Komentari na vest

Zvezdina artiljerija ponovo radi, na Marakani stradao Fradi! (VIDEO)

danijelacesticbozic@gmail.com

pre preko 1 godinu

Konačno ona prava Zvezda,delovalo mi je u trenutku da samo ja ne priželjukujem Milojevića..Ali,rekao sam,čovek je doktor fudbala i taktike i tek mu treba vremena.
F

Familija

pre preko 1 godinu

ČESTITAMO ŠAMPIONI čestitke kompletnom stručnom štabu i igračima na prikazanoj utakmici na borbi na zalaganju na pobedi važna utakmica vrlo komplikovana i teška ali smo uspeli onda kada je teško da pobedimo idemo jako lavovi u prvog narednog protivnika da pokažemo šampionski gen čestitke KANGI na utakmici i novom projektilu koji je bukvalno fudbalski rečeno preslikano iz one divne avgustovske noći kada je Krasnodar upoznao šta Kanga poseduje od spektakularnog arsenala teške artiljerije čestitke malom Mitroviću na golu i na utakmici čestitke MAGIKU na lepom golu ali čestitke Gibelji na pruženoj utakmici bravo majstore Eraković i Dragović kao i Sanogo i Pešić i Rodić odlični čestitke kapitenu Borjanu i čestitke treneru Milojeviću i kompletnom stručnom štabu još jednom vrhunska utakmica čestitke na pobedi i još jače lavovi u prvog narednog protivnika NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Najbolja utakmica ove sezone i u napadu a pogotovo u odbrani ovo nas vraca u igru bar za LK a mislim i za LE mora da se radi ali fizicki stojimo mnogo bolje nego pre mesec dana
D

Delija RS

pre preko 1 godinu

Kaaangaaaaa! Neka dobija žute i crvene, neka luduje ali kad ga ovako zavuče, kao Robi i Miha nekada, onda ga vrijedi istrpjeti. Legenda zvezdina, sledeći put se penje na tribinu ili prečku bar. Živ bio!
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

Imam samo jednu nedoumicu. Da li je trener Milojević odbranu postavio silom prilika, zbog problema sa Milunovićem ili je svesno postavio četvoricu u zadnju liniju i Sanogoa ispred njih. Ako je ovo drugo u pitanju, onda sve čestitke na večerašnjem doktoratu. Sve što smo mogli poželeti pre početka utakmice, ostvarilo se. Veličanstvena utakmica na "Marakani"! Onakva kakve sam još kao klinac gledao sedamdesetih i osamdesetih prošlog veka. Vrhunska postavka trenera Milojevića. Trebalo je, kako to kažu, skratiti prostor izuzetno kvalitetnim i brzim igračima Ferencvaroša. Taj prostor izmedju naše zadnje linije i igrača sredine terena je ključan. Zaključao ga je Sanogo uz pomoć izuzetno rastrčanih naših bočnih igrača. Svako je dao svoj maksimum i rezultat je morao biti ovakav. Retko kada izdvajam pojedince jer je kolektiv iznad svih. Medjutim, bila bi nepravda ne reći da su Kanga, Eraković i Gobeljić bili na svom maksimumu i da su doneli prevagu, ne samo na svojim pozicijama već na celom zelenom pravougaoniku naše Marakane. Posebno Gobeljić, koji je odigrao utakmicu dosadašnje karijere. Vrhunski! Pešić je odradio fantastičan posao, ostavio sve što ima na terenu, mnogo doprineo velikoj pobedi. Sve u svemu, sigurno je mnogima žao ako nisu bili na tribinama jer su naši igrači odigrali utakmicu kakva odavno nije vidjena u Srbiji. Ako neko misli da preterujem, neka pogleda tabelu i rezultate prva dva kola naše grupe LE. Na kraju, čestitke treneru Milojeviću, čestitke svakom našem igraču i čestitke svakome čije srce kuca za Zvezdu! Idemo dalje. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!
n

nebo

pre preko 1 godinu

Generalno lepo sroceno, nema sta, sto se tice tvoje nedoumice, bice ipak da je prinudno resenje, sto ne umanjuje, postaku trenera, sto se tice Erakovica, doziveo je decko da konacno odigra svoju prirodnu poziciju u timu, odigrao sasvim solidno, kazem solidno jer je ipak njegov igrac postigao gol, jbg takva je sudbina stopera, a za Gobeljsona nasega ti mogu samo reci da svaki iole pismen bek odigra svake nedelje u kontinuitetu, ni bolje ni losije, e sad sto mi od njega to za ovih 5 ili 6 godina u zvezdi nikad nismo ni videli, to su onda vec neki drugi arsini
S

Sal

pre preko 1 godinu

I ja bih rekao da je iznuđena postava bila u pitanju, prosto jer Ferencvaroš ima jak prekid u skoku, ne verujem da bi se Milojević lišio Milunovića, na kraju krajeva i zbog našeg prekida. Opet, ovo mu daje jasniju sliku da je bolje da igraju igrači na prirodnim pozicijama, mada je opet neka druga tema to što Gobeljić nije bek (stvarno je odigrao odličnu utakmicu u oba pravca). Milojević ima tri jaka štopera i treba da ih koristi po potrebi, a da ne forsira. Igra sa 4 u zadnjoj liniji je naša standardna i ne bih je menjao osim protiv Monaka u Francuskoj, gde bi smo trebali da izađemo sa tri štopera i Rodićem i Gobeljićem na bekovima. Na našoj travi za to nema potrebe protiv Trabzona. Hajde da dobijemo sada i u Debrecinu!
G

Goust

pre preko 1 godinu

Ovako je i Makabi trebao proci...
Ч

Чика Гроцка

pre preko 1 godinu

Браво свим играчима и стручном штабу, али сте сви заборавили да похвалите Санога. Показало се да у европи немамо замену за њега.
G

Grobarija

pre preko 1 godinu

Dajte manite se ovakvih vesti, oću detaljan opis povečerja u Berlinu, koji je pasus pročitao Zek pre spavanja i da li je Žoc uspeo četkicom za zube da izvadi zaglavljeni komad piletine u sosu od senfa i šampinjona koje je za večeru poslužena instituciji
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Чекај јел реално да Шиља балван има своје ботове??? Хахахахаха
U

U pravu si...

pre preko 1 godinu

Jeste istina je,pesic zaista ima ovde svoje botove koje sponzorise da ga brane po porukama iako svi pravi Zvezdasi jedva cekaju kad ce otici iz kluba posto je totalno beskoristan na terenu!
G

Gagitaxicz

pre preko 1 godinu

Napisah posle Trabzona da nije sve izgubljeno... Čestitke svima a najviše Čupi i Gobelji! Bolji smo, pobeđujemo i u Budimpešti!!!
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Kulibali i Ben , PESIC NA KLUPU je jedan crno beli bot koji se bukvalno sprda sa vama jer hoce da stvori mrznju prema Pesicu ... Potpisuje se od njegovog dolaska tako i botuje protiv njega.. Jel moguce da navijaci zvezde umesto da iz inata daju podrsku Pesicu vi padate pod botovske fore????
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

A zbog čega tačno zaslužuje podršku? Zbog kvaliteta, ponašanja ili izjava u prelaznom roku?
X

Xao

pre preko 1 godinu

Nazalost, padaju na botovske fore. Ne znam koliko jos ce im trebati da provale ove nove tehnologije u vidu interneta i anonimnog komentarisanja
p

pesicevi botovi

pre preko 1 godinu

Kome more da damo podrsku,sta pricas ti haha.. pesic je Najgori spic koji je ikada igrao u C.Zvezdi,covek blage veze sa fudbalom nema,gola ni iz penala da postigne ne moze! Kulibali i Ben su za njega izmislili fudbal,da njih dvojica dobijaju po 80.min na svakom mecu kao balvan pesic do sad bi postigli minimun 10-15 golova umesto sano 4-5 koje je treceligaski spic pesic jedva postigao i to kad mu je lopta bila na 20.cm od gol linije,i omladinac iz nase skole bi dao te golove takodje!
G

Gott

pre preko 1 godinu

Kako mu ga zavali sa Slavije, svaka mu čast
G

Gagi197

pre preko 1 godinu

Nisam očekivao ovoliko ubedljivu pobedu,igra,taktička priprema,može da se kaže i fizička na vrhunskom nivou i vidi se da smo klasa iznad Fradija. Kanga i Sanogo očekivano sjajno odradili posao na sredini,Gobeljić prijatno iznenadio. 🔴⚪
K

Kulibali i Ben

pre preko 1 godinu

PESIC GOLA MOZE DATI JEDINO AKO PROTIVNICKOG GOLMANA POTERA U WC PA SE SKLONI SA GOLA NA 20 MINUTA!
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Ukoliko pobedimo fradi u madjarskoj mozete slobodno da upisete 10, ako ne i svih 12 bodova...a velike su sanse da cemo u madjarskoj dobiti 0:2...
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Ja sam lepo rekao posle Monaka da je Zvezda dobila prvog ozbiljnog stratega u zadnjih 30 godina plus. Mali je sve postavio cakum pakum. Kad Kataija ubediš da igra presing i dodaje na prvu, onda jesi faca. Ko god Gobelju dopinguje alal vera. Kanalisao Hakimija kod Kanginog vrača. A što se velemajstora tiče, ponavljam, Kanga je najbolji Zvezdin igrač od Ramba Petkovića. Svima svaka čast.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Pesic najgori,da su ubacili kulibalija,bio bi malo bolji! Isti ucinak imaju,ovaj na nasoj klupi a ovaj na terenu. Cokna bog i batina,nasa bratina!
G

Gost121

pre preko 1 godinu

Pre komentara, treba i odgledati to što komentarišeš, uz normalno da i poznaješ tu igru.
G

Gost fkcz021

pre preko 1 godinu

Pre svega čestitke Zvezdi za pobedu,vrlo dobru igru,trčanje,trud i borbenost..Ali ne sviđa mi se što Milojević pravi opet neke glupe izmene koje smo gledali 3 godine pre njega,od Stankovića..Do 60. minuta sve odlično,vodimo 4:0,dobra igra,kontrolišemo utakmicu..A onda ničim izazvano dve katastrofalne izmene,Pankov koji nije igrao 2 meseca umesto Mitrovića koji je bio vrlo dobar i Srnić koji očigledno nema kvalitet za ovaj nivo,umesto Sanoga i igra nam se raspadne,na 4:0 za nas mi počnemo da se branimo umesto da ih dotučemo..Pankov kiksa 2-3 puta,Srnić naravno ne može da donese kvalitet i miran pas u sredini,greši u predaji..Pa,zar je teško menjati štopera za štopera,veznog za veznog..?? I čemu takve izmene u 60. minutu,u trenutku kad igramo odlično,imamo inicijativu i kontrolišemo utakmicu..??Ovakve utakmice nisu za razigravanje igrača,to možeš protiv Lučana,Ivanjice i sličnih ekipa..Prvih jedanaest odigrali odlično,Eraković kao Vidić svojevremeno,Kanga odličan,a Gobelja mislim da ni sam nije znao da može da odigra ovako..😄😄😄Dobra igra,lepa pobeda,samo da momci nastave tako..

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Jel znaš broj utakmica u sledećih tri nedelje ??? Aj malo realnosti. Na 4:0 može i da razigrava. Koliko dobro meša karte toliko će i tim da mu bude svež. Stvarno svašta.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Ajmo sada svi pljuvaci ovih dana na Coknu,da se lepo izbrisete i na kraju izvinite za sve. Siroma se snalazi sa onim sto je nasledio od laznjaka i unistenog tima,sto sa kondicijom sto sa samopouzdanjem. Svaka mu cast i neka samo nastavi dalje tako a onom neka posalju slike sa vecerasnje tekme i pozele da se nikada vise ne vrati da se uci kod nas. Zidar!
s

srbebenda 777

pre preko 1 godinu

kao krvavi grobar,zvezda zastrašujuće moćna,kanga kida,ali utisak dana kada Dudić kao stručni konsultant na tv arena na kraju kaže da kao zvezdaš navija za keln a komentator se kida od smeha,alo za NEMCE navija,znaš kad bih neko to smeo da izjavi u nekoj zapadnoj državi,koji smo mi gejaci kao narod Sveti Petar nama ne može pomoći,zato svaki popis 20% manje,zastrašujuća izjava Dudiča
v

verteks

pre preko 1 godinu

Nisam gledao Dudica,ali ako.je tako bilo, sramota me kao Zvezdasa... Samo hrabro protiv Kelna i da prodjete kao mi pre 5 godina!
1

1/1

pre preko 1 godinu

Ni ja ga nisam gledao, ali zasto je tebe sramota? Ako je to rekao, njemu na obraz
м

мнг

pre preko 1 godinu

једна победа над мађарима и освајамоо, играчи су сви топ, један пораз и реални смо..јаааааако занимљиви смо, у сваком случају 😊
G

Gostina

pre preko 1 godinu

Gobelja pkvario Fradi!
T

Tirole

pre preko 1 godinu

Cokna svaka cast! Da je pameti da se vec sad razmislja o zimskom a lagano i letnjem prelaznom roku, da udje nova energija, mlada i poletna a drugarima zahvalnice, satovi, clanske za zapad. Metla neka radi odozgo na dole. Prevzaidjenima mnogo hvala ali vreme je za nove ljude.
D

Delija33

pre preko 1 godinu

Ali pankov da ne uklizne kod gola to nikako ne razumem bolje korner nego moguci gol
Z

Zoran 91

pre preko 1 godinu

Bas tako 99,9% igrača bi to uradilo.
E

Emperador

pre preko 1 godinu

Protiv makabija je falilo samo malo koncentracije,isto tako i protiv monaka i trabzona. Nismo mi toliko losi kao sto mnogi misle. Napred zvezdo
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Sve te utakmice smo kiksnuli zaslugama trenera !
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Eto ko je MILOŠ VELIKI. Jedina razlika. I to nebo i zemlja.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Bilo je potrebno da Kanga ostane na terenu. Mozda bi tada i imali neku sansu. Sa izlaskom Kange bili smo spremni za kapitulaciju. Manje vise svi smo na Marakani jedinu nadu vidjeli u penal ruletu.
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Ponosan na moj tim kao i u zadnjih 40 godina koliko pratim Zvezdu,nikad nisam bio na severu,samo zapad ili istok ali uvek ponosan na naš tim. Pljuvači kojih se nakotilo zadnjih mesec dana su ljudi bez života,kritika je u redu ali pljuvanje ..sramota. Sa Zvezdom se živi ,ona nam je kao član porodice,bude teško tužno ali kad ovako pobedimo to vredi više od svega. Šta god bude u Madjarskoj biću uvek uz Zvezdu!!
p

pesic na Klupu

pre preko 1 godinu

PESIC OD 35.GOD OPET TOTALNO JALOV I BESKORISTAN NA TERENU,MORA NA KLUPU,DOSTA JE BILO! KULIBALI I BEN MORAJU DA IGRAJU U SPICU!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Pesic je u maju napunio 30 godina, ne gubi se.
t

takoo jeee

pre preko 1 godinu

Dosta vise od 35 godina...Decko 1993 godiste i non stop to pisete.. Ko vas uci ili od koga prepisujete ili niste navijaci zvezde
K

Kornjače Sever

pre preko 1 godinu

Figurativno ima 35 godina jer mu je i takav ucinak. Spor i procitan. Na zimu bolje nek gleda neki istok, tamo mozda i da neki gol. Za ovde je na klupu ili tribine.
S

Sever.

pre preko 1 godinu

@bg@tako je... Koga briga koliko godina ima kad je apsolutno BESKORISTAN na terenu kao sto je covek lepo napisao gore! Pesic je ubedljivo Najgori spic koji je igrao u Zvezdi u zadnjih 20.god i to vise vide svi koji se iole razumeju u fudbal!
K

Keket

pre preko 1 godinu

Pesic je trcao i pritiskao golmana i zadnju liniju celu utakmicu, kao navijen, zato ne s...
@

@takojeeee

pre preko 1 godinu

Decko a rodjen 1993? Decko od 30 godina???
D

Dario1104

pre preko 1 godinu

@sever Jedni pišu ko pljuje pešića ne razume se u fudbal, drugi pišu kome je dobar pešić ne razume se u fudbal … i sad na kraju ispada da se pola razume a pola ne razume.. a koja polovina se razume a koja se ne razume nikad nećemo saznati, jer svaka polovina misli za sebe da se razume a ova druga ne razume :-) ja za sebe samo mogu da kažem da se možda razumem a možda i ne … ali nikako ne pokušavam da se razumem jel nikoga nije briga da se razumem ili ne razumem! Ko je razumeo… razumeće :-)
D

Delija33

pre preko 1 godinu

BRAVO ZVEZDO !!! Za odbranu nemam reci, kanga mislim da su danas i oni koji se ne razume u fudbal videli da je mnogo bitan igrac na sredini terena, mitrovic do gola los posle se popravio, pesic se bori vrsi dobar presing i bas je timski igrac samo mi deluje kod zavrsnice kao amater za sve ostale isto mogu da kazem TOP !!! Sporija igra mnogo vise odgovara kataiu (mislim bez bukarija) drago mi zbog motike zasluzio je vise da igra Ostaje samo zal sto barem nismo uzeli bod monaku kao bolja ekipa, iskreno protiv trabzona katastrofa naravno obe bez najboljeg igraca ivanica ali sta je tu je Joooj ljudi kakav tim mi mozemo da pripremo da sledecu sezonu ako odu ivanic i katai.. Levo motika desno mitrovic ili iza napadaca vezni red kangwa(ili brzo Box to Box) kanga, dobar zadnji vezni ima da igramo kao ajax pre par godina brz i dobar fudbal !!!

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Bravo momci!!! Idemo samo 💪
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Bas mi je drago,mozda mi je jos draze sto smo ih razbili zbog onih delija ili onih koji su se tako predstavljaju koji su pisali ovde i zeleli da zvezda izgubi. Mozda mi je i najdraze zbog vas delija koji niste dosli na stadion jer verujete u novinarske natpise o krizi. Bas sam uzivao na marakani
И

Иван

pre preko 1 godinu

Људи, шта је ово вечерас било са Гобељићем? Ја и даље не верујем, човек је одиграо као да уме... Свака част
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Sada se videlo da je pismen trener, samo su igrači trebali da igraju svoje pozicije. Mitrović je veoma koristan igrač, jer pored brzine sa loptom, brzo se kreće i bez nje, fobar pregled, solidan šut i sasvim solidan pas saigraču. Uz to on puno pomaže u defanzivi i zna da otvori prostor beku. Zato je i Gobeljić izgledao tako dobro večeras. Eraković je naš najbolji štoper, ima brzinu, može da izađe visoko, da preseče igru, dobru anticipaciju ima, kao i da sustihne protivničke napadače. Večeras smo igrali bez dva najbolja pojačanja Bukarija i Kangwe. Ovim rezultatom večeras možda Milojević podigne autoritet kod igrača. Kanga večeras bez suvišnog poteza i bez rizičnih driblinga.
I

IVAN BOR

pre preko 1 godinu

Putine mobilisi Kangu
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Ja mjesecima pisem pisem da je Gobeljic najjaca opcija na beku , a narod samo minuse stavlja hahah ...Takodje pisao da od kada je Milun dosao da su kola nizbrdo krenula , i Bog nas pogleda sto Milun preskoci ovaj mec ...Nadam se samo da je ovaj trener napokon naucio nesto , i da mu se ove greske nece ponavljati sa glupim izmjenama !
z

zvezdas vr

pre preko 1 godinu

plasio sam se pre pocetka gledanja utakmice,posle silnih muka ovo je bilo melem za oci
A

Agregat

pre preko 1 godinu

Cokna 10 zasluzio. Za to sto je vaskrsao Gobeljino samopouzdanje, prosirio rotaciju i koliko-toliko podmladio ekipu u poslednje vreme. Pritom Katai i Ivanic ne soliraju kao ranije.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Без шпица постићи 4 гола против било које екипе у ЛЕ је фантастично... Браво Милоје, ако престану да те буше несуђени робијаши и несвршени основци из управе, направићеш најјачу Звезду од Барија... Гобеља свака част за вечерас, реално си немач појма ал вечерас је било твоје вече, Свака част наравно и ШТОПЕРУ Ераковићу, и наравно доктору фудбала и тренутно најбољем играчу Балкана Гелору Канги
p

pobjeda

pre preko 1 godinu

Ja sam iz Banjaluke i da sam bliže išao bih na stadion. A večeras poluprazan stadion, što znači da su navijači razmaženi, samo kad se pobjeđuje ide se na utakmicu jel? E pa više treba podržati ekipu i trenera kad ne ide dobro, a večeras je bila baš potrebna podrška navijača. Lako je kuckati i pljuvati.. treba podrška i kad ide i kad ne ide. Napred Zvezdo!!!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

CESTITAM TERZI,MILOJU I SVIM IGRACIMA NA VELICANSTVENOJ POBEDI,PUNA PODRSKA ZA UPRAVU!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@U INAT DUŠMANIMA. Čestitam Milošu, čestitam igračima, čestitam svima osim Terziću. Nema svrhe da mi kradeš Nik, znaju sve za tebe, smaraš.
G

Goost

pre preko 1 godinu

Cuti nemoj da nam dodje neki ko Lukic pa da opet niknu pecurke na stadionu.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Da se više nikada ne vratimo na formaciju sa 3 štopera. MG77 kao da je Majkon lično obukao crveno-beli dres večeras!
b

barranjacccccccc

pre preko 1 godinu

ovim Madjarima kao da je Mitar Mrkela radio scouting igrača CZ 😂 Gobeljić odigrao uttakmicu karijere, Kanga brat igrao kao iz najboljih dana. Tek sada se vidi koliko su Terza & Co ukenjali stvari što nisu krštenog desnog beka doveli kada je Gajić podigao sidro.... Igrali bi LS I Deki bi I dalje bio trener da Čupa nije morao da glumi desnog beka.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Bez Stankovićevog odlaska ovaj nivo nikad nebi videli. MILOŠ VELIKI i tačka.
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Izgleda izadjosmo iz tunela.....
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Čim pobedimo nema Darjanovih tekstova. Zanimljivo.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Utisak je da Makabi ništa nije bolji od Ferencvaroša, i utisak je da smo doveli pojačanja koja bi odmah donela kvalitet, da bi sada uveliko igrali LŠ. Dobra pobeda, stekao sam utisak da se nismo malo povukli da bi dali još koji gol.
t

