Komentari na vest

Zvezdino strano rešenje na levom beku "broj 3", ovaj pokušaj bi morao da bude uspešan

Z

ZileLo

pre 8 dana

Mali Adem Avdić kad se oporavi od povrede bice odlicno resenje. Dete iz Zvezdaske porodice, ima da kida na svakoj utakmici.
N

Nik Sloter

pre 8 dana

Covek je desni bek.Znaci alternativno resenje.To je kao kada bi Rodica stavili na desnog beka.
M

Marko LegionaR

pre 8 dana

Netačno skroz. Rodic je levi bek i samo levog beka i igra. Tip je igrac kao cancelo, igra i desno i levo. Nije taj kvalitet, naravno, al igra i jednu i drugu poziciju.
M

Marko LegionaR

pre 8 dana

Sta sve pisu ljudi po komentarima, pa to je neverovatno. On je desni bek, pa on je desni bek, aman zaman ljudi. Na klipivima koje ima po netu u vecini slucajeva igra čovek levo. Izadjite iz footbll managera. Pa onda sto ne dovede ovog, pa ovaj je slobodan, te onaj je slobodan. Zvezda dolazi iz Srpske lige i ukapirajte da igrači nece da dolaze u Srbiju. Ovo je nas maksimum.
b

banjaluka zvezdaa

pre 8 dana

Nikad mi nece biti jasno zasto je na Zvezdinim vijestima 90 procenata navijaci Partizana a najjadniji su ovi sto se predstavljaju kao navijaci Zvezde a pluju Miloja i Terzica

gemathegreat

pre 8 dana

Čitam komentare dokonih baba koje izvoljevaju. Biće dovedeno sve što bude moguće a za ostalo se stisnite. Na vašu veliku žalost niki vas ne pita za mišljenje. Sad će vreme sezonskih pa pohitite.

Mr 007

pre 8 dana

Sta je sa Ibanjezom?!💪
X

Xcvs

pre 8 dana

Zvezda postala trgovinsko preduzece. Svaka ponuda se prihvata, samo da stigne. A onda iznova traženje novog igraca i tako sve u krug, bez ikakve strategije. Inace Koreanac je desni bek vise nego levi.
M

Miksea

pre 8 dana

Dugoročno rešenje: dovode desnog beka, koji se služi desnom nogom, da igra levog beka. Pa crtani film, majke mi

Marko Pavlovic

pre 8 dana

Gobeljaaaaas
S

Stanje

pre 8 dana

Nikad bolje.
J

Ja se vise

pre 8 dana

Ne lozim. Oducila me struka
A

Atlantik1996

pre 8 dana

Ovaj momak treba da igra desnog beka, a ne levog, jer je na desnom duvala promaja u LŠ, kao kroz vrata JNA. I normalno, treba dovesti levog beka, evo ga Mladenovic igra za reprezentaciju, naš je, zna sve šta i kako.

gemathegreat

pre 8 dana

NEĆEEEEEE
Л

Лажни

pre 8 dana

Цар Шћепан мали довео левог бека који игра десног бека,а најјаче оружје му игра главом и стајање у живом зиду.....
C

Comi81

pre 8 dana

Da,Azarov nije mogao da ispuni očekivanja kod nas zbog fizičkih nedostataka ali zato igra standardno u LŠ u dresu Šahtjora...Oni su budale dali su za njega 3 miliona jer ne valja. Ovaj lopov od Terzića će mi zgaditi tim za koji navijam od rođenja. Lopove mrš iz Zvezde!!!
h

halo

pre 8 dana

Klasično ispiranje mozga, a onda pogledaš izjavu dotičnog za Žandera, kao Marsela da opisuje :D
М

Милоје уводи у

pre 8 dana

фудбал нови појам-"лажни леви бек"...
g

gegenpressing

pre 8 dana

Ono u šta sam uveren i što ponavljam od dana kada je prodat momak, je to da PRODAJA AZAROVIJA JE VEĆA GREŠKA, NELOGIČNOST I GLUPOST UPRAVE NEGO ANGAŽOVANJE KULIBALIJA, KANJOSA, I OSTALIH JARANA. Sećam se čim sam video masu komentara gazdinih keyboard warriora o neuhranjenosti, znao sam da hoće da ga se reše. Verovatno šema za tal nije bila adekvatna Čoveče imaš jednog ipo levog beka, i ti prodaš jednog a pola ostaviš da ti igra
n

nista novo

pre 8 dana

kako se sramno prebacuje krivica za Kanjasa Zandera na Mikojevica, zna se ko dovodi igrace...
G

