Komentari na vest

Jovanović: Sjajno drugo poluvreme Baskonije, tako nešto nisam video dosad

W

Walldorf

pre preko 1 godinu

Jedno je sigurno. Vladimir Jovanović je OK momak. Iskren, dobronameran i bez mrlje. Toliko da to počinje da ide i njemu i klubu na štetu. Sramota je reći ovako nešto na KZŠ usred Španije. Ne možeš uvek reći ono što ti je na pameti. Iskusan čovek zna da neke stvari treba prećutati. Zadržati samo za sebe u cilju sticanja neophodnog iskustva. Treneru Jovanoviću zameram, u globalu, to što je ušao u nešto čemu nije dorastao. Zvezda nije poligon a ni učionica. Umesto što je zagrizao za sebe prevelik zalogaj, morao je sa svojim menadžerom popričati i naći sebi sredinu gde može napredovati u svakom pogledu. Nemačko prvenstvo, grčko prvenstvo, možda Italija itd. Pa da nakon desetak godina bude spreman da svojim iskustvom, znanjem i samopouzdanjem udje u ozbiljnu priču, kakva je Zvezda i EL. Ovako je šteta obostrana. Klub će trpeti rezultatski gledano a on će u jednom trenutku osetiti da je ušao u nešto gde nije napredovao, već upravo suprotno, izgubio dragoceno vreme koje je mogao pametnije iskoristiti, onako kako sam u prvom delu rekao. Na kraju, u svakom poslu, pa i u ovom koji trenutno trener Jovanović obavlja, iskustvo je od ključne važnosti. Iskustvo ne možeš kupiti. Iskustvo se stiče dugogodišnjim radom, napredujući postepeno i dozirano. Pa ne možeš pilota Pajpera uvaliti u kokpit najmodernijeg putničkog aviona. Zato što će, usled neiskustva i neznanja, stradati i pilot i osoblje a i mnogobrojni putnici. Tako nešto se ne radi! To je kontraproduktivno! Vladi Jovanoviću želim svako dobro. Iskreno i od srca. Biće tu gde jeste još neko vreme a onda će otići nezadovoljan. Pre svega samim sobom, što može dovesti do kompleksa niže vrednosti. I ako on u svemu tome neće biti najodgovorniji, što će, nadam se, jednog dana shvatiti i nastaviti pravim putem. Sportski pozdrav!
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Koga si ti trenirao pa da vidiš tako nešto?
M

Micas

pre preko 1 godinu

Slabo si ti sto i video..
S

Sasa1234

pre preko 1 godinu

Petorka u kojoj su u jednom trenutku kad se lomila utakmica igrali Marković, Ivanovic, Adams, Mitrović i Bentil je zločin protiv košarke....četiri pleja i dva krilna centra...i onda Dzoni ono svoje standardno 3 napada za redom griješi gdje ovi daju poene i odlaze na nedostižnu prednost i kraj priče....trenerov poraz ma koliko god da su oni ubacili trojki....
P

Princip

pre preko 1 godinu

odlazi amateru jedan..
C

Czbgd

pre preko 1 godinu

Prava košarka je bila kad se svaki koš bodovao sa dva poena, trojke su upropastile ovu igru. Sve se sad svelo na suludu trku i ispucavanje trojki u nedogled. Čist debilizam, nekad su centri bili pojam, taktičke finese isto tako, ovo danas je krajnje neinteresantno i stresno. Forsiraju se završnice za infarkt gde nije bitno kako si igrao celu utakmicu, poslednjih tri minuta traju kao večnost po 20 minuta , dosadno. Amerićka pravila su upropastila ovaj sport.
R

Redzi Miler

pre preko 1 godinu

Lose vodjenje utakmice,ne pise nam se dobro...
B

Blek stena

pre preko 1 godinu

Hoće li se ovaj Nedović ikada vratiti na teren? Čovek je mačka u džaku. Pola karijere je na bolovanju.

Forzza

pre preko 1 godinu

Doveo si Adamsa da nam kida zivce, uzmo Danielsa jos uvek slobodan ili Frimena si mogao a ne Holand sedi na klupi, sto si dovodio neka pojacanja nisi mi jasan kad od ovog Adamsa i vrabac na grani vidi da nema nista.Nemamo pik pleja sa neko dodavanje za Martina, velika greška i velika šteta što nije doveden Sfeiropoulos za trenera, ličili bi na ekipu siguran sam a ovo sad piši propalo sa tobom Jovanovicu na klupi.
1

1992

pre preko 1 godinu

Šta se on pita? Zna se ko tu dovodi, ko je sve i svja u klubu. Naravno, u svom privatnom klubu može šta želi.
Г

Горан

pre preko 1 godinu

Само нека негатива. Мука ми је од негативе. Сви нешто знају, сви би знали да играју боље, доведу боље, тренирају боље...Навијајте мало! Знате, оно што навијачи иначе и раде. Критикујте, то је нормално али критикујте нормално а не као да је свијет пропао и да нико ништа не зна.
L

Ljudi

pre preko 1 godinu

Nije on sam sebe doveo u Zvezdu!
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Ti zaista mislis da se trener ista pita u vezi dovodjenja igraca?!?
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Ovaj mali šatro čaršijski maneken i lazni trener se postavio u ulogu pasioniranog ljubitelja košarke,koii uz čios i pivo gleda na tv mečeve pa mu se ezo igra svidela.Ako je on skautirao Adamsa,Martina i Fiću bez patike Petruseva,to je diletant neviđenih razmeta.O nacinu "vođenja",utakmice da ne govorimo.Idi druze,treniraj juniore,ovo je EL,100 Vildoza i Nedovića ne pomazu.
B

Bogdan58

pre preko 1 godinu

Da li si ti Jovanoviću moralan čovek, pa da sa ovim tvojim košarkašima u stručnom štabu, sam napustiš Crvenu Zvezdu. Ovo tvije vodjenje utakmice izgleda kao da vozač amater sa mehaničarima iz nekog servisa, ode da vozi Formulu 1 na trci za Svetski Šampionat. Ne brukaj se više !!!
s

svedok

pre preko 1 godinu

Ajde bre oladi. Niko nije obecao f4 Evrolige a niko na ovim prostorima nije na nivou klubova iz Španije odavno u domenu ulaganja. Eno vam milioneri preko puta pa njima trabunjajte. Mi imamo svoje ciljeve u sezoni i ostvarićemo ih. Veći deo utakmice Zvezda je izgledala odlično. Bravo za stručni štab i Jovanovića vidi se rad. To što ovima preko brda ne odgovara je njihov problem. Vidite pljujete Petruševa a on će prevagnuti na kraju sezone. Neke je uplašila Zvezdina igra u prvom poluvremenu a upravo izostala dva igrača su tas koji će vagati. Falilo je iskustvo i Vildoze i Nedovića. MI još nismo odigrali nijedu utakmicu u punom sastavu i tenzije prebacite preko brda.
S

Svedok2

pre preko 1 godinu

Samo ne znam koga je uplasilanvasa igra , vise od +3 niste videli i to je trajalo max 24sekunde. Cim su ubacili u brzinu vise ohrisali su pod sa vama , nije trener kriv ali cinjenica je da i pored silnih miliona vi ste slabi
l

lems

pre preko 1 godinu

Ja mislio mi loši :)
G

Gost Bob

pre preko 1 godinu

Čibe sa klupe jbt, nemaš ti pojma... treniraj klince
P

Poppps

pre preko 1 godinu

Super, to znamo i mi, ajde sad pali.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Igramo kao prijateljske, bez faula, tajmauta, energije....smor za gledanje. Struka na nivou Aba 2 lige!
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Igramo kao prijateljske, bez faula, tajmauta, energije....smor za gledanje. Struka na nivou Aba 2 lige!
x

xyz

pre preko 1 godinu

Baskonija je postavila rekord kluba po broju pogodjenih trojki! 19 trojki je ozbiljna cifra i za NBA a tamo se igra 8 minuta duze. A jos 19 trojki a procenat preko 50%!!! Ne znam kako se to moze pobediti. Partizan je primio od njih 16 trojki za 45 minuta tj 12-13 do produzetka, sto je velika razlika u odnosu na ovo veceras.
P

Partizan ima

pre preko 1 godinu

7 igraca u rosteru i 7 klinaca koji nisu za Evrokup..Oni vise ne sobijaju lare od stranke ..mi smo problem koji dovodimo igrace kao na traci bez rezultata..I oni su imali pobedu u svojim rukama i bili bolji citav mec!
s

svedok

pre preko 1 godinu

Koliko godina imaju ti klinci. Roster će se korigovati a to koliko igrača ima u njemu je veoma bitno za ovaj kalendar takmičenja. Polako mi smo u Evroligi izgubili samo meč sa Paom koji smo planirali da dobijemo. Nadoknadićemo to negde a još smo neuigrani i to se vidi. Ja sam za razliku od predhodne utakmice video pomak u mnogim segmentima igre. Redjaju se kockice i tu mora biti strpljenja.
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Sad je kasno da znas, trebalo je pre pet godina i vise, da oni koji treba shvate u kom pravcu ide kosarka, sta postaje vazno. Mi smo zanemarili sve danas bitno, brzina, sut...a uskoro ce postati jos jednostavnije za shvatiti, nemas sut ne mozes da igras, tacka. Zvezda u svakom momentu ima bar dva igraca potpuno bezopasna po kos, pa puta 40 min i ti izracunaj. Dobro i prolaze na sta lice
G

