Komentari na vest

Individualno najbolji plej-of u istoriji NBA? Jokić je miks Durenta, Medžika, Dankana, Karija i Janisa

B

Babakan

pre preko 1 godinu

Ne razumem kakvo je ovo uporedjivanje. Poeni- Jokić ima vise poean u proseku od Durenta, tako da ne moze Jokić da bude Durent, jer je bolji od njega. Asistencije- Magic Johnson je imao 9.4, a Jokić 9.5, sto znaci da je Jokić bolji od Magica. Skokovi- u proseku 2 skoka vise od Duncana, sto Jokića stavlja ispred Duncana. Da je imao isto, ili slicne( čitaj 'za nijansu manje brojke' ) , onda je u redu bilo kakvo uporedjivanje, ovako je Nikola Jokić pokaza dominaciju pored svih ti nazovi velikana, koji su najbolji svih vremena, i ostale gluposti. Da je Jokić amer, ne daj boze, bio bi najveci svih vremena, ovako, borice se za jos, da pokaze svima ko je, sta je i odakle je. Bravo Nikola, samo kidaj! Puna, neprestana i nepokolebiva podrška od Srbije! P.S. Nadam se da je Embida i dalje sramota, kao i sve pametne americke komentatore.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Što reče Jokićev matori somborskim akcentom: Pa jel' se vi drogirate? Kakav Nikola u enbea?! Istina za volju, da nije bilo Natalije ne bi Nikola toliko grizao da ide preko bare. Žena zmaj!
O

OnoKao

pre preko 1 godinu

Glupo je porediti procente za 3 nekog ko ih sutira 3 po mecu i nekog ko sutira 10 i vise. I to prvog procente iz samo jednog plejofa i procenat drugog koji je prosecno po plejofu, za nekoliko sezona. Kao da neko kaze Gober ima 70% procenat field goal prosle godine,i bolji je od Jokica koji je imao 58%. A jedan sutirao 8 puta po mecu, drugi 18, uz 0 suteva za tri po mecu prema 3
D

DekiSum

pre preko 1 godinu

Ako bi samo statistiku gledali Jokic bi možda bio jedan od 5 najboljih igrača u istoriji i to već sada ali kada bi uzeli i titule u obzir onda je trenutno možda u top 15-20. Po meni mu fale još dve titule da udje u trku za top 3 svih vremena
k

kokos

pre preko 1 godinu

Polako sa Top3. Za početak da mu ne dosadi košarka i samo se ne vrati iz Srbije jednom.
c

cv

pre preko 1 godinu

preterujete malo. bio je najbolji u plej offu al znate vi koliko ovakvih sezona mora da ima da bi bio bolji od lebrona i jordana.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Vise su Edin i Kole sa Arene sport zasluzni za ovu titulu Denvera od Deandre Dzordana i slicnih.
R

RealnoSamo

pre preko 1 godinu

Neko sutira 3,4 trojki po mecu, uglavnom kad je sam kao duh, neko sutira 10+ trojki po mecu, uz dosta teskih suteva, i onda se porede procenti njihovi. Jefereson i njegova pamet.
M

Milisav1985

pre preko 1 godinu

Ti verovatno nisi pogledao ni jednu utakmicu,kada ostavljaš ovakav komentar.Nikola je samo protiv Lejkersa pogodio toliko teskih trojki,preko ruke Dejvisa i Lebrona,da ne moraju da mu se računaju uopšte one koje je dao sa 10m,protiv Majamija."Sam kao duh",da si ikada u životu trenirao,a verujem da nisi,znao bi koliko su velike brojke koje je Nikola zabelezio ove sezone.
X

XD

pre preko 1 godinu

Šta si ti gledao majke ti? Pa i da nisi gledao utakmice već samo YT sažetke ne bi ovako lupio.
a

argh

pre preko 1 godinu

Je l neko terao te igrače da uzimaju šuteve preko ruke? Je neko kriv što MPJ ima telo za vrhunskog igrača, ali IQ ispod 100, pa ne zna da izabere prave situacije. Lepo je što voliš košarku, ali se vidi da je ne poznaješ, pa bolje nemoj da komentarišeš.
n

nidza1981

pre preko 1 godinu

Hejteri se najbolje razoruzaju suvom statistikom...
B

Bojan76

pre preko 1 godinu

Super analiza.Cinjenice prije svega.
p

plavaccc

pre preko 1 godinu

volim i ja debelog,ali MJ 98me pa ostali svi kako hoće,ne samo u košarci nego u sportu uopšte.to je olimp na koji se niko nikad neće ponovo popeti.budimo ljudi iako smo srbi