Stef Kari i Nikola Jokić (AFP)
Stef Kari i Nikola Jokić (AFP)

Medžik: Jeste moj MVP Kari imao šou, ali znam da će Jokić biti MVP

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.05.21. | 09:10

Legendarni igrač Lejklersa ipak revidirao stav

Porazom od Lejkersa (103:100) košarkaši Golden Stejta propustili su prvu plej-in priliku da se nađu u plej-ofu. Poslednju će imati 22. maja u tri sata posle ponoći po srednjovropskom vremenu, protiv Memfisa koji je pobedio San Antionio (100:96).

Ipak 37 poena Stefa Karija ponovo je podgrejalo priču da bi najbolji šuter današnjice i igrač oko koga su Ratnici gradili tri titule, ali i ove sezone nadu da će se naći u plej-ofu i pored povređenog Kleja Tomspona, mogao da se uključi u trku za MVP nagradu.

Izabrane vesti

Jedan od prvih i najglasnijih da bi Kari trebalo da dobije najvrednije individualno priznanje bio je, i ostao, Medžik Džonson.

"Teško je poreći da je Stef Kari MVP NBA! On je opcija 1, 2 i 3 za Voriorse. I dalje dominira", napisao je legendarni Medžik još pre mesec dana.

Petak, 2.00: (1,65) Vašington (13,0) Indijana (2,50)

Kada se saznalo da će Lejkersi i Voriorsi igrati u prvom kolu plej-ina i Lebron Džejms je nahvalio velikog rivala, svesno ili nesvesno zaboravljajući sva ovosezonska dostignuća Nikole Jokića...

"Igramo protiv, prema mom mišljenju, najkorisnijeg igrača ove sezone - Stefa Karija. Moramo da budemo spremni protiv svega što imaju, a oni poseduju šampionski DNK", rekao je tada Džejms.

Bio je u pravu što se tiče straha da bi Stef mogao da ih otera u drugu rundu plej-ina...

Ipak, Medžik je baš posle tog meča koji je Lebron rešio trojkom, a u kojem je Kari ubacio pomenutih 37 poena, delimično revidirao stav.

"Gledao sam moj izbor za MVP, Stefa Karija koji je imao šo večeras sa 37 poena protiv Lejkersa... ali znam da će visoki čovek Nugetsa Nikola Jokić verovatno uzeti titulu zbog svoje konstantne igre i Denverovog trećeg mesta", napisao je na Tviteru Medžik...


tagovi

Stef KariNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara