Komentari na vest

Zvezdina prolećna audicija u Kruševcu: Bez Borjana, Kataija, Kange, Rodića...

D

Djape45

pre oko 1 godinu

Kad se već igra sa 2 špica ne znam zašto ne igra Mijatović umesto Pešića
A

Ajde bre vise

pre oko 1 godinu

Dokle više to forsiranje Pešića. Koliko oni njega na silu forsiraju govori to da zbog njega menjaju formaciju sa dva špica samo da bi on igrao. Prodaj tog arogantnog uobrašenog koji glumi da je neki superstar, dovedite špica gol ubicu i da mu Rakonjac koji je špicina za pešića bude ispomoć.
g

gera45

pre oko 1 godinu

Lagana dvojka.
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Azarov treba da igra svaku do kraja, da vidimo na cemu smo, ako ne pokaze dovoljno moze da ide, ako pokaze imamo beka, to je jako prosto. Idealna je sansa da Prucev, Mituljkic i Mijatovic pocnu da igraju, a vala i Mitrovica nismo gledali mnogo. Inace Stankovica smo poslali na pozajmicu, a nemamo veznog, Nikolic krpi igra zadnjeg, Srnic se takodje tu gura, a realno je da jedini Mijailovic vredi koliko toliko.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Mitrović sam ima minuta ko svi zajedno i pokazao je puno ali u kontra smeru....Gavrić vol. ll
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

ajmo.minusi ja neemam pojma.a.Mitrović.danas igrač utakmice...slepčine..

Bojank91

pre oko 1 godinu

Otkad nam je TSC večiti rival?
1

156

pre oko 1 godinu

Zvezda svako lagano pobedjuje 4-0
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Uskoro će partizanima biti hladnije u Srbiji nego Rusima u Sibiru. Više ih ima na Mocart vestima nego na stadionu Jugoslovenske Narodne Armije. Neka se drže oni vaterpola i eventualno košarke, za fudbal nikada nisu ni bili dobri. Ali barem imaju tu čast da je njihov prvi komšija Evropski i Svetski šampion, najveći i najtrofejniji Evropski klub neračunajući velike klubove sa Zapada.

Delija

pre oko 1 godinu

Keze ovako, "Mada ogromna prednost nad vecitog rivala" hteli ste reci prednost nad TSC-om.
ć

ćelavi globus

pre oko 1 godinu

vozi autobus
c

celavi globus

pre oko 1 godinu

vozi autobus
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Pa i vreme je bilo, mogli ste od prvog kola sa omladincima i petlićima u ovoj cirkuzantskoj ligi gde je sve podređeno duševnom stanju duha koji lebdi.
G

Gostttttt

pre oko 1 godinu

Uvek si treći, i to nam ne smeta!

Delija

pre oko 1 godinu

Lebdeo je i alka tole na juznoj tribini!
4

44111

pre oko 1 godinu

4 godine niste pobedili u derbiju nemoj da spinujes ovde

pancevac92

pre oko 1 godinu

ali sto citira reci lika koji je isteran iz jehovinih svedoka hahahahahahahaa
C

Cika Jova

pre oko 1 godinu

Bog te video, ne pratim baš nešto domaći fudbal....ali kad sam pogledao tabelu, morao sam da uzmem digitron da izračunam razliku između prvog i drugog mesta....jeste da mi matematika nije neka jača strana ali što je mnogo, mnogo je...
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Taj prvi je to bio ko zna koliko puta do sada....ali taj drugi je, ove sezone, odlican. Mislim kad je TSC bio drugi na tabeli par kola pre kraja regularnog dela sezone.
d

djuradj

pre oko 1 godinu

Jeste, jako je cudno gledati tim koji igra los fudbal, koji ima trenera zalutalog u sport i koji ima navijace koji posle svake utakmice pljuju igru i tim a opet pobedjuje svoje rivale. Jedno je sigurno, dugo ce to trajati a jedva cekam da ih takve vidim u Ligi sampiona.
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Problem ovako velike prednosti na tabeli je taj što nosioci igre nemaju više motiva da gaze punom snagom pa njihovo mesto na terenu treba da zauzmu rezervisti. Ako nosioci igre od marta do septembra ne budu imali minutažu mogu ispasti iz forme i to će se negativno odraziti u Ligi šampiona. Nadam se da grešim ali sve mi liči na taj scenario
e

esex

pre oko 1 godinu

Pa i nema bas veze...jer na kraju sezone svakako imaju odmor pa pripreme..ja jedino za kataija brinem jer sporo ulazi u formu..na kraju krajeva niko ne kaze da do kraja ove sezone ne treba ni minut nosioci da igraju..neka se rotiraju po pola i bice sve ok..nosioci odrzavaju neki nivo a mladi sticu iskustvo..
J

Joey

pre oko 1 godinu

Vasiljević – Vigo, Eraković, Dragović, Azarov – Kangwa, Ivanic, Bukari, Mitrović – Rakonjac, Mijatovic
B

Bob Rock

pre oko 1 godinu

Daj Pruceva. Mali kida.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ekskluziva, na leto Prucev u Sitiju, Zvezda dobija 125mil na svoj račun i još 100mil na neki račun u Nemačkoj banci. Bravo zvezdo razvijamo mlade srpske igrače!
G

Gost444556

pre oko 1 godinu

Kida ali na xbox-u. 2 tacne lopte nije dao proslo kolo.
G

Gost qwerty

pre oko 1 godinu

Milojevića još nisu obavestili da je uzaludan posao stavljati Bukarija u tim. Čovek osim brzine nema ni jednu potrebnu osobinu za fudbalera koji bi mogao igrati u Evropi! Zar mu utakmice protiv Makabija, Ferencvaroši, Monaka i Trabzona nisu otvorile oči?! Zvezda samo gubi vreme sa Bukarijem! Još jednom su je nasamarili menadžeri!
K

KojMoj

pre oko 1 godinu

Idi prijatelju i komentariši hasenu i mani se fudbala u koji se ne razumeš.
l

lol12

pre oko 1 godinu

On je jedini od ofanzivaca protiv Monaka pokazao da je na evropskom nivou
D

De jàn

pre oko 1 godinu

Bukari protiv Trabzona 2 asistencije, protiv Makabija 1 asistencija, protiv Fenecvarosa nije igrao prvu utakmicu, protiv Monaka bio los kao i citav tim, protiv Partizana do sada gol i asistencija. Mani se bubanja, pogledaj malo statistiku.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Rodjo...Odmah, ali odmah u skaute ili trenere da ideš. Pare ima da namlatiš!
1

1388

pre oko 1 godinu

Nas najopasniji,najbrzi igrac. Jel to si zvezdas
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Не знам зашто се Васиљрвич оволико форсира, а горег голмана дуго нисмо имали. За њега је Шмуци Буфон лично.
d

delija02

pre oko 1 godinu

Po cemu zakljucak da se forsira,Vasiljko nam prosle godine doneo titulu i bio medju boljim golmanima u ligi.danas prvi put brani ,a komentar da se forsira nelogican komentar
J

Jesse Custer

pre oko 1 godinu

Ovakav vezni red sigurno neće izaći. Mogli ste slobodno staviti 2 špica i 4 krila pa da nema veznog reda uopšte.
G

Gost 0000@Jesse Custer

pre oko 1 godinu

Živio Kolumbo! Otkrio si Ameriku, kada kažeš da Zvezda nema veznog reda! Ako ovi dunsteri koji vode Zvezdu (Terzić, Mrkela) ne shvataju da Zvezda nema vezni red, kako ti kao dugogodišnji navijač Zvezde to nisi odmah shvatio?! Jel’ trebalo da Zvezda izgubi od Makabija, Monaka, Trabzona i Fradija, u Evropi, zatim da onako katastrofalno igra u SLS,ovog proleća, pa da tek sada shvatiš kako Zvezda nema srednji red?! Zar ti misliš da sa ispodprosečnim afričkim “kapitalcima” Kangom i Kangvom, “vojnikom” Srnićem ili Krstičićem, možemo biti konkurentni u SLS, a da ne pričam u Evropi?! Za to vreme naši mladi igrači koji su trebali da dobiju šansu ovog proleća, kao Stanković, Knežević, Šljivić, su odbačeni. Dunsteri iz uprave Zvezde su unapred krivci jer ne shvataju suštinu fudbala, a u sve se mešaju!
D

Delije Krusevac

pre oko 1 godinu

Krusevac voli Zvezdu! Malo vas je Jakuze! Grad je nas!
1

1,2,3,4,5

pre oko 1 godinu

istina ziva, malo nas je, zato imas potrebu da to i pises, nego koliko je vas? na zvezdine utakmice vas ide od 5 do 15😂