Komentari na vest

Zvezdinih 7/7 uz gol razliku 20:2: Motika položio prijemni za Kataijevog naslednika, Rodićeva strela prelomila meč

Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Najveća vajda od meča s Kolubarom je novih 6 bonus igrača,(dobro da se Radulović vraća)odranije je Eraković,sa već drugom sezonom te dosta utakmica.Motika nije ista pozicija kao Katai,treba da mu nađu meru korišćenja da bi brže napredovao.Stankvić je očigledno ozbiljan talenat ,ostali tek treba da dobiju prilike,no sa 18..19.godina,pametnim radom.s njima,ima velikih izgleda da se ponovi kvalitet i karijere Grujića,Rajka,Ristića,Luke Jovića,Ilićs..Zvezda duži niz godina,skoro 5 sezona,nije odjednom,plasirala 6-7 mlađih igrača..kao što je sada situacija.Dobra pozicija,izgledna korist.
r

riđibradi

pre preko 2 godine

Ben kao duh na zadnjoj stativi. Filijala iz Lazarevca koja služi AV/kokezijancima za nabijanje gol razlike. Jesenas 7:1, a danas 3:0
3

32 titula

pre preko 2 godine

Zasto si toliko malodusan i zajedljiv , ako si ocekivao da Zvezfa kiksira onda si se uzalud nadao.. Od jednom nesto nije u tefu da prvenstvom a do derbija je bilo sve regularno.
B

Bane15

pre preko 2 godine

Pitaj svog Pixija da li je sada regularno.....on tebe i ti njega
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Zašto smo opet pokradeni za penal? Mislim nema uticaja na konačan rezultat ali pravila su pravili. To nije prvi put da se dešava ove sezone.
F

Familija

pre preko 2 godine

KOSOVO I METOHIJA JE TERITORIJALNO NAJBITNIJI DEO SRBIJE
d

djokar

pre preko 2 godine

zna li neko gde nam je gobelja?
0

0211

pre preko 2 godine

Izvučen uz hepi mil na ZV
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Bravo momci, e pa ruku na srce bio sam malo skeptican, imali 5 bodova prednosti, i ne bas tezak raspored, ali kad ne naviknes da budes prvi to se i dogadja, sad cete tek videti nizbrdicu Partizana. Plasio sam se ove tekme, da nam se ne ponovi Radnik, i nije bas islo lako, malo umor, malo emotivno ispaznjenje, malo protivnik i eto problema, ali uspeli smo, bravo. Sad posle odmora, videce te kako ce jos bolje igrati Zvezda, neko je napisao kao samo da prezivimo Nis, ne samo to brale, Zvezda je najkvalitetnija ekipa i ubedjen sam da ce da bude prvak. Sto se tice mladih pa lepo je njih gledati, ipak trebace im vreme, eto Eraka bas je trebalo trpeti, a sad igra ko mator, konacno! Motici isto treba vremena, ali mislim da ce brze da se navikne. Idemo dalje, i cestitke na pobedi!
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Norwegianviking. Da ti odgovorim ovde pošto si ti meni odgovorio na moj komentar dole ispod ovog naslova, na naslovu ispod, kraj Zvezda - Kolubara 3:0. Svako treba da ode na naslov ispod i pročita komentar ovog lika koji je meni odgovorio na moj komentar. A moj komentar je ukratko bio, da sam prozvao sve one koji nisu došli na stadion a mogli su. I onda je ovaj lik takve gluposti napisao. Da vidite jedan užas, da vidite razmišljanje klasičnog fensi navijača. Koga svaki pravi navijač Zvezde treba da se stidi, takvog kao što si ti. Prvo spinuješ takve laži, ULAZ JE BIO BESPLATAN, nije se naplaćivao od 300 do 600 din kako si tamo napisao. Drugo, kažeš nismo ludi da dolazimo da gledamo ametere iz Kolubare. Znači mi svi koji smo bili na stadionu, i koji redovno gledamo našu ligu na našem stadionu, mi smo svi ludi. Treće, na stadion se isključivo dolazi da se gleda ZVEZDA, i da se da podrška ZVEZDI, bez obzira sa kime igra. Četvrto, nisi ti nikakav navijač, ti si klasičan foteljaš. Peto, treba da te bude sramota za komentar kojim si meni odgovorio.
P

Podrska za Terzu

pre preko 2 godine

Iako te ne podnosim zbog konstantnog spinovanja protiv uprave FKCZ,ovaj put moram da ti odam priznanje na komentaru,ugasio si onog laznog Zvezdasa za sve pare,svaka cast!👍 Ps: Samo deljaj takve i ne staj, u inat dusmanima!😉
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Podrška za Terzića, odnosno tvoj pravi Nik je U INAT DUŠMANIMA, po tome te svi ovde znaju, plus po onome što lupaš svima na stotine minusa ko ima zamerke na rad Uprave. A sam sebi lupaš na stotine pluseva kada hvališ upravu. Što se tiče Terzića, uvek ću isto misliti o njemu, da je veliki muljator, to je opšte poznato, i nema potrebe da me bilo ko ubedjuje u suprotno. Sa druge strane, JA nikada nisam osporio njegovo fudbalsko znanje. I samo neko ko je lud, može da kaže da nije napravio uspeh sa Zvezdom. Ja sam ga dosta puta napadao ovde na vestima, kada sam mislio da ne radi u interesu kluba, ali nikada nisam rekao da je loš sportski radnik. TI imaš neko mišljenje o njemu, JA imam neko mišljenje o njemu, ALI ZVEZDA JE IZDNAD SVEGA. I sam Djavo da dodje da vodi Zvezdu, JA ću i dalje dolaziti na stadion, i dalje pružati podršku Zvezdi. JEDNA JE ZVEZDA, NAJVEĆA.
K

Keket

pre preko 2 godine

Gajic izgleda mnogo bolje od kad je dosao picini
G

Gx

pre preko 2 godine

Nije los motika...,Stanić,Stanković,dosta bolji...od njega..
G

Gost997

pre preko 2 godine

Pa nije baš da igraju istu poziciju, ali svakako nisam trenutno oduševljen Motikom s obzirom kako je predstavljen kad je dolazio. Ali čekamo sledeću sezonu da pokaže šta zna.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Pa sad, ne moze da se meri. Motika ignaro protiv duplog bloka gde nije bilo mnogo prostora, a Stanic i Stankovic usli poslednjih 10 minuta protiv umornog protivnika na 3-0. Klinci su usli da se rastrce vise, sto je okej, ali nije tu bilo mnogo ozbiljnog fudbala, vise sta ko individualno moze da pokaze.

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre preko 2 godine

Nema nigde vesti ni naslova da su kosarkasice Zvezda rasturile u Derbiju kosarkasice partizaia 15 razlike. U svakom sportu ih maltretiramo! Molim mozzart da objavi jer vec 10-i put pisem komentar,kakva sramota da mi ne objavljuju komentar,cemu strah da svi znaju!

Wizard

pre preko 2 godine

Sada treba preživeti Niš za dve nedelje, jer će biti premirani i ginuće na terenu. Oni su postali nova grobarska filijala.
b

blizanac 12123

pre preko 2 godine

Radnički se bori za Evropu. Jel treba da se izvinjava trener ukoliko ne izgubio (kao onaj iz Napretka). Ne vrti se svet oko Zvezde i Partizana

Wizard

pre preko 2 godine

blizanac 12123- I pre mesec dana kada je igrao sa Partizanom u Nišu borili su se za Evropu, pa pogledaj reakcije odbrambenih igrača Radničkog kod oba gola Partizana. Biće ti jasno o čemu pričam.
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Kanga je za malog Stanića Zidan lično, vidim neki se oduševljavaju Stanićem.. pogledajte Kangu danas kao i protiv Rendžersa sjajan, borben, svuda ga ima. Stanković evidentno veliki potencijal. Napred Zvezda
G

Gost997

pre preko 2 godine

Kanga definitivno jedan od najvažnijih naših igrača. Mnogo, mnogo igra zavisi od njega.

elpibemaradona10@gmail.com

pre preko 2 godine

Kanga nije najbolji igrač ali je najvažniji igrač našeg tima. Kanga je jedini igrač koji je nezamenjiv.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo! Rutinska pobeda,tabela konačno izgleda onako kako bi trebalo. Bravo i za klince koji su završili utakmicu, ima tu materijala za budućnost!
A

