Komentari na vest

Zvezdina frka s bonusima, ni Milojević ne zna kako će mu izgledati odbrana u derbiju

S

Sedorf10

pre 8 minuta

Mali Maksimovic kao najveci talenat skole ne bi trebao prvu utakmicu u sezoni da pocne u derbiju. Njega posle derbija kada bude manja tenzija. Da ne sagori bez veze u toj utakmici u kojoj nece ni biti igre, vec 100 prekida, grubih startova, koskanja i ostalih gluposti. Tu treba staviti nekog iskusnijeg, Pruceva ili Sljivica. Mada Sljivic malo stagnira.
D

Drvo

pre 9 minuta

P R U C E V
r

realan grobar

pre 20 minuta

Nema potrbe da se Miloje sekira u odbrani mu netreba niko jer mi napadaca nemamo
G

Gost555

pre 11 minuta

Da je samo napadac problem, nego mi nemamo ni trenera niti upravu.
H

Hlif

pre 22 minute

Staviti Gutesu na gol koji je sasvim solidan golman i koji je sigurno trenutno bolja opcija od Glazera koji uopste nije u formi i na nivou od prosle sezone, Gutesa bonus na golu , Djiga stoper i problem resen . Sve ostalo je stvaranje nepotrebnog rizika, a svi dobro znamo od kada nismo dobili u Humskoj derbi i kako stegnuto uvek igramo na JNA.
f

fandjo1

pre 23 minute

pa ima valjda neki lijevi ili desni bek iz omladinaca da uskoci
D

Don Vito Corleone'

pre 23 minute

Fejnord, Norsjeland, Dinamo K spakovali malom nogometnom jsd klubu 25 komada i imaju obraz da se jave. Budite mirni pustiću OFKu na vas ahahaha.
G

Gavrillo

pre 23 minute

Olajinka na tribine. Šljivić na teren. To samo slepci ne vide kakva je taraba Olajinka. Drvo-drvo.
R

Rubikova kocka

pre 11 minuta

Ma kakav šljivić, Salko Maksimović!
A

Ako.

pre 24 minute

Je frka daj pozovite Zbilju i ostale kompanjone da vrate pravilo sad na 1 bonus🤣🤣🤣
D

Dosta demagogije

pre 29 minuta

Ne vidim zasto bi bilo problem prebaciti bekova iz omladinaca u prvi tim i nek odigra tih par utakmica dok se ne oporave prvotimci. Previse se ide na improvizaciju, guranje krila na bekove, desnjak na levog beka i obrnuto. Prosto - ubaci se omladinac, levi bek, desni bek, ako treba i cao. Sto pre da se klinci ubace i posalju na trening. Ukopali su se sa Ananom i Radojevicem, jer su imali mesta da ostanu u ekipi i makar sedeli na klupi sad bi docekali sansu. Da ne pricam o Degeneku koji bi sad posluzio u LS i SLS (nije povredjen, trenira, redovono je na slikama koje se kace na drustvene mreze)
N

NDCZ

pre 29 minuta

Ko god izadje na teren, zgazice ih!
I

IZA GOLA

pre 31 minuta

navijac sam zvezde decenijama isto toliko i na tribini bio sve ovo mi se gadi bukvalno sta se radi
d

d. g.

pre 22 minute

Gasi ti se klub...
e

e moja upravo

pre 33 minute

3 meseca kao nesto radite a u stvari ne radite nista. Pa jel nekome mozda slucajno palo na pamet da je moguce da se jedan od startnih bonusa povredi? Ocigledno nije, sto se i vidi. Talite se i dalje i uzivajte u zivotu...
B

Bok

pre 33 minute

Koga je zmija (Benfika) ujela i guštera (Partizan) se boji. Zar vam trebaju bekovi protiv tako lošeg Partizana. Oni će se ionako braniti, i braniti i braniti, jer ne mogu drugačije. Grobar sam, pa znam.
L

Lzr

pre 33 minute

Tu su bonusi Djiga i Prucev naseg stuba srpstva, lagano
d

d. g.

pre 23 minute

A kako su to povezani bonusi i srpstvo? Tvoj klub je u Evropi "igrao" sa 9 stranaca i 2 Srbina.
m

mikuli

pre 35 minuta

Hahahahahahaah dajte im jos igraca, samo su pozajmili ofk beogradu 9, degenek,prucev, rodic ni ne znaju da su tu hahahhaa samo dodju u klub uzmu kovertu i na splav
S

Smislov

pre 37 minuta

I on postao žrtva kao još neki. Kao grobar star 55 godina, savjetujem ti da ti protiv Partizana i ne treba odbrana. Protiv onog "pojačanja" iz Uba, Goha i Kalulua, u odbrani mogu igrati i jedan pomoćni trener i fizioterapeut.

RealNo1

pre 38 minuta

Какав је ово безобразан текст? Звезде има 6-7 бонуса и може и са њима да почне утакмицу и опет ће побједити Партизан.
G

Gazda Topuzić

pre 24 minute

Ma tu je glavni bonus Novak Simović za svaki slučaj,jer nikad se ne zna pa i unakaženi Partizan na klupi sa još jednim bonusom može da iznenadi...ako zakaže Šamrok tu je Elvis Terzin komšija. Bez sekiracije
J

Jaa

pre 7 minuta

Mislis kao sto je pobedila prosle zime na JNA, ili prethodnih 8 godina?
R

Rado-znalac

pre 41 minuta

Drkusic je vise desni bek nego stoper.
R

Redmond

pre oko 1 sat

Neka pozajmi par defanzivaca iz Ofk-e kojoj su pozajmili 9 (slovima: devet) fudbalera.
L

Logitech

pre oko 1 sat

Sta ce im odbrana, tu je Novak Simovic koji je kvalitetniji defanzivac od Evre, Vidica, Ferdinanda i Gerija Nevila iz najboljih dana karijere, a bolji centarfor od tandema Ibrahimovic-Krespo.
d

d. g.

pre 20 minuta

Šteta što vam Srki Jovanović nije svirao u Evropi.
L

Logitech

pre 9 minuta

@d.g. Mislis onaj Srki Jovanovic cije je Zvezda trazila izuzece? Ja znam za tog Srkija Jovanovica.
b

brbnr

pre oko 1 sat

prucev mora desno... moramo od njega da pravimo beka posto mimovic ne igra celu polusezonu. druga varijanta sada za derbi je Guteša na gol. a drkusic ili degenek desno
a

ajde bre mućni

pre 38 minuta

Degenek, axaxa, posle 6 meseci neigranja.
e

e buzga

pre 35 minuta

Kakvog crnog beka. Taman posla pa da ga urniše i kao krilo i kao beka. Kao Mićka što su od kako je došao gurali na beka i onda ispao loš igrač.
G

Gost Rajder

pre oko 1 sat

Zar neko nije izjavio da možemo da napravimo sano tim od bonusa? Sad nemamo bonus?!
G

Gile1

pre oko 1 sat

Kako sada odjednom,a celo vreme se hvale imaju bonusa i po tri igrača za svako mesto(jeste da su bonusi i Điga i Prucev,ali su Srbi)
S

Sima Arauho

pre oko 1 sat

Ko drugome jamu kopa sam u nju pada.Najbolje bi bilo da ko povredimo Djigu?!Recimo neko rebro kao vi Sadiku ili oko kao Sumi?!Pa da vidimo koga ćete kao zamenu?!
L

Liga sampinjona

pre oko 1 sat

😂💪🏻🇵🇹
O

Ojo

pre oko 1 sat

Pravda za Kangu
M

Marko1105

pre oko 1 sat

Voleo bih da upoznam ljude koji komentarisu da je Prucev dobar igrac. I one druge koji komentarisu da je Olayinka dobar igrac. I one trece koji komentarisu da Lazar Jovanovic nije dobar, da Krunic i Elsnik nisu dobri itd itd. Sta je sa vama? Koji problem imate? Prucev ispodprosecan igrac. Olayinka je morao u Prag. Krunic i Elsnik odlicni. Lazara Jovanovica kao jednog od dvojice bonus igraca. I kraj price. Ali veci je problem koga na beka. Nadam se da Drkusic to moze da odigra. Inace smo u problemu. Elsnika, Krunica i Ivanica ne dirati u veznom redu. Moraju sto vise utakmica odigrati zajedno da bi usli u ritam i navikli se jedni na druge. Takodje, ovo je utakmica za Serifa i Milsona jer ce grobari da se brane. Glazer Drkusic, Djiga,Spajic, Seol Elsnik, Krunic Ivanic Jovanovic, Serif, Milson u nastavku Sljivic i Silas i to je to
x

x122

pre oko 1 sat

Pitaj interpolca koji je zagovarao to!
n

nikola lola

pre oko 1 sat

pustise ovog djurica u pazar a mogao je da im igra sad
N

Na poso

pre oko 1 sat

Šta ima da zna,neka ih ubaci sve.Kako će skupljati iskustvo gledajući kako drugi igra?
p

publika

pre oko 1 sat

Nisu ovo cista posla oko Rodica. Operacija sinusa sigurno nije hitna intervencija, i sam imam problem sa sinusima ceo zivot. To se resi kad covek ima manje obaveza pa uradi, ne u jeku prvenstva.
M

Marinjo1

pre oko 1 sat

Formacija sa 3 i desnog vinga nek igra Prucev
t

turgenjev

pre 39 minuta

Hoće Prucev će i golmana da igra.
K

Karma je

pre oko 1 sat

cudo. Da se odmah ogradim, zvezdas sam. Ali ovo pravilo bonusa, da bi se Terza i njemu slicni talili, uzimali procente itd... samo u ovoj banana ligi i drzavi to ima. I sad dodjes u situaciju da ne mozes da izvedes najjaci tim u derbiju jer te koci pravilo koje si sam zeleo. Partizan se raspada, ne menja ovo nista kada su oni u pitanju, ali samo u nasem fudbalu je igrac od 22-23 god "mlad". Onaj ko vredi, vredi vec sa 18, to se jasno vidi i guras ka odmah u vatru. Cuj Sremcevic... Decko osim toga sto je mlad nema niti jedan fudbalski kvalitet, NI JEDAN. Decko u omladinskoj LS ne moze nikakvu razliku da napravi. Platili ga 2 mil a od samog starta su znali da od njega nema nista. Klasicno pranje para.
b

bunkeraš

pre oko 1 sat

Hoće to kada forsiraš samo 11 igrača a imas 35. Gde ti je Kanga bunkerašu iz Aranđelovca? Opet si se posvađao sa njim kao u prvom mandatu što si ga izbacio iz ekipe i prodao tvojom zaslugom.
B

Bida

pre oko 1 sat

Zeljko zubIru placen 500 h a djiga 4 miliona nepravise lud
F

Florijanec

pre oko 1 sat

Znaci Žule Stojkovic desno a Gobelja levo kad vec nemamo bekove.

Delija

pre oko 1 sat

Stvarno sramota za klub kao sto je nasa Zvezda da bema bekove a na krilima guzva kao u javnom prevozu, skauting se oslanja na Rodica! Ko zna kalva je povreda zadesila momka sinoc, i koliko ce biti odsutan, kaze nisu se nadali, koja glupa izjava. Olijanka, odmah na klupi da se hladi malo, nekoliko utakmica on jedan od losijih igraca mozda najlosiji. Nema veze Milojevic ce to da uklopi ali bije on zaduzen za Transfer pokitiku kluba. PUNA PODRSKA IGRACIMA U PONEDELJAK!
p

pucko

pre oko 1 sat

Daj kupi još koje krilo ovih 10 ne valjaju. I šta bi falilo tim krilima da igraju bekove. Samo ne kako ih ne sad postavio na konta strane.
M

