Komentari na vest

Derbi koji će se godinama prepričavati: Utakmica emocije, srca i borbe

Б

Братина

pre preko 1 godinu

Буквално ће се заборавити прекосутра. Не одлучује ништа. Код нас стално неки историјски догађаји. Да се ломи пласман у плеј оф, онда би био баш битан.
à

àsss

pre preko 1 godinu

Derbi ko i svaki drugi, bilo bi top da dodje kampaco kod komsija, to bi bile dve istorijski dobre postave i derbiji
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ако дерби прати цела Европа то је зато што очекују глупости па да се смеју, а не због квалитета кошарке. Да се потврди теорија да смо примитивци.
S

Svaki

pre preko 1 godinu

Gradski derbi na ovom svetu, ljudi ne prate zbog kvaliteta ili utakmice. Nego isključivo zbog tenzija ili eventualnih nereda. Ako ste gledali one engleze što dolaze i gledaju derbi i viču da je ludnica nevidjena, kad je video kako gore stolice, ništa mu nije jasno. E baš zbog toga je i došao, baš njega briga za fudbal, može kući da gleda non stop kvalitetne utakmice. Ali je njemu ovo zanimljivo, da nema toga niko nebi ni znao za naš derbi, na žalost tako je.
a

asi

pre preko 1 godinu

Pa da je bas i nesto mnogo bitan i nije.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Večeras možemo da pošaljemo odličnu priču iz Beograda, da Evroliga shvati da nije isto sa nama i bez nas, ali možemo i da isključimo sami sebe iz iste. Od nas zavisi. I jednih i drugih.
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Derbi za pozicije 12 i 13 na tabeli, najnezanimljiviji derbi koji nista ne odlučuje. Ko će da ga prati Bodiroga i cela Evropa. Ma vazi. Ko sto sam ja ispratio Alba-Bajern derbi.
S

Serjoza Titograd

pre preko 1 godinu

KREENNI I SVEE PRED SOOBOMM MEELJII …. !!!!!
Z

Ztu

pre preko 1 godinu

Prepričavaće se mesec dana do sledećeg derbija i onda će taj sledeći biti "istorijski; na sve ili ništa; spektakl nad spektaklima" i tako u krug...
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Zahvaljujući Ostoji i pojedinim izjavama igraca, partizan je sam sebi nabio veliki pritisak pred ovu utakmicu.Za partizan je ova utakmica biti ili ne biti.Ako izgubite u kanu ste opasnom što vam od srca želim.😂😂😂

MILAN1989

pre preko 1 godinu

Partizan ce imati prednost navijaca ali ce Zvezda uci rasterecenije u utakmicu tako da, neka su jednake sanse za pobedu. Ako Zvezda dobije i ovu utakmicu, bice u strasnom naletu, dok ako Partizan izgubi, bice svasta. NAPRED ZVEZDO!
Z

ZVE ZDA Š

pre preko 1 godinu

Preterali ste vala. Prošlo je par stotina derbija pa će i ovaj. I ni o onim pre se ne priča. Nabili ste igračima pritisak nenormalni, pogotovo Partizanovim. Sada oni po vama moraju d apobede. Sram vas bilo. Ozbiljne dve ekipe igraju večeras. Zvezda je u nešto boljem momentu ali partizan igra kući što je jako bitno. Ako sve završi sportski neka čestitaju pobednicima. Ako opet bude neki haos, onda nije više ni važno ko je pobedio. Neka pobedi košarka, a ime pobednika će se zaboraviti na prvoj sledećoj utakmici.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Baš će ga prepričavati, derbi k'o derbi... Kakvu ste euforiju napravili, tačno će Zvezda da dobije, mislim da će ući u utakmicu mnogo hladnije glave...