Fakundo Kampaco (Foto: KK Crvena zvezda)
Fakundo Kampaco (Foto: KK Crvena zvezda)

Kampaco u crveno-belom poručuje: Za tango je potrebno dvoje

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.12.22. | 19:31

"Sa nestrpljenjem iščekujem da zaigram ovde i upoznam navijače", rekao je Argentinac u prvom obraćanju kao košarkaš Crvene zvezde

Danas je i zvanično Crvena zvezda dobila veliko pojačanje. Verovatno i najveće u istoriji srpske košarke. Fakundo Kampaco je potpisao ugovor sa klubom, a vrlo brzo "osetio" i parket dvorane Aleksandar Nikolić u crveno-belim bojama.

Izneo je prve utiske u novoj opremi i istakao da je ispratio igre zemljaka Luke Vildoze u dresu tima sa Malog Kalemegdana.

Izabrane vesti

"Sa nestrpljenjem iščekujem da zaigram ovde i upoznam navijače. Veoma sam srećan. Nisam se dvoumio kada je stigao poziv Crvene zvezde. Odmah sam počeo da gledam snimke navijača, utakmica, kako Luka i čitav tim igraju", rekao je Fakundo Kampaco.

Navijači srpskog i regionalnog šampiona su zavoleli Vildozu, argentinske zastave postale su redovan deo dekora u Pioniru. Sada će punim plućima navijati za argentinski tandem.

"Za tango je potrebno dvoje. Video sam argentinske zastave, čuo navijače kako uzvikuju Argentina, Argentina, to je ludo. Jedva čekam da istrčim na teren sa Lukom i saigračima", poručio je Kampaco.



tagovi

KK Crvena zvezdaFakundo KampacoLuka Vildoza

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara