Komentari na vest

Zvezdini rivali u Ligi šampiona: Kud puklo da puklo, za ovo se živi

S

Stankovic

pre 2 dana

Ovo je nesto kao svajcarski sistem u sahu ali ne bas doslovno pa mogu reci da mi je krivo zbog toga. Svajcarac u sahu koristi se za turnire sa velikim brojem igraca 50 , 100 pa i vise . . . prvo kolo sa zraba tako da igrac sa najvecim rejtigom igra sa najacim igracem iz druge polovine poredjane po rejtingu , a potom uvek sa najblizim igracem na tabeli sa kojim nije igrao. Tako na pr. igra se 12 kola tako da najaci / sa najvise bodova/ igraju stalno sa najacima , a oni sa najmanje poena medjusobno pa je moguce da neko iz drugog dela tabele sa pobedama u zadnja 3 , 4 kola skoci na tabeli tako da se umesa medju vodece. Mocnici iz UEFA nisu zeleli tako ravnopravan sistem pa napravili mesanca. Bez obzira na to pstovani zvezdasi i ostali ljubitelji fudbala uzivajmo u ovoj jeseni.
S

Stelt

pre 1 dan

Što nije pošten sistem kada dobiješ po dva protivnika iz svakog šešira. Opet je to pravedno. Ko je kriv Zvezdi što je u četvrtom šeširu gde su najslabije ekipe. Po tom sistemu što si opisao onda bi se opet igrale utakmice između najjačih dok kasnije ne "nalete" na nekog slabijeg koji bi se probio, jer bi igrao sa slabim timovima. Opet na kraju će taj jači tim da napuca slabiji tim s tim što bi slabiji tim imao teoretsku mogućnost da dogura dalje, a ne da ispadne na samom startu.
G

Gott

pre 2 dana

Pa nije bas da smo maciji kašalj ove sezone.I brzine i mladosti i iskustva.Jos tribine kad ponesu,6 bodova sigurno kući.Benfiku dobijamo garant
S

Stankovic

pre 2 dana

ZA OVO SE ZIVI , nasa Zvezda u novom formatu LS . Kada je pre trideset i vise godina Napoli sa Maradonom osvojio svoj prvi Skudeto na ulazu u glavno gradsko groblje u Napulju osvanuo veliki transparent . . . NEMATE POJMA STA STE PROPUSTILI . Meni zao Bore Djordjevica sto je propustio ovu jesen.
r

rsczz

pre 2 dana

Polako brate nije ni krenulo, za ozbiljne rezultate kluba kakav smo mi treba i vremena vi bi sve preko noci, to sto smo doveli Krunica,Radonju i Silasa ne cini nas odma nesavladivim, puno je rupa u timu jos uvijek i ako izvucemo 6 bodova ukupno na 8 meceva trebali bi da budemo i vise nego zadovoljni.
Z

Zgemba 82

pre 2 dana

Ne treba ocekivati vise od 2-4 boda iskreno. Trebamo biti srecni zato sto smo deo ovog takmicrenja. Mozda jednog dana budemo evropski prvaci ali ove god.necemo sigurno. Zato svi na stadion i da budemo veliki i kad nas poraze jer vraticemo im mi to jednog dana !!!
R

Reddens

pre 2 dana

Hahaha...,,mozda jednog dana budemo evropski prvaci''.....to se vise nece nikada desiti ali dobro lepo je nadati se,sanjariti i mastati!!!
N

Nenad1246

pre 2 dana

Druže mi smo evropski prvaci zauvek. To ostaje.
Z

Zvezda le

pre 2 dana

Opet ćemo bita vreća za udaranje zbog defanzivnog antifudbala. Miloje odlazi!!!
@

@

pre 2 dana

Pitanje jesi li uopste navijac Zvezde, ako neko zna da igra na rezultat to je Miloje, sa raspolozivim kapacitetom nemamo mi sta da se nadigravamo sa protivnicima tek tada nam ne gine zadnje mesto.
4

49949

pre 2 dana

Terzinjo i Čovke su ti unistili detinjstvo a bogami ce i starost😂
A

A vaš Šestoje?

pre 2 dana

Šamroje ostani!
X

Xao

pre 2 dana

Zvezda neće izgubiti od Benfike, ima da botujete u 3 smene
P

Prdule

pre 2 dana

Drago mi je što grobari paprikari prate ovo takmičenje i lože se
i

iz sljivika

pre 3 dana

Sviraj kraj dok smo 17-ti :)