Slavlje košarkaša Partizana (Foto: Starsport)
Slavlje košarkaša Partizana (Foto: Starsport)

Lesor: Kevin Panter - to je sve što treba da se kaže (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.04.23. | 23:29

"Večeras slavimo, ali sutra ćemo biti spremni za narednu utakmicu i još dve pobede", dodao je centar Partizan Mozzart Beta

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Madrida/

Brejk u Madridu! Partizan Mozzart Bet je srušio Kralja u njegovom domu i poveo u četvrtfinalnoj seriji Evrolige (89:87). Ogromna pobeda za ekipu Željka Obradovića, koja sada drži stvari u svojim rukama i u Beogradu će moći da obezbedi put na Fajnal for.

Izabrane vesti

Vodili su crno-beli lavovsku bitku sa košarkašima madridskog Reala čitavih 40 minuta i na kraju slavili trojkom Kevina Pantera u poslednjim sekundama.

"Jedna pobeda, potrebne su nam još dve. Bićemo srećni večeras, slavićemo, ali sutra ćemo biti spremni za narednu utakmicu i još dve pobede", izneo je prve utiske posle susreta Matijas Lesor.

Junak je bio Partizanov kapiten koji je zaključno sa pobedonosnom trojkom ubeležio 26 poena i indeks korisnosti 33. Monstruozna partija. Kako je Lesor doživeo njegov šut u poslednjim trenucima?

"Kevin Panter, to je sve što treba da se kaže. Videli ste rezultat. Verujmo mu mnogo, zna to, pogađao je velike šuteve čitave večeri, poslednji je samo bio šlag na torti", dodaje vidno raspoloženi Francuz.

Pre Panterovih poena za trijumf, Gabrijel Dek je došao do teških poena i obezbedio Realu prednost na 21 sekundu do kraja. Argentinac je ubacio 24 poena, uz osam skokova za indeks 33.

"Sjajan je igrač, zato je to i zato mu veruju da šutira na kraju utakmice, ali ostali smo staloženi, jedni uz druge, pa iako nismo uspeli to da odbranimo, pogodili smo veliku šut na kraju".

Vodili su Lesor i Alen Smailagić veliku bitku sa Valterom Tavaresom, dok se centar sa Zelenortskih ostrva nije povredio (odigrao nešto manje od 22 minuta).

"Igrali smo 34 utakmice da bi došli dovde, protiv najboljih timova u Evropi. Tavares je poslednjih 4-5 godina najbolji centar u Evropi i veliki je izazov da igram protiv njega. Smajli je odradio dobar posao takođe, koristio njegove mane, pogađao iz pik en popa, to je takođe bila velika stvar za nas", zaključio je Lesor.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetMatijas LesorKevin Panter

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara