Komentari na vest

Najbolji šuter svih vremena i fenomen koji je promenio košarku

M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Slaba odbrana - Ja govorim o njegovom procentu kroz karijeru koji iznosi 3.8/8.7 sto je preko 43% pogodjenih trojki. Trenutno u prosjeku sutira 5.4/13.4 sto je ispod 40%.
B

Bafana

pre gotovo 3 godine

Jel moguće da oni prekidaju utakmicu da bi on dobio nagradu? Jel su je prekinuli kad je Rej Alen prestigao Milera? Ne verujem kakva glupost , pa nisu mogli sledeću utakmicu da mu daju nagradu pred utakmicu a ne ovo, u sred druge četvrtine sudija prekida utakmicu da bi ovome čestitali….
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Mozda mu je trenutno opao procenat suta za 3, ali imajuci u obzir broj dalekometnih trojki koje pogadja kroz karijeru, te broj meceva u kojima je oborio rekord, te sutevi iz driblinga i akcija koje sam iskreira, nevjerovatno brz izbacaj, te na skoro 9 osutanih trojki po mecu on ima procenat preko 43% glupo je polemisati da je neko bolji suter od Karija.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Mitt-E da je 9 šuteva po meču verujem da niko ne bi rekao ni reč,on šutira po 15-18 trojki po meču.Voleo bi da izadje spisak koliko ima prvi sledeći aktivni košarkaš trojki i koliko pokušaja.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Ne vidim zasto mu se osporava uopste to da je najbolji suter. Ray Allen je imao nekih 500 pokusaja vise, sto znaci da je on kao najbolji suter(kriterijum je taj broj postignutih trojki, jer drugaciji reper ne postoji,najbolji je onaj ko postigne najvise koseva, golova.. ) imao gori procenat suta od Karija. Kosarka je napredovala ili nazadovala kako ko ima misljenje pa shodno tome se i igraci vise ispucavaju i postize se veci broj poena.
g

gro

pre gotovo 3 godine

dobar je stef, volio bi da bjelica uzme prsten.

agli-kojot

pre gotovo 3 godine

'87-'88 kad je Redži Miler došao u NBA, prosek je bio 5 šuteva za tri po ekipi. '96-'97 kad je Rej Alen stigao prosek je bio 17 šuteva za tri po ekipi. Ove sezone ekipe šutiraju prosečno 36 puta za tri po utakmici. Čisto da se vidi koliko se košarka promenila za 35 godina.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Додао бих, на горе. Ово што гледамо у НБА до плејофа је у 99% случајева негледљиво за сваког ко воли кошарку
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Ложач-Ja se ne bi složio sa tobom.Juče tri utakmice na programu svaka je bila egal,dve su otišle u produžetak,toga imaš maltene svake večeri.Ne razumem kako može 99 posto utakmica da bude ne gledljivo,misliš da se u plej ofu igra nešto bolja košarka,jesi li gledao prošlu sezonu.Trudim se da do plej ofa ispratim svaku ekipu i upoznam igrače,naravno često igram i kladionicu,dobre kvote na igrače a i na timove.
T

Tanasije

pre gotovo 3 godine

2.973 do 6.892 za 3 poena na 789 utakmica. Ma ne siluje sut. Cirkus klasincan. Mapet sou. Fali samo zabac da iskoci.
B

Bolji procenat

pre gotovo 3 godine

Ima za 3 poena od Kivija za dva poena. Toliko o cirkusu... Kaže ti neko ko gleda košarku preko 30 godina
K

Klab

pre gotovo 3 godine

Igra kao mačka Božana, ali bukvalno igra. Treba da uvedu plesnu skolu u svakom americkom kosarkaskom klubu.
G

Gost iz HR

pre gotovo 3 godine

Svaka cast, veliki igrac, povijesni uspjeh. Samo bi se nadovezao na vas tekst, zastrasujuca usporedba minuta i utakmica sa Allenom? A omjer uzetih sutova samo 500-tinjak vise ima Allen na skoro duplo vise utakmica i minuta. Opet ponavljam, vrhunski igrac, svaka mu cast, treba i te sutove uzimati, ali precesto ima sut za tri tipa 4/19, zato ga ne smatram bas najboljim suterom svih vremena.
V

Vare

pre gotovo 3 godine

Stef Kari legenda!
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da se otmem utisku da već ima 6892 pokušaja za tri.Svaka njemu čast na uspehu,ali moj opšti utisak je da siluje šut,retko kada ima pristojne brojke šuta,mene stvarno ne oduševljava 5/17 itd.Juče je imao 5/14,pre toga utakmicu 5/15,3/14 što je mnogo,mnogo je.Sa druge strane volim kada šutne iz daljine i pogodi,pogotovo neke neverovatne šuteve preko ruke,sa pola terena itd.
c

cgd

pre gotovo 3 godine

mozda nije najkompletniji ali definitivno ima najbolju ruku za tri, cudna tehnika suta nista spec al moze sipa 15 trojki kad hoces
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 3 godine

Najbolji šut svih vremena. Dečko koji je prevazišao ovu košarku koja se sada igra. Dečko koji je pomerio sve granice. Verovatno najkompletniji igrač svih vremena. Dribling, asistencija, prodor, šut, NEVEROVATNO. Dečko se sprda sa košarkom, u pozitivnom smislu.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Ni u jednoj jedinoj sezoni im nije bio najbolji igrač u plejofu. Klej je bio prva opcija, pa posle toga Durent. Durent, koji je, inače, zajedno sa Džordanom, Birdom, Džordž Gervinom i još nekoliko manje poznatih znatno bolji šuter. E sad, Stef jeste medju tri najboljih pucača trica svih vremena i definitivno je fenomenalan u ligi bez odbrane, ali objektivno, dečko je za marketing i laku paljevinu/piljevinu.
D

DekiSum

pre gotovo 3 godine

Najkompletniji? Nisam video da šutira nešto posebno suteve za 2 poena…kompletan je u napadu…možda. Kompletniji su lebron jokic i još njih nekoliko a za odbranu da ne pricamo