo počelo od vas Zvezdaša,zato i ovolika mržnja na ovakvim utakmicama.zašto ovoga nije bilo kada su igrali Trifunović,Đorđević,Rakočević,Obradović,Danilović,Ilić,Divac...igrala se košarka na svakom derbiju je bilo i Grobara i Zvezdaša.Ajde da igramo košarku kao što smo nekada igrali ali sadašnju modernu..pozdrav za sve Zvezdaše i Partizanovce i da navijamo za svoj voljeni klub pa makar i zagrljeni
G

Gost 654

pre gotovo 2 godine

ma da ,pre su delije i grobari isli pod ruku do stadiona ill hale....delili su uzinu ;)
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Gost654, da si gledao dosije navijaci znao bi da tako i jeste bilo, bar sto se tice fudbala, zajedno su pravilo sacekuse BBB i Torcidi; uletali na jud Marakane kad je zvezda igrala ili cigani na sever kad Partizan igra...
h

hhhfgj

pre gotovo 2 godine

Nije tačno. Sve je ovo počelo od vaše ljubomore i neverovatnog uverenja da je vama dato da morate da igrate evroligu po svaku cenu i da samo vi smete da postojite na ovim prostorima, a sve ostalo je nebitmo. Mržnja nije od juče, dugo se već ponašate samo što retko imamo priliku da igramo bitne utakmice (zato što retko vi stignete dotle)
Г

Гласни

pre gotovo 2 godine

Имао је ту и удела и Вујошевић са својим изјавама и омаловажавања Звезде,њених навијача и њене историје,само што се то заборавља,било је лепо док је Партизан играо стално Еуролигу а Звезда играла са јуниорима,тад је све било супер.Брзо заборављате гробари.
@

@Гласни |

pre gotovo 2 godine

Cekajte koja je definicija juniora stalno nama upucujete kritike sto mi kazemo da imamo mlad tim a vi igrace tih godina kao Madar ,Smajlagic ,Koprivica.. smatrate juniorima prosle godine osvojili ste kup sa juniorima a najmladji igrac valjda bio Radanov ako je 99. godiste i to je to.
Z

ZAKON BRE!

pre gotovo 2 godine

Ljudi koji ovo rade su pravi pravcati divljaci, oni neki iz džungle. Dakle ne pomaže njima apel. Njih moraš ZAKONSKI da goniš. Je l' bacao nešto na teren? Je l' hteo da se bije? Pritvor, zatvor, zabrana odlaska na utakmice 10 godina, nanogica. Šta im bre svi povlađujete da rade šta hoće i zvezdašima i partizanovcima. Gde je ZAKON? Gde?
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

prvo i jedino sto zelim da kazem je da cestitam igracima zvezde na ferci gospodskom ponasanju. ni jednim svojim gestom nisu dodatno provocirali navinace partihana i pored stalnih uvreda i konstantnog gadjanja. ovo kazem iz raloga sto bi ovaj gospodon zelimir kao jedna istinska legenda isto tako trebao da nauci svoje igrace da se isto tako ponasaju a ne da se hvataju ha medjunozje, pokazuju srednje prste, zalecu se prema navijacima itd. treba da budete gospoda gospodine zelimire obradovicu
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

mislim da nije za poredjenje zeljko. topovski udari na igrace. partizan ide u napad zvezdini igraci u pdbrani pod kisom upaljaca i kovanica. sudije umjesto da prekinu sviraju faul zvezdi. ovo na kraju da ne komentarisem. toliki naboj, tolika mrznja, skandiranja... sve izrezirano...
b

bije dareglo

pre gotovo 2 godine

Tako je,bravo za kom!👍
D

Djon

pre gotovo 2 godine

Pitaj se cije je to maslo,imali ste probleme sa Buducnost kad ste igrali one godine,ove napravili sa Cedevitom i sad sa Partizanom,Partizan je igrao ove godine sa Buducnost nisam video nista ruzno,ako ti se ne pali lampica da ti pomognem vas dobrocudni Coki pred svaku od tih utakmica podpaljivao vatru,rade struje protiv Zvezde kad igra protiv Partizana logicno drzava,kad igra protiv Buducnosti i Cedevite logicno ABA liga,nesretnik svi protiv njega.Sto se tice ovakvih stvari sve bi ja to u zatvor i Zvezdine i Partizanove igrace pa kazne jedno 1000e da platis pa da vidimo dal ce se uhvate da gadjaju manijaci,izvolte dole na Kosovo pa tucite Albance...
Ц

Цопе

pre gotovo 2 godine

Јел је истина да је Радоња погођен телефоном?
L

Lara kroft

pre gotovo 2 godine

Bome solidno para ima taj kome telefon sluzi za gadjanje

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Je l dobar telefon neki? Zamisli da budes toliki maloumnik da bacis telefon
G

Gost@Zoc

pre gotovo 2 godine

Nije se dogodilo jer a) utakmica je bila gotova i b) niko nije pogodio niti udario sudiju
n

noleeeeeee

pre gotovo 2 godine

znaci bitniji je sudija od Zagorca koji je dobio upaljac u glavu ili pomocnog trenera koji je dobio staklenu casu?
@

@noleee

pre gotovo 2 godine

Ma nije pomoćnog trenera je zandarmerija pogodila u glavu a zagorac je zagorac
G

Gost@noleee

pre gotovo 2 godine

Ti valjda kapiras da kad se utakmica zavrsi vise ne moze sudija da isprazni halu, jer se ona svakako prazni jer je kraj?
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ima što je utakmica bila gotova. Na kraju krajeva utakmica traje od onog momenta kada se uđe na teren, do onog momenta kada se izađe sa tog istog terena. Ne mogu da verujem koliko pokušavate tražiti "opravdanja" za svoje postupke, tj. postupke zvezdinih navijača.
G

Gost@zeleznik

pre gotovo 2 godine

Ne, utakmica traje od prvog do poslednjeg minuta, zato se i meri trajanje vremena utakmice, tome sluzi onaj sat na semaforu koji nesto odbrojava, cisto ako nisi znao. Nema sta opravdanja, vrlo je jednoatavno - vasi igraci i oni na klupi su publici polazivali srednjaka, hvatali se za znas vec sta, i naravno da se nasao deo publike koji je odreagovao kako je odreagovao. Ja svakako to ne podrzavam, ali ste vi ti koji su to izazvali. A sta su igraci Zvezde uradili da im se desi to isto, jos i gore? Nista! I to je to! Ovo je sve vase maslo, i to je surova istina, prihvatuo je ti ili ne!
G

Gost346

pre gotovo 2 godine

Igraci Zvezde izlaze na teren a obasuti su predmetima I topovskim udarima, on uporedjuje ono iz prosle utakmice sa ovakvim docekom ,kako ga bre nije sramota? Pa jasno se vidi da ne moze da se meri ovo sa prošlom, jer ovo je 10 puta gore od te utakmice. Igraci Zvezde vredjani sve vreme I to je Obradovicu ok? jel to to znaci biti covek? da li je igrac zvezde ikome pokazivao srednji prst ili je to radio tvoj igrac? Kao on pozivao na spustanje tenzija a Radonjic dizao tenziju mozda?
G

Gost10

pre gotovo 2 godine

A problem je sportska kultura koju ljudi nemaju i ne mislim na Srbiju nego i na sve zemlje u regionu. I onda se covjek zamisli kad gleda tipa Real Madrid - Barcelona, košarkaški El - Classico sve gori, a ni papir da upadne na teren, tek se vidi koliko nemamo tu kulturu. Veceras i proslu utakmicu da je neko mogo bombu bacit bacio bi je, tolika je ta napetost i mrznja, strasno. Pozdrav
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Bilo bi tamo i gore da jedan ide u EL... a ne sve se vec zna igraju za prestiz...
a

abc

pre gotovo 2 godine

Pa čekaj malo, mi danas imamo izjave da će sve biti drugačije nego pre neki dan, da partizan ima kosarkašku publiku koju Evropa prepoznaje, sad imamo izjednačavanje događaja od pre neki dan i danasi konstataciju da je ovo bila sramota...Da nije malo kasno da se "vratimo košarci" u ovoj seriji, izgleda da neko daje blanko izjave a da ne poznaje svoje navijače do kraja, veoma neozbiljno od trenera.
a

armija

pre gotovo 2 godine

Sta ti uporedjujes? Dva topovska udara, dva puta laser, ubacivanje pet puta vise, pa i telefon posle trojke Pantera, udaranje sudije?
b

bokash9

pre gotovo 2 godine

sad ti smeta laser,a je li ti smetao protiv radnickog u kupu
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

@bokash… a ti si advokat Radnickog ili navijas za Nislije? Jel si ti svestan da ste vi raketom na derbiju gadjali suprotnu tribinu? Ako si mlad, potrazi na google-u, nije tesko… vi nekome pricate nesto!! Svima vama postenima…!!!
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

sta je uradio,pita?vratio je momke sa suterskog treninga iz pionira i ponizio samo zato sto je on bio veliki zeljko,jel to doprinosi smanjenju tenzija,usta moja hvlite me,anjegovi igraci su gadjali zvezdine i pokazivali srednji prst a zvezdini nista ti ne pomininje prepodobni zelimir demagog nikad ne moze da ase ostavi komentar o njemu
Z

Zone

pre gotovo 2 godine

Željko kao da nije prisutan bio na prethodnim utakmicama, bilo je svega i na prve dve ali ovo večeras je katastrofa bilo, topovski udari pri ulasku, pa onda ono masovno gađanje igrača odjednom, gađanje sudija i nakon upozorenja, sramotne pesme i vređanja, a vamo se zgrožavaju na Zvezdine navijače. Licemeri ceo život bili, svaka čast igračima jedino i jednim i drugim što se međusobno štite.
a

asi

pre gotovo 2 godine

ti izgleda ne shvatas da vase ponasanje i vredjanja nasih igraca,trenera izaziva reakciju i nasih navijaca. Ne opravdavam ni jedne ni druge ali to se tako desava. I jos nesto,uvek ko god je protivnik sa vama ima problema. Cak ste i Cedeviti pravili probleme u trecoj utakmici,pretnje,vredjanja,gadjanja. Uvek ste vi akter u tim problemima a protivnici stalno razliciti. Do koga je jasno je.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Ljudi pobogu objavite komentar.Ključna stvar je bilo ponašanje igrača partizana u drugoj utakmici.Panter pokazuje srednji prst publici,lesor se hvata za međunožje.U ovakvoj atmosveri dovoljna je iskra da zapali sve.Uporedite ponašanje igrača zvezde i partizana.
G

Gost 111

pre gotovo 2 godine

Tacno, nije bio isti kriterijum. Koliko su nam koraka danas svirali, a vama nista u drugoj utakmici!
B

BorivojeS

pre gotovo 2 godine

Mozete i ti i Radonja do kraja zivota apelovati-kad ce ujutru krenuti rat Covketa i Ostoje saopstenjima i potpaljivanje vatre...Zna se gde je problem, vama trenerima i vecini igraca kapa dole za ponasanje. Navijaj za svoje, ali ne mrzi tudje, pogotovo ne zbog nekih poltrona i lopova!

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Gospodin.
o

opa opa

pre gotovo 2 godine

Ni blizu gospodin
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ni reč u ovih nekolio dana o ponašanju Pantera i Lesora u drugoj utakmici, gospodski nema šta.

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Gospodin.
P

Pizzi

pre gotovo 2 godine

Najveci si zeljko 🙌mrze te,pljuju i skandiraju svaku utakmicu,a istina da nikad nisi rekao nista protiv njih,od povratka maksimalan respekt.ali izgleda da te se toliko plase da su proradili kompleksi i frustracije
K

Ko o cemu

pre gotovo 2 godine

A sta je to Kalinic , Simovic, Radonjic rekli ista lose pa su vredjani od strane vasih komplesasa?
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Kalinića su vrijeđali i navijači zvezde. To se zaboravilo a? E pa nije.
G

GostHNovi8833

pre gotovo 2 godine

Veliki si Željko!

rty

pre gotovo 2 godine

Solidan komentar Obradovica samo ne moze u isti kos ono pre tri dana i ovo sada. Topovski udari, tukli sudiju, pogodili trenera Zvezde telefonom, slike po tribinama... Mislim ovo je bas sado mazo bilo... Na onoj pre tri dana isto su divljaci bacali svasta na teren ali ovde je nedostajalo samo neko da pogine i zatvaraj radnju.
O

Obraz

pre gotovo 2 godine

Kao realan si ali opet nisi, isti se kur.. desio, proslu su Zeljka gadjali cokanjcetom, staklom. Danas se desavalo isto kao i pre tri dana, samo su sudije trebale da zavrse i ostanu do kraja, celu ih tekmu gadjaju, i sad kao zadnji minut izlaze, glupost...

Никола Крунић

pre gotovo 2 godine

Срамота је да сматрате да је ваше навијање било пристојно и достојно.Треба признати да су и једни и други навијачи били некоректни.Лепо је рекао да је требало испразнити трибину ноћас као што је и требало у другој утакмици.
G

GostKaradjordje

pre gotovo 2 godine

Ko je tukao sudiju? Ne lazi. Zaleteo se jedan lik na njega i vikao dok su isli ka svlacionici i policajci stali izmedju njih i tu nastalo komešanje. Niko sudiju nije dodirnuo sem sto se sudario sa policajcem koji je krenuo da stane izmedju njega i navijaca. Inace da je neko prstom dodirnuo sudiju utakmica se ne bi nastavila oni bi je prekinuli. A u drugoj utakmici su na klupu Partizana leteli unučići vinjaka i staklene čaše i niko utakmicu prekinuo nije niti je trazio da se isprazni deo tribina. Ako u cetvrtoj utakmici bude prazan deo tribina onda i u eventualnoj petoj ako je bude kada Zvezda bude pomocnik takodje deo tribina treba da bude prazan zbog incidenata u drugoj utakmici. Mislim da bi to bilo pošteno.
N

Nismo ga mi tukli već vaši žandari....

pre gotovo 2 godine

https://youtu.be/WFcATtM5TxI Pusti reprodukciju na 0.25x pa gledaj.... guranje desnim ramenom sudije od strane žandara, valjda da bi sprečio navijača da ga gurne, zakači.... prvo pogledaj, pa onda kenjaj, ok? 🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤 🖐️🖐️🖐️🖐️
@

@obraz

pre gotovo 2 godine

Ok, ajde sada ti na broj koji igrač zvezde je večeras pokazivao srednji prst, pumpao mišiće, plazio se i kreveljio se...?
@

@obrazobraz

pre gotovo 2 godine

A ko je gadjao igrace zvezde flasicom, cime god veceras? Ne sernjaj.
G

Gostdd

pre gotovo 2 godine

Da se ono nije desilo onaj dan ne bi ni danas nista bilo... Pa nek mi lupi neko samar, pa tri puta cu da uzvratim... Zna se ko je krenuo prvi i ko podgreva pre toga... To je i zeljko rekao... Zna se ko je zakuvao.. Tako da nemoj da poredis stvari.. Sto mi nismo imali problem u podgorici.. I tu ste zakuvali.. Sve se radi na podeli... A to zna se ko sve pakuje...ko ukljuci mozak znace, ko je pristrasan on nece skapirati nikada.... Pametni ce skapirati

rty

pre gotovo 2 godine

Izvini ali kada sudija dobije pesnicu u glavu ili kada padne topovski udar na parket vise puta ne moze da bude isto jer se to u prosloj nije dogodilo. I vecito ali vecito umesto da se ovo veceras osudi konkretno bez alibi price trener izjavi znate i ono pre tri dana i ovo sada... Daj bre dokle vise te alibi price pusti to pravdanje ove situacije predhodnom svaka je celina za sebe. I to se uvek ovde desava. Dok neko ne strada nece se nista promeniti. Ta alibi prica podseca na fudbal kada pitaju zasto vam sviran penal a ovaj odgovori a njima sto je sviran penal? I tako ta igra od politike do sporta ista zvaka samo prebacivanje odgovornosti sa jednih na druge...
@

@nismo ga mi tukli

pre gotovo 2 godine

Ovde pusti reprodukciju kako god ti odgovara... https://youtu.be/1il1b52cSPw
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Jbo ovu košarku, sranje od sporta u kojem dva tima 5 na 5 probacuju loptu kroz koš a trojca sa strane gledaju i odlučuju ko će dobiti...