Komentari na vest

Zvezdino rekordno ulaganje i presvlačenje za Ligu šampiona od 15.580.000 evra

D

Danas cenzura

pre oko 2 meseca

Nije pustila dva komentara u kojima sam napisao da su to sumnjive kupovine i da sam izgubio poverenje u struku. Sta da kazem. Sramota
D

DAlex

pre oko 2 meseca

Izvinite, u kojoj Ligi šampiona može da igra Spajić???
T

Tarzan@DAlex

pre oko 2 meseca

@DAlex – Izvinite, u kojoj ligi šampiona može da bude trener Milojević, čovek sa pet uzastopnih otkaza?!
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

"Izvinite, izvinite ja sam se ukakio!" Vidi ova dva umazana šestardirana brata lebe mekani.
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

"Izvinite, izvinite ja sam se ukakio!" Vidi ova dva umazana šestardirana brata lebe mekani.
K

Komentar slike

pre oko 2 meseca

Sve i svja nije bio tu da stavi ručicu u svi za jednog jedan za sve, odnosno svi za mene ili vadim iz fioke. Ili je pak on možda slik'o !?
N

Nihad pfc

pre oko 2 meseca

Voljem Prtizan 🖤🤍🇭🇷🇦🇱🇧🇦🖤🤍
m

mmkay

pre oko 2 meseca

Od "pojacanja" jedino Ilic pokazuje da ce moci i protiv jacih klubova. Puma mirise na promasaj (protiv Ub-a nista nije pokazao), da smo pametni Jovanovica bi forsirali na toj poziciji, veci je potencijal od Pume, a i dosta je konkretniji igrac za tu poziciju! Rotacija Stojic - Dragovic, deluje kao da smo slabiji, pre svega zbog iskustva Dragovica. Dalsio koristi samo jednu nogu, tako da ocekujem da ga "Slovenac (Elsnik)" istisne iz starnih 11. Duartea smo malo "gledali", za sada taj gol protiv Ub-a, videcemo sta vreme donosi. Sto se tice "najskupljeg pojacanja" Milsona, dosta se ocekuje od njega pa cemo da vidimo! Ja licno ne videh nista spektakularno kod njega, ali i takav je bolji od Olajinke. Tako da bismo tu trebali da budemo znacano "jaci"!
B

Baby dont hurt me

pre oko 2 meseca

1998 - Dinamo zagreb 5.kom...2024 - Dinamo kijev 6.kom... Stalno neki Dinamo,koja koincidencija🤣😆🤣
N

Nebitan63

pre oko 2 meseca

Koliko se ja secam a vrlo dobro se secam proslo leto je Olajnika placen 1,6 mil €,a i Kraso je otprilike isto toliko placen barem tako je rekao Terzic.Otkud vam sad to da Zvezda nije platila nista obestecenje, jedino ako su uzeli Terzic i ekipa i prijavili tu cifru,a sada pricaju drugu pricu.
R

Ronaldo jo

pre oko 2 meseca

To si jedino mogao na nekom grobljarskom portalu da procitas. Pogledaj na transfermarktu, obojica su dosla bez obestecenja
B

Bu2

pre oko 2 meseca

Imamo dobrog zadnje veznog za teze utakmice a to je Micko Mijailovic. To je njegova primarna pozicija a ne desni bek,da bude sa hvangom u vezi po meni idealno.
z

zastavnik Pasic

pre oko 2 meseca

On u Cuki bio van 11.
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

On im fali na slici...
7

7 Titula i 4 Duple

pre oko 2 meseca

Nakon zaradjenih cak 80 mil evra u toku prosle sezone od prodaje igraca i LS,mozemo da priustimo sebi 15-20 mil da damo za pojacanja lagano jer nam je trenutni dug samo 35 mil sto mozemo da pokrijemo sa 2-3 prodata igraca, a dusmani i hejteri koji mrze Terzu i Zvedu nek poskapaju do zadnjeg,jer nam nista ne mogu posto rastemo kao klub sve vise i vise iz godine u godinu! Meni sa svim ovim Odlicnim pijacanjima sve ovo mirise na OSMU u nizu i PETU duplu krunu i definitivnu dominaciju i narednih 20 godina,a ovim 6tardiranim zelim samo da porucim... Gooooooood Night !!! 🧹
m

m4rko

pre oko 2 meseca

Svaki normalan navijac Crvene Zvezde se ne ponosi sto je "lice sa poternice" na celu najveceg kluba na nasim ptostorima!
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Pricamo nesto Zvezdi i smejemo se,A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 7-8 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces goreg neuspeha od toga?
Z

Zems

pre oko 2 meseca

I opet će Rodić biti starter
D

Duduk

pre oko 2 meseca

Aj da vidimo kako ce ovo izgleda do playoff LS...Ako danas igra Rodicalinjo ne gledam do LS playoff..ja bi stavio Pruceva levi bek..poz
M

Milson Brazilac

pre oko 2 meseca

OVAJ DECKO MILSON STO JE DOSAO IZ MAKABIJA JE BRAZILAC KOJI IGRA ZA ANGOLU KAO NATURALIZOVAN IGRAC,DANAS IZJAVIO ZA TV ZVEZDA.
e

e grobari grobari

pre oko 2 meseca

Citam vase zlobne komentare ovde. I prisetim se kako je drzava uzela pare Zvezdi kada je bila prvak sveta i sagradila Zemunelo. Mirko nemirko Marjanovic i SPS cuda cinili. Nikada vi necete neke stvari znati.
P

Pixy

pre oko 2 meseca

A tek TDD doba... Tole Dule Danilović Tadić Dačić Dodik Iživljavali se.
M

M.D.

pre oko 2 meseca

Koliko je zvezda imala pobeda prišle godine u ligi šampiona ? Koliko zvezda ima standarnih reprezantivaca? Zašto zvezda ima stranca kao bunus igrača,pored toliko mladi igrača zvezde?
T

Trebunjac

pre oko 2 meseca

@md,,, 7-8 punih godina ste bez ijedne titule i trofeja i 20 god bez odigrane LS....jel boli ? 🤫
g

gost031

pre oko 2 meseca

STOP ZA RIO TINTO... ZAUSTAVIMO TROVANJE NAŠE DECE!
G

Guh

pre oko 2 meseca

Pa sta se bunis kad je Rio Tinto dao 20 mil donaciju vasoj igokei u kk i fk.treba da im se zahvalite!
g

gost031

pre oko 2 meseca

@Guh Kao prvo ja sam zvezdaš...a kao drugo da li je bitno ko za koga navija ovde je pitanje očuvanja naše prirode i naših života!
n

neprocenjivo

pre oko 2 meseca

Koliko grobarskih komentara na ovoj vesti. Hoce da umru od zavisti sto smo u mogucnosti da dovodimo ovakve fudbalere. Hvala vam sto pratite najveci klub istocne Evrope. Samo nastavite. Braco.
N

Nismo

pre oko 2 meseca

Mi istocna evropa
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

nije zavist nego realnost...koliko trosite a u minusu ste 100 miliona to moze samo u crtanim filmovina i u fmp i fk . na kraju krajeva vas lopoluk ..tako je bilo i sa babadzajom i tetka cvetkom pa na kraju oprosteno ,zaboravljeno ko je ukaro i koliko . A ukralo se mnogo ...Mihajlovic,Savicebic,Stojkovic,Pancev, Prosinecki ...i na kraju nije bilo ni za sampone pa kriv bio Tadic !!! ja licno se ne borim protiv tvorze vec protiv lopovluka uopste a u Srbiji ga ima nenormalno. Mi vazuru ne podrzavamo pa makar osvojio i LS
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

@ neprocjenjivo. Stvarno je bezobrazno to što navijači Partizana komentarišu vijesti o srpskom Bajernu. Vi delije to ne radite, a na vijesti o dolasku krila iz Perua preko 240 komentara od toga, brat bratu 2/3 navijača kluba za koji i ti navijaš i ti se nešto čudiš. Treba biti bezobrazan i izvesti zaključak kao što si ti uradio. Ovaj portal je postao poligon za sve neiživljene navijače. Problem je u tome što se komentari postavljaju a mnogo ih ima sa elementima rasizma i šovinizma. Nismo mi takvi ili pak jesmo?
D

Deki za

pre oko 2 meseca

Ma malo je to. Kupujte jos. Ma sve kupite igrace u OFK.
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Povece Zvezda, jos malo, da salje igrace na kaljenje na JNA. Mada mislim, da tamo ne bi napredovali. Bolje je ipak IMT, Novi Pazar, OFK i Spartak Subotica.
D

Dinamo kijev

pre oko 2 meseca

Posto smo prosle sezone samo od prodaje igraca i LS zaradili preko 80 mil evra, Kupicemo OFK-u i dva odlicna tima ako treba samo da deljaju redovno vas jsd nogometni klub i da mu kidaju bodove u prvenstvu i na taj nacin vas drze sto dalje od titule i narednih 10 godina! Puna podrska za Terzu i upravu u inat svim dusmanima i hejterima!
a

ahfg

pre oko 2 meseca

a ti Srbijo leci decu preko SMSa
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Pa umesto da kuckas komentar, posalji jednom i SMS za neko dete.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Dinamo 6 komada to je nasa nada!

Sakur

pre oko 2 meseca

Kada ovi jednom odu sa vlasti nadam se da ce se otkriti kolike drzavne milione je spucao u svoju mezimicu.Kroz istoriju sve ove titule i ostalo ce se vezivati za njega
h

hahahhaha

pre oko 2 meseca

To bi ti voleo... Ali moraćete da ga izdržite!
r

ruzni kojot

pre oko 2 meseca

Rece navijac KK Partizana koji je sezonu ABA 2020/2021 zavrsio na sedmom mestu, sa kosarkasima kvaliteta na nivou ulicnog basketa, sa dugovima malo manjim od Grcke, a juna i jula 2021 stvorio evroligasku ekipu. I on jos uvek veruje u price o Zocu, Nordeusu i Neltu. Ajde brisi na vesti o FK Stanoje i KK Zocovi svedoci pa tamo pametuj.

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Samo ćeš morati da se izjedaš u svojoj nemoći i lažima i da se tešiš time. Dakle, potrošićeš svoj život na to. Pa, srećno ti bilo!
1

11

pre oko 2 meseca

Otkrilo se sad sve koliko ste u vreme Tadica otimali
Z

ZORELLI

pre oko 2 meseca

..kao što smo saznali koliko ste vi dobijali za vreme npr Mirka Marjanovića, Zeke i Bjeke...
г

гаринча

pre oko 2 meseca

Није Звезда крива што Партизан прода играче за 20м а потроши на појачања 500 хиљада 😭 извор тансфермаркт
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Čujem da pratiš tenis. Prvi set završen 6:2.
d

dr finansija

pre oko 2 meseca

@ Sakur ...otkrice se djoka ..ko sto se otkrilo posle Barija gde su silni milioni nestali
S

Stankovic

pre oko 2 meseca

Ovaj Sakur ozbiljno misli da kad se promeni vlast da ce biti bolje za Partizan , isprali mu mozak pa misli da ce UEFA sve ove zvezdine tiule da dodeli Partizanu kao nekad Sud udruzenog rada.Bices smo razocaran, a ako places manje ces da p.........
e

ez

pre oko 2 meseca

Samo da podsetim,ne zlonamerno,nego ove koji nisu bas svesni da je Zvezda klub koji je i dalje u dugovima,da ima veliki broj igraca na spisku sa velikim platama,da treba da se namire Terza,uprava,neki navijaci,zaposljeni... Pa onda razmislite da li Zvezda ima komotitet da placa velika obestecenja i ako ima zasto je onda Teza uzimao 10 mil od nepostojece firme da plati porez?
B

BIĆE HAPŠENJA

pre oko 2 meseca

Ne ruši ljudima Diznilend, hoćeš da krenu da koriste mozak i uplaše se budućnosti, to hoćeš???
8

80mil vam dug

pre oko 2 meseca

@ez... ...kad vec pominjete neke dugove Zvezde i lupetate cifre ko na pijaci,a sta ce mo onda sa zvanicnom izjavom vaseg bivseg clana uprave i Vucelicevog bivseg zamenika u vasem jsd klubu koji pre par meseci javno izjavi za TV Slovenija da prtizan ukupno duguje vise od 80 mil ali da ova vasa uprava to Krije od javnosti i da lazno prikazuje mnogo manji dug nego sto je zaista,i to je upravo razlog zasto ne smeju da daju ostavke,jer ce se sve to saznati i otkriti ako Vazura i kompanija podnesu ostavke i zato godinama u nazad cine sve da ostanu u klubu na vlasti samo da ne bi isplivala istina u javnost da je klub u totalnom Bankritu i da su vam upravo zbog duga od preko 80 mil isekli struju i grejanje pre samo par meseci,i zato sad vasa uprava mora sve zivo da rasprodaje od igraca da bi klub preziveo i izbegao odlazak u totalan Stecaj,to je izjavio vas bivsi clan uprave i bivsi Vucelin zamenik za TV Slovenija,tako da kad on to kaze i javno priznaje to je kraj svake price!
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

ez...ako malo bolje pratis ..dovlace se igraci za nerealne cifre ,igraci koji to nigde ne bi dobili ali nece ni u zvezdi jer ce vec posle 6 meseci otici negde .Glavno je da se izvlace procenti kroz te transfere dolazak-odlazak . Koga da hapse ?? znas koja je to masinerija ukljucena ..huligani, politicari, uprava ..tu bi brate bilo za 1000 godina robije al ko sme da cacka to, bio bi na kafi sa Batom Bulajicem
B

Bob.f

pre oko 2 meseca

Hahhahah..To je ljudi godislje 100 mil min..Izracunajte koliko je igraca na olatnom spisku...Kolike su plate igraca koji ne igraju ni jedan minut...Zveda je progutala min jedni milijardu za ovih 10 god .
d

dr.Terza

pre oko 2 meseca

Kako je u Kojevu? Jel ladno na - 6 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
C

Comi81

pre oko 2 meseca

Odličan procenat za Terzića...
T

Terza...

pre oko 2 meseca

...stavio🔒na jsd i zato podrska za njega!
M

M.D.

pre oko 2 meseca

Koliko su uložili ovi da slike,ili oni samo uzimaju?
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

iste price se vrte svake godine a klub u 100 miliona duga
p

podesen

pre oko 2 meseca

@m.d.... Dinamo 6 komada,cisto da podsetim da se pamti sto duze!
D

Dr Terzinjo

pre oko 2 meseca

Meni ovo sve mirise na 8. u nizu i definitivni zavrsetak ludog Stanoja u Lazi a smogovcima zelim gooooooood night !!!
d

dr finansija

pre oko 2 meseca

dok je usne harmonike bice i 15 u nizu
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Elšnik u Beogradu. Promocija u najavi.
z

zastavnik Pasic

pre oko 2 meseca

Mandaricu obestecenje celo,doktorova kombina.
G

Gega324987

pre oko 2 meseca

Ovaj nam nije potreban
Z

Znaci

pre oko 2 meseca

Olimpiji kromir😂
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Prodaje Mijatovića,Koste i Eraka zimus od cca 25 mil € su vidan pomak dok su od Bukaria,Stamenica i Krasoa.sad i Kangve prakticno pokrili ovih 16 miliona za 10 tak transfera!!!Realno bar 3-4 od tih su brz potrebe(Puma,Stojic,vrv i povređeni Korejac,neizvesno njegovo igranje i kad će biti spreman …a pokazaće se i za ostale,samo broj škarta može da bude veci)Kad imaju npr Lekovica koji ni za jotu nije slabiji od Stojica onda je i Stojic realno nepotrebna kupovina!!!Isto važi i za golmana Ilića,uz Glazera tu je Gutesa a ims i još mladih…Svejedno da ne vuku dug preko 70 mil € ovo bi bilo odrzivo poslovanje;ovako nad ambisom mora bas oprezno i bolje da ekonomisu!!!Inace može provalija duga ozbiljne probleme da oravi!!!

Bojank91

pre oko 2 meseca

ne mogu svi igrači da budu vrhunski, treba i klupu popuniti
O

Osmopulos Metlac

pre oko 2 meseca

Cisto da podsetim da se ne zaboravi i da se upamti za buduce generacije, Neko cim proviri u Evropu spakuju mu redovno po 6 komada poput Nordsjelanda i Dinama i vrate ga na fabricka podesavanja, A neko sa samo 10 mil ulaganja Pobedi slavni Liverpul Sampiona Evrope i skoro igra nereseno sa Sitijem jos jednim Sampionom Evrope...nismo isti, i fala bogu na tome!
T

Tako

pre oko 2 meseca

Je da se ne zaboravi da, neko nije video Evropu 10 godina, od 2007 do 2017 i da su i tada bili u plusu, a sada su u jos većem plusu da mogu da dele i po filijalama igrace koliko kome zatreba.
S

Srbenda 77

pre oko 2 meseca

Samo zaboravio da kažeš da neko ispada od fudbalskih msrginalaca poput serifa,faife i omonije, čiji je trener izjavio, da su izbacili klub sa budžetom pet puta većim od njihovog
4

405050

pre oko 2 meseca

Ako ti je lakse da spavas misleci o 2010-2017 onda neka ti je, laku noc 😂
B

Baby dont hurt me

pre oko 2 meseca

Nemoj slucajno da zaboravis 0:6 od Bajerna, 1:6 od PSZa i 0:5 od Totenhema takodje.. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
O

Osmopulos Metlac

pre oko 2 meseca

Cisto da podsetim da se ne zaboravi i da se upamti za buduce generacije, Neko cim proviri u Evropu spakuju mu redovno po 6 komada poput Nordsjelanda i Dinama i vrate ga na fabricka podesavanja, A neko sa samo 10 mil ulaganja Pobedi slavni Liverpul Sampiona Evrope i skoro igra nereseno sa Sitijem jos jednim Sampionom Evrope...nismo isti, i fala bogu na tome!
N

Normalno

pre oko 2 meseca

Sa ovom ovakvom upravom i igracima koje dovode i koji su limitirani dobro da nismo primili 10 komada, cemu problem?
0

04040

pre oko 2 meseca

Nama nije problem, nama ste smesni, svo se sprdaju s vama 😂😂😂
N

Normalno

pre oko 2 meseca

Da vama nije nista problem, jer nema ti obraza ni morala, nije vam ni problem sto niko FMP-U ne moze da zabrani kako ce da se zove, nije vam problem i da vam neki tamo Bahar zove mobilnim legendu Borjana da nije vise prvi golman.
B

Biće

pre oko 2 meseca

Njima presvlacenje da ofk ne moze niko da zabrani kako ce da se zove kad budu opet pukli u Evropi.
D

Dinamo 6.kom

pre oko 2 meseca

7-8 punih godina ste bez ijedne titule i trofeja i 20 god bez odigrane LS....jel boli ? 🤫
4

40505

pre oko 2 meseca

Kao 5 komada od nordske dece i 6 komada od nikad jaceg kijeva? 😂😂😂
R

Raky

pre oko 2 meseca

Da, boli. Saznati ćeš kako je to, jer neće ni Vučić zauvek da vlada.
@

@405

pre oko 2 meseca

Tvrdim VOZDOVAC JE NAJJACI najmladjim timom u Evropi i 3 komada za pola sata najskupljoj mezimici u istoriji naseg fudbala😂😂😂
4

440t0

pre oko 2 meseca

I ko je opet osvojio duplu krunu posle Vozdovca? 🔴⚪️😂😂😂😂
p

podesen

pre oko 2 meseca

Iskreno da kazem, Da nije 6tardizana ovi u Ukrajini se ne bi imali cemu smejati,ovo im dodje kao razonoda da odmore malo od rata... 🤣
p

podesen

pre oko 2 meseca

Iskreno da kazem, Da nije 6tardizana ovi u Ukrajini se ne bi imali cemu smejati,ovo im dodje kao razonoda da odmore malo od rata... 🤣
p

podesen

pre oko 2 meseca

Iskreno da kazem, Da nije 6tardizana ovi u Ukrajini se ne bi imali cemu smejati,ovo im dodje kao razonoda da odmore malo od rata... 🤣
p

podesen

pre oko 2 meseca

Ti iskreno ne mozes nista da kazes jer KRADES nikove kao ovaj tvoj doktor toalet papir.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Iskren si koliko si i posten.
L

LE je ok

pre oko 2 meseca

Pored igrača u kombinaciji za prvi tim koje su svi već pominjali, svideo mi se Leković mnogo više nego Stojić (višak), voleo bih da mogu više da gledam Kneževića i Laneta, a treba pratiti Anana, Avdića i Kahvića. I, da, čekam Lučića. Ostalo se zna, Dalsio će poslužiti (slabiji je od Slovenca), kao i Puma (ništa posebno). Ilić je za sad onako...Polako zatvarati priču sa Kataijem, Kangom i Rodićem, hvala im. Šerifa (koji je dosta napredovao u prijemu i građenju) neće biti teško zamijeniti boljim. Slažem se da nije dobro imati previše igrača, pa ostalima (Degenek i dr.) dati slobodu da odu. Završiti skroz sa onim koji se nisu uspeli nametnuti: Sremčević, Radojević, Kabić, braća M. itd. Fudbal se menja, ubuduće obavezno nalaziti brze i fizički jake, izbegaviti niske rastom (eventualno mogu krila).
U

Urgija

pre oko 2 meseca

Sve se slažem, ali za niske igrače nikako. Videli smo kakvi su Španci po rastu pa su se prošetali kroz Euro i to nije jedini slučaj. Naša reprezentacija je izuzetno visoka, ali džaba to kad ljudi ne znaju da igraju fudbal.
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Čim neko realno napiše komentar Terzini botovi nalupaju minuse.
C

Comi81

pre oko 2 meseca

Baš ti niski rastom još ako su dobri tehničari imaju nisko težište i obično su dobri dribleri....Mesi najbolji primjer,Maradona,Pele svi niski rastom...
М

Марлоне

pre oko 2 meseca

Не знам шта су сви навалили на Сремчевића, који фудбалски није још ни прогледао. Он треба на позајмицу у суперлигаш да има редовне утакмице и минуте. За две године би могао бити бомба од играча.
L

LE je ok

pre oko 2 meseca

Vodio sam se time da su dobri dribleri za nas preskupi i da možemo kupiti samo nekog tipa Kangve, a da se na EP dosta tolerisala kontakt igra telom.
D

Dragan 1985

pre oko 2 meseca

Ovako ce bito cetvrto kolo ili kolo pley off-a povlasceni: Dinamo Z., Crvena Zvezda, PAOK, Makabi Tel Aviv i Ferencvaros nepovlasceni: Yang Boys, Qarabag, Galatasaraj, Mitjieland, Saparta Prag. Zvezda ako naleti na Galatasaraj, Mitjieland bice tesko da udje u LS
Z

Zn

pre oko 2 meseca

Bice tesko i njima
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 meseca

Sada sa dolaskom ova dva igraca mozemo da kazemo da tehnicki skripi samo na poziciji levog beka, na desnom imamo Mimovica kome treba dati sansu i Seula koji je doveden za ozbiljne poduhvate, stoperi Djiga, Spajic i Lekovic koji je meni licno uz erakovica najbolji mladji stoper koji je igrao kod nas, pojacanje u spicu ozbiljno, samo da ne prodaju Hvanga i da dovedu levog beka ako ikako postoji mogucnost bicu potpuno zadovoljan ovim prelaznim rokom.
D

Da podsetim...

pre oko 2 meseca

Samo od Mijatovica i Nedeljkovica koji su prodati jos Zimus mi smo zaradili 20+ mil evra, cisto da podsetim ove 6tardirane dinamovce koji ponavljaju ovde ko papagaji "otkud nam pare" a sva pojacanja sto smo doveli vrede 15-ak mil, a 20 mil smo zaradili prodajom samo 2 igraca, toliko o tome, aj laku noc!
Z

Zaboravio

pre oko 2 meseca

Si da dodas da čak i pored zarade mozemo da priuštimo da pojacamo sa našim viškovima OFK-A Beograd.

Sakur

pre oko 2 meseca

A koliko ste onda platili hvanga i serifa posle toga ili se to ne racuna u trosak ahahahahhahahahahah
D

Da podsetim...

pre oko 2 meseca

Samo od Mijatovica i Nedeljkovica koji su prodati jos Zimus mi smo zaradili 20+ mil evra, cisto da podsetim ove 6tardirane dinamovce koji ponavljaju ovde ko papagaji "otkud nam pare" a sva pojacanja sto smo doveli vrede 15-ak mil, a 20 mil smo zaradili prodajom samo 2 igraca, toliko o tome, aj laku noc!
K

Kalimero Efekat

pre oko 2 meseca

Nista smesnije nema nego kad ovi iz nogometnog jsd kluba kazu kako je Zvezdi sve pare "dala drzava" i slicno bla bla...itd a Zvezda samo ove sezone od Erakovica 7-8m, Azarova 3m, Pesica 1.5m, Nedeljkovica 10m, Mijatovica 9m...Samo u prodaji tih pet igraca uzela 30 miliona eura. Od lige sampiona 27, od ulaznica 5-6 mil...itd Dakle samo to saberite i dobicete preko 60 miliona eura. Onda na to dodajte jos tv prava, od Gasproma 5-6m, od telekoma 1.2m , od manjih sponzora makar par miliona ukupno. Zvezda ce ove sezone premasiti cifru od 80 miliona eura za budzet. A prdizan ce otici u minus jer mu je budzet 25-30m a nemaju prihod ni 10 mil. Prodali Ilica za 4m, od sponzora uzeli mozda 4m,evropu nisu ni igrali,na ulaznice nista,ono sto prodali Rikarda dali za Saldanju..I posle njih neko "urusava" hahaha.... A da ne govorim sto im drzava vec 6-7 put za redom daje po 4-5 miliona zadnjih 5-6 godina i Kupuje im redovno licencu za Evropu koju nisu zasluzili na terenu. I onda dodju i kazu,drzava daje Zvezdi a prdizanu nista haha... Imate digitron ako ne znate da racunate,stavite koliko je Zvezda u ovi sedam sezona platila igrace koje je dovela a za koliko je prodala igrace. Zvezda je oko 300 miliona prihodovola za svo to vreme kada saberete prodate igrace,sponzore,novac od UEFA-e,tv prava,ulaznica itd. Zvezda ulaze novac jer ima pokrice u igrackom kadru,svom vlasnistvu itd.A vi nemate apsolutno nista jer vam je ionako Poklonjen Vojni stadion Zalozen u Hipoteku zbog 70+ mil duga koji imate a vasa uprava to krije od javnosti sto su javno priznali i vasi bivsi clanovi uprave, teleoptik koji je vam je takodje Poklonjen za vreme Slobe i M.Marjanovica vam je isto Zalozen za Hipoteku zbog duga,igracki kadar ne vredi apsolutno nista. I tu je razlika i to ogromna izmedju Zvezde i prdizana. Zvezda kupila korejca za 5.mil ali sada moze da ga proda za 10+ i to lagano. Kupila Bukarija za tri,sad ga prodala za 8 mil, kupila Glazera za 1.2m,sad moze da ga proda za 7-8 mil. Dovela Azarova za manje od milion,prodala ga za tri..itd itd Dakle ima i promasaja ali mnogo vise pogodaka u pojacanjima i zato se sad sve vise Zvezda nalazi u finansiskom plusu iz godine u godinu prodajuci skupo igrace i igrajuci redovno Evropu svake godine plus puna Marakana i ulaznice za LS ili LE. A vama ostaje da vecito trazite alibi i okrivljujete druge za vase neuspehe...klasican Kalimero efekat malog jsd kluba koji ne zna za titulu punih 7 godina a LS zadnji put igrao kad je Tito bio ziv, toliko o tome!
K

Kalimero Efekat

pre oko 2 meseca

Nista smesnije nema nego kad ovi iz nogometnog jsd kluba kazu kako je Zvezdi sve pare "dala drzava" i slicno bla bla...itd a Zvezda samo ove sezone od Erakovica 7-8m, Azarova 3m, Pesica 1.5m, Nedeljkovica 10m, Mijatovica 9m...Samo u prodaji tih pet igraca uzela 30 miliona eura. Od lige sampiona 27, od ulaznica 5-6 mil...itd Dakle samo to saberite i dobicete preko 60 miliona eura. Onda na to dodajte jos tv prava, od Gasproma 5-6m, od telekoma 1.2m , od manjih sponzora makar par miliona ukupno. Zvezda ce ove sezone premasiti cifru od 80 miliona eura za budzet. A prdizan ce otici u minus jer mu je budzet 25-30m a nemaju prihod ni 10 mil. Prodali Ilica za 4m, od sponzora uzeli mozda 4m,evropu nisu ni igrali,na ulaznice nista,ono sto prodali Rikarda dali za Saldanju..I posle njih neko "urusava" hahaha.... A da ne govorim sto im drzava vec 6-7 put za redom daje po 4-5 miliona zadnjih 5-6 godina i Kupuje im redovno licencu za Evropu koju nisu zasluzili na terenu. I onda dodju i kazu,drzava daje Zvezdi a prdizanu nista haha... Imate digitron ako ne znate da racunate,stavite koliko je Zvezda u ovi sedam sezona platila igrace koje je dovela a za koliko je prodala igrace. Zvezda je oko 300 miliona prihodovola za svo to vreme kada saberete prodate igrace,sponzore,novac od UEFA-e,tv prava,ulaznica itd. Zvezda ulaze novac jer ima pokrice u igrackom kadru,svom vlasnistvu itd.A vi nemate apsolutno nista jer vam je ionako Poklonjen Vojni stadion Zalozen u Hipoteku zbog 70+ mil duga koji imate a vasa uprava to krije od javnosti sto su javno priznali i vasi bivsi clanovi uprave, teleoptik koji je vam je takodje Poklonjen za vreme Slobe i M.Marjanovica vam je isto Zalozen za Hipoteku zbog duga,igracki kadar ne vredi apsolutno nista. I tu je razlika i to ogromna izmedju Zvezde i prdizana. Zvezda kupila korejca za 5.mil ali sada moze da ga proda za 10+ i to lagano. Kupila Bukarija za tri,sad ga prodala za 8 mil, kupila Glazera za 1.2m,sad moze da ga proda za 7-8 mil. Dovela Azarova za manje od milion,prodala ga za tri..itd itd Dakle ima i promasaja ali mnogo vise pogodaka u pojacanjima i zato se sad sve vise Zvezda nalazi u finansiskom plusu iz godine u godinu prodajuci skupo igrace i igrajuci redovno Evropu svake godine plus puna Marakana i ulaznice za LS ili LE. A vama ostaje da vecito trazite alibi i okrivljujete druge za vase neuspehe...klasican Kalimero efekat malog jsd kluba koji ne zna za titulu punih 7 godina a LS zadnji put igrao kad je Tito bio ziv, toliko o tome!
D

