Komentari na vest

Zvezdina bomba stiže iz Rivera: Počeli pregovori oko Aleksa Viga!

d

dukak

pre preko 1 godinu

Dajte Cicana Stankovica na gol.
v

vranic 1979

pre preko 1 godinu

Ne postoji William stankovic vec viliam milovanovic ako si na njega mislio po tvom opisu
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Nova meta, Eric Meza.

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

Koliko "skauta" na portalu, majko mila. Ovde svaki treci ima nekog igraca za preporuciti Zvezdi.
I

Igr

pre preko 1 godinu

Zato sto bi svako treci bolje preporucio nego Mrkela;)
X

Xxy

pre preko 1 godinu

Cim je zainteresovan jos jedan klub s Balkana znaci da ga menadzer nudi i tu se svaka prica zavrsava o skautigu.
B

Borko87

pre preko 1 godinu

Ne znam da li je neko pomenuo, ali treba dobro razmisliti oko Renza Saravie, ima odličan CV, ponikao u Racingu i igrao sa Lautarom Martinezom, bio dobar u odličnom Portu, posle pozajmljivan Internacionalu gde je isto bio sasvim dobar, poslednju godinu igrao u Botafogu, a slobodan je igrač, nema ugovor, a pritom, nije ni skup za igrača takvog kalibra, a sigurno bi nam pokrio poziciju koja nas dugo "žulja"
t

trtr

pre preko 1 godinu

Ovo je dobar potez i ako je cena visoka ali mlad je i moze da donese mnogo toga i kasnije da se zaradi na njemu. Naravno i spic treba, ali je Ok konacno da rade nasi iz skautinga ono sto radi ceo svet , da se trazi po Argentini, Francuskoj ali i po Gruziji koja je postala veliki izvoznik talenata i vrlo zanimljiva za Evropu. I koliko god neki pljuvali Terzu i ostale medju privima su poceli da dovode iz Gryzije talente, a sada tek vecina ozbiljnih klubova ide tamo i skautira igrace. Treba reci da ovaj momak nema brzinu kao onaj Holanjanin iz Tventea i trenutno je slabiji igrac, ali je mladji i perspektivniji, moze da bude top pojacanje ali isto tako i veci je rizik. Jer dolazi iz sasvim drugacijeg sistema igre i lige. Holandjanin je dokazan igrac, iz ozbiljne evropske lige dolazi i nebi trebalo da bude promasaja za nas. Sada treba razmisliti dal nam treba pojacanje za Ls trenutno ili pojacanje ali koje nam moze doneti i novac ozbiljan kasnije. Mozda je bolje dovesti ovog iz Tventea a onda vremenom traziti mladog igraca koji ce uciti i naravno biti za kasnije, a to je ovaj iz Ivanjice koji je vrlo veliki potencijal za nase uslove. Kada je vec Terza krenuo po J. Americi da trazi, treba da vidi igrace kojima istice ugovor, samo u Argentini ih ima dosta koji su mladi i hoce u Evropu. Evo saigrac iz Independijentea Alan Sonara nije obnovio ugovor, ima 24 godine, centralni i ofanzivni vezista sa cenom trenutnom 2, 8, mil evra. Veliko je to trziste i dobro treba tamo samo imati skauting koji zna posao, ima mnogo igraca koji nisu poznati a imaju kvalitet i samo treba da se prepozna. Tako je radio Sahtjor to se zna dovodio je mlade igrace iz Brazila mada je placao dosta i od njih posle zaradjivao. To isto rade Benfika, Porto, Sporting itd samo sto oni dovode anonimne igrace i od njih prave top igrace i top zarade. Ali oni su poznati po skautingu top, sto treba i mi da radimo to nam je jedina sansa da se izbrimo sa bogatim klubovima, ali i pre svega ovde u okruzenju jer znamo da Dinamo ima mnogo vise novca od nasih klubova ali i ostali klubovi, sto nije bas normalno u odnosu na velicinu nasih klubova.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Azarovi je sjajan igrač. Gledao sam ga u Batumiju s Kvaračkelijom. Terorisali su po levom boku. Pravi savremeni levi bek ali je pretanak u odbrani sa našom kilavom igrom. Ako stvarno dodje ovaj mali argentinac oni bi bili najofanzivniji bekovski tandem u istoriji kluba.

Ivica Gasic

pre preko 1 godinu

Provereno znam da ni jedan Zvezdin skaut nije ovoga momka gledao kako igra uživo. Posle ove "najave" možda na netu potraže neki remix njegovih dobrih poteza na Youtube. Eto, toliko o tome koliko je ovo ozbiljno i apelujem da se manete ovakvih radnji, molim vas. Znam da vam je svaki klik bitan, ali ipak... Zvezda iznda svih, ljubav najveća!
m

miile

pre preko 1 godinu

ali brate, kida na Fifa 2023....ja gledo,mnogo skroman dečko
D

DDF

pre preko 1 godinu

Dok se C.Zvezda pojacava punom parom,doduse imaju"otvoren racun"od drzave,mi se pojacavamo Jojicem i njemu slicnima jer nasa uprava"postavljena od strane drzave"ne zeli da se suprostavi ozbiljno C.Zvezdi
v

vfdd

pre preko 1 godinu

Odlicno je sto su poceli da tragaju po Argentini ali da se zna da tamo igraci nisu jeftini. Ovaj igrac ima cenu visoku i po meni mnogo je to za beka, mada mislim za nizu cenu moze da se nadje tamo bek slican ovome. Bolje probati za te pare dovesti spica. Mada ovaj momak i ako ga dovedu sa 23 godine moze da pokaze mnogo i da se uzmu lepi novci kasnije. Ako dodje jos neko sa njim velike su sanse da se pronadju i da proigraju obojica, i nece im pasti tesko privikavanje. Samo nesto mnogo bode oci kod nas, a to je da placamo ovoga 2, 5 mil evra a Erakovica prodajemo za 5 miliona. On je mlad, isao na SP reprezentativac, trenutna vrednost 7 miliona itd... NE moze tako da se posluje, konacno treba da udje u klub novac od transfera, mada ima tu nekih drugih stvari koje uticu na prodaju a svima su jasne. Videcemo ali samo da to ne odvede klub u bankrot jer to nece biti imovina kluba nego necija licna, i ako se zna da klubovi nasi svi daju zvanicno ispod svake cene.
w

ww

pre preko 1 godinu

Bolje da ode u Ludogorec
G

Gost 013

pre preko 1 godinu

Ja garantujem da niko od ovih "fudbalskih stručnjaka" koji komentarišu ovde, nikada nije čuo za ovog igrača. Ima gde da se gleda argentinski fudbal, koga interesuje. Vas mogu ovi iz Moccarta da nalože da je Mesi pred potpisom, odmah skače pritisak na 220-150 😂. Još kad se pomenu 2-3 miliona za otkup, leleeeeee ... Odmah "narod plaća", "odakle novci, moji sinovci", "državni projekat" i slično. Opustite se malo, braćo. Imate li devojke, porodice, posao ...? Živi mi bili, no sikiriki.

Ivica Gasic

pre preko 1 godinu

I? Koja je poenta ovog tvog komentara? Isticanje da ovaj igrač nije baš nešto kvalitetan ili njegova cena ili kritika ovoga sajta što objavljuje poluproverene "vesti" kao "bombe"? Šta? Napisao si sve ovo bez ikakvog razloga niti neke poenta, eto čisto da nešto "iskritikuješ"! Izvini, ali to mi je totalno bezveze, baš kao i ovaj moj odgovor na takav komentar, pa se izvinjavam svima. Pozdrav sa željom da redakcija više ne objavljuje ovakve komenatre niti ovakve odgovore na njih. Zvezda u srcu, ljubav najveća!
Z

Zo

pre preko 1 godinu

Ko je u zadnje 3 godine pogledao jednu tekmu argentinske lige,može da kaže bilo šta osim da je to takmičenje ozbiljno. Smešna liga.
j

ja 2

pre preko 1 godinu

Dok je ova sprdnja od trenera u klubu ni mesi i ronaldo u paketu me ne bi oraspolozili
A

Atila17 1

pre preko 1 godinu

Kupuje magija a plaća narod Srbije.
P

Politiko

pre preko 1 godinu

Ludogorec već objavio da su pred potpisom za 50% prava za 1.8 miliona
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Tacno..i neka. Sve za najveci klub u srbiji. Imamo, mozemo a vi patite
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Politiko Bas naprotiv, sve vesti (posebno u Bugarskoj) za sada kazu da je Ludogorec bio najblizi ali da se ukljucila Zvezda sa boljom ponudom....
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Konacno nesto a da ima smisla.
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Daj Boze da je neki dobar igrac jos neki top centarfor a onda juris na 7 uzastopu Titulu u Domacem Prvenstvu a Ligi Sampiona sad kad se udje direktno prvo mesto je nemoguca misija da probamo da budemo barem drugi da odemo u Osminu Finala Lige Sampiona ili treci da odemo u Senaestinu Finala Lige Evrope jer se zadnjih godina dosta puta dogadja da glavni favoriti za osvajanje Lige Sampiona ispadnu u Grupnoj Fazi.
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Za beka 2,6 miliona,plus plata?Okle pare?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Dobro ste se setili da malo zavirite u Južnu Ameriku. I ako bih Ja više voleo da se te velike pare ulože u špica. Najbolje bi bilo da se iz Južne Amerike dovedu i taj bek i jedan gol ubica. Nadam se da da ovo nije ložana kao predhodnih godina, i da će doći bek i špic.
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Sve on leti u Zvezdu i Rivera.Ovi grobarski medijski sponzor misle da smo veverice pa pokusavaje da nas loze.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Па мало грешиш, они су нама спонзори у фудбалу.

Ivica Gasic

pre preko 1 godinu

Hahahaa...vaistinu jesu! Mocart bukvalno na neki način sponzoriše većinu klubova u gomili najgledanijih sportova :DDD
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

I centarfora dovesti iz Argentine 22-23god.pozajmica isto ko ovog beka.Lakše će da se uklope i priviknu na klub kao što je Zvezda,nešto slično Vildoza Kampaco...
R

Rile Zemun

pre preko 1 godinu

Zašto bez preke potrebe uznemiravate ovaj pošteni svet?Zvezda svaki prelazni rok dovodi desnog beka kojeg kasnije igraju Gobeljić i Eraković i ovaj put je isto.Ovaj momak neće igrati u Zvezdi jer nemamo pare da ga dovedemo.Pre će u Ludogorec nego kod nas.Razumem i vas i potrebu za ekskluzivama ali je jedini igrač koji je došao ove zime onaj koji je samo jednom pomenut.Od ostalih su napravljene latino serije.Danas dolazi zatim sutra ne i u krug.
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Tako je.Dosao Spajic da uci ponovo da trci i igra fudbal za godinu dana i krilo iz Ivanjice da igra beka.Najavljuju nekog novog Kulibalija sa 2 gola u karijeri.Budimo realni lopurde Terza i Mrkela nisu sposobni nikog da dovedu.Samo im je bitna provizija.
R

Rosso

pre preko 1 godinu

Ja se samo iskreno nadam da ima dobar centarsut. Ne mogu vise to neznanje nasih bekova da gledam!
P

Politiko

pre preko 1 godinu

Hvale ga Argentinci po sajtovima da ima dobar pas i da je brz.Na videima izgleda brz

Bojank91

pre preko 1 godinu

I Barkos je bio Varkos pa zavrsi u reprezentaciji kasnije
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Primetio sam da se danas ova laža od vesti neskida sa portala....ali niko siguran sam nije primetio da su neki igraci optużili KK C.Zvezdu da neisplacuje svoje igrace i da na najteži način dolaze do onoga sto im pripada po ugovoru.Mozda malo i ovaj portal da se pozabavi sa ovakvom vesti kao sto su to ucinili ostali portali....
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Stani, kako jednogodisnja pozajmica pa otkup od 2.6 miliona evra kad njemu istice ugovor sa Riverom u decembru ove godine? Znaci, on je posle te pozajmice slobodan igrac.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Odlican igrac,u idealnim godinama,moguca je i prodaja od 5-8 miliona evra u buducnosti. Jedino sto mi se ne uklapa u celu pricu je da za desnog beka planiramo dati 3 miliona,a prodali bi Mitrovica za oko 5,a najveci je talenat u klubu,plus igra na mnogo vaznijoj poziciji.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Ne znamo druze da napravimo izlazan transfer to jest ne zna uprava. Svaki mladi igrac luta izmedju pozajmica prvog tima i Graficara a neki igraju i za Omladince. Nemaju jasnu viziju. Kao sto Erakovica uporno zadrzavaju a on covek doziveo plafon sa cenom na kraju ce igrati 6 meseci samo nasu ligu gde nema gde vise da podigne cenu i rizikuju povredu, i plus zatvara malog Lekovica koji je i veci talenat. A niko ovde ne spominje da se Zvezda odrekla prava na Djurica i da je sada u vlasnistvu Domžala. Slična priča je i sa skauting sluzbom, ne ulazim u to da li je ovaj igrac okej ili ne. Ali opet se licitira sa imenima, opet nemaju spremna pojacanja.
N

News

pre preko 1 godinu

Ne samo da se Zvezda odrekla Djurica i dala ga za buduce procente nego je ista situacija i sa Lucicem,Knezevicem,Stankovicem,Stanicem i mnogim drugim igracima. Zvezda je dala Veljka Ilica dzabe bez buducih procenata TSC. Decko je najbolji golman superlige sa najvise odbrana. Zvezda je prodala Burmaza za 40k i decko je dao 5 golova ove sezone u Vozdovcu a Pesic i Kulibali su ukupno dali 8 golova. Njih dvojica su kostala Zvezdu skoro 2.5 miliona.
G

Gost112358

pre preko 1 godinu

Do pre godinu dana vrlo cenjen medju navijacima Rivera, medjutim za Independiente je odigrao jako lose, barem takav utisak sticem citajuci komentare njihovih navijaca. Nije bas da je bomba, ovo je vise 50/50. Sve je do toga kakav je u glavi.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Alex Vigo je treći desni bek u ekipi River Plata i zato je moguće dovesti ga za neku sumu do 2 M. On je sada procenjen na 2,2 M ali mu ugovor ističe na zimu i ovo je poslednji trenutak kada može da se proda. Pre dve godine je došao u River Platu za ogromnih 1,75 M za argentinske prilike iz skromnog kluba FC Colon. Njegova tržišna vrednost je s razlogom bila 4,7 M, nije se najbolje uklopio u velikom klubu sa 21 godinom i poslat je na pozajmicu uz nadoknadu od 200 K. Više je nego očigledno da dečko ima kvalitet da nam nadogradi tu poziciju desnog beka. Teško da je slabiji od Gajića, Pićinija i Gobeljića, tako da je u najmanje podjednako dobro rešenje kao Bukari ili Mitrović na krilnim pozicijama. Obzirom na mladost, dovoljno je da bude standardan u timu za dalju prodaju i zaradu na njemu. Siguran sam da on neće biti ta najslabija karika u timu. Ali kakvi su Argentinci i kako su dobro prihvaćeni kod nas, nije nemoguće da podigne formu, naročito ako Mitrović pređe na desno krilo, Piter Oleynik na levo a Bukari bude prodat za 6+ M.

vxx

pre preko 1 godinu

Sto da prodajemo Bukarija koji je najbrzi igrac, postigao golove na Sp i uprava ide na to da se ubrza igra, na stranama konacno da imamo brze igrace, jer tako vemo jedino moci nesto da uradimo u LS. Igracemo protiv timova koji ce imati posed uglavnom pa ce nam trebati brzi igraci jer cemo tako moci da jedino ugrozimo ekipe tipa Barse, Milana, Sitija itd. A jedino je taj Bukari mogao da se nosi sa igracima Monaka narocito u prvoj tekmi. I mi sada da prodajemo, pa sta smo uradili pred LS, jednog doveli drugog prodali. Kakvih sve ovde ima genijalaca pa kako mi do sada nismo postali Svajcarska nije jasno...
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Retki su Južnoamerikanci koji su se kod nas adaptirali. Osim eto Evandra, Kadua.. Tu moze biti problem jezicka barijera dolazi medju strance koji su svi sa Africkog kontinenta. Opet to je tržiste koje treba konstantno istrazivati.. treba imati ljude. I ne znam zasto Terzic ne koristi Ramba Petkovica koji je tamo bog i ima kontakte. Bez ljudi nema pojacanja. Treba mocan covek i za Aziju (Japan, J.Koreja) vidimo da Seltik ima sporazum sa Akademijom u Japanu. Svaki kontinent po ozbiljan covek/skaut. Drugacije je tesko opet se svede na to da menadzeri nudee, a to tupi pravljenje sistema za dovodjenje igraca. A mi bar imamo imena i bivse igrace koje treba da koristimo.
G

Gost Rajder

pre preko 1 godinu

Pratim Argentinski fudbal svaku noć, redovno gledam i kupove, a sa sigurnošću mogu da kažem da za lika nikad nisa čuo...
n

nekilik120

pre preko 1 godinu

Da si cuo za njega najverovartnije bi sad bio u ligama petice a ne u zvezdi, al to ne znaci da je ovaj los nego da su ovi ostali bolji.
V

Von

pre preko 1 godinu

Ovi svakog dana nekog dovode.
Y

Yaya77

pre preko 1 godinu

Gobelja ima jaci highlights :)
V

Varela

pre preko 1 godinu

Sramota je da navijaci ovog kluba ikada ikome spomenu neku pomoc drzave ili novac.Ovo je sramota sta rade u fudbalu i kosarci vec 10 godina
@

@varela

pre preko 1 godinu

A pre tih 10 godina ti je sve bilo kako treba?! Mnoooogo ste se bahatili, a sad pricas o postenju? Budi bar malo musko...

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Ovaj Mozzart vise bombi baca nego Ivica Ilikev, svaka dva sata nova bomba ! Kako igrac koga ne zeli trener u svojoj ekipi moze da bude bomba? Ajde da se saceka malo sa tim topovskim udarima dok ne dodje pa zaigra na nekoj utakmici a ne da samo bombardujete kao u Ukrajini.
t

tooo@

pre preko 1 godinu

Ovo je pun pogodak , vidim decka u realu 2024 godine, da napravimo igraca za ligu sampiona napred zvezdaaa!!!
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Ah, šta pametno napisati, bolje ništa.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Proslog leta je Zvezda htela za desnog beka da dovede Majkla Murilja reprezentativca Paname iz Anderlehta a pretprosli prelazni rok Djovanija Gonzaleza iz Penjarola.Igrao je i za reprezentaciju Urugvaja.
M

Mikki

pre preko 1 godinu

Ne znam ga, možda je i odličan igrač, ali ne može brate svako da bude bomba. Svako ko se dovede u vezu s nekim domaćim klubom a da je nekad igrao u inostranstvu je automatski bomba? Daj kontrolišite se.
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Ima ugovor do Dec 2023 a mi da ga otkupimo...pa lud je da sebi be stavi pare u dzep, pa ce da pokloni to riveru...Kako nas fortaju pa ovo su sile...Ali svakako je bolje nego oni povredjeni likovi...
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Dosta vise sa neargumentovanim pljuvanjem bilo koga i bilo cega.Ni na jednoj vesti se ne moze vise procitati nikakva argumentovana i konstruktivna rasprava.Resenje je da admini rade svoj posao, i da se uvede obavezna registracija pod punim imenom i prezimenom.Djelosevicu, radi nesto.
G

Gost 22

pre preko 1 godinu

E da vidim kako to da se uvede imenom i prezimenom? Ovakav stav je samo Vulin imao
N

NE DELITE sudninu ove zemlje

pre preko 1 godinu

I NARODA. Dve godine ispdate iz Lige sampiona, ligu evrope grupu ne prodjete, niste prodali nikoga 2,3 godine, i ove zime silne igrace potpisujete a ko ce da plati ovih 40, od cega 40% promasenih,, doduse lepih kombinacija sa vrh kluba i drzave, i naravno placenih navijaca.
z

zaks

pre preko 1 godinu

Po ovome tvoj tim ne bi trebao da postoji.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Sta 2-3 godine nisu prodali?!U ovim godinama Kokezanije nisu ni jednog igraca prodali stvarno.Boaćija Kineskog deterdzenta i bracu Ilic iz TSC-a i fenerasa serije A ne racunam.
p

postic

pre preko 1 godinu

ajde ne lupaj
N

NE DELITE sudninu ove zemlje

pre preko 1 godinu

I NARODA. Dve godine ispdate iz Lige sampiona, ligu evrope grupu ne prodjete, niste prodali nikoga 2,3 godine, i ove zime silne igrace potpisujete a ko ce da plati ovih 40, od cega 40% promasenih,, doduse lepih kombinacija sa vrh kluba i drzave, i naravno placenih navijaca. Blamantan klub.
N

NE DELITE sudninu ove zemlje

pre preko 1 godinu

I NARODA. Dve godine ispdate iz Lige sampiona, ligu evrope grupu ne prodjete, niste prodali nikoga 2,3 godine, i ove zime silne igrace potpisujete a ko ce da plati ovih 40, od cega 40% promasenih,, doduse lepih kombinacija sa vrh kluba i drzave, i naravno placenih navijaca.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Prelazni rok kao i prethodnih godina. Dolazi ovaj dolazi onaj i na kraju dovedu nekog balvana kao što je Kulibali. Jebo prelazni rok gde se gleda isključivo da je igrač slobodan i da se ne plati obeštećenje.Nema od takvog posla leba.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Ako je mogao da igra u Riveru moći će i u Zvezdi
S

Sad

pre preko 1 godinu

Nije ni igrao u riveru bas odigrao samo par tekmi sad je trenutno u inderpenteu ja mislim i vraca se 31.01 u river
G

Gost3467⁹

pre preko 1 godinu

U nasem lepom Srpskom jeziku ne postoji rec tekma pa te molim sta ta rec oznacava.Tekma,repka i slicnim glupostima sa vama Srpski jezik nema nikakvu budućnost nego ima da zavrsi na UNESKO listi zastite kulturnih dobara.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

@Gost3467° Vidi decko, posto se busaš kao veliki Srbin, trebao bi da znaš da se srpski piše malin početnim slovom. Toliko...
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Druže Veco, daj da te podučimo za džabe: pridjev 'srpski' se piše malim slovom, a naziv jezika se piše velikim početnim slovom
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Jedino ako je ovo River iz Urugvaja
G

Gost iz Draznja

pre preko 1 godinu

E moje Delije, kad bi znali kakve je sve povrede i operacije imao onaj iz Slavije Onlyetka. Tek ćete da vidite kad posle 3 meča bude pauzirao pola godine. A vi mi lupajte minuse.
T

This

pre preko 1 godinu

Ima dobru statistiku i kapiten je Slavije.
T

This

pre preko 1 godinu

Peter Olienikaj e odličan igrač,igrao ligu šampioma i davao golove,i kapiten najboljeg tima češke lige,koja je ozbiljnija od naše
k

ko

pre preko 1 godinu

Kakve?
@

@Drazanj

pre preko 1 godinu

Ko je "Onlyetka"???
G

Gost a domaci

pre preko 1 godinu

Spic Salomon Rondon slobodan igrac.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Od 30 komentara više od 20 negativnih. Očigledno da ljudi ovde pišu samo da bi opljuvali upravu. Bez ikakvih argumenata i čvrstih dokaza za ono što napišu. Pa koga bi vi da dovedu da igra fudbal u Srbiji. Ne valjaju vam igrači sa 28 plus godina. Ne valjaju vam neki koji imaju zavidnu karijeru ali ne igraju ili su rekovalescenti, ne valjaju vam stranci, ne valjaju vam mladi igrači srpskog porekla, ne valjaju vam srbi povratnici iz inostranstvu. Ne valja vam način plaćanja i visina ugovora. U džepu imate sto dinara dnevno da odigrate tiket, nema zašta pas da vas ujede ali ste zato smrtno zabrinuti da li Terzić uzima proviziju i za finansijskog stanje Zvezde. Dovedite ovog dečka, 23 godine, argentinac, mnogi koji su sad nezadovoljni pre sat vremena su tražili južnoamerikance umesto Afrika aca i opet im ne valja. Napraviće uprava dobar tim za ligu šampiona a ovima nezadovoljni ne može niko i nikada da ugodi.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Potpisujem svaku rec
T

This

pre preko 1 godinu

Dosta je pozitivnih komentara,ne bih rekao da je toliko negativnih koliko kažeš.
N

Ne čudi se

pre preko 1 godinu

To su sve botovi,da dodje Mesi rekli bi da je mator ,itd.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

To su dežurni kritičari. Dečko je bio standardan u solidnom timu argentinskog prvenstva, koje je u rangu portugalskog ili holandskog prvenstva. Odigrao je skoro sve utakmice i to kao pozajmljeni igrač, što pokazuje da ima kvalitet. Ako gledamo godine, idealan je trenutak, sa druge strane Argentincima više odgovara naš mentalitet nego što je zapadna Evropa. Nama nedostaje školovan ohrač baš na toj poziciji, koji je srčan i brz. Ako ga potpišu u ovom prelaznom roku, ostaje samo da se uigra tim za LŠ od sledeće sezone direktno ili kroz kvalifikacije ako budemo baš malerozni da osvoji neko ko ne prođe kroz svoju ligu. U veznom redu dolaze na leto Ado i Stamenić. Sa ovim Piterom iz Slavije mi smo tim koji može da se pobije za to treće mesto u grupi. Uslov je samo da ostane Mitrović i da igra desno, dok Bukari može da ide za 6+ M. Takođe Katai može da se proda pa i Ivanić. Azarov će potisnuti Rodića.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Jel mu Kampaco brat od tetke?!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Jel tebi rodjeni brat Kalčopolista.
h

hrnx2bd5x7@privaterelay.appleid.com

pre preko 1 godinu

Bice na kraju ona narodna: Tresla se gora potpisao Gobeljic do 2027.
G

Gostasd

pre preko 1 godinu

pu pu pu pomeri se s mesta
G

Gost98

pre preko 1 godinu

Mislim da vredi rizikovati sa ovim momkom, jer nam se može u budućnosti dobro isplatiti. Bodovnu prednost koju imamo u ligi bi svakako očuvali da igramo sa postavom Grafičara do kraja sezone, tako da ima smisla pokušati ovako nešto za promenu. Svima se verujem smučilo dovođenje povređenih rekreativaca iz Francuske i Italije.

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Očekujem Terzine botove da mi, kao i svaki put, nalupaju 200 minusa, ali biće kao i svakog prelaznog roka, bacaju se bombe i licitiraju imena svakog dana, da bi se na kraju ili u minut do 12 doveo ili neko ranga La Pare i Kulibalija, ili Mita Bekrija izjavio kako su odlučili da se ne dovodi niko jer smo "odlično popunjeni" na svim pozicijama.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Evo, želja ti se ispunila, xaxaxaxa... Botovi iz Terzine kancelarije rade brže, bolje, jače kad je prelazni rok od same uprave, xaxaxa

gemathegreat

pre preko 1 godinu

I opet su ti isti ljudi doveli klub tu gde jeste, tako da oni imaju više kredibiliteta nego vas dva mlatimuda. Da nešto znate i umete pisali bi o vama a ne o njima.
B

BRAVO

pre preko 1 godinu

U komentarima mocart sporta vec godinama pljujem upravo sto ne skautira mls i juznu ameriku.Nadam se da ce se u buducnosti to promeniti i da ce ovaj transfer biti prekretnica sa francuskih prevara i prelazak na ceo americki kontinent gde se mogu navi brutalni igraci za male pare.Daj boze da ovaj igrac dodje mislim da bi mogao da bude ubedljivo najbolji zvezdin bek u poslednjih 30 godina i jedan od najkvalitetnijih stranaca u istoriji zvezde.
m

marinac

pre preko 1 godinu

ako ima ugovor sa riverom do decembra 2023.g kako moze jednogodisnja pozajmica i posle toga otkup ugovora za 2800000??
N

Novak majstor

pre preko 1 godinu

Moze,pre pozajmice produzi ugovor sa njima to se radi u fudbalu
B

Big Lebowski

pre preko 1 godinu

I meni je to zapalo za oko, nema logike. @Novak majstor Da tako se radi u fudbalu u pravu si. Ali, ako je igraču klubu i igra. U ovom slučaju on bio bio u Zvezdi na pozajmici. Da u statusu pozajmljenog igrača ide da produži ugovor sa Bokom. Ne znam, nisam siguran.
G

Gostinjo Karioka

pre preko 1 godinu

odigrao 45 meceva i ovi ga nisu otkupili, sve je jasno. ali drzavni ptojekat lagano zavlaci ruku u dzep i vadi 3M za ovog...
G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Mnogo bolji Vigo nego povredjeni Arijas koji nije igrao pola godine
R

Raša P

pre preko 1 godinu

45 mečeva je odigrao kao starter u Argentini. 23 godine i toliko iskustva u veoma kvalitetnoj ligi. Po viđenom iz klipova on je veoma brz i srčani a ostalo se može naučiti. Sigurno postoji i želja da se pokaže u Evropi i odredi svoju dalju karijeru. Imao bi i podršku Ibanjeza, Vildose i Kampaca što nije mala stvar u tuđini. Moje skromno mišljenje je da ga treba uzeti!!!
T

This

pre preko 1 godinu

Bravo!!
e

esex

pre preko 1 godinu

Na kraju niko od spominjanih nece doci vec ce nam servirati npr despotovica i causica
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Samo se lozite na nedeljkove bombe..
A

A na kraju balade

pre preko 1 godinu

Stize Despotovic u spic i kako kaze Mrkelinjo "popunjeni smo na svim pozicijama", pa nam onda Ben igra spica, Srnic zadnjeg veznog, Erakovic beka. A Silja Pesic sa povredjenim prstom iz Karagurmanluka stigne za napad na Ligu sampiona.
T

