Komentari na vest

Zvezdino strano rešenje na levom beku "broj 3", ovaj pokušaj bi morao da bude uspešan

Z

ZileLo

pre 11 dana

Mali Adem Avdić kad se oporavi od povrede bice odlicno resenje. Dete iz Zvezdaske porodice, ima da kida na svakoj utakmici.
N

Nik Sloter

pre 11 dana

Covek je desni bek.Znaci alternativno resenje.To je kao kada bi Rodica stavili na desnog beka.
M

Marko LegionaR

pre 11 dana

Netačno skroz. Rodic je levi bek i samo levog beka i igra. Tip je igrac kao cancelo, igra i desno i levo. Nije taj kvalitet, naravno, al igra i jednu i drugu poziciju.
M

Marko LegionaR

pre 11 dana

Sta sve pisu ljudi po komentarima, pa to je neverovatno. On je desni bek, pa on je desni bek, aman zaman ljudi. Na klipivima koje ima po netu u vecini slucajeva igra čovek levo. Izadjite iz footbll managera. Pa onda sto ne dovede ovog, pa ovaj je slobodan, te onaj je slobodan. Zvezda dolazi iz Srpske lige i ukapirajte da igrači nece da dolaze u Srbiju. Ovo je nas maksimum.
b

banjaluka zvezdaa

pre 11 dana

Nikad mi nece biti jasno zasto je na Zvezdinim vijestima 90 procenata navijaci Partizana a najjadniji su ovi sto se predstavljaju kao navijaci Zvezde a pluju Miloja i Terzica

gemathegreat

pre 11 dana

Čitam komentare dokonih baba koje izvoljevaju. Biće dovedeno sve što bude moguće a za ostalo se stisnite. Na vašu veliku žalost niki vas ne pita za mišljenje. Sad će vreme sezonskih pa pohitite.

Mr 007

pre 11 dana

Sta je sa Ibanjezom?!💪
X

Xcvs

pre 11 dana

Zvezda postala trgovinsko preduzece. Svaka ponuda se prihvata, samo da stigne. A onda iznova traženje novog igraca i tako sve u krug, bez ikakve strategije. Inace Koreanac je desni bek vise nego levi.
M

Miksea

pre 11 dana

Dugoročno rešenje: dovode desnog beka, koji se služi desnom nogom, da igra levog beka. Pa crtani film, majke mi

Marko Pavlovic

pre 11 dana

Gobeljaaaaas
S

Stanje

pre 11 dana

Nikad bolje.
J

Ja se vise

pre 11 dana

Ne lozim. Oducila me struka
A

Atlantik1996

pre 11 dana

Ovaj momak treba da igra desnog beka, a ne levog, jer je na desnom duvala promaja u LŠ, kao kroz vrata JNA. I normalno, treba dovesti levog beka, evo ga Mladenovic igra za reprezentaciju, naš je, zna sve šta i kako.

gemathegreat

pre 11 dana

NEĆEEEEEE
Л

Лажни

pre 11 dana

Цар Шћепан мали довео левог бека који игра десног бека,а најјаче оружје му игра главом и стајање у живом зиду.....
C

Comi81

pre 11 dana

Da,Azarov nije mogao da ispuni očekivanja kod nas zbog fizičkih nedostataka ali zato igra standardno u LŠ u dresu Šahtjora...Oni su budale dali su za njega 3 miliona jer ne valja. Ovaj lopov od Terzića će mi zgaditi tim za koji navijam od rođenja. Lopove mrš iz Zvezde!!!
h

halo

pre 11 dana

Klasično ispiranje mozga, a onda pogledaš izjavu dotičnog za Žandera, kao Marsela da opisuje :D
М

Милоје уводи у

pre 11 dana

фудбал нови појам-"лажни леви бек"...
g

gegenpressing

pre 11 dana

Ono u šta sam uveren i što ponavljam od dana kada je prodat momak, je to da PRODAJA AZAROVIJA JE VEĆA GREŠKA, NELOGIČNOST I GLUPOST UPRAVE NEGO ANGAŽOVANJE KULIBALIJA, KANJOSA, I OSTALIH JARANA. Sećam se čim sam video masu komentara gazdinih keyboard warriora o neuhranjenosti, znao sam da hoće da ga se reše. Verovatno šema za tal nije bila adekvatna Čoveče imaš jednog ipo levog beka, i ti prodaš jednog a pola ostaviš da ti igra
n

nista novo

pre 11 dana

kako se sramno prebacuje krivica za Kanjasa Zandera na Mikojevica, zna se ko dovodi igrace...
G

