Komentari na vest

Lazić se izjednačio sa Perom Božićem i poručio: Da proslavimo, pa po trofej u ABA ligi

Z

Zut

pre preko 2 godine

Zaslužio je. Izuzetno umeren uvek van terena u ponašanju i izjavama, a vredan na parketu. Postavice rekord na duze vreme
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Transparent objasnio sve,ostaje samo pitanje zasto.... Da dodjes na finale da bi uvelicao njihovo slavlje,bez minuta za tristana i dangubu,avramovic na kasicicu...bez emocija... Uvek mozes da izadjes i da se potuces ,da pokusas,Zoc to nije uradio....on je danas postupio po naredjenju...dosao je na slavlje...valjda su svi danas shvatili ciji je igrac.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Skinuse ovi drvene medalje. Svaka cast Zeljku Obradovicu. Treba ostati veliki i kada su najtezi porazi. Kada te protivnik pobedi zasluzeno prihvati poraz dostojanstveno.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Ivan FCRS-Treba imati dostojanstva i ukrasti pehar.Kakvo dostojanstvo,svako finale Zvezde sa kim god igra pretvori se u cirkus.
R

Rare

pre preko 2 godine

Pehar nije ukraden, lik je došao sa tribina i uzeo ga. Vama je mnogo lakše da se tešite da je Simon ukrao, nego da priznate da niste smeli da pisnete tom navijaču.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Rare-Nemam šta da se tešim.Simonović se popeo u publiku i podigao pehar,umesto da ga je uzeo i sišao,čovek priča o dostojanstvu a zaboravio je mnoga finala u kojima je Zvezda igrala i na šta su ona ličila.
R

Rare

pre preko 2 godine

Oni koji traže poštovanje za Obradovića zbog titula u Grčkoj i Turskoj, neka nam daju primer tako što će iskazati poštovanje najtrofejnijem aktivnom srpskom igraču.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Detalj koji mozda neki nisu primetili - nakon sto su dobili svoje medalje, svi kosarkasi partizana su napustili teren, samo je obradovic ostao. Svojevremeno, kada vujosevic izgubi finale, terao je sve igrace da ostanu i ispostuju pobednika, ko god to bio, to je odraz sportskog fer pleja i postovanja.
G

Gostoljub

pre preko 2 godine

Tragedija srpske kosarke....
F

Familija

pre preko 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI samo napred gazi familijo NAPRED ZVEZDA