Komentari na vest

Džudo zahvat ne može da pokvari četiri najbolja dana Partizana još od čudesnog Istanbula 1992.

G

Gostaaaaa

pre preko 1 godinu

Pise Partizan a gledamo legiju stranaca.
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

NISAM RASISTA ILI BILO STA DRUGO . . . ALI NA SVAKOJ SLICI PARTIZANA ILI VESTI SVE SAMI CRNCI. . . NIGDE DOMACEG KOSARKASA. . . SRBINA. . . TOLIKO O STUBU SRPSTVA. . .
c

czns

pre preko 1 godinu

Evo iskopali su jednu sa Andjusicem jedva...jeste da lik nije ni igrao ali makar ima sliku...
T

Tatomirovic

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo i jeste veliki uspeh ali da se ne lazemo poklopile su se kockice i povrede centara Reala od kojih oni mnogo zavise.Da se ne lazemo i precutkujemo da je partizan pobedio oba puta desetkovani real,samo Tavares im znaci 50% ekipe,Poarje malo igrao drugu vidi se da nije u formi posle operacije,Rendolf isto.Sad cete reci nije nas problem,ok nije,ali oni bez ovih igraca ne bi bili na poziciji tri nego daleko ispod.

Sakur

pre preko 1 godinu

Kada pogledas kazne ova serija je gotova u korist reala
b

bcptzn

pre preko 1 godinu

kako ne moze da pokvari... sa suspenzijama moze nam unistiti celu sezonu, a ekipa izgleda fenomenalno, i podgreva nadu da bi mozda mogli i na krov Evrope... ako ih suspenduju celogodisnji rad pada u vodu, a to nismo zasluzili..

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Istambul 1992, tacnije 16 april 1992 je dan kada je zauvek podvucena linija izmedju velikih i malih!!! Svidelo se to nekom ili ne, to su cinjenice!!!
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Беспотребни прилог о Партизану на 3, 2, 1.,
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Jos 1,2,3 pobede i Partizan je sampion Evrope.
m

mozzasrt prica

pre preko 1 godinu

Meni nije jasno gde stancujete ove naslove, ceo dan samo iskacu danima, svaka vam cast... inace duletov f4 mnogo veci uspeh. Dule imao duplo manji budzet za te prilike plus limitirane igrace, zoc sad ima mnogo veci budzet i mnogo bolje igrace druga je strv
J

J

pre preko 1 godinu

Ali ostali klubovi imaju puno vece budete i to je razlika
M

Milan Bre Bre

pre preko 1 godinu

Nije u redu porediti tadašnju Evroligu i današnju. Plači što je Partizan blizu final 4.

Stoska92

pre preko 1 godinu

majsotrica se igra u spaniji, naravno na kraju prolazi dalje kraljevski klug. Ocito namerno izazvan konflikt, jer je ljulj preiskusan igrac tacno je znao kog igraca treba da udari i kako, a sto se tice partizana sam je sebi jamu iskopao isto kao i protiv zvezde. Zvezda treba da nauci nesto iz ovog meca, napred real 💪🏻💪🏻💪🏻
L

Laki92

pre preko 1 godinu

U slučaju da Pantera i Lesora npr kazne po 2 utakmice, a verovatno će i 3(govorim hipotetički, mozda bude manje, mozda vise, mozda ih i ne kazne, a možda kazne i još nekoga), ali ako kazne po 2 meča, Partizanu se je isplati da dobije naredni meč u Areni, jer bi onda u polu finale išao osakaćen, i tesko da bi mogao da parira bilo kojoj ekipi ako bi igrao bez 2-3 standardna igrača. Problem je 1 ako ne bi igrao, a da ne govorim o dvojici ili trojici. Neverovatno sta su ljudi uradili, pucali su sebi u kolena...
i

istina ..

pre preko 1 godinu

moracemo mozda pustiti real i ici na 5-ti mec

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Ne pali se da je ligaski deo takmicenja mozda bi nekog kaznili ovako NEMA sanse verovatno samo vece novcane kazne I uslovne kazne a suspenziju mozda samo Jabusele dobije pred fajnal for nece kaznjavati sigurno.
L

Laki92

pre preko 1 godinu

Ipak bi scenario kakav sam najavio, mada za nijansu blazi...Videcemo sta će biti.