Armata

pre preko 2 godine

Meni se Stanković najviše dopada iod ovih mlađih
A

Ali tabela ispod teksta

pre preko 2 godine

Džaba. Proleće na moje rame sleće...
K

Kraj loženja

pre preko 2 godine

Šta je bre ovo, nema grobara da pišu o dosuđenim penalima za Zvezdu i crvenim kartonima za Zvezdine protivnike?! Već mi nedostaje njihova kuknjava, ali valjda je i njima jasno ko će biti šampion Srbije. Pa do sledeće sezone, kad ponovo kreće loženje bez pokrića.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Šta da kometarišemo...jel znaš protiv koje ekipe ste igrali danas i protiv kakve ekipe.Zar stvarno misliš da vam je danas bio potreban igrač vise i nepostojeci penal,bilo bi stvarno sramota da se danas bilo sta desilo osim ovakve pobede protiv ekipe koja ozadje na teren protiv C.Zvezde bez najboljih igrača i sa pola tima iz omladinske ekipe.Zar je potreban komentar pogledaj ekipu Kolubare iz proslih odigranih kola i danasnji sastva....bice vam sve jasno.Na kraju bitno je da je trenutno prvenstvo regularno jer ste se izjednacili sa Partizanom na tabeli....
n

niszvezda

pre preko 2 godine

@Sasa PFC Pa vama je trebao izmišljen penal da biste pobedili klub koji je 2 mesta ispod Kolubare...
K

Kraj loženja

pre preko 2 godine

A ipak ste još tu... Lepo, lepo, i treba da gledate i komentarišete Crvenu zvezdu, a Crvena zvezda će vam pružiti to zadovoljstvo da komentarišete njene titule, njena prva mesta u grupnoj fazi LE i njene evropske utakmice u nokaut fazama takmičenja. Jer, ne bi bilo pravedno da su vaši očevi i dedovi imali to zadvoljstvo, a vi da nemate.
M

Milojko Arsenic's

pre preko 2 godine

I onda dođe rangers i da 3 a oni se partizanu smeju, hvala bogu pa 90% Srbije vidi šta zvezda i njihovi navijači rade
G

Gost e

pre preko 2 godine

Važno da nije osmica.
I

I sta

pre preko 2 godine

je pesnik hteo da kaze kako je uspeh primiti 5 komada kuci u LKonferencije?
g

gunđalo

pre preko 2 godine

@ goste e... Bilo je i 10 .PSG, šećaš se?
X

XD

pre preko 2 godine

A dođe i taj partizan pa 100% navijača vidi koliko nam komada da.
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Zvezda bila bolja od Brage... Braga izbacila Monako... Monako danas rasturio PSG... Rangers će da izbaci Bragu... I sad mi ti objasni ko je tu ko, i AEL moguće da Partizan ispadne od Fljamurtarija?
G

Gost e za gunđalo

pre preko 2 godine

Upravo si uporedio Lš i Lk,tebi sam sada odgovorio i nikad više,nisi dorastao za priču o fudbalu.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Ajde budi barem malkice realan. Rendzers u Skotskoj bio upottlacenom polozaju, pred svojim ludim navijacima, sudijom koji je vukao na stranu domacina, i nevidjenom srecom da zavrse sa najmanje 5 komada u svojoj mrezi. Ko nije gledao itakmicu rekao bi da su nas rasrurili, ali realnost je bila totalno drugacija. Ali to i jeste draz fudbala, ne pobedjuje uvek bolji. Realno Zvezda ima najmocniji tim u nasoj ligi, i zasluzuje titulu.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Bravo! Ti si moj novi idol ovde! 😄 Places li, places! 😄 U pravu si skroz, bolje je 8:3 i dva poraza, nego 4:2 i bolja igra od istog tog protivnika i na strani i kod nas! 😄 Brukanje i stid su dobre vrline, ne dozvoli da ti kazu suprotno. 😄
R

Raša P

pre preko 2 godine

Eraković, Đurić, Stanić, Stanković, Radulović, Motika i na klupi Gordić. BUDUĆNOST JE POČELA!!! Nikada više 2017.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Kad ne igra Motika, zasto ne igra, kad igra e nije dobar, zasto ne ovaj, zasto ne onaj. Ljudi, ono najvaznije za Zvezdu je da osvoji 3 boda, da bi to uradili, treba povesti sa 3:0 da mozes da igras komotno dalje i onda ulaze mladji. Zvezda je ovde vodila protiv Radnika sa 1:0, Stankoivc je ubacio rezerviste i mladje i sta se dogodilo - Radnik je izjednacio. Motika je mlad igrac i odigrao je sasvim dobro. Vidi se po potezima da je skolovan igrac, treba mu sto vise iskustva i polako ce igrati sve vise i vise. Raduje me da se oporavio Stanic, on je po meni igrac buducnosti za Zvezdu i to je taj vezni koji ce biti fantastican, ima brzinu, tehniku, dribling, sut, centarsut. Stankovic je takodje odigrao solidno, ali za sve njih treba vremena, da izrastu u igrace. Nadam se da ce jos biti ovakvih prilika ili da ce Zvezda igrati prijateljske upravo za igrace sa manjom minutazom.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
M

Mujaga

pre preko 2 godine

Bravo za Gajica! Decko zasluzuje da igra! Nije losiji od ovog Italijana nimalo…samo sto se preko Italijana peru pare, a preko Gajica ne - to je razlika!
G

Gost2222

pre preko 2 godine

Ti znas
D

Dejani

pre preko 2 godine

Gajić nema centaršut i u nekim situacijama neodlučan kada je na protivnik ovoj strani, spagetti je druga prica, ima iskustvo i zna. Tek je krenuo, vidicete njega isuče sezone.
X

XD

pre preko 2 godine

Gajić u većini slučajeva kada primi loptu u visini njihovog šesnaesterca sprinta sa loptom nazad da je preda Erakoviću ili Dragoviću a po nekad i Borjanu.
k

kimiki

pre preko 2 godine

Na leto probati da se dovedu Ristić,Spajić,Radoja,Radonjić..
s

samojeB

pre preko 2 godine

Zašto ne i Lazović,Đuričić,Jović,Mesi,Nejmar
n

niszvezda

pre preko 2 godine

I da se pokajemo što smo škartirali Levandovskog i da ga molimo da opet proba da se dokaže...
L

Lik iz klake

pre preko 2 godine

Kada bi gajic poradio na samopouzdanju i centarsutu bio bi tip bek, ne mogu da se otmem utisku da je vec u par meceva jedan od najagilnijih na terenu, svaka cast na trudu.
G

Gost RS

pre preko 2 godine

A penal nad Stankovićem, odnio ga igrač odbrabne u mrtvoj šansi? Zamislite da sutra groblju isto ovo ne svira? Kakve veze ima što mi završimo posao za sat vremena a oni čekaju penal u zadnjih 10 minuta.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Сад ће Станоје и због те нерегуларности пред скупштину.
b

beograđanin

pre preko 2 godine

E beograđani pokazali ste se koliko volite fudbal i Zvezdu. Sramota je vaša.....
M

Milojko Arsenic's

pre preko 2 godine

Svi su odavno uvideli kako funkcionišete , šta onda očekujete..
G

Gostxxx

pre preko 2 godine

Falko treba da igra 10ku.Odigrao odlično. Na strani se guši,ovako voli da igrana malom prostoru gde tehnika dolazi do izrazaja. Šta da radi po strani?Nit ima prvi korak brz,nit je eksplozivan,udvoje ga...i samo vraca beku loptu. Ovako kad ima par igrača oko sebe može da bude mesi sa siromašne..
J

Jaaaa

pre preko 2 godine

Samo .. moraš da uzmeš uvek u obzir ko je i kakav protivnik!!!
v

v1ad

pre preko 2 godine

Slazem se sa tobom, Falko jeste igrac za tu poziciju ali problem u tome je sto je Ivanic zacementiran (sa pravom) tu. Znaci, tu nema mnogo mesta za Falka osim da ga menja povremeno. Sa druge strane, desno nije dovoljno konkretan. Ben isto nema neku brzinu, cak i slabiju tehniku od Falka ali se lepo ubacuje unutra pa ga to vadi, dok Falko pokusava nekim driblinzima u mestu pa vrati loptu u sredinu kad to ne ide. Ali definitivno covek treba da ima vise prostora za igru.
д

д.г.

pre preko 2 godine

И даље мислим да Фалко има квалитет за Звезду који ми не користимо. Од њега само Катаи има бољу технику.
r

ranGo

pre preko 2 godine

не друже фалко не треба да игра нигде или бар не у звезди....
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

@vnarGo Aj molim te nemoj više da komentarišeš, pojma nemaš. Falko je odličan igrač a to što ne dobija šansu je glavni problem. Uostalom, da kvalitet odlučuje o tome Gobeljić uopšte ne bi bio fudbaler a kamo li u Zvezdi...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Zvezda je igrala sa pola snage , i igrači zaslužuju pohvale za igru koju su pokazali,, jer je umor i ispražnjenost posle Rendžersa bio očigledan. Motika ? Da sačekamo još 4-5 meča, da odigra bar po poluvreme, pa da vidimo. Danas zaista nismo videli baš ništa vrdno pomena, lično sam očekivao da bude bar malo življi i da pokaže želju da se nametne, u igri 1/1 nijednom nije prešao beka Kolubare,,, da ne dužim,,, ovo večeras je bilo jedva nešto. Stanić i naročito Stanković ,,,,, posle 5 minuta se videla i brzina i živost i želja i odvažnost a nesumnjivi talenat smo već imali prilike da vidimo i ranije. Obojica su odmah pokazali ono što publika i trener očekuju, mnogo više njih dvojica za 10 minuta nego Motika za 60. Sve u svemu sasvim pristojna utakmica i zaslužena pobeda Zvezde.
T

Tolo

pre preko 2 godine

Karma
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Lagana pobeda. Sad ce Motiku da krenu da pljuju oni sto su ga do juce gurali u startnih 11, a momak je bio vise nego korektan. Trebace mu vremena da se navikne na srpaki senioraki fudbal, ali da ima potencijala, ima. Dobar danas, steta sto nije usla kad je sutnuo. Mene je odusevio Stankovic, decko deluje kao veliki potencijal, i uz doziranu i uvecanu minutazu, ocekujem da postane bas dobar igrac, isto steta sto nije usla iz bar jedne od one dve sanse. Naravno, ovi iz komsiluka koji znaju ko igra standardno u timu Kolubare a ko ne ce da kukaju, ali da ih podsetim da smo mi taj prvi tim Kolubare dobili sa 7:1. Pritom, ni nama nisu igrali neki igraci. Isto tako, da pitam, je l' bio penal nad Benom na kraju? Je l' i mi sad da idemo pred skupstinu da se pridruzimo Stanoju? Sve u svemu, bravo momci, samo cepajte dalje! Verujemo u vas!
k

koalicijaNADA

pre preko 2 godine

Gajic odlican danas,po meni igrac utakmice. Stankovic ce biti jedan od najboljih igraca iz nase skole sto je izasao,samo ako nastavi ovako. Napred zvezdo samo napred zvezdo!♥️🤍❤️🤍
c

cccc

pre preko 2 godine

Nije ovo bila nekakva rapsodija od fudbala ali nije bilo ni loše. Posle evrope i ispadanja malo sam se i pribojavao ali je bilo sve rutinski. Raduje i igra ove dece. Pogotovo mi se svidja Stanić, dečko ima odličnu tehniku i fiziku još samo malo rutine i iskustva, ipak je to odgovorna pozicija.
F

FM’d

pre preko 2 godine

Motika prosecan, ima drskost ali ne odskače u ovom trenutku previse od npr Radulovića koji je na margini vec neko vreme, sto od Dekija sto od medija. Cudi me da je I danas dobio sansu. Inace milina je gledati Djurica, Stankovica, Stanica sa ovom dvojicom, nadam se da ce dobijati vise sansi u buducnosti.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Bravo momco, recka udarena sad odmor pa završetak sezone. I daće bog dupla kruna.
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Samo da napomenem da su nesretni grobari ovu Kolubaru jedva dobili sa 1-0... Mi sa kombinovan timom razvalili i to posle teske utakmice sa Renzersom..
R

Ris

pre preko 2 godine

Samo da napomenem da titulu ne uzima uvek bolja ekipa!
@

@Ris

pre preko 2 godine

Ok, ali obrisi suze...
O

Oće to

pre preko 2 godine

Samo da napomenem al' možda na PES-u slabija ekipa može da osvoji titulu
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Kada će Radulović dobiti šansu?
p

pes 13

pre preko 2 godine

Mali Stanković talentovaniji od Motike. Samo će Motiku gurati baš kao i Garsiju, dok ne bude očigledno da su bačene pare.

Delija

pre preko 2 godine

Ocekivano posle Rendzersa, nije bilo leprsavo ali zadovoljavajuce, svaka cast, sada samo da kiksne komsiluk i mirnom vodom do 5te u nizu!!!

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Ovaj tim,sa ovom klupim treba i mora sve do kraja da pobedi realno...Nadigran je Rendzers
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Koliko bi samo Zvezda bila jaca uz par pojacanja.Uskoro ce biti dosta slobodnih igraca pa me zanima koga bi navijaci voleli da dodje u Zvezdu?

Delija

pre preko 2 godine

Prvo da ode Gobelja, Krsticic, Pankov, Zivkovic. Treba nam levi bek, desno krilo, jedan stoper poput Dragovica. Pozdrav

Sakur

pre preko 2 godine

Ma malo ste se pojacali ahahahahaha daj bre i za trecu postavu da se dovede milionsko pojacanje ne samo za klupu
l

linoleum

pre preko 2 godine

brzo krilo ,radonjic ili darko lazovic eventualno lazar randjelovic,ado na zadnjem veznom ,sanogo se pokazo na stoperu a stizu ga i godine jer ce uvaliti erakovica nekom za 10 milki,pićini moze samo da napreduje dakle borjan dragovic sanogo picini rodic kanga ado katai ivanic radonjic(lazovic) ohi . i neka zver iz ukrajine rusije za male pare ako se ukaze moze.
O

Ojsa

pre preko 2 godine

@Sakur tamo ispred skupstine sa Samrok Stanojem tamo ti je mesto.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Мотика танак, сем оног шута преко гола, онако сељачки друго готово ништа за 70 мин. Ипак има само 18 год, ово суму први минути тако да можда треба дасе сачека дасе прилагоди и одради и летње припреме па дасе види шта смо добили. Ова деца штосу ушла, још треба дасе профилишу, ко шта игра, али добро је што смо утакмицу завршили са 5 омладиница. Рутинска победа, сада одмор па у финишу још јаче и паметније. Позз
D

Druze moj

pre preko 2 godine

Ne znam sta si ti gledao ali Motika je bio odlican danas.
Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

Na stranu tvoje poznavanje fudbala, ali brate pravopis je užas.
G

Gost014

pre preko 2 godine

*дасе прво научи писати, лако ћемо за Мотику

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Nadigran je i pobedjen jedan Rendzers a ne Kolubara i LingLong...Razvalili smo i Partizan i preuzeli prvo mesto...Kako ono? Nema vise -2,-5 pa čak i -8 na "rupi" hahahahhaha..Pokazali smo ko je najaci!
b

bingosale76@gmail.com

pre preko 2 godine

Bravo momci,samo nastavite Tako...
Z

Zvezda pre svega

pre preko 2 godine

Bravo Zvezda.Konačno da izbacimo centralnog beka iz škole,a da ima "facu" za tu poziciju.Mali Đurić izgleda neustrašivo.
4

488484

pre preko 2 godine

ŠAMPIONI!!!
D

Djina Dzinovic

pre preko 2 godine

Bravo ljubavi! 💞💞💞
J

Junker

pre preko 2 godine

Ohani malo dijete
l

lol12

pre preko 2 godine

Kakav je igrac ovaj mali Stankovic.Verati za ovu nasu ligu.Brz,agresivan,uvek motivisan,zna da povuce loptu i da pas...Kompletan jedan vezni fudbaler.Steta sto ona lopta nije usla u gol.Mogao je (i trebao je) danas umesto Krsticica da bude starter.Drago mi je da se Stanic vratio nakon povrede,trebace mu malo vremena da se vrati u formu.
A

Aurora

pre preko 2 godine

Stankovic nije zamena za Krsticica, jer Stankovic igra prednjeg veznog nesto kao Ivanic. Ali Stanic je mogao
l

lol12

pre preko 2 godine

Ma nije on bas 10-ka.Vise je centralni vezni a po svim karakteristikama moze odlicno da pokriva poziciju zadnjeg veznog i da iznosi loptu,zapocinje napade i da bude osigurac i motor ekipe.Da ne pricam o tome da ti protiv Kolubare kojoj smo dali tacno 10 golova u ova 2 meca ove sezone i nije neophodan klasican zadnji vezni.Danas je igrao vise napred jer je Deki hteo da pruzi sansu mladim igracima a da odmori ove glavne igrace sto su uglavnom ofanzivnijih karakteristika (cak smo igrali i bez spica na kraju).
Р

РсЦ3

pre preko 2 godine

Ocekivanih 3-0, osjetio se umor od Rangersa, odmor u pravi cas pa da nastavimo u istom ritmu. Ocekujem sve pobjede do kraja!
S

Sova

pre preko 2 godine

Đurić i Stanković će biti top igrači!
1

11550

pre preko 2 godine

Зар опет Швабо....

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre preko 2 godine

Bravo Sampioni!