Milence Pilence

pre oko 1 sat

Bar Zvezda nema te probleme sa bonusima🤷‍♂️..Samo Milojević nije navikao da stisne petlju🤭😉
n

ninac

pre oko 1 sat

Ma u strašnoj su frci 😅😅
L

Lalegale

pre oko 1 sat

Sta bude bude .Srecno
3

35 titula

pre oko 2 sata

Samo opušeno Grobari bez sekiracije.
a

anelej110

pre oko 2 sata

Sada se vidi sposobnost zvezdine uprave gde imaju 9 krilnih napadaca i 3 beka rodic mimovic seol, rodica ne racunamo znaci 2 beka ako se seol povredi a vec ima problema sa povredama zvezda beka nema, bruka i sramota.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Koji derbi????????? Po čemu je derbi???????? Igraju prvi protiv sedmog na tabeli. Igra klub koji ima sedam titula u nizu protiv kluba koji je pred katancem. Igra Evropski i Svetski šampion protiv kluba bez Evropskih rezultata. U tkz derbijima enormna razlika na strani Zvezde do sada. Koji je to derbi????? To je najobičnija utakmica Zvezde protiv superligaške ekipe.
B

Bida

pre oko 1 sat

Igra vidjin klub nikada skuplji u istoriji srbije i pfc koga guru severa gasi ali ima dragog boga
P

Perhane

pre oko 1 sat

I kad si bolji, kad gledaš sa visine, kada imaš i sudije i FSS, sve mlade fudbalere, kada je uprava drugog kluba u tvojim rukama... Treba biti dostojanstven. Što je FK Crvena zvezda nekada bila. Onda su došla lica sa poternica i prisvojila titulu staru 80 godina. Sramota.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 sat

@Hrvoje. Uskoro prisvajamo i titulu koju vam je dodelio sud udruženog rada, čisto da vam objasnimo neke stvari. Nema ništa lepše nego kada su nemoćan da uradiš bilo šta ahahaha ahahaha.
р

реалан

pre oko 2 sata

Какву корист српски фудбал има од Ђиге? Нећете још дуго газити преко мртвих зарад само свог интереса...
Z

Zeljko®

pre oko 2 sata

Istu korist kao i od Zubairua.
J

Joksa1986

pre oko 2 sata

Od Djige ima, igra u Zvezdi, Sprkom klubu Ligu Šampiona i donijet ce Zvezdi Srpskim klubu i drzavi Srbiji i Sprskim klubovima milione. Reci ti nama sta Srpski fudbal ima od Zubaira ???
Z

Zar ti

pre oko 1 sat

nisi realno na plaži?
4

421

pre oko 1 sat

Bukvalno vam je 8 stranaca u prvih 11
Đ

Điga i Zubairu

pre oko 1 sat

Sve je to sprdnja u pravilima, bonusi, broj stranaca, bolje sve ukinuti nego da je ovako nakaradno. Sve je to isto, osim što Zvezda sama ukida i uvodi kad joj se prohte.
Š

Šljaka

pre oko 2 sata

Molim vas samo nemojte ono vaše dobijate za 2 ili 3 razlike,da nebude umor nismo hteli zbog mira u kuci itd. Benfika je pokazala sav vas potencijal.
B

Blaki

pre oko 2 sata

A vama Dinamo, Lugano, Gent...
j

jel

pre oko 2 sata

a benfika je siromasan klub
J

Joksa1986

pre oko 1 sat

Ti poredis Benfiku i Partizan, mašala 🤦🤦🤦
N

Na severu od 88

pre oko 1 sat

Ne znam šta si ti juče gledao prijatelju,meni lično je juče Benfika ličila na neku osrednju ekipu,za klasu slabiju ekipu recimo od Lajpciga.Dali su nam 2 gola iz 4 šuta, oba teški kiksevi.Drugo poluvreme,odlično, ne znam nekog nezadovoljnog, tako da ne znam o čemu pričaš.
D

Dimaria

pre oko 2 sata

terza ukida pravilo bonusa ali samo za derbi....
I

Immobile

pre oko 2 sata

i to u ponedeljak u 17h, naravno svi klubovi se slazu
Z

Zn

pre oko 2 sata

Prucev u igru, obavezno!!! Olanjinka mora na klupu, zadnjih par utakmica je jedan od gorih, Lazar Jovanovic i Sljivic nikako, momci moraju u drugi klub na kaljenje, nikako to u Zvezdi da rade kao sto se radi, pa oni nisu pokazali ni u omladincima da su iznad svoje generacije. Mali Maksimovic - top klasa, obe ruke dizem za njega, za derbi mu je mozda preteska utakmica obzirom da nije igrao puno seniorski fudbal, ali zasto da ne? Nazad Lekovic nije ubedljiv, a ovo sto smo usli u sezonu sa jednim desnom bekom….. pretuzno, 42 krila i jedan desni bek
R

Repac Plandište

pre oko 2 sata

Kada bi navijace Partizana pitali: Da li bi vise voleli da Partizan izgubi od OFK a da Zvezda izgubi od Benfike ili da pobede i Partizan i Zvezda izabrali bi prvu opciju. Sa ovim su se složili...
D

Dragan 1985

pre oko 2 sata

Sledece dve utakmice Inter i Monako u gostima bice sa omiljenom taktikom Miloja 5-4-1, posto se u novom formatu LS gleda gol razlika, i nece Miloje da rizikuje vise primljenih golova. Po starom obicaju parkiranje autobusa u gostima. Ja se nesecam kada je zadnji put Zvezda odigrala dobro u kada su u pitanju evropske utakmice takmicarskog karaktera.
ш

шуми

pre oko 1 sat

одиграли смо топ у Манчестеру ,Лајпцигу а у Берну смо били далеко бољи али јбт Ндаје доктор не знања.Имали смо тренера играли са 5 наших клинаца.не капирам шта је битна гол разлика када имаш 0 бодова.У савременом фудбалу само су победе битне.Брест има једну већ а ми са оваквом игро нема шта да тражимо
ц

цзбг

pre oko 2 sata

Далсио на левог бека и Максимовић у стартних 11.
j

jojo

pre oko 2 sata

Jesi li mozda razmisljao da Elsnika stavis mjesto Glazera.
?

???????????

pre oko 2 sata

Zvezda ima najmanje 40 igraca uglavnom dovodjeni pod izgovorom igre na 3 fronta. Povrijedi se 1 igrac i odmah problemi. Vidjeli smo sa Benfikom daje ovo sastavljen tim bez rezona. Ako nwmozes od ovih igraca da sastavis tim da powdi jsd onda zahvali se Zvezdi na saradnji.
S

Sima Arauho

pre oko 2 sata

Ma šta ima i da zna kad je tu Elvis iz Lovćenca.
d

d. g.

pre oko 2 sata

Jel on sudio i protiv ofk?

Sakur

pre oko 2 sata

U nedelju sastanak fss donosi se odluka da moze jedan bonus.To pravilo ostaje na snazi do ponedeljka do ponoci a onda se vraca na dva bonus.Ostali klubovi su se slozili sa ovom odlukom.
T

Tocilo

pre oko 1 sat

Sad si kao Repac postao :)))
s

svima su vam

pre oko 2 sata

usta bekova puna a za krilo niko ni da pita
M

Milan1022

pre oko 2 sata

Ako ćemo pošteno, Terzić je insistirao na dva bonusa... Evo...

ГОШЋА

pre oko 2 sata

Nekako smo derbije nakon evropskih utakmica odigrali srednje zalosno. Nadam se da Milojevic nece izmisliti neku toplu vodu za derbi i da cemo igrati najbolji moguci fubdal. Ako ovakvom Partizanu ne uvalimo najmanje 3 komada, onda bi stvarno bila velika bruka

Sakur

pre oko 2 sata

Koliko godina ovo ponavljate?Na kraju sudija mora da cupa.
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 1 sat

Sakur care, sudija vam je priznao neregularan gol na derbiju (baklja golmanu pored noge), dva gola Cz poništili na var od pola centimetra. Pa vi bi istupili iz lige da je obrnuto. Sinoc faul za Benfiku nepostojeci, pada gol iz slobodnjaka, niko iz Cz ne kuka.Nismo isti!
S

Samo istina

pre oko 2 sata

Glupavo pravilo o bonusima koje je Terzić naturio sa svojim saradnicima u FSS-u da bi se deca gurala u prvi tim bez pokrića i posle prodavala za neku lovu. Hajde 1 igrač bonusa, ali 2, a od sledeće sezone 3, to je van svake pameti. Jedni igraju domaće utakmice, drugi Evropu, ispada se iz ritma, tumba se ekipa, samo da bi se menadžerski posle lopovi sladili. Ko je talentovan taj treba da igra bez obzira koliko godina ima, ko nije talentovan nemoj na silu da zauzima mesto boljem igraču.
D

Drvo

pre oko 2 sata

Vrlo je jednostavno, daj Pruceva, bolji je i od Silasa i od Radonjića.
J

Joksa1986

pre oko 2 sata

Koliko je inf.tacna nisam siguran ali se prica da smo za zimu dogovorili transfer Darka Todorovica iz Ahmata iz Groznog. Igrac iz BiH, rodjen u Bijeljini, i a nas pasos ali igra za BiH nesto kao Krunic. Nekad igrao za Tuzlansku Slobodu, Hajduk Split, Red Bul a zadnjih par godina je u Rusiji, agent mu je nekadasnji igrac Zvezde Makedonac Goran Popov. Ima 27 godina, igra sa obe noge nesto kao Seol, igra i lijevog i desnog beka.
M

Miloje 2

pre oko 1 sat

Ma tebi je bitno što je iz Bijeljine. Proslavili smo se tim gračima iz RS. Video si sinoć Krunića, "zamenu" za Hvanga.
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 1 sat

Care ne lupetaj za Krunica, gde je bio desni bek da pokrije stativu? Da li je to posao veznog igrača?Da je više igrača kao Krunic gde bi nam bio kraj!
J

Joksa1986

pre 39 minuta

@Miloje 2. Dal je iz Bijeljine, Brckog, Šamca ili Modriče koga boli ona stvar, ali jbg ipak je bitno, jer je Bijeljina RS, a cim je iz RS znaci da 90% ima pasos Srbije a cim ima pasos Srbije znaci da nije stranac. To sto bi ti volio da je Krunic iz Kragujevca jbg nije rodjen covjek u Sarajevu i sta sad, najveci problem Zvezde Rade Krunic, druze predji na boćanje 👍
P

PD

pre oko 2 sata

Ali da se derbi igra u ponedeljak pa stvarno je besmisleno. Sportski pozdrav
G

GostLazar

pre oko 2 sata

Sta je problem, ubaci malog Maksimovica, sad ili nikad. Neka odigra makar 45 minuta, imas bonusa. Ako ne ide sa njim, zameni ga na poluvremenu, sve i da gresi, ima iza sebe igrace koji ce da pokrpe to. Ne znam zasto cekamo na njega, kada moze da igra nasu ligu bez problema. Ako se ne afirmise za 15-20 utakmica, nece nikad i kraj price. Isto kao sa Mituljkicima, koliko im je potrebno da pokazu talenat. Dakle, bonus Maksimovic. Mozda protiv Partizana sa 3 stopera, jer ne bih voleo da Seol ide na Mimovicevo mesto, sto znaci da upada Rodic. Glazer - Djiga, Spajic, Drkusic - Silas, Krunic, Elsnik, Seol - Ivanic, Maksimovic - Duarte/Ndijae
У

УЛТРА.....

pre oko 2 sata

ОДБРАНА ОД КОГА??? ШАЉИ БРЕ СВЕ У НАПАД И КАКАВ ЦРНИ ДЕРБИ ИГРАМО ПРОТИВ ОБИЧНЕ ПРПСЕЧНЕ ЈСЛ ЕКИПИЦЕ..
P

Pakal II

pre oko 2 sata

Šalite se za Rodića, zar ne? Znači ako sam dobro razumeo: profesionalni fudbaler, koji svakih 6 meseci prolazi opširne fizičke preglede, tek sad je ustanovio da ima problem sa sinusima i klub ga u sred sezone, iako ostaje sa samo 2 beka, pušta na operaciju i odsustvo?! Pa da li ovo ima igde više osim u Zvezdi!
1