takoo jeee

pre preko 1 godinu

Jedina greska i zamerka sto je Miloje onolike izmene odradio, tacnije pet od 70 i nekog minuta..Trebao je nesto malo i da ih unakazi, jos dva da smo im dali , ne bi se oporavili ne do revansa , vec u ovom celom ciklusu..Izgubis sa 5 ili 6 nula ti je vvt kraj, ali odlicno jevi ovako ..Sad Zvezdo do kraja na pobede...Mozda je mogao Kulibali malo Silju Pesica da zameni koji je veceras bio odlican...Bravo Zvezdo, gazi samo...
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Pankov greška, ali Motika i Mustafa moraju da se naviknu na ovaj nivo. Nije 4:1 loše protiv ekipe koja je tukla i Trabzon i Monako.
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Erakovic i Dragovic moraju da igraju stopere i tacka. I dobra stvar je sto smo odmorili Kulibalija za prvenstvo.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Odmorili Kulibalija? Pa on nije odigrao 2 utakmice u zadnje dve sezone....
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Jesi li gledao deki? Jel vidis da moze?
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Оно против Макабија и ово, небо и земља... Плус што су овом одма по одласку Станковића продали Павкова и Охија који су отприлике шест пута бољи од Пешића и црног дрвета

kln

pre preko 1 godinu

Odakle nam ovoliko snage sad ljudi.. svi prilaze po loptu trce cak i posle 60og
G

Gost Pera Niš

pre preko 1 godinu

Nikada u istoriji se nije desilo da prvi na tabeli ima negativnu gol razliku a poslednji na zalost mi ima pozitivnu Napred Zvezdo Zivela Srbija
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Ne brini, zameniće oni mesta na kraju.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Pobedili smo olimpijakos,pobedili smo ludogorec,pobedili smo kluz,pobedili smo ferenc,jos samo da pobedimo trabzon i onda cete valjda poceti pisati da je zvezda najbolja u regionu
e

esex

pre preko 1 godinu

Zvezda i dinamo zg su tu negde a ostali daleko ispod.
N

Nikola R

pre preko 1 godinu

Vecerasnja utakmica je bila kao nacrtana za podizanje samopouzdanja... Napred Zvezdo!!!
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Sad se vidi kolika je greška povratak Milunovića i Pešića...
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Pesic jedan od boljih veceras. Svaku loptu je primio i zadrzao i odigrao dalje. Konstantno je privlacio dva igraca...
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

nije on ru da odvkaci nekog, da se gradi i sta ja znam.. nego da daje golove a to ne znaa
S

Strucnjak nisam

pre preko 1 godinu

Bravo, bravo! Konacno neko lepo da kaze. Napadacu je primarni zadatak da postize gol(ove),.ovo sto on radi nije njegov posao.
@

@bryx

pre preko 1 godinu

Пешић вечерас није у 10 најбољих... На страну то што је препотентан, бахат, саможив, алав безобразан и као такав се савршено уклапа у други универзум с друге стране брда
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Najaci su ovi sto kazu spic je tu da daje golove. A isti ti su velicali Falcinelija koji se nije nadavao golova ali je igrao isto ovako kao Pesic
B

Boban1

pre preko 1 godinu

Prezadovoljan sam,a posebno jer mislim da se i Katai vratio. Ovaj go mu je toliko trebao. Biće to sve super,još kad Cokna odradi pripreme ima da deljemo sve i svakoga.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Vratiti Milunovica i razbiti tandem prebacivanjem Erakovica na beka bi bio zlocin za tribunal, svi smo videli na sta je to ispalo, Milunovic moze samo rezerva da bude, tek se sad vidi koja je glupost bila igranje Erakovica na beku protiv Haife a ne Gobeljica kakav go da je, ipak je bek, pojeo bih se od muke zbog te greske letos i to 2 puta ponovljene
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije da ste ovako igrali protiv Monaka i Trabzona sad bi imali devet bodova ali to je sta bi bilo kad bi bilo.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Protiv Monaka bilo je veoma korektno odigrano kao i veceras. Da smo ih otkljucali bilo bi kao i veceras. Protiv Turaka za uaborav.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Против Монака смо играли одлично, нарочито друго полувреме... Да смо тако играли против Хаифе било би 5:1 илига шампиона
P

Penzioner

pre preko 1 godinu

U najavi utakmice "Joshua Johnson kaze: Zapamtite Adama Traorea i cujemo se posle utakmice"!! Kad se vratis sa severa i proslavis pobedu javi se, genijeee!
n

nekilik120

pre preko 1 godinu

Kvota 1.01 da se dr. Terzinjo sutra pojavljuje na prvoj na jutarnjem programu. Bravo Zvezdo tako da unistimo turke na mari!!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Interesantna pojava večeras u Srbiji, broj beskućnika se drastično povećao, jer je mnogo velikih fudbalskih stručnjaka uložilo kuću i imanje na ne samo pobedu, već i ubedljivu pobedu Ferencvaroša nad Zvezdom. Žalim slučaj, nadam se da ipak imate nešto u slamarici. Kad smo već kod stučnjaka, šta oni kažu? Kažu: Ma teraj tog Gobeljića, teraj tog Pešića, Mitrović samo zna da trči, Kanga je kao krava koja ritne pomuženo mleko, Katai ništa ne zna, Rodić može samo 60 minuta da trči. Milojević veze nema, je l tako beše rođaci? Je l vas sad bar malo sram? Bravo bre Zvezdo, bravo momci, tako se igra, tako se bori! Fantastično odigrana utakmica! Šteta što nismo imali sreće u prve dve utakmice, ali i dalje smo u igri! Bravo još jednom!
Х

Храдец

pre preko 1 godinu

Катаи је и даље сељачки играч.Не може једна утакмица,и гол да замажу очи на целу сезону,коју је генерално прошетао...а не истрчао
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Čestitke na pobedi i igri. Lepi golovi Zvezde, pa čak i onaj iz penala, lepo izveden. Ostaje žal za prosutim bodovima u prva dva kola, bilo bi mnogo lakše. Gobeljić neprepoznatljivo dobar, problem je što odigra ovako dobro jednom u deset utakmica. Nema kontinuitet. Ni kvalitet, to i dalje smatram. Međutim, žute kartone i dalje dobijamo bespotrebno lako (npr. Sanogo i Rodić). Eraković odigrao k'o mator, jedina greška mu je bila pri pokrivanju kod jedinog gola Mađara. Motika spor i malo konkretan, očekivao sam više da pokaže. Izgubio je samopouzdanje, jer ne igra. Izmenama smo vratili spustili tempo igre i bili manje opasni, i to mi se ne dopada. Pankov loš, nema kvalitet za crveno-bele. Ako budemo imali isti pristup igri, sledećeg četvrtka možemo očekivati povoljan rezultat na gostovanju Ferencvarošu.
C

Czz

pre preko 1 godinu

Svaka cast za rezultat. Vidi se da ima dosta prostora za napredak ali to bi bila neka Zvezda za ligu sampiona. Fali duza klupa. Ostaje zal sto Kulibali noje dobio sansu na 4:0 da se jos malo navikne na ekipu. Prvi put bravo Miloje ali bilo je dosta individualnih golova tako da vise bravo igraci. Nadam se da je ovo utakmica koja pravi prekretnicu u sezoni i da nece biti opet staro vec na sledecoj. Napred Zvezdo. E da, zamalo da zaboravim- uprava napolje !
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Bravo komsije vrhunski odigrano.
G

Goxxx902

pre preko 1 godinu

Hakimijev duh usao u Gobelju vcrs...
g

gobelja 1991

pre preko 1 godinu

Falio sam ja.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

E sada ovo ponoviti za sedam dana u Madjarskoj i pokazati da je trenutna kriza iza nas. Veceras igra za povratak samopouzdanja i demonstraciju svih kvaliteta koje Zvezda sigurno posjeduje i ima. Moram najvece pohvale za igru uputiti Erakovicu i njegovu igru veceras...koja je bila autoritativna i bez greske... sve duele je dobio bez faula. Ponavljam...veceras smo se bas raspucali, i nadam se da ce taj arsenal oruzja ostaviti za revans koji je vec za sedam dana. Bravo za Milojevica i postavku igre...vidjelo se i na njemu da je bio veliki pritisak i da je mnogo falilo da dobijemo napokon jednu Evropsku utakmicu...da se skine pritisak i vrati prijeko potrebno samopouzdanje!!! Cestitke za igru i pristup i naravno sve prikazano veceras kada je igra Zvezde u pitanju.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Dobra utakmica, da budemo iskreni ne perfektna, ali u funkciji rezultata. Jedino zamerim treneru sto je prerano zatvorio utakmicu, da smo izvrsili prve izmene desetak minuta kasnije mozda bi im dali jos koji gol, a oni ne bi imali sansu da nam daju ni jedan. Sve u svemu tri boda, i dobra gol razlika. Idemo u nove pobede.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Gobeljic ako odigra još koju utakmicu kao večeras iskupice se za sve loše do sada. Stvarno prijatno iznenađenje. Motika mora dobijat više šansi da igra. Nadam se da će konačno da krene svima. Možda je poluprazan stadion odigrao pozitivnu ulogu dao momcima inat da se pokažu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Gospodo, BILA JE TO : JEDNA, JEDINA I NEPONOVLJIVA CRVENA ZVEZDA IZ BEOGRADA. 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💪💪💪💪💪💪💪💪💪🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻
ш