Dupla Kruna 4x

pre oko 2 meseca

Veliko BRAVO za upravu i Terzu,ovo je do sad Najbolji prelazni rok sa Najozbiljnijim igracima koje smo doveli u zadnjih 10 godina u nazad a pogotovo stranci koji su nikad bolji i sve ozbiljni igraci koji prave razliku na terenu sto ce navijaci uskoro i videti kad krenu utakmice u Evropi, neka svi dusmani i hejteri pocrkaju do zadnjeg, opet ce Zvezda da igra LS i opet ce da osvoji i 5-tu Duplu Krunu naredne sezone,jer smo od prodaje samo 2 igraca zimus Nedeljkovica i Mijatovica za cak 20 miliona poklopili sva ova ulaganja za sva pojacanja sto smo doveli, tako to radi Najbolji klub na Balkanu! 🏆
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Ala si se nalupetao...
D

Dupla Kruna 4x

pre oko 2 meseca

Veliko BRAVO za upravu i Terzu,ovo je do sad Najbolji prelazni rok sa Najozbiljnijim igracima koje smo doveli u zadnjih 10 godina u nazad a pogotovo stranci koji su nikad bolji i sve ozbiljni igraci koji prave razliku na terenu sto ce navijaci uskoro i videti kad krenu utakmice u Evropi, neka svi dusmani i hejteri pocrkaju do zadnjeg, opet ce Zvezda da igra LS i opet ce da osvoji i 5-tu Duplu Krunu naredne sezone,jer smo od prodaje samo 2 igraca zimus Nedeljkovica i Mijatovica za cak 20 miliona poklopili sva ova ulaganja za sva pojacanja sto smo doveli, tako to radi Najbolji klub na Balkanu! 🏆
N

Najveci bot je

pre oko 2 meseca

Ovaj darjan. Ne pustate moj komentar samo zato sto sam napisao da vise ne verujem ovoj struci
S

Slika

pre oko 2 meseca

Govori vise od hiljadu reči.
z

zastavnik Pasic

pre oko 2 meseca

Place Zabela 7.paviljon za ove na slici.
s

sektajug

pre oko 2 meseca

@pasic... Pozdravio te vas vodja celog juga Velja nevolja iz zabele, tamo vam je svima mesto!
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Ovog prelaznog roka si (terzić) zbog pompe o zvučnim pojačanjima, takoreći ekonomski i marketinški, a pričom da dižemo lestvicu kao klub koji će biti bitan u evropi sam sebe doveo u nezavidnu situaciju da zbog dva transfera nepoznatih i ne zvučnih imena od oko 4m, insistiranjem da je Šerif taj napadač i ako nema šut, prijem već samo ulazak u peterac i borbenost, Rodić taj bek i ako nema snage i nije više taj igrač koji je doneo dosta radosti, gde će ti svih ovih 5,6,7 godina u klubu biti gledano kroz ovaj rezultat u evropi.Da li si bio dobar ili nisi, a jesi podigao klub ali ako stagniramo, petogodišnji plan opasno pada u vodu.Da se razumemo ne očekujem LŠ i ne stavljam teret iste jer za to su potrebna enormna ulaganja, ali LE bi ove godine morala da se igra "lepršavo" ne rezultatski zahtevno tipa četvrt finala, nego da budemo faktor da nas se plaše, respektuju i pišu o nama jači fudbalski magazini, ne kao hit LE nego stabilan klub koji raste.Da ne mračim mnogo, držimo fige, navijamo i verujemo u klub, pazi šta radiš!!Napred Zvezda!
T

Trebunjac

pre oko 2 meseca

Pozdravila te Deca iz Danske i Dinamo sa po 6 komada....🤫🧹
P

Podrska za Upravu

pre oko 2 meseca

SAMO DA PODSETIM HEJTERE NA JEDNU STVAR,OD PRODAJE SAMO NEDELJKOVICA I MIJATOVICA ZVEZDA ZARADILA CAK 20 MIL ZIMUS, OD TOGA 15 DATO NA SVA OVA POJACANJA I OPET SMO U PLUSU!
p

podesen

pre oko 2 meseca

Baharu da zahvalite za to.Ovaj bunker trener pokusava Rodica da proda,valjda u MIP.(mesna industrija Pozarevac
8

8-0

pre oko 2 meseca

@podesen, Ovaj "bunker" trener vas ometlo u zadnjih 6-7 godina u fudbalu isto ko 8mopulos i Radonja u kosarci sa 8-0 🧹
P

Podrska za Upravu

pre oko 2 meseca

SAMO DA PODSETIM HEJTERE NA JEDNU STVAR,OD PRODAJE SAMO NEDELJKOVICA I MIJATOVICA ZVEZDA ZARADILA CAK 20 MIL ZIMUS, OD TOGA 15 DATO NA SVA OVA POJACANJA I OPET SMO U PLUSU!
M

Ma ajde

pre oko 2 meseca

Naslov je pogrešan. Trebalo bi da stoji "Državno ulaganje u rupu bez dna". A Terzić kada govori o riziku je smešno. Pa Zvezda promaši 9 od 10 pojačanja i sve to država pokriva. Onda tih 9 promašaja šalje na pozajmice u OFK Beograd iz Zaječara ili IMT ...
D

Dejoooo

pre oko 2 meseca

Ma ajde.Sine uzmes digitron izracunas svu Zvezdinu pridaju igraca recimo za proslu sezonu,dodas LS ,pa ulaznice ,tv prava ,sponzore...otprilike vidis cifru.Sad od toga oduzmes sesnaest miliona.Ostalo plate porez odrzavanje kluba.Velika para ostala.Sad to isto uradi s tvojim klubom.Ostace veliki minus.
@

@Dejooo

pre oko 2 meseca

Kada ste u plusu sto ne placate dugove, sto Dejoooo, al se ceka ko za kosarku 2,5% Dejoooo ili promena imena Dejoooo.
D

Darko_kg

pre oko 2 meseca

Zvezda dobro posluje,ne igraju slucajno tri lige sampiona u ovih sest godina.Ulazu u igrace,imaju velike prihode od Uefa i kao navijac Radnickog kapa dole.
p

poiyres

pre oko 2 meseca

na komentarima su navijaci jaci od kisele pavlake primili 6 komada i opet na vestima o Zvezdi...., nije realno
B

Brale

pre oko 2 meseca

Vidis da se sprdaju sa nama.
N

Nista ja vise

pre oko 2 meseca

Struci ne verujem. Ne umeju da nadju odgovarajuce fudbalere medju tolikim igracima na svetu. Od kupljenih 11 samo jednog pogode. A ostali za kupoprodaju
G

Guh

pre oko 2 meseca

Pozdravila te Deca iz Danske i Dinamo sa po 6 komada....🤫🧹
M

Miloš Ćupić

pre oko 2 meseca

Ne razumem ovolika ulaganja, i onako necemo nista u Evropi da uradimo, mozda cemo samo manje golova da primimo, u prvenstvu i sa trecim timom ima da se prosetamo, izgleda da se maze oci osvajanjem duple krune, dok ne vidim da smo neki pomak napravili u Evropi u ovih poslednjih 5 godina, pa nas ladno Fenec i Bojsi preslisali u Evropi a duplo smo bolji i skuplji od njih.
L

Lalw

pre oko 2 meseca

Zaboravljas da smo prosle godine imali Bahara na klupi a sada Miloja koji je sinonim za dobre rezultate Zvezde u evropi i verujem da ce i ove sezone biti tako
?

??

pre oko 2 meseca

Tako je. Ima mnogo klinaca koji se pale na osvajanje lige i mestu iznad partizana kako bi se prozivali po skoli i forumumima. Nego njima ne mozes da objasnis neke stvari, sami ce da shvate kad odrastu. Evropa je merilo, a tu cupkamo u mestu vec godinama
j

jedne noći

pre oko 2 meseca

lalw, zaboravljaš da se uprava kunula u bahara kao nekog tko će zvezdu da vodi u dobar rezultat lige šampiona, pa su samo potrošili popriličnu lovu jer su promašili, kao i za mnoge druge stvari
М

Марлоне

pre oko 2 meseca

Улагања служе да се појача конкуренција у тиму. Једини проблем је што нису довели лијевог бека, коме је то природна позиција и десно крило, којем је то природна позиција. Звезда прави сад тим за наредних пар година.
?

??

pre oko 2 meseca

Zvezda ne moze da pravi tim za narednih 5 godina, nije real madrid. Prva ozbiljna ponuda za nekog igraca i on odlazi. Igrac koji se u zvezdi zadrzi 5 godina je star ili nema kvalitet za jace ekipe
V

Valjda

pre oko 2 meseca

Sa ovim ulaganjima nece da odlazu derbi 2 meseca i da menjaju celu sudijsku organizaciju.
G

Guh

pre oko 2 meseca

7-8 punih godina ste bez ijedne titule i trofeja i 20 god bez odigrane LS....jel boli ?
g

gost033

pre oko 2 meseca

svake godine rekordna ulaganja,na kraju šampion Srbije u zna se kakvim uslovima,i to ne mogu bez rekordnog broja penala i kradja da osvoje,fali neko na ovoj slici ili bra da su se slikali u Terzinoj kancelariji gde slika visi na zidu.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Ovaj komentar spada u red onih kada navijač Radnika iz Surdulice kritikuju Real Madrid. Dva sveta različita.
D

DarkoSrbija

pre oko 2 meseca

Al su ovi Senvicari od Grobara ljubomorni to je strasno😒gledaj te u vase dvoriste i oteraj te onu vasu lopovsku upravu a ne da ljubomorisete ovde👋👋👋🍻🍻🍻Ziveli jos 100 godina🍻🍻🍻
d

djuskiii

pre oko 2 meseca

Kakav DREAM TEAM ljudi mojiiiu
d

dacha 88

pre oko 2 meseca

sve je ovo ok ali Elšnik još ništa nije potpisao ✍️…nigde nije objavljeno da ne potpisao,opet trčimo pred rudu i sklapamo planove unapred….
Z

Zn

pre oko 2 meseca

Stigao sinoc na aerodrom, imas sliku
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Teren i rezultati su jedino merilo. Da vidimo, uskoro počinje. Ja bih bio zadovoljan sa LE i da smo konkurentni. Da prođemo grupu i na proleće da probamo proći bar jedan krug u fazi ispadanja. Moje mišljenje: da smo slabiji nego prošle sezone, loš prelazni rok, ali treba pustiti da teren priča.
J

Joj....

pre oko 2 meseca

...majstore pusti šestice i osmice. To je terminologija priglupih stručnjaka, koji u nedostatku vokabulara počeše da koriste brojeve. I to se vama novinarima ucinilo modernim. Ako znamo šta igra jedinica, sestica, osmica i desetka , šta je sa ostalim pozicijama? A imamo ih još sedam. Recimo, koju poziciju pokriva broj 11? Jel to Džaja na levom krilu pre 40 god ili je to evoluiralo, pa bi ipak moglo biti i nešto drugo? Makar razmislite malo pre nego 'osvezite' terminologiju.
@

@vlado

pre oko 2 meseca

Bice dobra ekipa za LE..mozda moze dosta da dogura
r

rio zvezda tinto

pre oko 2 meseca

zauvek ostajete sendvicari
D

DrveniDjavoli

pre oko 2 meseca

Nema većih sendvičara od verkovih botina iz Kragujevca. Bukvalno ne bi imali da jedete da vam nema Verka iz Ujedinjenih regiona Srbije koji su bukvalno Rio Tinta dali Rekovac za iskopavanje, ali bukvalno.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Koliko je ulozeno, toliko je vec zaradjeno samo ovog leta.
.

