Komentari na vest

Egzum Strašni posle novog 'posterizovanja' za TV špice: Sledeći cilj mi je Edi Tavares (VIDEO)

a

ahHh

pre oko 1 godinu

Ovo decko nije izjavio uopste. Lose interpretirate!
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Ne trebaju ovakvi naslovi, a ni Exum to nije ni izjavio. Rekao je da jedva ceka Real, kao sto i mi svi cekamo 25. Inace, prosto je neverovatno da sudije ovde nisu svirale faul Litvanca.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Limenkari ne prestwju da naricu! Neprocenjivo! Zamislite da ste najskuplji drzavni projekat u kosarci i u fudbalu - u kosarci sa sve najsupljim igracem evrolige, igracem koji kosta vise nego pola igraca u NBA ne udjete u top 8, u fudbalu sa najkupljim timom u istoriji sporta na prostorima bivse SFRJ budete zakucani kao maljem na zadnjem mestu u grupu LE u kojoj je nekakav madjarski tim, 10 puta jefriniji od vas osvojio prvo mesto! Sa druge strane komsije vam prodju u top 8 EL i prezime u fudbalu u grupi sa Nicom koja je istamburala Monako 3-0 u gostima, Kelnom i osvajacem ceskog kupa! Srecno vam kolektivno ludilo delije!
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Prvo vi igrate 3 takmicenje u fudbalu gde su losije ekipe, ispali ste, iz kupa takodje, za titulu isto, i sada cete iz top 8 i opet nista, tesi se Kalco, kako uvijas u tekstu neko kad cita rekao bi da Partizan igra finale u kosarci i fudbalu sa Bajernom i Cikago Bulsima sa Dzordanom

Zeljko

pre oko 1 godinu

Koliko godina zaredom Fk Zvezda nije uzela kup zahvatilo i prvih par godine njene dominacije ispadala pre polufinala cesto jel to znacilo nesto za kranji ishod sezone nije. bBo je gorak ukus u ustima ali je titula zato bila unapred obezbedjena. Slicno je bilo u kosarci Zvezda 3 godine zaredom pored mnogo slabijeg Partizana nije uzela kup i opet nista samo je Covic bio malo uzrujan u to vreme nije se skidao nedelju dana sa televizije zato sto nikada nije mogao sportski da podnese poraz pogotovo od mnogo slabijeg protivnika makar bio nebitan kup ali je znao da na 3 utakmice nece mu moci nista.
i

igor978

pre oko 1 godinu

Na bukvalno svaki tekst o KKP tu su odmah komentari ciganije, ali na svaki! Ne razumem, stvarno
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Dok je igrao za Barsu, mislim da je dva puta razneo Tavaresa na kucanju. Što se nas tiče, ne moraš uopšte da kucaš, samo da ih nekako prođemo!
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Lože se grobari al biće opet plakanje u junu a sledeće godine Tik Tok i kup Teodore Džehverović.
V

Vadi boli

pre oko 1 godinu

Sta vas vise boli? Top 8 ili Miroticeva trojka iz auta?
g

gooxy

pre oko 1 godinu

Zasto ovakav naslov?covjek nije rekao to uopste.nisu ok ovakvi zapaljivi naslovi,niti podrzavam takve izjave jer se moze desiti suprotno pogotovo ako dodje naslov do tavaresa a exum nije to izjavio
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Neka bude pet utakmica i neka petu resi Egzum trojkom u zadnjoj sekundi za pobedu.
G

Gost222

pre oko 1 godinu

Protiv ciganije naravno
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Dante gospodin 🖤