Komentari na vest

Zvezdini potencijalni rivali u Rusiji: Vicešampion Argentine i Crni orlovi iz Istanbula

Б

Бошко Ђуровски

pre 3 meseca

пази кад се екипа зове-"Вицешампион Аргентине"!!!!!куда иде овај свет ...
J

Jel ti dobro.....

pre 3 meseca

plačeš muko!
Д

Драгољуб Ацковић

pre 3 meseca

напред наша звезда!!!!
8

8

pre 3 meseca

Svet je mali Aleks Vigo igra za argentinski klub .
G

GABI GO

pre 3 meseca

GRESKA DATUMI MESEC. NISU DOBRO NAPISANI . program priprema za evropsku sezonu. Ekipa Vladana Milojevića će od 19. do 29. jula boraviti na Zlatiboru, a nakon nekoliko dana sledi odlazak za Sankt Peterburg, gde će ostati desetak dana i imati ključne provere za start sezone. U prvom kolu Mozzart Bet Superlige 20. jula
v

v1ad

pre 3 meseca

"Aleks Vigo, kojeg je klub iz Kordobe zimus otkipio od Rivera za 570.000 evra" Zar nije bila prica da Zvezda treba da iskesira 2 miliona za njega pa im bilo previse? Otkud sad ta cifra? Moglli smo da imamo postenog desnog beka za male pare.
u

ub

pre 3 meseca

Mislim da znamo svi brate otkud ta cifra..
T

Tako je bilo.....

pre 3 meseca

u ugovoru,kasnije mu je cena patala i....ma šta ja vama pišem vi ste zadojeni mržnjom!
?

??

pre 3 meseca

To je bilo kao otkupna cena pre nego sto je dosao na pozajmnicu, s obzirom da nije igrao nije ni realno ta cena da bude. Da im je zvezda ponudila pola miliona da ostane oni bi pristali, tu je vise bilo do viga. On nije hteo da ostaje, hteo je da se vrati u argentinu
S

Sreta Numera

pre 3 meseca

Valjda mi neće niko zameriti , jer to je moj osećaj i moje mišljenje, ali ništa dobro ne očekujem od Zvezde! Prvo, dosadašnja "pojačanja" me ne ohrabruju i drugo, apsolutno ne verujem u trenera Milojevića, posle onakjvog njegovog debakla iz godine 2019. kada smo bili pretplaćeni n a "petarde" i "šestarde" u LŠ, a plus toga Milojević je došao u Zvezdu posle njegovog ličnog debakla kada je dobio pet uzastopnih otkaza! Kako on može pomoći Zvezdi?! Daj Bože da budemo pobednici LŠ, ali zaista ne verujem!
U

Ultra Ue

pre 3 meseca

Taljeres gotiva
e

e

pre 3 meseca

Jedino sto je trenutno bitno,da li ce dovesti nekog ozbiljnog igraca.Trenutno smo dosta slabiji nego prosle godine,stice se utisak da se spremamo za ligu evrope,a ne za Ls.
@

@e

pre 3 meseca

Da li si svestan da prelazni rok još nije počeo?Da li znaš da se održava EP?
D

Dex15

pre 3 meseca

Stigla naredba iz vrhovne komande..zarad mira u kuci
@

@dex 15

pre 3 meseca

Нема од тога ништа. Партизан никада више неће освојити трофеј.
E

Eseks

pre 3 meseca

Mislim da nismo nista slabiji..Dragovic je bio u slobodnom padu,Stamenic imao ozbiljne minuse u igri,Bukari kako je odigrao polusezonu,bolje da nije..Ako nam skoro odu Glazer i Hvan to ce biti skoro nenadoknadivo..Sa druge strane,prelazni rok nije ni poceo.Dalsio je zver i to cete vrlo brzo videti..