1.2 na Inter

pre oko 2 sata

pozurite dok ne ode na 1.05
V

Vidi ga

pre oko 2 sata

Evo ga bot iz sljivika grobar prikriveni ponovo pljuje po Milojevicu , taj bot nema obraza
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Zanimljivo je da navijači malog nogometnog jsd kluba više prate Zvezdu nego njihov klub. A klub im je šupalj, curi sa svih strana. Čujem da se groBARI vraćaju na tkz derbiju, odlično biće još veća draž kada ih razbucamo na terenu.
&

&druze

pre oko 2 sata

Klub sa druge strane je umro, cemu to spominjanje, nema razlike vise dal pises o Tsc-u ili njima...treba da prestanemo da im dajemo na znacaju
4

421

pre oko 2 sata

Ne znam, da smo uigrana ekipa pa da se predje na 3-5-2 sa Olajinkom i Seolom kao wingbekovima. Elsnika je prosto greota staviti na levog beka, covek je izuzetan veznjak. Apsolutno mi je neverovatno da imamo 2 beka samo.
A

Auuu

pre oko 1 sat

3 godine tebi neshvatljivo.
M

Mimović

pre oko 2 sata

nije štoper! Čovek je bek!
C

CZ BG

pre oko 2 sata

Sada se tek vidi koliko je glupo pravilo o bonusima. Guraju se pojedinci na silu, a ne igra najbolji sastav. Sami sebe zakopavamo sa nekim glupim pravilima.
C

Chiske

pre oko 2 sata

Aaaaa tek sada se vidi? NIsta licno ali pisem od pocetka (pljuvajuci upravu Vojvodine) da ovo nikom pa ni crvenom blizancu nece odgovarati. Mladi igraci koliko god da su dobri bi morali da se uvode postepeno. Nego jel se to meni cini ili Lakinjos vise nije ni u izmenama?
1

1976

pre oko 2 sata

Јегор Прутсев на лево крило, најбољи од свих бонуса, Олајинка на клупу, Елшник на левог бека и да се увлачи у везни ред када смо у поседу... тако ће крила имати изолацију да играју 1 на 1 са бековима партизана...
s

stetaaaa

pre oko 2 sata

mnogo mi se svidja mimovic,moze biti odlican igrac...bas steta
e

eeeeh

pre 43 minute

Do pre mesec dana ste ga pljuvali na sva usta.
i

iz sljivika

pre oko 2 sata

placem za jsd-om svaki dan jeden sendvic vucelin
R

Repac Plandište

pre oko 2 sata

Od sinocneg poraza od Benfike pa do danas potvrdila se jedna neverovatna stvar. Postoje navijači koji bi vise voleli da njihov klub izgubi sve utakmice ali da komsija veliki dozivi poneki poraz u ligi šampiona. Kakvi gubitnici mati draga. Sa ovim su se složili...
8

8

pre oko 2 sata

A što se tiče Radonjića šta reče Milojević, ipak smo mi navijači koji smo bili protiv dovođenja u odnosu na vas koji ste ga dizali u nebesa bili upravu. Dečko je bio i ostao municija za vazdušnu pušku .
v

vidi ga

pre oko 2 sata

Evo ga bot iz sljivika grobar prikriveni ponovo pljuje po Milojevicu , taj bot nema obraza
w

www.

pre oko 2 sata

Uveli ste pravilo bonusa 7 dana pre početka prvenstva zbog Djige,sad kmečite.
Х

Х Х

pre oko 2 sata

Просто, Олајинку избациш из прве поставе, убациш Јовановића, који је 5 пута бољи играч.
N

Na severu od 88

pre oko 2 sata

Biće bolji,ali za 3 godine,i to možda.Pa taj se nije video protiv klinaca Benfike prijatelju,s kog duda si ti pao prijatelju?
n

nananananananana

pre oko 2 sata

Sreca pa nema bonusa u LS. Krunicu srbine
т

треба одложити

pre oko 2 sata

Дерби док се не нађе неко решење....
Х

Х Х

pre oko 2 sata

Олајинка не сме више никада да игра у стартној постави, јер је то злочин. Технички лимитиран играч, уз то и лош карактер.
N

Na severu od 88

pre oko 2 sata

Prati skijanje bolje.
@

@na severu

pre oko 2 sata

Ако ти то не видиш, ти не треба да пратиш никакав спорт, јер си оперисан од сваког.
d

d. g.

pre oko 1 sat

Skinuli ste se Šerifu, a popeli se Piteru.
R

Realantip

pre oko 2 sata

Degenek ne moze da igra LS nije licenciran tako da i otpada za LS a igrao je odlicno beka za Australiju. Neozbiljna uprava ulazi sa 3 beka u LS od kojih su dva povrijedjena a i treci je na ivici povrede! Sto se bonusa tice sami sebi smo jamu iskopali, uigravas jedan tim za LS drugi za SL!
R

Rešenje!!

pre oko 2 sata

Djiga i Prucev u zvezdi A pfk zubairo obavezno zbog dobrobit srpskog fudbala . To su bonusi za reprezentaciju
N

Nanas

pre oko 2 sata

Mozda nevezano za temu,ali....,utisak veliki je navijanje sinoc, neko sam ko je na Severu 30god,od toga 25 god sa sezonskom, kupovao je kad nije bilo ni 1000 sezonaca,ostavio glas na severu,nekada nas je bilo po 2000 na stadionu,ali se navijalo ceo mec i prosto gurao tim napred,ovo zadnjih godina ne lici ni na sta, krene se sa jednom pesmom i ne menja se po 15 min, onda balade,tuzbalice itd...uopste se ne prati mec i desavanja na terenu,isti problem je i na kosarci po meni, izgubio se duh,zbog cega,pitanje je...,nekada je i Jug bio kop skoro kao i Sever, ko se seca Ekerena,barse,psv,lacio,kajzerslautern,dinamo k,rozenborg potvrdice to....,sinoc pola prazan jug...??!?!?? Mislim da je glavni problem sto su tada na sipci bili momci koji su ziveli za zvezdu,kao i vecina nas,a sada su na sipci milioneri,koji zive ne za zvezdu,nego od zvezde,i bitno im je da se pokaze slika na instagramu,da se posalje na tifo story prica,da se otpeva o olimpijakosu i spartaku itd...,nije ovo zal za mladoscu,vec realnost...
k

kikoman

pre oko 2 sata

bravo, pevaju se balade a treba da grmi...i kosovo 20 minuta em niko na terenu ne razume em nema veze sa tokom utakmice
ш

шуми

pre oko 2 sata

браво делије мисле да су изнад клуба ,навијање трагично ,већ скоро 10 год
Đ

Đukin fan

pre oko 2 sata

Iz istih razloga posle pola veka batalio da overavam status budale !!!I zato sinoć 7-8.000 praznih sedista,a posebna priča uz ove plaćenike milionere su “prijatelji kluba”njih preko 1.500 s gratis VIP GALERIJA ložama i VIP 1 !!!!Medju njima kuso i repato koje veze sa Zvezdom nema nit je ikada imalo!!!Cak i Karadjordjevici koje niko nikad ni blizu Rajka ni pre Marakani nije video decenijama “prijatelji kluba” E zato atmosfera duplo golo,navijanje tropa a ostalo je sto se igre,rasula i promašenih transfera postalo trajno trpno stanje!!!Sad će Bukulja u ponedeljak da opkoli nereseno i eto ga “veliki šampion”
D

DS1989

pre oko 2 sata

Pa bas si lupio ako si stvarno na Severu 25 godina onda treba da znas ko je juce vodio navijanje. Mislim prvo poluvreme je vodio Pedja decko je tu ceo zivot drugo poluvreme Igor koji je isto ceo zivot na Severu... Ako mislis na sipke gde se razni likovi penju i pokusavaju da trgnu masu tu si mozda u pravu. Ali dva coveka koja su se juce latila megafona su okoreli Zvezdasi koji uostalom navijanje vode unazad 20 godina pogotovo Pedja...
D

Dušan012

pre oko 2 sata

Ma to pričam deset godina. Stvar je postala još gora kada navijanje vode SNS pripejd patriote, milioneri iz njihovih koruptivnih poslova i branioci izdaje Kosova a veleizdajnik koji ih je napravio milionerima na stadionu. I šta onda da pevaš? Najbolje "Puši Benfika" celo drugo poluvreme.
i

iz sljivika

pre oko 2 sata

Tačno. Potpisujem. Devedesetih smo grmeli, ceo stadion, i tako do pre desetak godina. Ma da ne ponavljam, sve si napisao kako jeste.

Fear The Beard

pre oko 2 sata

To je tacno,u potpunosti.I to se vec duze ovde pise,svi vidimo da kvalitet navijanja rapidno opada.Plus,sto ni za LS nemamo pun stadion.Ti navijaci od pre 20-30 godina su omatorili sad,a ovi novi,ne da zive za Zvezdu,vec od nje.Kukamo na nasu ligu,i da zbog loseg kvaliteta nema posete,a mi ovamo igramo sa Bodeom za ulazak u LS,i nije pun stadion.Igramo LS,nije pun stadion.Razocaravajuce.Dijaspora je kljucna,tu je problem udaljenosti i vremena,ljudi iz unutrasnjosti su kljucni,tu su problem pare i vreme.Navijaci iz Bg i blize okoline zakazuju,tesko im da promene 2-3 gradska autobusa.Pre nego sto neko napadne,nisam bio sinoc,ali ja sam daleko van Srbije.Svaki put odem na Marakanu kad sam u Srbiji.I to sto sam daleko me ne sprecava da imam sezonske i za Fk i Kk.A drugi?
N

Na severu od 88

pre oko 2 sata

Daj mani se demagogije,jedino ti praštam ako tako misliš zbog nekih starih,dobrih vremena koja se naravno nikada neće vratiti,kao i sve u životu. Da ti kažem,od Zvezde je uvek neko živeo,neko za nju,ODUVEK,da ne ulazim sada u dubinu i ko je od vođa dobio stan od Zvezdi,ili ovu i onu kombinaciju.Druga stvar,kažeš bilo 7,8 hiljada praznih stolica?Pa koliko ih je bilo protiv Bajerna 91?Kako ocenjuješ tu navijanje?Realno,ništa specijalno.Pa sinoć zapad 6000,jug maltene 3000!Ja poveo samo starijeg sina,nisam imao za drugog,odakle ljudima toliki novci za redovne dolaske,nema!Mnogo bih mogao da te ispravljam,ali poenta je da je kombinacije uvek neko imao,i da ja idem i kad se pitao Dan Tana,Toplica Spasojević i ostali koji su nas zakoračili,pa ću i sada kad igramo 4 ligu šampiona,svi oni prođu,a ja sam tu bio,i uvek ću iz ljubavi.
N

Nanas

pre oko 1 sat

@ds1989, druze, razloga da lazem nemam, to sto si ti iz neke grupe,pa branis ih,imas pravo na to, ali branis neodbranjivo, nisam 20, vec 35 god na severu,i za to vreme pa 95% utakmica odgledao,ne kao clan grupe,nego covek koji zivi za zvezdu, i znam kakvo je navijanje bilo kad su ga vodili Tima, Ilke, Savija,Gaga....,zalim te ako se ne secas toga,mnogo si propustio...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 sat

Napisao sam sinoć ko je pre 15 do 30 godina punio stadion i navijao, odnosno pratio razvoj utakmice i u skladu sa razvojom situacije na terenu znao kad i kako treba da bodri ekipu, kad da zviždi protivniku. Na svaku oduzet loptu i pravljenje jednog igrača viška i prelaska u napad na noge su se podizali svi i sq istoka i zapada i svojim povicima prosto gurali igrače napred i da daju poslednje atome snage, jednostavno svi smo igrali utakmicu zajedno sa igračima na terenu. Ovi danas dođu da budu viđeni i na neki vid dobre zabave i da se malo ušmrkaju i naduvaju a najmanje prate utakmicu. Mi po nedelju dana pre utakmice nismo mogli da spavamo od uzbuđenja i dočekamo utakmicu,isto tako i posle utakmice. Ovi danas su je već zaboravili. Isto tako i igrači, pričali su o tome bivši igrači Zvezde poput Šestića, Đurovskog... oni ako izgube utakmicu na svom stadionu protiv bilo koga od sramote nisu hteli na ulicu da izađu već strogo kuća, trening da ih niko ne vidi. Nažalost to su neka davno prošla vremena.
A