Gost Rider

pre 8 dana

Sto je najgore ni Zander ni Azarov nisu bili losi igraci
x

xnxx

pre 8 dana

a ne terzinjo trazi joao cancela odmah
N

NN3

pre 8 dana

Žanderu je presudio Olimpijakos jer je ušao totalno nezagrejan i nespreman, jer se Rodić povredio, napravio glup penal i kraj. Inače sasvim solidno igrao i bio bi od velike pomoći tada, nije loš igrač, ali jbg, niko nije mogao da mu oprosti Pirej. Koliko god nespreman ušao, ne možeš širiti ruke kao lasta u šesnaestercu i to nas na kraju direktno koštalo evropskog proleća.
Л

Лукс1

pre 8 dana

На крају ће овај из Кореје играти лево и десно а по потреби биће и у нападу Траже левог а доводе десног Логика са тим везе нема
M

Maxom

pre 8 dana

Naj vece pojacanje za zvezdu jeste da se rjesi mrkele,onda bih zvezda krenula pravim putem,a do tad???
P

PedjaBgd

pre 8 dana

Nemas ti pojma ni o cemu
@

@m...

pre 8 dana

....za tebe bi bilo najbolje bukvar u ruke!
P

Pino Silvestre

pre 8 dana

Vest u stilu volim Partizan crveno bele boje
M

Maxim

pre 8 dana

Da rezimiramo. Posle 7 godina potrage za levim bekom dovode desnog koji ce da glumi levog. Cestitam!
v

vlajkooo

pre 8 dana

dobar🤣😂🤣
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 8 dana

Terzicu neznalice, dovedi Ristica, Grujica, Radonjica, plati obestecenje Panatinaikosu koliko god traze za Mladenovica a i Lazovicu u Veroni istekao ugovor ima 34 godine ali za Zvezdu i nasu ligu je Kafu licno i personalno, dovedi ga bez obestecenja i daj mu ugovor na 3 god neka zavrsi ovde karijeru i ovaj mali Mimovic ce da postane bek i spoljni pored njega. Znaci da rezimiramo treba da platis obestecenje samo za Mladenovica i to ti je to. Sto se mene licno tice mozes posle toga i da zavrsis prelazni rok. Sa cime ces ti u LS sa desnim bekom iz koreje koji treba da ti igra levog beka?! Da ti ponovim jos jednom neznalice, sve ti je pred nosem, znaci: Ristic, Grujic, Radonjic, Lazovic i plati obestecenje za Mladenovica, ako mozete da placate razne Serife po 4-5 miliona mozes i srpsku decu. Zamislite sve njih u Zvezdi a tu su jos i Rodic, Spajic, Ivanic, Katai. Milina za oci. Sportski pozdrav. A da nisi neznalica dibidus potrudio bi se da dovedes i Joveljica iz Amerike da se ne brukamo u LS kao indijanci.
M

Marko1105

pre 8 dana

Za sve nabrojano, sto se tice igraca se slazem. Poseban akcenat Radonjic, Grujic i Joveljic Ali "nece to june nas da mune". Gledacemo Pumu, Dalsia itd itd
B

Baxuz

pre 8 dana

Nije bitan kvalitet igraca., jos manje pozicija vec provizija.
.

........

pre 8 dana

https://nova.rs/vesti/biznis/tata-zvezdan-je-sigurno-ponosan-dok-njegov-rodjeni-brati-pozajmljuje-crveno-belima-26-miliona-evra-fk-crvena-zvezda-stavila-hipoteku-na-stan-nikse-terzica/
@

@….

pre 8 dana

izvor nivoa informera…

881978ivanpetrovicivca@gmail.com

pre 8 dana

Terzo daj nam nspokon lepe dresove a ne da Cukaricki ima nnajlepse a nasi nisu ni medju 5,ali zato im je cena kao da su Realovi pa skoro, razumemo mi i ugovor i sve to ali dosta je vise sa retro dresovima,pa pogledaj velike Evropske klubove i sve je jasno e onda za Adidasov nov moderan dres i dacu 100 e a ne za Makronovi smece 90e!!!!pozdrav i od mene g-dine Terzicu imate punu podrsku!!!!
T

Terza...

pre 8 dana

...stavio🔒na jsd i hvala mu do neba i puna podrska!
G

GostPa

pre 8 dana

Irakli Azarovi je bio standardan u Šahtjoru, bio jedan od najboljih u utakmici protiv Barselone koju sam ja gledao. Bio je odličan za U-21 reprezentaciju Gruzije. Plaćen je samo 300.000 €. Prodat je za 3-3,5 miliona. Ne vidim smisao prodaje tog momka, ako odmah nije dovedena zamena, a još manje ga smatram promašajem. Žander je bio tragičar protiv Olimpijakosa, junak protiv Kopenhagena i to je sve čega se sećam. Ne može se opisati kao promašaj, barem zbog te utakmice u Danskoj. Sa druge strane, gde smo mi to nešto posebno pogodili?! Može se reći da je Partizan pogodio sa Sadikom, verovatno i sa Saldanjom, ako ga zaista prodaju za 10 miliona. Koga smo mi to doveli jeftino, a taj postao vrhunski igrač?! Imali smo neku zaradu kod igrača kao što je Bukari (kupljen za 3 miliona, prodat za 7 miliona) i Azarovi, ali uglavnom najveći novac prihodujemo od mladih igrača iz naše škole fudbala + mladih igrača koje dovodimo (Grujić, Jović, Joveljić, Radonjić, Rajković, Grujić, Mijatović, Nedeljković, Stamenić…). Bukvalno, trebalo bi da se pridržavamo istog recepta.
G

Goust

pre 8 dana

Po potrebi ce moci da igra levog beka posto je Seul desni bek.

Vladimir Šrempf

pre 8 dana

hahahahahahazahazqzqhazazaj e hvala ti id srca popravio si mi dan,živ i zdrav bio.Inače kompletan skauting u srodstvu sa rej čarlsom sa majčine strane
b

barranjacccccccc

pre 8 dana

Prodaja Aleksa Terzića je katastrofa ne samo za Zvezdu nego i za nacionalni tim. Azarov dobar Šahtjoru a Terzi madjiji ne........
M

Marko1105

pre 8 dana

Super. Doveli smo desnog beka i sada Micko moze da odmori malo. Problem je sto ce ovaj da ugusi Mimovica koji je jako dobar igrac. A kad dovodimo levog beka, zna li se sta? P.S. mene sa 43 godine, od cega 40 idem na stadion, ne mogu da varaju. Vi kako hocete
R

Raša P

pre 8 dana

Jong Vu će igrati levog beka dok se Avdić ne oporavi a posle će i reprezentacija najzad dobiti levog beka. Avdić je fantastičan levi bek!
C

Comi81

pre 8 dana

Ali njega će kao levog beka na desnu stranu🤣🤣🤣
F

Fakerica

pre 8 dana

Mogli su i igraca koji je Do sada pokrivao poziciju Golmana da proglase Levim nekom... Ako im Nije jasno, Levi bek bi trebao biti Sa dominantnom nogom...
Z

Zvezdas onaj stari

pre 8 dana

Ovaj nahvali desnog beka kao levog a Zander kao da je bio Roberto Karlos. I kao hocemo da budemo konkurentni u LŠ!? Ko je ovde lud? Mene je blam kao starog Zvezdinog navijaca uz koliko demagogije pljackaju klub.
p

provaljen si

pre 8 dana

zvezdas ali onaj lazni
M

Metla 8-0

pre 8 dana

@Zvezdas... Jel boli 7 god bez titule i 20 bez odigrane LS ?
p

pali bre

pre 8 dana

Ti si najlazniji zvezdas ikad
L

Lazarevac Pera

pre 8 dana

A NIKOLIC ? Igrao je super kad god su mu dali sansu
B

Boners

pre 8 dana

Ko nam je desni bek?
G

Gost nedragi

pre 8 dana

Drkusica vi obavezno da dovedete. Idealno bi se uklopio u vas tabor. I izgledom i hobijem!
S

Sherlocked

pre 8 dana

Covek vecito ima alibi i izgovor , uvek drugi neko isto ima problem kao i mi , eto Englezi ovog puta. Mesa babe i zabe , reprezentacije i klubove. Vise izgovora ima od Tonija Soprana. Dosao bi Ristic davno ali nece zbog tebe , al tisina..
p

pali bre...

pre 8 dana

@Sherlocked, Nemas veze o fudbalu, Ristica je Terza pokusavao da dovede milin puta do sad ali lik jednostavno nece da se vraca u nasu ligu,tako da informisi se malo pre nego sto lupetas po telefonu!
h

halo

pre 8 dana

"Morao" je malo jaka reč, pogotovo pošto je iovako više iznuđeno rešenje na levo.
d

d.g.

pre 8 dana

Pa po Terziću je i Mićko desni bek.
D

Dobarr

pre 8 dana

Karničik Slovenac što igra Euro, dovesti ga podhitno.
N

Nenad1246

pre 8 dana

Jeste izludeo je da dođe u našu ligu.
s

salp

pre 8 dana

Dobro, i da nam igra on levog beka, ko će igrati desnog? Nama trebaju oba beka, ne samo jedan!
h

halo

pre 8 dana

Mijailović naravno :D To jest on će u ligi, u Evropi će Korejac na desno, a nezamenljivi Rodić na levo :D
g

gluposti

pre 8 dana

kako srbija nema levog beka a sta je mladenovic, ristic ako ne levi bek?
N

Nenad1246

pre 8 dana

Pa jesi ali ni jedan neće da se vraća u našu ligu i što bi. Lepši im je život tamo u našu džunglu mogu samo afrikanci i južno amerikanci da se uklope.
К

Какав би то

pre 8 dana

Тандем бекова био да их нису продали коста десно азарови лево...
M

Mimović

pre 8 dana

Nije nista lošiji igrag od Nedeljkovića
B

BOCZ

pre 8 dana

Seol Jong Vu NIJE LEVI BEK !!! Jbt da li je moguce da ne mogu da nadju jebenog levog beka KOJI JE SAMO LEVI BEK?!?!? I mi hocemo u LS.. Cemu?? Pa jbt nisu to OI pa da je samo vazno ucestvovati. Mi smo CRVENA ZVEZDA!

Kokot Nedeljko

pre 8 dana

MI smo drzavni projekat
F

Fakerica

pre 8 dana

Dovedite mi krmacu i napravicu 8 levih bekova...
T

Trike

pre 8 dana

Zvezda ima svoju decu ali ovi koji vode klub su pohlepni za parama kupuju sljam po svetu ovaj trener i nemA neku svoju rec za sve se pita Terzic sramota za Srbiju
R

Radee

pre 7 dana

Jedina sramota je za tvoju uciteljicu koja je dozvolila da prodjes prvi razred i da baljezgas gluposti
R

Radee

pre 7 dana

Jedina sramota je za tvoju uciteljicu koja je dozvolila da prodjes prvi razred i da baljezgas gluposti
g

gluposti

pre 8 dana

kako srbija nema levog beka a sta je mladenovic, ristic ako ne levi bek?
e

ecka siti

pre 8 dana

Ristic NIJE LEVI BEK...
h

halo

pre 8 dana

Najbolji srpski levi bekovi rezervista u Panatinaikosu i rezervista u Selti koji iovako prirodno nije bek :D

Доведите неког

pre 8 dana

центарфора који је играо рукомет....
T

Terzicu napolje

pre 8 dana

Umesto sto su prodali Azarova bolje ovog Rodica da su prodali. Covek ne moze da potrci ni 10 min.
l

lol12

pre 8 dana

Rodica ne mozes u tim godinama i sa tom istrosenoscu prodati ni na Fudbal menadzeru.A mali Irakli je bio mekan a pristojno se zaradilo.
p

punkrti

pre 8 dana

ma nama je mekan, a sahtjoru nije mekan... kakve gluposti
T

Terzicu napolje

pre 8 dana

@Lol12 Mozes i da jos njima ti platis. Tako mozes ga prodas. Lik ni u Zenitu nije igrao.
X

XD

pre 8 dana

Negde sam proĉitao da se on dovodi za desnog beka a da će Anan doći za levog.
O

On

pre 8 dana

Će odmah na pozajmicu
M

Manche

pre 8 dana

Novinari, jel vi nas zezate ? Jong Vu je desni bek, koji može da POMOGNE na levom.
2

24.232

pre 8 dana

Za levog beka... koji je desni bek. Hoces u LS i dovedes desnjaka na levu stranu, pritom nemas ni desnog beka... a kao ima para i od prihoda i platice se neki igrac i 8 miliona itd. Komedija.
л

леви бек

pre 8 dana

који је играо десног бека.....јел Филип Вишњић радио скаутинг???
2

2305

pre 8 dana

desni Levi

Realan lik

pre 8 dana

Kako sami kazu ni ovaj nije levi bek 🙂 A Mihajlo Ristic?
l

lol12

pre 8 dana

Zaboravili ste na najvise puta pomenutog (ne zbog ucinka na terenu) - moćni Bronovicki i njegovih 627 rata za isplatu

Proficap

pre 8 dana

Ma on je bio mozda i najbolji, standardni reprezentativac, ovde su ga treneri razvalili, bas kao i ovog malog Azarova.