Komentari na vest

Medžik: Jeste moj MVP Kari imao šou, ali znam da će Jokić biti MVP

n

na ra vnoooo

pre preko 3 godine

Kakve sramne i rasisticke izjave najvecih rasista na svetu i svi cute!!!! Lebron, Medzik i ostala sljam koji je krenuo u kampanju protiv jedinog legitimnog MVP a on dolazi iz Denvera!!! Da bude Stef Kari MVP covek nzm oce li uci u plej of, a ako udje uce sa osmog mesta! Koja sramota od Lebrona i ostale gamadi!!!
g

gunners

pre preko 3 godine

Koliko im tesko pada sto ih Jokara skoluje vec godinama, a nije Amer. I Jokara da ima 200 suteva po mecu kao Kari bio bi najefikasniji strelac lige. On decko igra pametno i pre svega timski. I uz sve to u top 5 igraca lige je i u broju poena, asistencija i skokova.
G

Gost66

pre preko 3 godine

Aha,zato nas debeli mvp imao sut iz igre pre neko kolo 11/28?Bas malo suteva uzima,u pravu si...
G

Gost_mamba

pre preko 3 godine

@gost66 decko ti nisi bas sav svoj. Uzmi snikers pa se javi. Kari ukupno 1365, a Jokic 1293 suteva ove godine. Kari 658,Kokic 732 pogodjenih. Pa vidi procente. Drugo za 3 je kao vrhunski suter, Kari bolji tek nekih 3 procenta, Kari na 43,1 a Jokin na 38,8. Ukuoni procenti suta Jokic na 56,Kari na 48. Skokovi i asistencije Kari na 5,5 i 5,8 Jokic na 10,8 i 8,3. Cak, je i plejmejker bolji. Kari jedino bolji u broju poena. Jokic u svim ostalim parameteima bolji. Plus vodio tim do treceg mesta. Tao da ova poredjenja u borbi za mvp su smesna. Jedini koji su mogli da mu budu protiv kandidati su Embid i Janis a oni propustili dosta utakmica.
a

as

pre preko 3 godine

"Visoki čovek" - da li je ovo rasizam crnca upućen ka belom evropljaninu? Za crnog košarkaša se kaže "najbolji igrač lige", "najkorisnija figura"..., a za Jokića "veliki čovek" (naravno odnoseći se na fizičku veličinu, ne na moralne kvalitete MVP igrača).
@

@as

pre preko 3 godine

Ma pusti ih, kod tih ljudi važe dvostruki aršini. Pitaj samo nekog BLM demonstranta na nekoj društvenoj mreži da li smo svi jednaki, odnosno does white lives matter, videćeš kako će ti odbrusiti