Alberto Bueno

pre 13 minuta

Tako se i ja osećam a mladji sam neku godinu al kako da grmi i peva zvezdi kad mora da viče puta benfika uvek moramo da se bavimo vredjanjem protivnika isto i u košarci nema protivnika kojeg mi možemo da dočekamo ili ispratimo aplauzom al zato nameće se da se navija za olimpijakos i spartak onaj kome su braća nek im peva mi imamo svoj klub za koji navijamo
C

Cdjkgkg

pre oko 2 sata

Nema veze moze bilo ko tu je glavni bonus novak simovic
ш

шуми

pre oko 2 sata

Звезда нам је у озбиљном каналу а све због терзића и делија.Нормалан народ неће на трибину да слуша песмице које певуше са севера без имало енергије ,љубави ,жара ,енергије,што је и нормално када трибину воде плаћени навијачи.Стадион са много празних места навијање трагично ,била некада Звезда и најбоља атносфера на Маракани.Када је Бенфика била гост пре 40 год ,2 сата пре утакмице све се тресло да када су ишли кроз тунел мислили су да је земљотрес.Сада као у позоришту чекају кореографију да се сви сликају за неки тифо.Јад и чемер
S

Statler

pre oko 2 sata

Vremena se menjaju, dolaze nove generacije sa drugačijim pogledom na svet. Navijačkim grupama su dodeljene uloge, narod to vidi i oseća, zato sinoć tribine nisu bile ispunjene do poslednjeg mesta. U ovoj državi nema više energije ni za šta, sve je obesmišljeno i ubijeno u pojam.
R

Ris

pre oko 2 sata

Partizan ima toliko slab napad da nije ni bitno ko će biti u odbrani, to kažem kao grobar. Zvezda je bolja u svim linijama, jedino su golamni pola-pola. Partizan može jedino da pobedi ako dođe direktiva van terena da prvenstvo ne bi postalno dosadno još u septembru. Sledeća dva na Marakani će izgubiti! Očekujem napaljeniji Partizan jer osim ove utakmice u ponedeljak nemaju druge za nešto pokazati!
Б

БГ

pre oko 2 sata

Не могу да буду пола-пола јер нису ораси па да их поделиш, могу да буду приближно истог квалитета. Говориш о Партизану у трећем лицу множине, јак си ми ти Партизановац, ниси нешто ни писмен тако да ће бити да си са друге стране брда
v

vlado071

pre oko 2 sata

Evo realno se vidi čist amaterizam i demagogija Terzića, Mrkele i Marina, Zvezda je ekipa na nivou Venecije, a ne bi me čudilo da zbog kukavičluka trenera izgube derbi od ovih raspada iz Humske!
k

kikoman

pre oko 2 sata

Tebra imali veći posed, više šuteva, inicijativu celo drugo poluvreme, primili golove na gluposti, Benfika igrala bunker poslednjih 20 minuta, ekipa koja je 55 miliona dala za ona dva Turčina i Grka...i tebi ne valja, ajde razumem da smo Real Madrid al ti stvarno treba da se zapitaš...
i

iz sljivika

pre oko 2 sata

Najmanji problem je kako ćemo igrati u našoj ligi. Tu bukvalno da ubacimo samo krila koja imamo i tri centarhalfa mi ćemo se poigravati sa protivnicima. Nego šta ćemo mi za LŠ? Ko će tu da glumi beka? Ne zaboravite da su i nad Seolom nekoliko puta startovali đonom, i samo pukom srećom i upornošću tog dečka dočekao je kraj na terenu. Sinoć ste videli da nema pravila o bonusima naša deca ne bi videla teren kod Milojevića. Bahar je u LŠ utakmice završavao i sa 5-6 bonusa, a aranđelovački šibicar ih je sve brže bolje poslao da igraju sa omladincima. Zar nije bilo logičnije da je Šljivić ušao umesto Dalsioa? Ili Knežević kog su nedavno oterali? Problem uz bekove je i trener. I to se znalo još zimus.

Fear The Beard

pre oko 2 sata

Da je Barak igrao kvalifikacije,ne bi ni usao u LS.Covek bio drugi u prvenstvu,niti jedan jaci Derbi nije dobio.A i ta prica o Mijatovicu,Nedeljkovicu.Gurnuo ih je tek posle,kad je video da ne ide,kad je dogorelo.Gurao je Bahar Mijailovica desno,pa cak i Bukarija spolja,u napadu je mesao kad je stigao.Tek je kasnije dao priliku Kosti,kojeg je sklonio uprkos dobrim pripremama.Daj bre,kod Bahara se nije znalo gde ko igra.

Fear The Beard

pre oko 2 sata

Da je Barak igrao kvalifikacije,ne bi ni usao u LS.Covek bio drugi u prvenstvu,niti jedan jaci Derbi nije dobio.A i ta prica o Mijatovicu,Nedeljkovicu.Gurnuo ih je tek posle,kad je video da ne ide,kad je dogorelo.Gurao je Bahar Mijailovica desno,pa cak i Bukarija spolja,u napadu je mesao kad je stigao.Tek je kasnije dao priliku Kosti,kojeg je sklonio uprkos dobrim pripremama.Daj bre,kod Bahara se nije znalo gde ko igra.
d

da znas

pre oko 2 sata

E pa neces ga ti oterari ,da znas ,obecavam ti to
N

Neverovatno

pre oko 2 sata

koji kompleksi u tvojoj iskompleksiranoj glavici, koliko mrzis Milojevica u svakoj recenici je tako, jos lazes o nekih 5 6 bonusa
H

