Komentari na vest

Ivanović pred Panatinaikos: Promena trenera donela energiju

T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Duško budi muško!
N

Nadrealnooo

pre preko 1 godinu

NeOzbiljnost sa početka sezone i davanje ekipe u ruke totalnom amateru će se ispostaviti kao egzibicija koja se teško nadonadjuje! Ako na to dodamo da Kampaco nije igrao mečeve koji su bili ključni,onda je ulazak medju osam bio od starta nemoguca misija. Javasluk sa početka sezone i katastrofalni početak EL će da nas košta mnogo. Samo bih volio da znam ko ce za to da odgovara? Nadam se da hoće neko . Ali konkretno neko. A ako udju medju 8 nekim čudom,kapa dolje Dusku Ivanoviću!!! Toliko.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Ko ce da odgovara? Pre 10 tak godina smo bili ugaseni. Sada vec toliki niz god igramo tu famoznu EL. Iskreno se nadam da ce drzava da stane iza oba kluba i oba da dobiju A licencu. To bi svima dalo krila da se bolje spremimo... i da se pametnije ulaze.
@

@Boki usa

pre preko 1 godinu

Ti iz Amerike pričaš, kako država treba da stane iza oba kluba. Uopšte se ne slažem sa tobom, neka se oni malo sami snađu. Ima ova država, gde da ulaže pare. Šta je još gore, te pare od košarke ne možeš vratiti, čisto bacanje para. Onda bi bilo logičnije ulagati u fudbal, gde na primer od lige evrope uzmeš 10,15, miliona, a možeš i više. A o LŠ da i ne pričamo. Ovo sam samo napomenuo kao svrsishodno.
d

delija98

pre preko 1 godinu

I Partizan je bio u istoj situaciji dok je Zvezdu vodio Vlada Jovanovic. Bajern, Zvezda i Partizan poslednja 3 mesta. Nije Dusko Ivanovic mogao mnogo toga da promeni, sve te dobijene utakmice su bile uglavnom na jednu loptu, mogli su da budu svi porazi, ali sta je tu je. Mi smo propustili sansu nakon glupih poraza od Barselone (dopusta se sut za 3 Miroticu koji gazi aut liniju), Zalgirisa, Albe i Bajerna. Poraz od Partizana necu da pominjem jer smo ih dobili u poslednjoj sekundi (moram da kazem sreca). E sad, s druge strane kad pogledam ko je sve u rosteru zapitam se kako smo uopste u trci za top 8. Jedini igraci sto doprinose nesto u evroligi su Vildoza, Nedovic, Petrusev, ponekad Dobric. Zasto su dovedeni Raduljica, Holand, Kuzmic ne moze da igra evroligu, na Bentila ne moze da se racuna jer ne znas da li ce uhvatiti loptu pri dodavanju, Ivanovic i Martin bili povredjeni... Sve u svemu, moramo biti zadovoljni trenutnim stanjem, i verujem da ce Dusko Ivanovic rascistiti i dovesti odgovarajuce igrace za evroligu i biti tu od starta. Sportski pozdrav.
L

Lazarus

pre preko 1 godinu

Mislim da nigde ljudi nisu ovako ozlojedjeni, nekulturni, pesimisticni itd prema svom klubu kao nasi ljudi. Ako ti se ne svidja, promeni klub, ne pljuj stalno. Ovo nisu kritike, ovo je samo vredjanje i kuknjava... Smekerski je biti uz tim i kada gubi...
T

TP-1

pre preko 1 godinu

U Top-8 ne veruju ni Najveci optimisti. Ovo od juce je eto,tek tako. Mesec i vise dana ste u totalnom rasulu. Dobrim delom i zbog Ivanovica. Nisam za promenu trenera,ali kritika mora da postoji. Ocekujem pobedu i to glatku Panatinaikosa. Prosto,Zvezda ne moze da odigra 2X u dva dana kao protiv Efesa,odnosno tako dobar mec. Nisu kajetni.
e

ejjjj

pre preko 1 godinu

Kako sad to? zar Radonjic nije unistavao Pao pa sad nemaju ni jednu pobedu od njegovog dolaska?
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Sutra će biti prva! Ako su uspeli sa Rudonjom da vas dobiju jesenas, onda sutra nemate šanse!
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

И ја желим дами љубавница буде бијонсе, али није реално! Ајде немој да замајаваш јавност! Недовиќ и Петрушев ти играју по 10 мин, на прву грешку иду на клупу, али зато ти аргентинци дивљају, и незарезују те ни 2%!Пропустили смо ми своје шансе за топ8 твојом кривицом, незнаш да утакмицу у коју водиш 10 разлике на 3-4 мин до краја, затвориш паметно!