Gosthhh

pre preko 1 godinu

kao sto neko napisa vec. posalji adamsa kuci, i dovedite beka/krilo tipa holins(ako uopste ima novca za tako nesto). nedovic i argentinac ce biti sjajni, ali smo ozbiljno niski, i poziciju krila nam pokrivaju bekovi. od kalinica i davidovca koji mogu na 3 i 4,sad smo dosli do toga da je jedina 3-ka lazarevic. bice ovo bolje, ali definitvno cemo biti medju poslednjih 5. nazalost. napred zvezda samo napred zvezda!
x

xyz

pre preko 1 godinu

Sta znam, ja nisam nezadovoljan. Gomilu Koševa smo dali na zicer, iz akcija, i mislim da ce to biti sve bolje. Raduljica ce trebati vremena jer covek nije igrao kosarku godinu ipo dana, ali siguran sam da ce uskoro moci da odigra 10ak dobrih minuta po mecu. Generalno, ovo sto je Baskonija ispogadjala veceras, ne znam ko bi mogao da brani. Pa vise od pola suteva je bilo preko ruke, iz velike daljine.....sta da radia tu?! Mislim da cemo ispod kosa biti top, da pariramo svima, a kad se vrati Nedovic, i uklopi Vildosa (nadam se i otera Adams) bice to druga priča......a mozda sam samo preveliki optimista :)
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kralju ti si najveći problem Zvezde. Idi sam dok nije kasno. Zvezdi treba iskusni trener, a ne poluamaterski.
G

Gost000

pre preko 1 godinu

Zasto vise ne igra Holand,Raduljica,Petrusev...uporno guras sve iste igrace a vidi se da od njih leba nema.
S

Strucni stab

pre preko 1 godinu

je tako odlucio. Igrace u petak, potrosnja je velika, tim je nov i neuigran, fale.nam igraci koji mogu iz nicega da daju koseve (Nedovic), us Vildozu na kecu, Ivanovic ce verovatno ici na dva i igrati mnogo bolje, sto prosle sezone nije bio slucaj kod.Radonje.kad.je bio 2, ali Vildoza ima.i sut koji Markovic nema pa se cesro ide ispod bloka. Drago mi je sto je trener hteo da preokrene stvari i utakmicu nasim starosedeocima ali je to bio los potez, na parkeru Markovic, lazic, ivanovic, lazarevic i mitrovic samo 1 pretnja u sutu sa disrance jednostavno tako se ne igra danas. Tim je neuigran, trener je ispod El nivoa ali je mlad i treba mu se dati sansa. Ko hoce nek dolazi u halu i nek podrzi momke ko nece nemoj ni da komentarise. Jednostavno treba vremena da se.nadju igraci a i da strucni stab odluci sta ce i ko ce da cini 12 igraca. Puna podrska momcima, muska je bila utakmica, dok smo vodili svaka odluka na 50/50 je svirana njima, kad se lomio rezultat oni sviraju faul u napadu Hasana i korake Mitrovicu nebulozne i onda slede 2 trojke preko ruke i to je to. Jos jednom trener i strucni stab se jos uvek traze, trener je mlad ali je i strucni stab neiskusan za El nivo.
G

Gon

pre preko 1 godinu

Znaci ti si spremao ekipu da branimo sut za tri, a oni nas zatrpali trojkama. Sta bi tek bilo da niste spremali sunce ti poljubim.
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

OK.
J

Jan

pre preko 1 godinu

I ove godine topovsko meso i mi i Partizan
A

Ab

pre preko 1 godinu

Partizan je lagano mogao biti na 2-1...a relno je bar jedna pobjeda... Njihova i naša igra, pogotovo u fazi napada ne mogu u istu rečenicu... Sama činjenica da su nam Mitrović i Bentil glavni u napadu jasno pokazuje kava nam je ekipa napadački... Partizan neuporedivo bolji, bar za sad...
s

svedok

pre preko 1 godinu

Pa i prošle sezone je milionerski parizai bio bolji po mišljenju njegovih navijača pa je popio bananu kao i obično. Polako ko se zadnji smeje.....
G

Gost+31

pre preko 1 godinu

Adams please go back to Australia brate mili. 😅
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Rođače pola treće četvrtine nisi dao koš
A

Ab

pre preko 1 godinu

Sve je to ok... Protivnik šuta fantastično, ali ne i iznenađujuće i ovo se moglo očekivati... Al ipak problem je realno u nama... Nzm čemu 16 igrača kad se pojedini na klupi ni ne skidaju?! Zašto su dovedeni?? Zar nije bolje dovesti jednog koni će valjati a ne tri koja neće ni igrati?? Mada kad vidim Adamsa....?! Nzm mnogo čudna situacija... Al ajde da sačekamo tog Vildozu i Nedovića...
p

pipppps

pre preko 1 godinu

Vildoza u repki na poslednjem meču šutirao 10/0 za 3 poena. Taj čovek izašao iz povrede i nije igrao 6 meseci. Čekaćemo ga još toliko.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Kako nisi kad su protiv Partizana odigrali isto, s tim sto je Partizan bio konkurentan do samog kraja? Kod nas pocetnici na svim fukcijama u drustvu. Nekad si morao da rudaris po nekoilko decenija da bi dosao na odgovorno mesto a danas preko noci postaju ministri, treneri, selektori, milioneri.
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Ne konkurentan nego vodio do samog kraja i na kraju samar
g

gost123

pre preko 1 godinu

Ni ja nisam video gore trenersko drugo poluvreme od tvog
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Posalji Adamsa kuci!
G

Gost y

pre preko 1 godinu

Bolje Ivanovića,upropastio nas je