Hermano7

pre oko 2 sata

“ Tu bukvalno da ubacimo samo krila koja imamo i tri centarhalfa mi ćemo se poigravati sa protivnicima. ” E ovako gledaju na vas u LS.
i

iz sljivika

pre oko 1 sat

@Fear, evo da vidimo ko je od tadašnjih bonusa igrao po utakmicama(od starta i koji su ušli ranije): Siti- Zvezda(Điga, Stamenić, Mitrović, Lučić... drugi meč Nedeljković, Điga, Lučić, Mijatović, Kabić); YB-Zvezda( Nedeljković, Điga, Stamenić, Mijatović, Lučić...drugi meč Điga, Stamenić, Lučić, Mitrović); Lajpcig - Zvezda( Điga, Nedeljković, Lučić, Mijatović... druga utakmica Điga, Stamenić, Mitrović, Lučić, Mijatović). Evo, crno na belo, LŠ. A videćeš koliko će ih šibicar forsirati.
j

jbg

pre oko 2 sata

Pričate o derbiju u ligi kojoj, po rečima Terzinja, FK CZ i ne pripada. Dođe Benfika koja tavori u portugalskoj ligi i pokaže nam gde je srpski klupski fudbal.
F

Fef

pre oko 2 sata

Benfika "tavori u portugalskoj ligi"? Pa vi ste za posmatranje
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Ma pucate svaku bre hahah
M

Menjaj pravila

pre oko 2 sata

Ili daj još nekog Nasera da nam bude bonus. Da nije tužno bilo bi smešno, a sve mulja nekada veliki klub.
e

eto ti

pre oko 2 sata

sad tvoje pravilo o bonusim van svake pameti igrace oni koji ne zasluzuju
D

Degenek na beka

pre oko 2 sata

Glazer - Degenek, Điga, Spajić, Seol - Krunić, Elšnik - Silas, Maksimović, Ivanić - Ndiaje
K

Komentator

pre oko 2 sata

Degenek se još nije oporavio od povrede

Fear The Beard

pre oko 2 sata

Degenek,ako je.uopste i zdrav,toliko dugo nije igrao da je zaboravio i kako se oblace kopacke.
С

Садик

pre oko 2 sata

ко на бека????😉

Fear The Beard

pre oko 3 sata

Kako god,ali od ovakve gromade ne treba da strepimo,niti da se plasimo da damo sansu bonusu.Ofk ih je razmontirao sa 6 bonus igraca.Kasiljas je branio finale LS sa 17-18 godina,na zapadu se ne plase da gurnu mlade.A kod nas igraca od 23 jos smatramo mladim.Evo kod nas,recimo,Lekovic.Naravno da je on tek cetvrti stoper,ali ako se plasis da ui das sansu,sto ga drzis,sta ce ti?Da igra ponekad sa Imt,Napretkom?Prucev,Jovanovic,ostali bonusi?Ako su tu samo da popune broj,a nisu za Derbi,i to sa ovakvom gromadom,ne valja nam posao.
2

2305

pre oko 2 sata

milojevic nikad nije ubacivao mlade igrace jer za njih treba stati kad pogrese a matore mozes da okrivis...nisi ti za zvezdu i te misolovke najbolje je da vodi lucane javor to su ekipe za njega
J

Jovicahfh

pre oko 3 sata

Štopera? hahahahaha
D

Dzabe

pre oko 3 sata

Uzalud 20 stranaca u timu kad oni ne osecaju zvezdu i igraju za pare. Njima onda treba ozbiljniji trener. Za 10 miliona smo mogli da ga nadjemo
S

Sf

pre oko 3 sata

Mimović nije štoper već desni bek. Kraj priče. E moj novinaru.
c

cinjenica

pre oko 3 sata

videli su svi juce da napad ne postoji bez serifa a navijači zvezde slepi su unistavanjem svog kluba umalo izbacili klub iz lige sampiona sikaniranjem Serifa, da zvezda je jedini klub koji slusa navijace sa interneta kog igraca treba skloniti, da jedini klub na svetu koji to radi
Š

Šerif

pre oko 2 sata

Ali ljudi, ja sam jauknuo u šesnaestercu. Zašto nije sviran penal?! Proveriti sa Pavlom Ilićem.
N

Natakarije

pre oko 2 sata

Ljudi, ovaj komentar je 100% od Ranka Stojica! Kako opravdati 400.000 eura koje Endiaj vraca svake godine od svoje plate? Ranko, da nisam nesto slucajno pogresio ili ti zaboravio?
G

Gostgost

pre oko 2 sata

Bukvalno sam to isto napisao juce. Bez Serifa gubimo dubinu. Meni nije pitanje da li Serif ili Duarte, mislim da treba obojica da igraju 45-60 minuta zajedno na terenu, jer se odlicno dopunjuju.
P

Pera genije

pre oko 3 sata

Pa neka se posavetuje s Terzićem! On je i onako najveći zagovornik tog glupog pravila, sve sa ciljem punjenja vlastitog džepa. Uprava napolje!
e

ej nesreco

pre oko 2 sata

ti ćeš da teras upravu
K

Komentator

pre oko 3 sata

Pošto nam je od bekova zdrav samo Seol, mislim da je ipak neminovno da igramo u formaciji kao sinoć protiv Benfike nakon izlaska Mimovića. Bolje i tako nego da nekog štopera gura na beka. Svakako, ovo ne sme da bude izgovor i moramo pobediti, red je !!!
N

Na severu od 88

pre oko 2 sata

Hahahaha,zdrav je ali igra kao da je bolestan.Svaka lopta ga preleće, kod 1 gola ga i preletela i kao da ga nije bilo kad je upućen centaršut.Da centrira do sutra neće našeg pogoditi,slab u skoku.Jedino što može da trči koliko zahteva jedna utakmica u ligi šampiona ali kad se neko ovoliko plati onda mora da bude mnogo bolji od Gobeljića,a pitanje je da li je uopšte bolji.
i

iz sljivika

pre oko 2 sata

Sinoć je formacija ostala ista, samo je Elšnik glumio levog beka.
m

mur ginjo

pre 41 minuta

@Na severu od 88, ja mislim da bi ti bio bolji bek.