Gost Rider

pre 11 dana

Sto je najgore ni Zander ni Azarov nisu bili losi igraci
x

xnxx

pre 11 dana

a ne terzinjo trazi joao cancela odmah
N

NN3

pre 11 dana

Žanderu je presudio Olimpijakos jer je ušao totalno nezagrejan i nespreman, jer se Rodić povredio, napravio glup penal i kraj. Inače sasvim solidno igrao i bio bi od velike pomoći tada, nije loš igrač, ali jbg, niko nije mogao da mu oprosti Pirej. Koliko god nespreman ušao, ne možeš širiti ruke kao lasta u šesnaestercu i to nas na kraju direktno koštalo evropskog proleća.
Л

Лукс1

pre 11 dana

На крају ће овај из Кореје играти лево и десно а по потреби биће и у нападу Траже левог а доводе десног Логика са тим везе нема
M

Maxom

pre 11 dana

Naj vece pojacanje za zvezdu jeste da se rjesi mrkele,onda bih zvezda krenula pravim putem,a do tad???
P

PedjaBgd

pre 11 dana

Nemas ti pojma ni o cemu
@

@m...

pre 11 dana

....za tebe bi bilo najbolje bukvar u ruke!
P

Pino Silvestre

pre 11 dana

Vest u stilu volim Partizan crveno bele boje
M

Maxim

pre 11 dana

Da rezimiramo. Posle 7 godina potrage za levim bekom dovode desnog koji ce da glumi levog. Cestitam!
v

vlajkooo

pre 11 dana

dobar🤣😂🤣
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 11 dana

Terzicu neznalice, dovedi Ristica, Grujica, Radonjica, plati obestecenje Panatinaikosu koliko god traze za Mladenovica a i Lazovicu u Veroni istekao ugovor ima 34 godine ali za Zvezdu i nasu ligu je Kafu licno i personalno, dovedi ga bez obestecenja i daj mu ugovor na 3 god neka zavrsi ovde karijeru i ovaj mali Mimovic ce da postane bek i spoljni pored njega. Znaci da rezimiramo treba da platis obestecenje samo za Mladenovica i to ti je to. Sto se mene licno tice mozes posle toga i da zavrsis prelazni rok. Sa cime ces ti u LS sa desnim bekom iz koreje koji treba da ti igra levog beka?! Da ti ponovim jos jednom neznalice, sve ti je pred nosem, znaci: Ristic, Grujic, Radonjic, Lazovic i plati obestecenje za Mladenovica, ako mozete da placate razne Serife po 4-5 miliona mozes i srpsku decu. Zamislite sve njih u Zvezdi a tu su jos i Rodic, Spajic, Ivanic, Katai. Milina za oci. Sportski pozdrav. A da nisi neznalica dibidus potrudio bi se da dovedes i Joveljica iz Amerike da se ne brukamo u LS kao indijanci.
M

Marko1105

pre 11 dana

Za sve nabrojano, sto se tice igraca se slazem. Poseban akcenat Radonjic, Grujic i Joveljic Ali "nece to june nas da mune". Gledacemo Pumu, Dalsia itd itd
B

Baxuz

pre 11 dana

Nije bitan kvalitet igraca., jos manje pozicija vec provizija.
.

........

pre 11 dana

https://nova.rs/vesti/biznis/tata-zvezdan-je-sigurno-ponosan-dok-njegov-rodjeni-brati-pozajmljuje-crveno-belima-26-miliona-evra-fk-crvena-zvezda-stavila-hipoteku-na-stan-nikse-terzica/
@

@….

pre 11 dana

izvor nivoa informera…

881978ivanpetrovicivca@gmail.com

pre 11 dana

Terzo daj nam nspokon lepe dresove a ne da Cukaricki ima nnajlepse a nasi nisu ni medju 5,ali zato im je cena kao da su Realovi pa skoro, razumemo mi i ugovor i sve to ali dosta je vise sa retro dresovima,pa pogledaj velike Evropske klubove i sve je jasno e onda za Adidasov nov moderan dres i dacu 100 e a ne za Makronovi smece 90e!!!!pozdrav i od mene g-dine Terzicu imate punu podrsku!!!!
T

Terza...

pre 11 dana

...stavio🔒na jsd i hvala mu do neba i puna podrska!
G

GostPa

pre 11 dana

Irakli Azarovi je bio standardan u Šahtjoru, bio jedan od najboljih u utakmici protiv Barselone koju sam ja gledao. Bio je odličan za U-21 reprezentaciju Gruzije. Plaćen je samo 300.000 €. Prodat je za 3-3,5 miliona. Ne vidim smisao prodaje tog momka, ako odmah nije dovedena zamena, a još manje ga smatram promašajem. Žander je bio tragičar protiv Olimpijakosa, junak protiv Kopenhagena i to je sve čega se sećam. Ne može se opisati kao promašaj, barem zbog te utakmice u Danskoj. Sa druge strane, gde smo mi to nešto posebno pogodili?! Može se reći da je Partizan pogodio sa Sadikom, verovatno i sa Saldanjom, ako ga zaista prodaju za 10 miliona. Koga smo mi to doveli jeftino, a taj postao vrhunski igrač?! Imali smo neku zaradu kod igrača kao što je Bukari (kupljen za 3 miliona, prodat za 7 miliona) i Azarovi, ali uglavnom najveći novac prihodujemo od mladih igrača iz naše škole fudbala + mladih igrača koje dovodimo (Grujić, Jović, Joveljić, Radonjić, Rajković, Grujić, Mijatović, Nedeljković, Stamenić…). Bukvalno, trebalo bi da se pridržavamo istog recepta.
G

Goust

pre 11 dana

Po potrebi ce moci da igra levog beka posto je Seul desni bek.

Vladimir Šrempf

pre 11 dana

hahahahahahazahazqzqhazazaj e hvala ti id srca popravio si mi dan,živ i zdrav bio.Inače kompletan skauting u srodstvu sa rej čarlsom sa majčine strane
b

barranjacccccccc

pre 11 dana

Prodaja Aleksa Terzića je katastrofa ne samo za Zvezdu nego i za nacionalni tim. Azarov dobar Šahtjoru a Terzi madjiji ne........
M

Marko1105

pre 11 dana

Super. Doveli smo desnog beka i sada Micko moze da odmori malo. Problem je sto ce ovaj da ugusi Mimovica koji je jako dobar igrac. A kad dovodimo levog beka, zna li se sta? P.S. mene sa 43 godine, od cega 40 idem na stadion, ne mogu da varaju. Vi kako hocete
R

Raša P

pre 11 dana

Jong Vu će igrati levog beka dok se Avdić ne oporavi a posle će i reprezentacija najzad dobiti levog beka. Avdić je fantastičan levi bek!
C

Comi81

pre 11 dana

Ali njega će kao levog beka na desnu stranu🤣🤣🤣
F

Fakerica

pre 11 dana

Mogli su i igraca koji je Do sada pokrivao poziciju Golmana da proglase Levim nekom... Ako im Nije jasno, Levi bek bi trebao biti Sa dominantnom nogom...
Z

Zvezdas onaj stari

pre 11 dana

Ovaj nahvali desnog beka kao levog a Zander kao da je bio Roberto Karlos. I kao hocemo da budemo konkurentni u LŠ!? Ko je ovde lud? Mene je blam kao starog Zvezdinog navijaca uz koliko demagogije pljackaju klub.
p

provaljen si

pre 11 dana

zvezdas ali onaj lazni
M

Metla 8-0

pre 11 dana

@Zvezdas... Jel boli 7 god bez titule i 20 bez odigrane LS ?
p

pali bre

pre 11 dana

Ti si najlazniji zvezdas ikad
L

Lazarevac Pera

pre 11 dana

A NIKOLIC ? Igrao je super kad god su mu dali sansu
B

Boners

pre 11 dana

Ko nam je desni bek?
G

Gost nedragi

pre 11 dana

Drkusica vi obavezno da dovedete. Idealno bi se uklopio u vas tabor. I izgledom i hobijem!
S

Sherlocked

pre 11 dana

Covek vecito ima alibi i izgovor , uvek drugi neko isto ima problem kao i mi , eto Englezi ovog puta. Mesa babe i zabe , reprezentacije i klubove. Vise izgovora ima od Tonija Soprana. Dosao bi Ristic davno ali nece zbog tebe , al tisina..
p

pali bre...

pre 11 dana

@Sherlocked, Nemas veze o fudbalu, Ristica je Terza pokusavao da dovede milin puta do sad ali lik jednostavno nece da se vraca u nasu ligu,tako da informisi se malo pre nego sto lupetas po telefonu!
h

halo

pre 11 dana

"Morao" je malo jaka reč, pogotovo pošto je iovako više iznuđeno rešenje na levo.
d

d.g.

pre 11 dana

Pa po Terziću je i Mićko desni bek.
D

Dobarr

pre 11 dana

Karničik Slovenac što igra Euro, dovesti ga podhitno.
N

Nenad1246

pre 11 dana

Jeste izludeo je da dođe u našu ligu.
s

salp

pre 11 dana

Dobro, i da nam igra on levog beka, ko će igrati desnog? Nama trebaju oba beka, ne samo jedan!
h

halo

pre 11 dana

Mijailović naravno :D To jest on će u ligi, u Evropi će Korejac na desno, a nezamenljivi Rodić na levo :D
g

gluposti

pre 11 dana

kako srbija nema levog beka a sta je mladenovic, ristic ako ne levi bek?
N

Nenad1246

pre 11 dana

Pa jesi ali ni jedan neće da se vraća u našu ligu i što bi. Lepši im je život tamo u našu džunglu mogu samo afrikanci i južno amerikanci da se uklope.
К

Какав би то

pre 11 dana

Тандем бекова био да их нису продали коста десно азарови лево...
M

Mimović

pre 11 dana

Nije nista lošiji igrag od Nedeljkovića
B

BOCZ

pre 11 dana

Seol Jong Vu NIJE LEVI BEK !!! Jbt da li je moguce da ne mogu da nadju jebenog levog beka KOJI JE SAMO LEVI BEK?!?!? I mi hocemo u LS.. Cemu?? Pa jbt nisu to OI pa da je samo vazno ucestvovati. Mi smo CRVENA ZVEZDA!

Kokot Nedeljko

pre 11 dana

MI smo drzavni projekat
F

Fakerica

pre 11 dana

Dovedite mi krmacu i napravicu 8 levih bekova...
T

Trike

pre 11 dana

Zvezda ima svoju decu ali ovi koji vode klub su pohlepni za parama kupuju sljam po svetu ovaj trener i nemA neku svoju rec za sve se pita Terzic sramota za Srbiju
R

Radee

pre 10 dana

Jedina sramota je za tvoju uciteljicu koja je dozvolila da prodjes prvi razred i da baljezgas gluposti
R

Radee

pre 10 dana

Jedina sramota je za tvoju uciteljicu koja je dozvolila da prodjes prvi razred i da baljezgas gluposti
g

gluposti

pre 11 dana

kako srbija nema levog beka a sta je mladenovic, ristic ako ne levi bek?
e

ecka siti

pre 11 dana

Ristic NIJE LEVI BEK...
h

halo

pre 11 dana

Najbolji srpski levi bekovi rezervista u Panatinaikosu i rezervista u Selti koji iovako prirodno nije bek :D

Доведите неког

pre 11 dana

центарфора који је играо рукомет....
T

Terzicu napolje

pre 11 dana

Umesto sto su prodali Azarova bolje ovog Rodica da su prodali. Covek ne moze da potrci ni 10 min.
l

lol12

pre 11 dana

Rodica ne mozes u tim godinama i sa tom istrosenoscu prodati ni na Fudbal menadzeru.A mali Irakli je bio mekan a pristojno se zaradilo.
p

punkrti

pre 11 dana

ma nama je mekan, a sahtjoru nije mekan... kakve gluposti
T

Terzicu napolje

pre 11 dana

@Lol12 Mozes i da jos njima ti platis. Tako mozes ga prodas. Lik ni u Zenitu nije igrao.
X

XD

pre 11 dana

Negde sam proĉitao da se on dovodi za desnog beka a da će Anan doći za levog.
O

On

pre 11 dana

Će odmah na pozajmicu
M

Manche

pre 11 dana

Novinari, jel vi nas zezate ? Jong Vu je desni bek, koji može da POMOGNE na levom.
2

24.232

pre 11 dana

Za levog beka... koji je desni bek. Hoces u LS i dovedes desnjaka na levu stranu, pritom nemas ni desnog beka... a kao ima para i od prihoda i platice se neki igrac i 8 miliona itd. Komedija.
л

леви бек

pre 11 dana

који је играо десног бека.....јел Филип Вишњић радио скаутинг???
2

2305

pre 11 dana

desni Levi

Realan lik

pre 11 dana

Kako sami kazu ni ovaj nije levi bek 🙂 A Mihajlo Ristic?
l

lol12

pre 11 dana

Zaboravili ste na najvise puta pomenutog (ne zbog ucinka na terenu) - moćni Bronovicki i njegovih 627 rata za isplatu

Proficap

pre 11 dana

Ma on je bio mozda i najbolji, standardni reprezentativac, ovde su ga treneri razvalili, bas kao i ovog malog Azarova.