......

pre oko 2 meseca

Po EXEL tabeli dug se ne vidi, izgleda da ne prepoznaje program.
B

Bida

pre oko 2 meseca

Smesan si zaradjeno pa sine dudzet je 60 milki plate itd
k

kad će taj petak

pre oko 2 meseca

kao dežurni kritičar zvezdine uprave i transfer politike, s obzirom na uloženo, dajem vam šansu da priznam da ste dobro obavili posao i da sam ja pogrešio - naime, želim da se dođe u grupnu fazu lige šampiona i da se tu ostvare minimalno 3 pobede i 2 remija... ipak, uložilo se valjda za to, zar ne?! nije se ulagalo da se ispadne u kvalifikacijama i oborimo negativne rekorde u grupnoj fazi?
P

Penzioner

pre oko 2 meseca

Mnogo se zanimas za taj dan, ocekijes nesto? Sve si u pravu, sa ovih 15 miliona Zvezda realno moze i do polufinala LŠ, brate 15 miliona, mogu da nam zavide ekipe liga petice!
G

GOROSTAS

pre oko 2 meseca

Zvezda Siti 2:3 negativni rekord
U

Uaaa

pre oko 2 meseca

Lopovi, lopovi, lopovi!
S

Sto

pre oko 2 meseca

Ne pasitete koliko je rekodno dovodjenja igraca, pa se posle deli viskovi po filijalama.
Š

Šahmat

pre oko 2 meseca

Ne lupetajte gluposti.Katai ima zacementirano mesto u prvih 11.
j

ja1

pre oko 2 meseca

kao i Partizan u EL
8

8

pre oko 2 meseca

Gomilanje igrača je logčina posledica pravila sa 5 izmena u toku meča , to pored taktičlkih promena dovodi i do održavanja ritma . Dobro je da su u Zvezdi zo shvatili
m

molim?

pre oko 2 meseca

Gomilanje igrača? 52 utakmice ove sezone. Zvezda ima 28 igrača na koje računa, a tu ubrajam i Degeneka i Lučića koji su povređeni, Olajinku i Hvanga koji će možda biti prodati i omladince Šljivića, Kneževića, Jovanovića, Gordića. Takođe, pitanje je koliko će minuta da ima Kanga. Glazer, Ilić, Mimović, Mijailović, Stojić, Spajić, Điga, Leković, Rodić, Seol, Elšnik, Hvang, Dalsio, Ilić, Kanga, Katai, Ivanić, Olajinka, Puma, Milson, Ndijae, Duarte. To je 22, dodaj na njih Gordića, Degeneka, Šljivića, Kneževića, Jovanovića i Maksimovića. Za prvenstvo Ilić, Mimović, Leković, Stojić, Rodić, Mijailović, Kanga, Katai, Ivanić, Puma, Duarte. Evropa i jače utakmice, Glazer, Mijailović, Điga, Spajić, Seol, Elšnik, Hvang, Ilić, Milson, Olajinka, Ndijae.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Opet smo doveli 4-5 Afrikanaca galaktikosa. Hoćemo još kapitalaca iz Afrike. U Afrikancima leži spas. Hoćemo celu startnu postavu od igrača iz Afrike.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Muče te loša iskustva sa Afrikancima? Mnogo su ti u psihi jer samo o njima pišeš.
4

40505

pre oko 2 meseca

Izgleda da su ostavili dubok trag u njemu 😂
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Hoćemo Gustava Puertu da igra sa Hvangom na sredini terena.
а

армата

pre oko 2 meseca

немојте ложити народ...ово што је доведено јединино ако Милоје некако угира у ЛШ. Реалност је ЛЕ.
?

?

pre oko 2 meseca

Jedan jedini državni projekat je Crvena zvezda. Uvek su bili. I umesto da se ponose time, njihovi navijači kada se ovako nešto napiše oni masom udaraju minuse. Pa zašto, nije mi jasno? Valjda to treba da je neka privilegija za vas a ne sramota pa se udaraju minusi??
S

Sahista

pre oko 2 meseca

Zvezda ima svoje prihode koje su 90% od Uefa i nema potrebe da bude na grbaci drzave kao partizan koji 90% prihoda dobija upravo od nje
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Imaš nešto konkretno ili samo lupetaš?
@

@Sahista

pre oko 2 meseca

Koje prihode je imala od 2007-2017 kada 10 godina nije igrala Evropu, al vas to sramota ili sta ili se samo pravite tako blesavi da se sami finansirate,da vam ne pomaze drzava.
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Prihodi od UEFA oko 20+ miliona, transferi (citaj tekst), sponzori (Gazprom 5 miliona godisnje, pregovara se da se to poveca). Sad se i prodaja sezonskih dosta povecala. Sa druge strane, gde su vasi prihodi od Evrope i transfera recimo? Evropu niste ni igrali prosle godine, ove ste samo Bazdara prodali za 1,5 miliona.
@

@V1ad

pre oko 2 meseca

Vi bre 10 godina niste igrali Evropu a ne 1 godine,i imas obraza nesto da pricas odakle pojacanja koja to pojacanja ima Partizan dato samo za 500 000 za onog Ariagu i i 500 000 za ovog klinca iz Uba, a prodat Belic, Mihajlo Ilic i sad Bazdar uzeti preko 10 miliona za ovu trojicu.
0

04050

pre oko 2 meseca

Zvezda zbog dugova 2014 nije igrala Evropu, da li je partisai izbacen iz Evrope zbog dugova? Nije, jer vam drzava placa sve. Zvezda je 2017 od prvog kola usla u LŠ sa Jovancicem Krsticiem itd, nije dovela 10 stranaca kao vi, razmisli pre nego sto pocnes da lupas. Poz
Z

Zanimljivo

pre oko 2 meseca

@V1Ad Kada Partizan proda nekog onda se spominje kao ove godine ko prodat, a kad Zvezda proda nekog ove godine, onda se ubacuje i Erakovic koji je prodat pre 2 godine, kada u Basketu Partizan ide u Evrokup sa 7 mesta u Aba ligi, ne spominje se da je Zvezda isto tako ali sa 10 mesta igrala Evrokup, koji ste vi bre moralisti sunce ti poljubim.
@

@040

pre oko 2 meseca

Partizan je 2010 usao u ligu sampiona i to doveo kao pojacanje golmana Radisu Ilića iz OFK-E, a te 2014 pitaj doktora koji vam vodi sad kosarku, sta i kako je.
0

04043

pre oko 2 meseca

I koliko je taj tvoj partisai igrao u evropi posle te spektakularne godine u LS?
Б

Бибарс

pre oko 2 meseca

15 милиона евра? Колико је то рио кинти?
D

Deka PG

pre oko 2 meseca

6 kom ukrajinski grivni
n

norwegian 81

pre oko 2 meseca

''u slučaju ulaska u Ligu šampiona, odigra na kartu euforije i dovede još jedno gromovito pojačanje'' E BAS STE LEPO OPISALI MENADZMENT KLUBA, UBOLI STE PRAVO U METU. ONI SE UVEK I RUKOVODE EUFORIJOM I EKSTAZOM, zato su nam i takva popjacanja, euforicna privih mesec dana posle svi padnu....tj PROpadnu
m

mitar.

pre oko 2 meseca

ove sa slike treba pohapsiti istog mmenta.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Biće to sve OK.Miloje će to fino sklopiti, u zavisnosti od protivnika sklapaće tim.Bitno je da svi budu spremni, jer u vrhunskim ekipama ne postoji prvi tim i rezervisti.Svi su oni prvotimca.Srećno !
D

Deka PG

pre oko 2 meseca

Zašto na Transfermarketu i Sofascore piše da je Milson plaćen 6 mil? Sve prodaje i kupovine su tačno navedene, osim njega. Bojim se da je malo skuplji nego što piše
D

Deka PG

pre oko 2 meseca

Zašto na Transfermarketu i Sofascore piše da je Milson plaćen 6 mil? Sve prodaje i kupovine su tačno navedene, osim njega. Bojim se da je malo skuplji nego što piše
Б

Бибарс

pre oko 2 meseca

Пресвукли се у Рио Тинто, сад се зову Ултра Литијум Коп.
У

Ултра....

pre oko 2 meseca

ШЕСТ КОМАДА ХОП
Z

Zn

pre oko 2 meseca

Ma gde PUMA siguran starter u oba slucaja kod sastava, momak ce na klupu jer se vidi da nije ni blizu recimo Bukarija, za tri utakmice ni jedan dribling ni jedan visak da napravi, nista, samo u levu stranu i šut (tako je dao jedan jedini gol u portugalskom prvenstvu Benfici i to ga i prodalo). Spoljne ce verovatno igrati Milson i Ivanic, iza Šerifa ce Luka Ilic, iza njega Elšnik i Hvan. Naravno opet nam fali bek za LŠ, Mimovic pitanje da li moze odmah, Mijailovic nije bek i steta sto je povucen sa zadnjeg veznog jer je kidalica
G

Gmiže

pre oko 2 meseca

Evo ga Dule Savić uz svaku vlast...
Z

Zvezdale

pre oko 2 meseca

Fina ekipa je sklopljena.Idemo u Ls 🔴⚪️
M

Missisipi

pre oko 2 meseca

Kao da se citaju vesti od prosle godine. Isto pisanje isti rezultati ce da budu
D

Drndo

pre oko 2 meseca

Prvo,ogroman je uspeh uci u ligu sampiona u danasnje vreme.Kao drugo,zavisi i od grupe u kakvu upadnes akav ces biti.b Trece,Zvezda se nije obrukala ni na jednoj utakmici.Ostaje zal za neiskoriscenim sansama protiv Jang Bojsa. I to sto je Zvezda jedina imala jedan bod ne znaci da je najlosija. Seltik je takodje imao bod u grupi i poslednje kolo su dobili Fejenord koji je vec bio zacementiran na trecoj poziciji.Nije mogao ni gore ni dole.Sampion Belgije Antverpen je imao pet poraza i u poslednjem kolu pobedi rezerviste Barselone koji su obezbedili prvu poziciju. Inace da dodam da je taj Antverpen primio 17 golova, Seltik 15,Mancester Junajted 15, Galatasaraj 13. Vi ste igrali cetri utakmice ( dve protiv Sabaha i dve protiv Nordsjelanda) i imali ste gol razliku 2:8 a ladno je moglo biti 2:15. Pa sta bi ste radili na sest meceva u ligi sampiona protiv 30 puta jacih timova. Evo sada u kvalifikacijama za ligu sampiona primiste sest od poluprosecnog Dinama iz Kijeva. Secam se prosle sezone kada je TSC primio 4-5 komada od Brage kako ste pricali,eto vam sada kada hocete na silu da izgurate nekoga na drugo mesto.I onda dodjete vi sa drugog mesta i od slabije ekipe primite sest a mogli ste 10. I sada,da li ste vi na silu izgurani na drugo mesto? Vi naravno da jeste jer su vas odvalili i Zvezda i TSC,Cukaricki i Vojvodina su vas takodje nadigrali. I sada cete opet sa Stanojem da imate niz pobeda dok ce u evropi da vas g.zi ko stigne.
М

М21

pre oko 2 meseca

Да се разумемо сад је доста лакше ући у ЛШ, откад су подењене екипе у групу шампиона и нешампиона, јер уз сво поштовање Јанг Бојсу, Боде Глимпту и сличнима, доста су јаче екипе од њих Лил, Фенер, итд. Тако да кад си шампион, већ је пола посла обављено
g

gostkg

pre oko 2 meseca

od ove sezone nema grupne faze
P

PFC

pre oko 2 meseca

Kakva fotka familije! Samo još Kum fali, ali tu je on već, sve nadgleda i driješi kesu.
I

I posle...

pre oko 2 meseca

....svega,onakvog blamiranja,cepanje na atome,mazanja od ukrajinskih dečaka,ti izvireo iz rupe pa kao da napišeš nešto....
@

@i posle

pre oko 2 meseca

Ne blamira se on, nego uprava Partizana koja dovodi limitirane igrace i onaj Stanoje sto se vratio e oni se blamiraju.
Г

Горан Гоги

pre oko 2 meseca

Заврпен прелазни рок... А Родић остаје ли зна ли се шта🤬🤬🤬
B

Bivša petica

pre oko 2 meseca

Za svako mesto u timu konkurišu po 3 igrača. Ne valja to. Nije ritam igra kao u Engleskoj pa je dobro odmoriti nekog. Ubrzo će biti nezadovoljnih što ne igraju, i eto pokidane atmosfere.
С

Српска Спарта

pre oko 2 meseca

Генерално мислим да је добро одрађен прелазни рок по мјери Милоја...а ови који пљују да би пљували....тога ће увијек бити Сеул је прва опција за лијевог бека кад се опорави, Мимовић је пројекат и биће стартер на десном беку.....сам Милоје инсистира на двије покретне 8 мице дакле не на неком "разбијачу" 6 ци о којој причају поједини "стручњаци"....већ на два "box to box" играча Хвану и Елшнику они су пројектовани стартери у квалификацијама за ЛШ. Такође видим да је присутан тренд пљувања Пуме и Милсона иако се момцима није ни дало простора (други дошао јуче) то наравно раде људи који сад "жале" за Букаријем а до јуче су га пљували...а сматрам да су ова два играча по профилу више тимски играчи од Букарија. Све у свему добили смо на ширини у ростеру....и у перспективи добрим излазним трансферима..... вероватно већ на зиму попут Ђиге,мали Лане,Ндиаје ...и Хванга ако не пође после квалификација.

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Kakogod treba nam još levi bek i da Hwang ostane, za zadnjeg veznog bi mogaoyda pokriva Mijailović... Još levi bek Terza...
G

Gogsi

pre oko 2 meseca

Pa levi bek dosao.Onaj iz Koreje
Z

Zotax

pre oko 2 meseca

Jel moguce da su dali 6m za Angolca kako pise na transfermarketu. A pise se malo preko 4 ...
1

123хоп

pre oko 2 meseca

А овамо се прозива КК Партизан зног довођења странаца, зар не би требало Звезда као највећи српски клуб, да има тим оформљен од српских играча?
G

Gundjalo

pre oko 2 meseca

Zvezda je prodala Bukarija za 7m, Stamenica za 5.5m, Krasoa za 1.5m, nekog sopera iz filijale Graficar za 800k i sada Kangvu za 800k. Dakle prihod 15.6m sto pokriva dovodjenje ovih igraca. Ne znam sta je grobariji sporno? Pre toga prodat Erakovic za 7m, Nedeljkovic za 9m, Mijatovic za 8.5m, Azarov za 3m, Pesic za 1.5m.Od tih pet igraca prihod 29 miliona eura. Grobari misle ako pisu lazi i veruju u to sto lazu da je to tako i onda im bude lakse. Vec 10 godina pricaju kako ce Zvezda da propadne a sopstveni klub im propada pred ocima
G

GostSaSevera

pre oko 2 meseca

Zašto Stojića nema u projekciji za LŠ? Naš reprezentativac i najbolji štoper u ligi pored Spajića prošle sezone.
K

Katarn

pre oko 2 meseca

Jer je Djiga mladji,bolji,prate ga brojni evropski klubovi i kroz 1 prelazni rok ili 2 moze biti prodat za ozbiljan novac.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Druze od onoga sto sam video decko je za sada zalutao u Zvezdu. Nije siguran gresi I deluje uplaseno. Mozda mu treba vremena kao I mnogim drugima ali za sada nisam siguran da je pametno da bude starter... Mislim da je Djiga trenutno bolja opcija.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Samo sipaj u državnu mezimicu narodne pare. A tek predstoji najgore ovom narodu jer uskoro kreće trošenje para od prodaje rudnika rio Tintu.
o

ostoja car

pre oko 2 meseca

ne brini i Ostoja ce dobiti deo kolaca
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

@Milojko. Obriši suze mala moja, nek osmeh lice ti krasi, obriši suze suviše si mlada, da suza obraz ti kvasi. ⚽🏀🧹
P

Prti

pre oko 2 meseca

Prodaja rudnika? Sine aj bar se informisi pre nego sto krenes da kakis. Rudnika NECE BITI! I da ne kaki previse za tastaturom nego preg humsku 1 i skidaj Zijin trovace sa dresa voljenog kluba.
S

Stankovic

pre oko 2 meseca

Od kojih para su dovedeni osam stranaca u ekipi Partizana protiv Kijeva,a od cega im se isplacuju plate kad zute banke niste zaradili ove godine. Zvezda je prosle god. ubrala 55 mil. evra ,a ove oko 95 mliona ako se pklope kockice. Od zimskih prodaja 18 miliona, i od letnjih do sada 17,6 mil./i Kangva i Olainka /, ako udjemo u LS to je po novoj tarifi oko 33 miliona i u smiraj prelaxnog roka prodamo Hvana . Ndijaea i Djigu / a ponude postoje za 30 mil. /, ali to je mnogo AKO . U svakom slucaju sa LE i sponzorima do 60 miliona evra.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Šta je sa Seolom? Jel i dalje povređen? Njega treba spremati za kvalifikacije za LŠ. Ne misle valjda da počne da igra kada krenu mečevi za LŠ?
h

halo

pre oko 2 meseca

Ništa, šta će se desiti, popiće Azarov/Vigo tretman, odigraće 4-5 utakmica, smisliće neki izgovor zašto nam ipak ne valja, nedovoljna telesna masa, nije dovoljno dobar defanzivac, šta već, Darjan će napisati 10 tekstova kako su Rodić i Mijailović mnogo pouzdaniji bekovi za Evropu i na zimu ga prodajemo za milion i procente u Rizespor.
?

??

pre oko 2 meseca

To se i ja pitam. Ne pominje se u povredjenim igracima, a nema ga u planu da igra ni veceras
G

Goran kg

pre oko 2 meseca

Dao tata
L

Lala iz Banata

pre oko 2 meseca

A u okolni namirnice jeftinije za 30% a plate drugacije leba i igara
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

Od ovih 6 miliona za Milsona, bar 3 miliona je neko iz Beograda stavio u dzep. Ozbiljna pljačka kluba se sprovodi preko Izraela. Dovode se igrači i treneri iz jedne od najslabijih liga, za tri koplja slabije od srpske, i predstavljaju se kao neka "prvoklasna pojačanja" koja vrede nenormalan novac. Tako su Bahara platili i predstavili kao Gvardiolu da su doveli.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Pa sad dali se neko ugradjuje verujem da je istina. Kao I u svaki transfer bilo ulazni ili izlazni. Sto se tice lige nebih se slozio da je za tri koplja losija. Reci mi iskreno kada je I jedan nas klub izbacio Izraelski klub iz Evrope. Cak mislim da nismo to uradili ni jednom. A igrali su Zvezda Partizan I Vojvodina protiv njihovih klubova... mozda jos po koji...
I

Igorgost@BokiUSA

pre oko 2 meseca

Naši klubovi tradicionalno gube i od timova iz kavkaskih, ex-sovjetskih repulika, Jermenije, Gruzije i Azerbejdzana, pa to ne znači da su ove lige jače od naše. Jednostavno, Izraelski fudbal je na nižem nivou od srpskog, to je činjenica, a i liga im je slabašna. U kosarci je već druga priča, tu imaju jaku ligu, relativno jaku reprezentaciju i Makabi kao jak klub. Ali u fudbalu, ove kombinacije sa Baharom i Milsonom su prevara i nečiji lični ćef...
N

NR

pre oko 2 meseca

Nece se kvalifikovati. Bedni su.
?

??

pre oko 2 meseca

Dajte da vidimo korejca na beku, sta se ceka vise. Djiga i stojic treba da budu prvi stoperi u ls, a mimovic prvi desni bek. Stojic je trenutno bolji od spajica, a mimovic od mijailovica. Za ilica takodje treba da se nadje mesta u startnoj postavi, odlican je. Centralni vezni su super, jedino me brine za ls sto nemamo zadnjeg veznog. Daliso je stvarno dobar igrac videlo se na prvoj utakmici. Dosao je preko milojeviceve preporuke, znaci nije napamet doveden. Jedino mislim da nam je potrebniji bio dobar zadnji vezni kako bi hvan imao vise slobode u igri da pokaze kreativnost i kako bi taj zadnji vezni kvario igru jakih protivnika. Sve u svemu neka ovde zatvore prelazni rok, nikog vise ne treba dovoditi i prodavati. Uvak su nam se ti transferi u minut do 12 obijali o glavu. Dovoljno je jedan igrac da se promeni pred grupnu fazu nekog evropskog takmicenja i sve ce se poremetiti. Hvan i serif nisu bili ovako dobri kad su tek dosli, znaci nikog vise prodavati, nikog vise dovoditi, sve do polusezone. Dajte da jedne godine napravimo korak dalje. Ova ekipa u opste nije losa, treba je malo uigrati i pokusati da se ode stepenik dalje
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Spajic je bio prosle sezone bolji I od Dragovica (koji je u opasnom padu forme posle prve sezone u Zvezdi) ... Stojic nije zreo za startera. Djika Spajic naj sto imamo sada. Mislim da nam za Evropu treba ozbiljan CB kao I zamena za Rodica. Odbrana skripi I tako je vec unazad par sezona. A mi navalili na krila ko mutavi..
?

??

pre oko 2 meseca

Valjda ce rodic da bude zamena korejcu
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Лига шампиона прошле сезоне око 25 милиона ,Букари 7м,Недељковић 9м,Мијатовић 5-6м,Красо 1,5м ...ове сезоне ЛШ 25м или ЛЕ 10+м ...
S

Super

pre oko 2 meseca

Sto se onda ne vracaju dugovi.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Samo sipaj u državnu mezimicu narodne pare. A tek predstoji najgore ovom narodu jer uskoro kreće trošenje para od prodaje rudnika rio Tintu.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Samo sipaj u državnu mezimicu narodne pare. A tek predstoji najgore ovom narodu jer uskoro kreće trošenje para od prodaje rudnika rio Tintu.
h

halo

pre oko 2 meseca

Treba znati potrošiti 16 miliona evra samo na obeštećenja da bi imali slabiji tim nego sezonu ranije.
L

Leleleellel

pre oko 2 meseca

Kada bude sve ovo puklo i finansije i sve, nema posle vraćanje 2,5% duga i ostale gluposti kao u kosarci i menjanje imena.
D

Drndo

pre oko 2 meseca

Prvo se dogovorite,da li nam drzava sipa novac ili cemo propasti jer se zaduzujemo? A ja cu realno da ti kazem da Zvezda vise para uzima na prodaju igraca nego sto daje na kupovinu. A ti mozes da udaras glavom u zid sto je tako,nista promeniti neces.Ostaje ti da pises da ce propasti kao sto pisete jedno 10-ak godina
D

Duksss

pre oko 2 meseca

Kako smo popunjeni kad nam i dalje lijevi bek Rodic, a zamjene nema. Mada bi ustvari Rodic trebao biti zamjena lijevom beku
.

......

pre oko 2 meseca

Otisli: Bukari=7 miliona € Stamenić= 5.5 miliona € Krasso= 1.5 miliona € Ogbu= 800 hiljada € + ide Olayinka za 3-4 miliona €, Kangwa za 1 milion €, a moguće i Prutsev za 1.5 miliona €, što sadašnju zaradu od 14.8 miliona € diže na 20.5+ miliona €, čak i bez prodaje Hwanga ( ako bude išao, iznos 8 miliona € ), Ivanića ( ako bude išao, iznos 4-5 miliona € ) i Ndiayea ( ima indicija da ide krajem avgusta za 7-8 miliona € ), ali svakako će od pomenutih najviše 1 ili 2 otići ( Ndiaye i jedan od dvojice veznih ), u kom slučaju, a pogotovo zavisno od toga koje evropsko takmičenje će se igrati, dovoditi i njihove zamene. Jedino je sada pitanje da li je tim jači ili slabiji. Pošto je u sve bio uključen Milojević, a vodio je prelazni rok Marin koji je to sjajno radio prošlo leto, nadamo se najboljem. Trenutni tim, sa izuzetkom levog beka, zaiste deluje odlično i ja sam istim prezadovoljan i sada je samo potrebno vreme i uigravanje. Luka Ilić je najbolje pojačanje dugo godina u nazad, pogotovo uzimajući u obzir da nije plaćano obeštećenje za njega.
B

Brezz

pre oko 2 meseca

Izvesno je da ide Hwang,samo je pitanje da li će Zvezda dobiti očekivanu sumu,ja lično ne verujem!Dalsio je najsigurniji starter jer je Miloje urgirao za njega.neće valjda sad da ga ne uvodi u igru jer bi time pokopao sam sebe.Ako Šerif ode onda očekujem jedno dobro pojačanje u vidu napadača,zavisno gde ćemo igrati u Evropi.Duarte sigurno neće ostati jedini na toj poziciji o odlaskom Šerifa bi morali da imaju još jednog dobrog napadača.
z

zastavnik Pasic

pre oko 2 meseca

Taman za 32/32 u LS.

pancevac992

pre oko 2 meseca

taman za nista za vas,jer nigde i necete da ucestvujete,cak ni u onoj raspadotini gde igraju ovi sa islanda
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

Види се да не пратиш фудбал, од ове сезоне је 36 екипа у ЛШ. Ви сте примили 6 комада од екипе која се неће ни квалификовати, замисли шта би вам тек радили клубови из ЛШ
z

zastavnik Pasic

pre oko 2 meseca

Tansn za 32/32 u LS.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Ladno projektujete Pumašina u prvih 11 za EL 🤣
B

Bljak

pre oko 2 meseca

"Partizan nasao krilo" plata se ne spominje , niti obestecenje, za zvezdu svaki igrac sve saznaju, pitam se do kada ce klub i navijaci mada klub i sramotnu upravu znam da boli uvo da ovako se selektivno izvestava o finansijama
N

Normalno

pre oko 2 meseca

Zna se koje drzavni projekat, zato mora i finansije da se znaju.
E

Ej bre

pre oko 2 meseca

"Partizan nasao krilo" plata se ne spominje , niti obestecenje, za zvezdu svaki igrac sve saznaju, pitam se do kada ce klub i navijaci mada klub i sramotnu upravu znam da boli uvo da ovako se selektivno izvestava o finansijama
B

Bl rs bih

pre oko 2 meseca

Rio tinto marš iz Srbije
S

Sky888

pre oko 2 meseca

Orice se sa zapada i istoka veceras,cekamo sever!
J

Jeli, jeli

pre oko 2 meseca

Al se racunaju i ovi sto presli u OFK, imali tu neko obestecenje.
?

??

pre oko 2 meseca

Imaju procenti. Da pratis fudbal znao bi da tako rade sve manje ekipe na svetu. Kupe igraca za procente posto nemaju pare. To se u svetu radi vec vise decenija, kod nas je tek sad zazivelo. Trebale bi tako da rade i ostale ekipe iz nase lige. Samo sto mnogi nece procente jer ne mogu da cekaju te pare, ne znaju hoce biti na funkciji dok se procenti unovce i brinu se da deo kolaca nece biti u njihovom dzepu. To je cela mudrolija
@

@??

pre oko 2 meseca

Koje procente mozes da imas od igraca kojem istekne ugovor?
?

??

pre oko 2 meseca

A kome istice ugovor? Igraci koji su presli u ofk za procente imaju visegodisnje ugovore. Naravno, postoji rizik da se taj igrac ne proda u opste, al sta da se radi, nije mu ni u zvezdi garantovana milionska prodaja (da je ostao). Mozes dobro da kiksnes na procentima, mada mozes dobro i da prodjes. Vidis po evropi koliko klubovi uzimaju velike pare na procente, a ponekad ne uzmu nista.
?

??

pre oko 2 meseca

Nema niko nista naravno ako mu istekne ugovor, al ima neki uslov kad se prodaje igrac za procente da ugovor bude na minimum tri godine. Nisu ludi da prodaju igraca za procente, a on potpise ugovor na godinu dana.
@

@??

pre oko 2 meseca

Pa pre ce da se zaradi ako je u Zvezdi nego u OFK, ko je cuo za OFK do juce bili u seosku ligu, jedino ako se gura vestacki da bude 2 ili 3 i da sluzi samo za prodaju.
?

??

pre oko 2 meseca

Pa ne slazem se da ce pre da se proda iz zvezde jer u zvezdi ne bi imao minutazu. Ako se dobro pokaze prodace se dobro iz ofke. Poceli su nasi igraci iz slabijih ekipa lepo da se prodaju. Mladost lucani svake sezone prodaju dobro nekog igraca, imt je prodao igraca za koliko se secam 6m i procente, spartak subotica cesto proda nekog igraca, vozdovac takodje, cuka odlicno prodaje vec godinama, tsc je vec ozbiljna prica. Ofk ce postati nesto poput cuke i skrenuce paznju mnogih klubova na svoje igrace. Tesko da neki igrac iz bilo kog naseg kluba ne napravi dobar transfer ako ima kvalitet. Prate se i mnogo slabije lige od nase, vidis da sad imaju te neke grupe (siti grupa) i jos ko zna koliko ih ima. Nalaze igrace iz zambije, nece njima da promakne ni igrac ofke, ako se dobro pokaze. Onaj kahvic ce da ode sigurno bar za 2m. Uzece po milion ofk i zvezda, dobro i jednima i drugima. Ofki mozda i bolje, msm bolje sigurno, al ni zvezdi nije milion za bacanje
N

Na slici

pre oko 2 meseca

Milion godina robije u normalnoj zemlji
K

Kako

pre oko 2 meseca

Za Milsona dato 4,kada svugde pi se 6 miliona plus 15% od narednog transfera.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Vise zaradili nego sto su ulozili, tim bi odlaskom Hvana bio slabiji, mozda jeni ovako. Anan je pre kombinacija nego ulaganje u buducnost. Igrac koji je skrenuo paznju kad je u dve uzastopno odigrane utakmice primio dva crvena kartona, ostalo nista. Terza prezadovoljan, ogroman broj transfera, ostalo nije bitno.
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Gde je onaj bot sa kosarkaskih vesti koji prebrojava krvna zrnca i broji stranse igrace? Je l ovo FK Nigerija, Zambija, Kongo? Hahaha
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Imamo više domaćih igrača u fkcz nego kkp u celom sportskom društvu, tako da metla.
@

@drvo

pre oko 2 meseca

Al to racunas i Graficar i OFK, onda ima kao sto ima i 50 igraca platnom spisku, covek ti prica za igrace koji igraju u Zvezdi.
P

Potroseno

pre oko 2 meseca

16 miliona a desu plate za ovih 12,i sve ostale priviligeji sto imaju, pa to izlazi preko 20 miliona, a desu jos ostalih 30 igraca na spisku, radna zajednica, i vi nekome ispirate mozak da se zaradilo.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Једна лига шампиона,прошле сезоне 25 милиона . Букари седам милиона,Недељковић 9 милиона,Мијатовић колико беше 5-6-7...
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 2 meseca

0-1 na Etihadu poluvreme, misaona imenica za sve timove iz juzne centralne i istočne Evrope
C

Czz

pre oko 2 meseca

Tacno, ali bez Goazera bi bilo 6:1 minimum.
Б

БГ

pre oko 2 meseca

Као када славите 2-3 против Бајера хаха чуш ово хвалити се резултатом са полувремена, ви сте цртани филм
T

Triton

pre oko 2 meseca

Bar 40% slabiji tim nego prosle sezone
T

Tegusigalpa

pre oko 2 meseca

Ne bas 40% slabiji, malo si ga preterao ali definitivno slabiji tim nego prosle sezone. Isto treba dodati tim bez potencijala za neke ozbiljnije prodaje u buducnosti, tu pogotovo mislim na ova pojacanja izmedju 26-28 godina. Uvek postoji mogucnost da iskoci neki klinac iz omladinske skole ali koliko je to realno ocekivati kod Miloja? Tako i da je i na tom polju odradjen slab prelazni rok. Bas sam razocaran ali sam siguran da je Terza "prezadovoljan" i da je finansijski fantasticno prosao.
Y

Yui

pre oko 2 meseca

Upamtite da vam bahar razigrao mlade...
J

Joksa1986

pre oko 2 meseca

Milson je placen 6 miliona a ne 4,5. 4,5 mil.fiksno + 1,5 mil kroz razne bonuse.
D

DGL

pre oko 2 meseca

Pa i prosle sezone je uloženo 20mil...
Л

Лулк

pre oko 2 meseca

Шестица је буквално једино место које нам је сад упражњено, и од њега се одустаје...Елшник и Хванг ће представљати супер креацију из средине, али дефанзивно је то врло упитно. Вероватно ће против јачих екипа Мијаиловић на задњег везног, а испред њега две осмице, јер би дувало као на Проклетијама са две осмице и десетком у средини.
S

Samo DINAMicno

pre oko 2 meseca

6 omiljeni Broj ludjeg Stanoja I to do kosketina.
S

Stara škola

pre oko 2 meseca

Šestica je štoper i tu smo dobri, fale nam 3 i 4
?

??

pre oko 2 meseca

Hteo je da kaze zadnji vezni. Apsolutno se slazem s tobom. Bez zadnjeg veznog ova dva centralna vezna ne mogu da pokazu svoje umece koje sigurno poseduju. Kreativni su, a imace mnogo defanzivne zadatke. Mozda bi to bilo najpametnije da mijailovic bude na zadnjem veznom kako bi kvario igru protivnika i igrao samo defanzivno, tako bi ova dva centralna vezna dobila mnogo vecu slobodu.
D

Da, da

pre oko 2 meseca

A promasene investicije desu Spiridonović, Falko, Dioni, Kabić, Sremcević, Motika i ostali ko zna koliko al i to pokriveno isto od tih 12 miliona.
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 2 meseca

Pokriveno od Stamenica i Krasoa koji su dosi džabe, uzeli trofeje i otisli za pare.Da be spominjemo Erakovica,Miajtovica,Nedeljkovica,izdanci sopstvene škole prodati za 28-29miliona. Gde je vaša omladinska skola Ajaks ovci?
D

Da, da

pre oko 2 meseca

Oće to po EXEL tabeli kao u kosarci
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

"Ko ne rizikuje, ne profitira" - "He who dares, wins" (Del Boj - "Only fools and horses" iliti na srpskom: "Mućke").
L

Laker

pre oko 2 meseca

Samo sipaaaj
G

Ghostface

pre oko 2 meseca

Drugari, kako na Transfermarktu pise 6.000.000 za Milsona, a vi objavljujete nesto preko 4? I to nije prvi igrac. Za Djigu, Kangvu, mnoge druge... Objavljuje se u nasim medijima niza cena. Gde ode ta razlika?
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Ko još shvata ozbiljno transfermarkt, sajt koji podatke skuplja preko random medija i ovlaš procena. Dobar je da imaš neku generalnu sliku, ali defo nije tačan, ni blizu.
h

halo

pre oko 2 meseca

Teško je Transfermarktu objasniti da doktor mora od svakog većeg transfera da dobije 1-2 miliončeta kao zahvalnost njegovoj majci što je takvog doktora donela na svet. Prava srpska majka.
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

Колико је Трансфермаркт озбиљан можеш да провериш тиме што видиш локацију ФК Црвена звезда, која је на том сајту Ветерник, Нови Сад. Да не помињем друге ствари.
L

Lolca

pre oko 2 meseca

Ovo je tek jedan deo para od Rio Tinta koje je država dobila koje će se trošiti na ovakve stvari. Sramota me koliko smo jadni postali kao narod.
S

Samo

pre oko 2 meseca

Neka kupuju, a ne moraju da vracaju dugove, posle ima da kukaju ko za kosarku kad im nosili koseve, nema posle kukanja kad bude nosenja golova.
S

Sta bi

pre oko 2 meseca

Sa novcem za porez koji su skupljali navijaci partizana, njive po vojvodini...
Č

Čekaj

pre oko 2 meseca

Za Olijanku, Kangu i Hvang celih 10 miliona ukupno, zar ne vredi Hvang celih 10 miliona.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Ima klauzulu na 7 ili 8 m. Kanga ne vredi ništa.
s

svi sa

pre oko 2 meseca

poternice
М

Марлоне

pre oko 2 meseca

Шта попуњени, треба лијеви бек и десно крило, а не да играчи играју на неприродним позицијама.
N

Nevjerovatno

pre oko 2 meseca

Na lijevom beku imamo Radica i Radojevica na koga Miloje bar po pisanju ovog portala ne racuna.. dakle ostajemo opet sa Rodicem jedinim lijevim bekom. Ali zato imamo 5 lijevih krila i 3 ili 4 desna, kao da igramo formaciju 2-3-5. Nema sta, jako ozbiljno "presvlacenje" za Ligu Sampiona. Sve najbolje zelim mojoj, nasoj, Zvezdi ali ovo vec postaje smijesno.
Z

Zasta

pre oko 2 meseca

Ovoliko para za 6 utakmica u Evropi i 40 na nasim njivama, bruka i sramota.
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

У Европи се играју 2 утакмице у плеј-офу, па 8 у ЛШ. Значи 10. Ако којим случајем избориш пролеће 12.
A

Asad

pre oko 2 meseca

Dodajte na ovu cifru infostan, kablovsku, struju i upravnika za OFK Beograd
A

Archie

pre oko 2 meseca

I prošle godine su se obarali rekordi, pa jedini osvojili samo jedan bod u takmičenju.
H

Heroess

pre oko 2 meseca

Medijima je samo zanimljivo koliko trosi zvezda za ostale klubove ih to ne zanima . Ovo je bedno sto radite
B

Bljak

pre oko 2 meseca

Sta ce darjan bez da ne spominje milione i cifre u naslov ,njegov zivot bi izgubio smisao
d

da povratis

pre oko 2 meseca

Kada god je zvezda u pitanju odma cifre u naslov, ovi vise je postalo smešno
A

Alen Bokšić

pre oko 2 meseca

Pogledajte samo ovu sliku. Pakao.
b

bljak

pre oko 2 meseca

Sta ce darjan bez da ne spominje milione i cifre u naslov ,njegov zivot bi izgubio smisao
B

Bljak

pre oko 2 meseca

Sta ce darjan bez da ne spominje milione i cifre u naslov ,njegov zivot bi izgubio smisao
b

bljak

pre oko 2 meseca

Sta ce darjan bez da ne spominje milione i cifre u naslov ,njegov zivot bi izgubio smisao
b

bedni ste

pre oko 2 meseca

Dokle vise cete se baviti finansijama zvezde dok drugi vas klub kk partizan sve krije?
а

а што се

pre oko 2 meseca

овај Дуле Савић у задње време свуда трти??
S

Sramotni ste

pre oko 2 meseca

Dokle vise cete se baviti finansijama zvezde dok drugi vas klub kk partizan sve krije?
a

alo bre

pre oko 2 meseca

Dokle vise cete se baviti finansijama zvezde dok drugi vas klub kk partizan sve krije?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Ovoj ekipi fali sestica, neki razbijac poput sanoga. Bez takvog igraca mi nemamo sta da trazimo u evropi. Dalje, odbrana nam je kriticna. Prvo, na poziciji stopera stojic, spajic, djiga i lekovic je blago receno klimavo. Tu fali direktna zamena za dragovica, a to doveli nismo. U sezonu ulazimo sa 3 beka. Mimovic, seol i rodic. Hoce li opet nesretni mijailovic da uveseljava ljude na tribinama glumeci desnog beka? Do kad cemo rodica da gledamo u zvezdi? Covek ce oboriti sve moguce i nemoguce rekorde, postace 7.zvezdina zvezda, a odavno nema kvalitet da bude clan iste. Nagomilali smo igrace u vezi. I opet, mladji igraci nece dobiti nikakvu sansu cak ni u nasoj ligi. Jovanovic, knezevic, sljivic, maksimovic, sremcevic… Bolje ih sve poslati negde na pozajmicu…
z

znik

pre oko 2 meseca

a gde je vest sto je Terza hteo rio tinto da ih sponzorise?
I

Imajos

pre oko 2 meseca

kopace se litijum, bice jos pojacanja malo je ovo. bar jos 7,8 da moze neka pozajmica u ofk
b

bljak

pre oko 2 meseca

Evo ga darjanovo omiljena kategorija odma o parama, sve on sazna ko koliko kosta a za jsd se ne zna nista
D

Dorcol

pre oko 2 meseca

Nasa deca u trecu ligu. Nek’ igraju Andorci i ostali
2

24.232

pre oko 2 meseca

Preslacenje... a ne smete da napisete da klub koji toliko ulaze nije u stanju da dovede levog beka? Nego dovedu Seula koji ceo zivot igra desnog beka, oni ga predstave kao eto levog i to prodje tako? Nema Darjan prvi nista da kaze protiv toga? Za Ligu sampiona takav pristup?
f

fusbaler

pre oko 2 meseca

tebi prijatelju da dovedu i mesija ne bi bio zadovoljan
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Strunjak jos jedan

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Koji deo priče od Miloje tražio Miloje dobio ti nisi u stanju da ispratiš ??? Tim se pravi spram Miloja a ne spram tebe. Ti nemaš ni člansku ni sezonsku.