Komentari na vest

Američkih 12 za Mundobasket: Da li su i sa ovakvim sastavom favoriti za zlato?

G

Gost22334411

pre oko 1 godinu

sa ovakvim sastavom nece biti ni medju 8 na prvenstvu svijeta.
K

Košarkaaa

pre oko 1 godinu

samo na olimpijadi vredi nesto ovako retko ko to shvata ozbiljno
r

retrobas

pre oko 1 godinu

I sad Jokic treba da igra protiv 38me americke ekipe. Sprdnja opet SP. Ispada evropsko pet puta kvalitetnije. Jos nema ni Argentine. Sansa da se aktiviraju Simonovic,Bircevic i Raduljica.
d

djon

pre oko 1 godinu

Kazu 12nba igraca,2019 su imali 12ovakvih nba igraca,osvojili su jako 6mesto,nama 5 bilo malo,bez svojih najboljih igraca nisu nedodirljivi,ne bi se kladio da ce da osvoje,ovakvu ekipu i Spanci i Francuzi i mi ako odemo kompletni mozemo da dobijemo.
Z

Zeder

pre oko 1 godinu

Ameri osvojili JAKO 6. mesto a nama 5. bilo malo. 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 brutalno
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

A zamislite naših 12 ako ovaj pozove Nedovića, petruseva, Dobrića , Davidovca i slične polu igrače, ima pola Evrope da nam se smeje
M

MNM

pre oko 1 godinu

Ne,pozvaće ledeja,lesora madara i koprivicu
D

Djinobili

pre oko 1 godinu

Svi su realno ti za širi spisak
М

Михаило Кнежевић

pre oko 1 godinu

Свакако треба узети у обзир да су једина репрезентација где свих 12 играча долази из НБА, а да 10 од њих 12 имају двоцифрени број поена у просеку у сезони која се завршила
d

disco cigareta

pre oko 1 godinu

Jedan primer za ove sto pisu da je ovo krs tim.. Haliburton potpisao max ugovor na 200+ m ... Vasa Micic potpisao na 20m ... Zbog narativa koji ovde postoji prema SAD ljudi imaju misljenje da su Amerikanci totalni idioti... Ako stvarno mislite da su toliko maloumni da bilo ko, bilo kome da 200 miliona dolara na lepe oci onda problem sa realnoscu imamo mi. Bridges dosao u tradu-u za Durenta, 28 pts mu je prosek, o Ingramu ne treba trositi reci, Bankero ruki sezone.. Tanji su na 5, al ostatak ekipe neuporedivo jaci od svih drugih
G

Gost22334411

pre oko 1 godinu

problem je taj sto jesu idioti koji stampaju pare i placaju koliko hoce i koga hoce...,80% tih takvih placenih igraca u evropi bi bili prosjek ili tik nesto iznad istog...,evo samo jedno ime za primer dobro poznato Srbima...Majkl Porter Junior(oko 200 miliona potpisao prike 2 god).
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 godinu

Najveci problem ispod kosa svakako! Branson i Haliburton ce doneti dovoljno kreacije, Rivs moze da ima 20 u proseku, Edvards i Ingram bi trebalo da donesu napad, tranziciju. Ova ekipa moze bez problema da ubaci 20 trojki. Mogu da kiksnu jako, a mogu i da se prosetaju.
8

8

pre oko 1 godinu

Glavno najvažnije takmičenje kako god da se okarakteriše u košarci je Olimpiski turnir ( 1 zlato Yugoslavija i Argentina 2 zlata SSSR sve prostale zlatne medalje USA) ostaka prvenstva su boranija . Al ko to vama da objasni , ŠANSA GENERACIJE A I CELE NACIJE NAZOVI ZEMLJA KOŠAKE JE BIO TOKIO 2020/1 . Sva ta farsa oko trudne supruge kojekave povrede i zabrne gluposti . I tako
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Ako dodju Bogdan i Jokara, može svašta da se desi 😀
r

realno22

pre oko 1 godinu

Nema sanse da sa ovim sastavom osvoje bilo sta. Ovo je je smesan sastav. Nijednog ne poznajem.
g

grobarijus

pre oko 1 godinu

Vidite ovako i moj Partizan. Lepo je. Zvezda je zaostala ima mnogo Srba.
B

Bob Rock

pre oko 1 godinu

Mi trebamo pozvati Aarona Gordona u reprezentaciju
s

sjykcmcžžXđ

pre oko 1 godinu

Srpskih 12?! 1.Jokić 2.Bogdanović 3.Micić 4.Kalinić 5.Nedović 6.Milutinov 7.Gudurić 8.Jaramaz 9.Avramović 10.Smailagić 11.Marinković 12.Davidovac/Petrušev Trener peško harizma nula,
l

lolcina6666

pre oko 1 godinu

ma ubaci i tristana i trifunovica i jos kojeg iz Partizana , cuj Jaramaz i Avramovic oni ne mogu igrati za Keniju u prvoj petorci..
F

Farisej

pre oko 1 godinu

Kanadjani uvijek razocaraju. Ovog puta moze biti drugacije. Ako budu dosli sa najboljim timom. Mislim da imaju podjednake sanse, kao ameri. Nakon njih idu svi ostali.
B

Bevanderman

pre oko 1 godinu

Stvarno ste smešni ili pali s Marsa? Pa ovaj tim može da demolira svakog sa 50% snage lagano, za klasu jači od svih zajedno!
p

perhano

pre oko 1 godinu

Jedino što ovde stvarno vredi je Edvards, ostalo popuproizvodi.
N

NobiSad021

pre oko 1 godinu

isto kao i kod nas,jedino Jokic vredi ostali poluproizvodi
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Ingram Branson sve su to dobri igraci,ali moramo prvo da damo pasos bili beronu jer kad jokica udvoje,pa utroje....on sve vidi...ali neko mora da pogodi dve vezane trojke kao porter u denveru.... Bogdan ce da glumi mareja....ostali nebitni...i srebro je nase.
Ž

Žedni Günok

pre oko 1 godinu

Pa gde nađe Portera on olimpijski bazen ne može da pogodi 😀
B

Bledoliki otpadnik

pre oko 1 godinu

Ili da Bily ide na četvorokorak??
t

tviteric

pre oko 1 godinu

Ako bude igrao Ogi Jaramaz, pucamo 60 razlike. Unistice ga.
d

dx

pre oko 1 godinu

hoces mozda stefana markovica, topica ili teodosica? hoces lazica?
J

Ja sam čuo

pre oko 1 godinu

Samo za polovinu😄
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Ne pratim NBA, ne znam za te igrace, ali su sigurno slabiji od nosilaca, za nasu reprezentaciju ako se pola bude odazvalo da pevamo, i da za strance sam, kada nexe domaci ima ko hoce, Pantera i Berona, kada se da kos ne pise da li je stranac ili domaci igrac
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Jokić je ove školovao sa Denverom. Ne vidim da je potencijalno najjača petorka Srbije slabija od Denverove.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Djape45-A koja je to potencijalno najjača petorka Srbije,znamo li je,samo nagadjamo.Jel se javio neko i rekao ja hoću da igram na SP prvenstvo i igraću sigurno ostalo me ne zanima,pa nije,boli ih ona stvar.
e

ejao

pre oko 1 godinu

Pa klasika brate. Računamo da će svi da se odazovu a ko se ne odazove pljujemo ga narednih godinu dana.
g

gošče

pre oko 1 godinu

Jokić je školovao i ove i sve protiv kojih je igrao, ali nam je ostatak ekipe za klasu slabiji od najslabijeg igrača ovde.
Z

Zeder

pre oko 1 godinu

Covek ne vidi da je potencijalno najjaca petorka srbije slabija od Denverove i ima vise pluseva od minusa na komentaru. Tuzno je koliko nemamo dodira sa realnoscu kao nacija. Tip je prenesenom znacenju rekao da bi najjaca petorka srbije bila prvak NBA lige… Ajde da vidimo: Micic, Avramovic, Pokusevski, Bogdanovic, Jokic. Jokic je osvojio NBA sa Denverom jer je trener gradio igru prema njemu. Okupio je igrace koji se odlicno krecu bez lopte I savrseno citaju Jokiceve namere u igri. Sve su to veoma inteligentni I nadareni pojedinci koji posle jokiceve asistencije vise puta pogode u proseku nego sto promase. Da ne pricam o mareju koji kad Jokic stane bukvalno crta poene. Nemoguce pogadja. Ali ne , prosecan srbin je ubedjen da bi Jokic sa Micicem, Bogdanovicem I Pokusevskim se prosetao do prstena… videli smo dokle smo stigli na proslom prvenstvu sa Jokicem.
Z

Zeder

pre oko 1 godinu

Da ne pricam sto ove zveri iz denvera u proseku provedu u igri 38 minuta za razliku od nasih koji svi osim Micica navuku jedva 20 minuta po utakmici. Jednom recju najjacu Srbiju bi Denver ugazio 50 razlike. Fizicki svaki nas igrac je za dve klase inferiorniji.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Evo odgovori, prvo gospodin što pita kako znamo ko će igrati, pa zato sam rekao potencijalna, u slučaju da svi zaigraju. A gospodin kome bi Avramović igrao na trojci u najjačoj petorci je sve sam rekao, ali bitno da mi kao nacija nemamo dodir sa realnošću. Micić može da odmeni Mareja, Marej ima bolji šut ali često može biti poguban za svoju ekipu sa nerezonskim rešenjima, Bogdanović je bolji igrač od MPJa. Ko god bude igrao trojku može da odmeni KCPa. Gordon je bolji na 4ci od naših. Prednost Amerikanaca što su fizički dominantniji i što su projektovani da igraju 40+ minuta svako drugo veče, a prednost naših što koriste mozak. Denveru je Jokić 90% ekipe i da im nije njega ne bi ih nigde bilo i to se najbolje videlo u 5om meču finala.
Z

Zeder

pre oko 1 godinu

Daj Djape ne zasmejavaj me. Preponosan si srbin da bi hladne glave porazmislio ozbiljno na temu.
Z

Zeder

pre oko 1 godinu

Za Djapeta…Jokic je 30% , marej 25% a ostali su 50%. Da je Jokic 90% kao sto kazes onda bi Jokic osvojio NBA prsten prosle sezone kad su marej i MPJ bili povredjeni.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Zeder ne budi bukvalac, on je bio 90% ekipe i onda samo što je onda ekipa bila bez 2. i 3. najboljeg igrača i bez Gordona i tad je sama ekipa bila na 50% od svog maksimuma.
p

prijatelj iliti gost

pre oko 1 godinu

gazimo ih u borbi za 5.mesto
s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

Grobari nesto komentarisu reprezentativnu kosarku, a 5 Amera im u prvoj petorci. Domacu ligu izbegavaju, neplacaju porez drzavi, traze da Panter bude kapiten reprezentacije, pravo od Srbije kosarkasku koloniju... Kad bi se svi klubovi u Srbiji tako ponasali, domaca (reprezentativna) kosarka bi potpuno propala.
n

neko iz mase 77

pre oko 1 godinu

Nije tema fudbalski klub Crvena Zvezda.
M

Marko689

pre oko 1 godinu

KLS je PRIVATNA liga, ne pod okriljem KSS-a
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

Dobro, ajde, navedi mi jednog igraca koga je zvezda napravila a da je bio nosilac reprezentacije i koji je doneo titulu poslednjij 30 godina. JEDNOG Ne 30,prosiri to na 50 godina ! Jednog jedinog, koji je bio nosilac a koji je doneo medalju bilo kakve boje. Samo jednog, ne mora vise. Bilo koja medalja. Ali da je bio nosilac reprezentacije.
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Pa i evroliga je privatna liga pa se vi polomili prosle godine da je igrate.
s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

Pedja Stojakovic je po sopstvenom priznanju naucio sta je kosarka i sta su profesionalne obaveze u kosarkaskom klubu Crvena zvezda, a on nam je doneo poslednja zlata iz Indijanapolisa i Turske. Partizan od Mice Berica nije stvorio igraca, nego se otimalo od drugih klubova. Bogdanovica "napravio" trener kadeta Crvene zvezde Jakovljevic, i kad je trebao u Zvezdu, Partizan ga uzme jer Zvezda nije imala para. Nemate legende kao npr. Nebojsa Popovic, prof. Nikolic, ili Simonovic koji su sinteza intelektualnog i igrackog. Istorija vaseg kluba pocinje od 1976. i namestene titule. Rakocevic otima cistu loptu sudija svira faul u vecitom derbiju da ne bi Jugoplastika osvojila titulu.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Ne bi trebalo da brinemo za njihov sastav,zna se koga god da pošalju ostalima se ne piše dobro.Ovo je bolji sastav nego što je bio na prethodnom SP,što ne znači da su nepobedivi,svako može da ima loš dan pa i oni,opšti utisak je da su spustili malo gard kad je SP upitanju,nije im bitno da osvoje koliko OI zato i šalju ovakve sastave,a i ovaj sastav je brutalan,ko prati NBA zna o čemu pričam.Oni već znaju sastav,a mi još nagadjamo,zna se bez Jokića mi smo duplo golo,ako ne bude igrao bolje i da ne idemo na SP,forma ostalih igrača je poražavajuća,niko nije konstantan,videli ste šta se desilo prošli put protiv Italijana,a opet se ukrštamo sa njima u novoformiranoj grupi,ako izgubimo verovatno ćemo ići na SAD,jesmo ih prošli put dobili ali u borbi za 5 mesto.O tom potom gledajmo mi u svoje dvorište...
H

Haha

pre oko 1 godinu

Ovih 12 igrača u nba imaju preko 200 poena u rukama prošle sezone. I onda ovde pišete kako je Francuska bolja od njih sa Batumom, DE koloom, itd...
s

shulz

pre oko 1 godinu

Daleko je ovo od njihovog najjaceg sastava al je ovaj svaki igrac sposoban da u svakom momentu da 20+ a da se ne oznoji, tako da su i dalje prvi favorit al daleko od apsolutnog naravno. Sa Jokerom ih rusimo!
G

Gost Trajko

pre oko 1 godinu

ZašTo svi pocenjuju Argentinu niko in neubraja u favoriti sa njim smo uvek imali problemi oni uvek imAju dobru ekipu čaksu nas i pobedživali na velikim takmičenjoma. Francuzu uvek si bili opasni reprezentacija Španci isto jaki i Amerkanci u koj god sa ekipom došli igraju da na svecko prvenstvo uvek su favoriti
n

nn osoba

pre oko 1 godinu

Da bi ih neko cenio na sp, prvo treba da se plasiraju na isti. Na Argentinu mislim.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Gost Trajko-Svi podcenjuju Argentinu zato što ove godine neće igrati na SP.Njihovi najbolji igrači su prosipali magiju po Beogradu,igrali su valjda neki tango i u toj opštoj tarapani su skroz zaboravili na reprezentaciju.Kad je došlo stani pani,magije više nije bilo i sada imamo čast i zadovoljstvo da gledamo reprezentaciju Dominikanske Republike koja je časno i pošteno pobedila Argentinu dva puta....
g

gossst

pre oko 1 godinu

Bolje Jokić da pripazi na mlađanog Ljulja i Rudija FErnandezaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa
P

Portista

pre oko 1 godinu

Po prvi put da ce ih biti zabavno gledati, da nije pisanje u dalj izmedju najvecih zvijezda ekipe. Ali mislim da ova ekipa ima strasan potencijal kao ekipa. Kratko vrijeme za uigravanje, ali neki odlicni, i prije svega nesebicni, mladi igraci. Hali-Ant-Ingram-Mikal-JJJ je vlazni san svakog ko prati njihove mladje igrace. Ingram i Ant su ubice u izolaciji, Hali jedan od najboljih cistih razigravaca u NBA, Mikal odlican igrac koji popunjava sve rupe, i JJJ koji je najbolji defanzivac NBA+odlican trojkas. Odlicne opcije i na klupi, Brunson, Johnson… Jedini veci problem je sto im je jedini pravi centar mladi Kessler. Trebali su umjesto Portisa povesti nekog pravog centra, dovoljan je JJJ kao taj krilni centar-centar.
A

Aspinall

pre oko 1 godinu

Amerikanci daleko od svog maksimuma, ali to nama ništa ne znači, daleko smo mi i od ovog nivoa
U

USAvršavanje

pre oko 1 godinu

Mogli ste da stavite, kao što je to i red, u kom klubu ko igra...
.

.....

pre oko 1 godinu

Kisela voda sastav, kakve igrace imaju i ko je sve mogao da igra za njih. E sad je samo pitanje da li cemo mi doci u najjacem sastavu i kako cemo odigrati ovo SP.
N

NN3

pre oko 1 godinu

Mlada ekipa sa par sjajnih defanzivaca koji će da grizu (pre svega Kesler), ali itekako pobedivi. Najveća šansa za bilo koju reprezentaciju, uključujući i nas, ne verujem da će slabiji sastav poslati u skorije vreme.
m

madness

pre oko 1 godinu

bekovi dobri, krila isto (ako izuzmemo Harta), na centru bas tanki....
N

NN3

pre oko 1 godinu

igraće brzu košarku sa niskim igračima, ovde je jedini klasičan centar Kesler, koji će da radi defanzivne zadatke. JJJ je isto tu, ali on je kombo četvorke i petice, kao i Portis. Svodiće im se klasično igra na završavanje napada u prvih 12-14 sekundi i 30 šuteva za 3 po meču
I

Ivan FCRS

pre oko 1 godinu

Tesko. Nije vise takva razlika izmedju njih i evrope da mogu poslati ovakav sastav.
Г

Гаго

pre oko 1 godinu

У задње 4 године, нисам испратио дест мечева НБА са све плеј офом. Буквално одавде знам Инграма, Портиса и можда још за двојицу да сам чуо.
N

NN3

pre oko 1 godinu

Ovde će ti ofanzivni lideri biti Entoni Edvards, prvi pik Drafta koji svakoj ekipi može da saspe 30+ poena i Haliburton, usudio bih se reći lagano najbolji razigravač današnjice uz Jokića. Neverovatno mi je da ga se Sakramento tek tako odrekao. Imao je prošle sezone prosek od 20 poena i 10 asistencija po meču

Danijel Stojadinovic

pre oko 1 godinu

Ja nisam cuo za nijednog.
G

Gost 333

pre oko 1 godinu

A u prednje 4 god?Jel si tad pratio?
p

prti

pre oko 1 godinu

Retko ko ce protiv ove ekipe ici na 80 poena. Gotovo niko nema sansu.
K

Klop89

pre oko 1 godinu

Da su tu kari, buker, lilard, batler itd... Nebi imali sanse ovako sta znam videcemo.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ako budemo igrali u najjačem mogućem sastavu, ako niko ne bude otkazao, ubedjen sam da možemo da ih pobedimo. Ovo im je jedan od najslabijih rostera do sada na SP. Ne znam u kakvom sastavu drugi dolaze, ali Francuska ima opaku ekipu. Španija uvek opasna, Italija isto, Kanada dobra itd itdddddd.
P

Pfc

pre oko 1 godinu

Don Vito-ima tu jos poput kanade australije ali ako mi budemo kompletni imamo itokakve sanse napred Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
G

Gost997

pre oko 1 godinu

U poredjenju sa ranijom USA ekipom svakom ova je presmesna, ovo sad nam je sansa za zlato jer posle ove generacije mi idemo na nivo finske i belgije
D

Dajbrepare!

pre oko 1 godinu

Da nece mozda Jaramaz, Lazic, Bircanin da im pariraju? Za ove iz nase Rep sem za Micica, Jokica i Bogdanovica Ameri nisu ni culi. Mi kao Repr smo izgubili identitet, nekada su ginuli za rep a sad kao i u fudb im dobro dodje da obidju splavove i splavaruse. Jokic bar iskreno kaze necu i ne mogu jer mi je prioritet Denver a Bogdanovic kad igra nema sa kim da igr. Lucic igrac za male utakmice, kalinic isto, Nedovic bljesne na momente, Guduric nema Kontinuitet, Milutinov toplo hlednao, Avramovic prosek, Dobric za FMP. Realno smo za borbu od 3-8mesta sve zavisi od kostura. Ameri, Spanci, Grci i neko 10 moze da se umesa.
E

Esex

pre oko 1 godinu

Micic,pokusevski,nedovic,bogdan,kalinic,lucic,jovic,smajli,jokic,milutinov...mozda sam nekog zaboravio al ovaj tim bi razmontirao ove amere..i da naglasim da mislim na jovica iz majamija..
a

antic988

pre oko 1 godinu

jbt pokusevski, nije momak ni za siri spisak ...
P

Postic

pre oko 1 godinu

Jovic Ristic
g

gost1978

pre oko 1 godinu

ima da prodju kao u19 ekipa na svetskom
D

Domo

pre oko 1 godinu

Da, apsoultni favoriti.
D

Djibon

pre oko 1 godinu

Nikad cuo ni za jednog! Ako se Jokara odmori u Somboru, ako ne bude isao u avgustu na more, uzimamo ih kao onomad u Kini 2019. kad smo ih razbucali!
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Onda gledaj ABA ligu i dalje kad niti jednog znas
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Čuš nisi čuo ni za jednog, a kao gledaš košarku.
D

Dusmanin

pre oko 1 godinu

Naravno da ce da gleda ABA ligu, Evroligu i KLS. Tu bar igraju klubovi sa ljudima u timu, vecina klubova ima i navijace, a ne da ligu cine firme i razmazena derista.
F

FOCAKK

pre oko 1 godinu

Obrni-okreni favoriti su pa kako god. Niko im nije ni blizu prići. Većinom mladi momci željni dokazivanja, ima da grizu na ovom SP.
T

Tikoslav

pre oko 1 godinu

Francuska, Spanija, SAD, Srbija.
P

Portista

pre oko 1 godinu

Jedino ko im moze parirati, po meni, su timovi sa mega-zvijezdama. Znaci Jokic i Janis. Njih dvojica su jedini koji mogu iznijeti utakmicu 1 na 5. Svi ostali mogu da se uzdaju u neko senzacionalno sutersko vece i Bozju pomoc.
Z

ZaSrbiju

pre oko 1 godinu

E da su svi nasi najbolji igraci na okupu imali bi bas sanse.
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Ovo je sjajan tim sa sjajnim trenerom. Napam se najjacem sastavu Srbije
S

Sve se vidi

pre oko 1 godinu

Sa ovakvom reprezentacijom može da se igra ako smo u fullu, ako ne, jbg
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Tanko. Nisu oni toliko dobri da bi se ovako ku*čili. Opet će da dobiju šamare kao 2019. u Kini.
2

29299393838

pre oko 1 godinu

Проћи ће као на прошлом СП