Foto: AFP
Foto: AFP

Zvezdini potencijalni rivali u Rusiji: Vicešampion Argentine i Crni orlovi iz Istanbula

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.24. | 23:51

Ekipa Vladana Milojevića bi trebalo da ima vrlo atraktivne protvnike u Sankt Peterburgu

Crvena zvezda će baš kao i prošlog leta početak jula provesti u Rusiji, tačnije Sankt Peterburgu, gde će imati nekoliko izuzetno jakih provera, ali ovoga puta neće biti održan turnir potput prošlogodišnjeg, na kojem su crveno-beli učestovali zajedno sa domaćinom Zenitom, Fenerbahčeom i Nefčijem. Biće odigrane klasične prijateljske utakmice, a protivnici bi trebalo da budu podjednako atraktivni. Zasad je dogovoren samo meč sa Zenitom, dok bi ekipa Vladana Milojevića mogla da odmeri snage i sa argentinskim Atletiko Taljeresom i turskim Bešiktašom.

Mečevi sa vicešampionom Argentine, odnosno popularnim Crnim orlovima iz Istanbula, još uvek nisu zvanično potvrđeni, ali pisanje argentinskog La Voza nagoveštava da bi to moglo da se dogodi. Taljeres od naredne nedelje očekuju dani odmora, a potom kreću pripreme za drugi deo sezone, pa odlazak za Rusiju, gde bi sastav Valtera Riboneta trebalo da ostane do 13. jula. Kako navodi La Voz, ideja je da se odigraju tri prijateljska meča sa Zenitom, Crvenom zvezdom i Bešiktašom. Dakle, jasno je da će ove ekipe u isto vreme biti u Sankt Peterburgu, te da su međusobni okršaji prilično realna opcija.

Izabrane vesti

Inače, član Taljeresa je bivši desni bek Crvene zvezde Aleks Vigo, kojeg je klub iz Kordobe zimus otkipio od Rivera za 570.000 evra.

Crvena zvezda će ovog leta imati sličan program priprema za evropsku sezonu. Ekipa Vladana Milojevića će od 19. do 29. juna boraviti na Zlatiboru, a nakon nekoliko dana sledi odlazak za Sankt Peterburg, gde će ostati desetak dana i imati ključne provere za start sezone. U prvom kolu Mozzart Bet Superlige 20. jula sedmostruki uzastopni šampion Srbije ugostiće Jedinstvo iz Uba na stadionu Rajko Mitić.


 


tagovi

Vladan MilojevićTaljeres Kordoba

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara