Komentari na vest

Jago tek hvata zalet: Iskustvo uz Teodosića i Nejpira dragoceno, doći će i moje vreme

Z

Zvezdaš73

pre 9 meseci

Jago ima sve što treba, vredan je i posvećen košarci, drzak i meke ruke. Idealno će se uklopiti, i treba da ispuca sve promašaje na 40+ razlike. Sezona je duga i smatram da sa ova tri pleja imamo idealnu kombinaciju mladosti, pune snage i iskustva...A Duško će znati valjda sa tim...
R

Raki Delija

pre 9 meseci

Odlican igrac i neke suteve koje je promasio veceras ulazice kad bude najpotrebnije
I

Istorija

pre 9 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
z

zeljko Odlazi

pre 9 meseci

Jedini trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse ko sto je to bio slucaj predprosle sezone!
Z

Za Ginisa

pre 9 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 6-7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
n

niko igokei...

pre 9 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je njihova istorija kojom se toliko ponose!
s

spiritus movens

pre 9 meseci

Gomila "selektora" sto uopste ne komentarisu utakmicu, igru, nego posle svakog susreta sastavljaju tim i dovode/teraju kosarkase kao da su oni treneri ili sportski direktori. Isto i na temama fudbalskih utakmica. Pa kad si tako strucan i kompetantat sto ne ides trenirati neki klub nego piskaras po Internetu.
F

Filippoinzaghi87

pre 9 meseci

Ja se iskreno nadam da ovi komentari sa Zvezdine strane dolaze od neke dece koja imaju 13-17 godina. Kakve se tu gluposti lupetaju Boze sacuvaj, pa Partizan je prosle sezone uradio vise nego Zvezda za 8-9 godina Evrolige. Nebitno je to, problem je ako to nisu komentari dece navedenog uzrasta, nego komentari zrelih ljudi, koji nece da vide probleme u svom dvoristu nego su svi drugi krivi, a nije kriv Covic sto sastavlja tim do 13.kola Evrolige i onda je djavo kriv kada je skor 4-9, pa se posle jure neki nemoguci brejkovi.
D

Decenijasi

pre 9 meseci

@filipo.... A to rrce navijac Miloradovog privatnog kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 12-13 zadnjih godina ili ti vise od pune zadnje Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj evropi bez konkurencije!
G

GLAVATA

pre 9 meseci

JEL STIZE MARIO HEZONJA, MNOGO CU DA BUDEM RADOSTAN ISPRED TELEVIZORA AKO U PARTIZANE DOVEDETE HEZONJU
G

GLAVATI

pre 9 meseci

NIKADA NISAM BIO DA GLEDAM PARTIZANA ALI SVAKI DAN BOTUJEM ZA PARTIZANA NA TVITERU I OVDE IZ KAFICA KAO PRAVI ULICAR.
P

PfkNS

pre 9 meseci

Posle 10 godina blamiranja u EL ovima se da ovoliki novac pa imaju cak 3 pleja a najtalentovanijeg u drzavi salju u Megu.Imaju za 30 posto veci budzet od kluba koji za jednu godinu uradi vise nego oni za celo postojanje
A

Aleksanderr

pre 9 meseci

Jeste bas ste uradili mnogo za 3 godine od mogućih 10 trofeja uzeli ste jedan. Jedini tim u Istoriji EL koji posle 2 0 gubi 3 2.Bas ste dosta uradili. Bezi na Partizanove vesti molim te.
O

Ognjen Drinski

pre 9 meseci

Petardaš , kad stiže Mirota?
G

Gost997

pre 9 meseci

Neka ga, i Nedovica smo puatili da se ispucava na pripremama, pa sad igra pismeno, nek se i ovaj ispucava na plus 50, ne pravi stetu a mozda i uhvati riram, sigurno ovo nece moci da radi u bitnim utakmicama
Б

Блок

pre 9 meseci

Прошле сезоне ,оставимо Ивановића (тапкач лопте у месту двадесет секунди) и аматера ,ветерана Марковића ,који кад да тројку сви у шоку ...Уместо Топић да учи уз Кампаца . Ове сезоне Иаго Аспас ,До Сантос ...подршка момку ,али он једва лопту пренесе ...Зар није могао Топић да учи уз Теодосића и Нејпира ...Комотно је у Аба лиги могао да игра 20+ минута
r

reb8888

pre 9 meseci

...dokle bre vise jedno isto. topic je sam, sa ocem i menadzerom odlucio da zeli da ide i igra 25+min, jos pre dolaska jaga. nije hteo da bude treca opcija posla sabaza i teodosica. i vrv je za njega i najbolje, sada nosi igru i resava utakmice a ovamo bi cekao na neku povredu da dobije minute...bilo koje druge godine bi imao mesta ali ove smo prejaki na kecu...
Б

Блок

pre 9 meseci

Баш Теодосић игра сваку .Што су прошле сезоне одабрали наши Ивановића и Марковића ? Баш па не би код нас играо у Аба лиги 20+ минута ...
g

gostxxx

pre 9 meseci

Samo cepaj yaroslave.. U ovakvim utakmicama možeš da radiš na sebi,ispucavanja,isprobavanja,nameštanje ruke,forme šta hod.Dobar u organizaciji i probijanje prve linije..Sasvim ok plej,još da namesti ruku u šta ne sumnjam odličan ce biti za 10 min u EL. A Šabaz je čido,ne samo u napadu,čovek igra odbranu da ne veruješ.
u

utisak.glavatog

pre 9 meseci

Ponedeljak Partizan Mornar JA NISAM BIO NA UTAKMICI kao sto nikada nisam ni bio uzivo da gledam Želju i Partizana. Nedelja Zvezda 10,500 gledalaca, JA SAM U POLUPRAZNOM KAFICU BOTUJEM NA TVITERU, jer sam besposlicar glavati ograničeni.
X

X

pre 9 meseci

Mali divljak.
K

Klint

pre 9 meseci

Što se tiče dužebrižnika za Topića, možda bi on ove sezone bio drugi plej da ga jedna osoba sa izvesnom glavom nije tužakala
D

Drvo

pre 9 meseci

Za Topića je najvažnije da trenira i igra 30 minuta. U Zvezdi ne bi mogao da trenira zbog putovanja.
N

N9

pre 9 meseci

Dobro je da je promasivao onoliko, pa 70 razlike bismo dobili da nije bilo njegovog "sou-a"...
O

Odlazi Covicu

pre 9 meseci

Jago je za 40% losiji plej od Topica i tacka !
P

Pazi

pre 9 meseci

Jeste, ali za Topića nije vreme da sad bude u prbom timu. Trebaju mu minuti, treba da bude lider ekipe, što će u Megi i biti. I već ld sledeće sezone, eto njega u Zvezdi.
O

Odlazi zeljko

pre 9 meseci

Dokle vise sa 50.mil budzetom da gubimo od Studenata i Plastike makabija sa 30 razlike,Odlazi zeljko!
D

Dapace

pre 9 meseci

Naravno !