This

pre preko 1 godinu

""Ovo je vec racionalan potez. Kakav crni Arijas i ostali polovnjaci koji su bez kluba godinu i vise dana.""
A

Aviator

pre preko 1 godinu

Puma će da poludi haha
G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Ovo je odlično pojačanje!!Bravo Marine
G

Gost a domaci

pre preko 1 godinu

Sledeci je William Stankovic. Nas Svedjanin 20 god slobodan ima preko 30 utakmica u 1 ligi Svedske
v

vrani 1979

pre preko 1 godinu

Ne postoji William stankovic vec viliam milovanovic ako si na njega mislio po tvom opisu
o

ovako treba da se radi

pre preko 1 godinu

Ovo je dobar potez ako decko ima kvalitet. Mlad, 23 godine, motivisan, ima zelju da se dokazuje i ostane u Evropi. Ne trebaju nam povredjeni igraci, koji su vec "uspeli", igrali u jakim klubovima, bez motivacije, sa zeljom da ubodu jos neki dobar ugovor da se obezbede.
C

Czz

pre preko 1 godinu

Ovo jos gore nego svaki prethodni prelazni rok. Pise se o dva beka svako jutro a od podne krece o napadacima. Povucen iskustvom- prodajemo gobelju i dovodimo desnog beka Zete a u napadu povratak Mice Pavkova
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Sve se slazem sem dela sa Gobeljom, prosto ne mogu da se setim kluba koji bi bio toliko lud da plati Gobeljin transfer.
G

Grdoje

pre preko 1 godinu

Trpaaaaàaaaaaaaaj !
b

bravo Marine

pre preko 1 godinu

Ovo je vec racionalan potez. Kakav crni Arijas i ostali polovnjaci koji su bez kluba godinu i vise dana.
o

ovo ako je istina

pre preko 1 godinu

Ovo je odlicno, 23 god, Argentinac. Nije veliki novac, odigrao dosta minuta, nije skart
U

Uzas.

pre preko 1 godinu

Izgleda da je doslo do velikih promena u klubu i drzavi ako 3 miliona nije veliki novac...
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Nizu se bombe i ostali in transferi u Zvezdu! I kao i svaki prelazni rok, od vecine nece biti nista. Samo nastavite da se palite na ovakve tekstove. Na kraju prelaznog roka, evo vec vidim Mrkelu kako govori: nama ne treba desni bek, imamo Gobeljica i Nikolica! A zasto? Zato sto nisu u stanju da dovedu pravo pojacanje vec je prva stvar o kojoj se prica sa agentima tema o procentima za rukovodioce kluba, pa tek onda sve ostalo. Smucilo mi se sve...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ovo samo potvrdjuje da je ekipa koja se okuplja na Mozzart-u najuticajnija u srpskom fudbalu! Smene trenera, analize, skauting, dovodjenje igrača, predlozi, saveti, taktičke zamisli ... sve! Bravo! Bože zdravlja, jednog dana FK Mozzart Sport! Paklena ekipa!
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Ali da svi budemo vlasnici i da ovde sastavljamo tim, pravimo taktike i vodimo finansije kluba. Koji predlog ima najviše pluseva, to usvajamo.
d

dghjkkl

pre preko 1 godinu

Kakvo crno pojacanje
t

todos

pre preko 1 godinu

Ajoj
k

kanidja pg

pre preko 1 godinu

konacno desni bek vrijedan svakog centa. Ideme juzna Amerika ,Argentina ,Argentina...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Niko normalan ne bi dao tolike pare za beka. Bolje za te pare dovesti špica.
9

999

pre preko 1 godinu

Kvalitetan desnk bek nam je bas potreban
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Ovim si pokazao koliko se razumes u fudbal
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Bilo bi vrh vrhova kada bi došao. Vjerujem da je daleko najbolji igrač od svih koji su na radaru za desnog beka. Mlad momak, poslednja godina ugovora, u Zvezdi da potpise na 4 godine i može posle da se isplati i prodajom.
G

Gostun

pre preko 1 godinu

Au čoveče, dosta više o nedovršenim transferima
G

Gostip

pre preko 1 godinu

preteruje se sa strancima
D

Daj te jos malo i zvezdi

pre preko 1 godinu

niste dugo. Ajde jos malo lazi,da se prica brate nesto
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

brate popustate, danas ni tri pojacanja