шуми

pre preko 1 godinu

чим уђоше срнић и панков катастрофа ,само да оду и поведу гобељу, пешића, и оног његовог заменика па да играмо озбиљан фудбал
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Aj ne lupaj. Gobelja jedan od boljih, dva gola njegova, penal i go Kataija. Pesic veoma dobar.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Не знам чему минуси, реално ова петорица нису ни за Звезду од пре 10 година а камоли ову данашњу
T

Top Boy

pre preko 1 godinu

Traziti nedostatke u igri posle 4:1 mozda nije realno, medjutim, Ferencvaros je imao cesto 3 na 3, 4 na 4, dakle, dosta prostora. Sa druge strane, dali smo golove sa distance i penala, suštinski, osim Mitrovićevog gola, nismo kreirali mnogo.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Odlicno!Sta je Gani sada je sve sjajno i bajno? Uvek trebate da budete uz tim.i kada gubite i kada dobijate i kada ima igre i kada nema igre!
N

NIDZO 10

pre preko 1 godinu

Trener je najveca budala ako Erakovica stavi na beka, mali je najbolje igra stopera. Bravo Zvezdoooo!
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Прве мини припреме новог тренера и ето резултата. Пустите човека да ради.
K

Ksksjs

pre preko 1 godinu

Kako i dalje ne kapirate da je fora u Milunovica koji je spor i sa njim uvek u niskom bloku moramo da igramo i slab je u igri jedan na jedan na brisanom prostoru i samim tim nam Je gora odbrana i napad 5 put,onda Erakovic igra beka i to je odmah igrace manje ui napadu a samim tim i u odbrani, sto se tice Gobeljica on uvek igra ovako srcano i talija je ovog tima moze da trci dve tekme bez problema zato se nadam da vec sledecu tekmu u Madjarskotreber nece da eksperimentise sa 3 stopera i unazad nas ponovo zato sto nemamo igrace za taj sistem
G

Gostbanjalucki

pre preko 1 godinu

ZVEZDA SAMO , bravo svi veceras a posebno Pesicu BRAVO TO JE TO SRCE NA TERENU

Bojank91

pre preko 1 godinu

Šta bi bilo da nisu odmarali glavne igrače? U lošoj su poziciji jer sad moraju da pobede za vikend pa opet utakmica sa nama dok mi i ne moramo da zapinjemo. Ako Eraković i Kanga, uz Gobeljdinja budu na ovom nivou - nema brige!

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Два тима сличне снаге, Звезди се пре указала шанса и отворила се утакмица. Славити ваља, показао се квалитет. Али еуфорија, посебно због "високог" резултата, ће довести Звезду у опасност да жестоко пукне за седам дана. Звездин тренер је показао озбиљан квалитет, треба га пажљиво слушати. И оставите се глупе и штетне еуфорије!!
A

Ab

pre preko 1 godinu

Da ti odgovorim na mejl brate?? 😂

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

За Аб: пробао сам да направим налог, не може осим имејл адреса, тако да пиши слободно, ако је занимљиво можда и одговорим🤣
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezdo,samo gazi!
L

Luka muka

pre preko 1 godinu

Gobelja za ove večeras Hakimi licno :D Nije mi jasno kako su ovi dobili Trabzbona i Monaka zaista.. Ps znate onaj vic zasto se Madjari ne smeju pa zato sto su primili četri komada na Mari ljubi brat u grb na dresu !
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

Velika pobeda, VELIKE CRVENE ZVEZDE. Ova pobeda je osvojena na VELIKO IME ZVEZDE, PONOVO SMO PO KO ZNA KOJI PUT POBEDILI BAR TRI PUTA SKUPLJI TIM OD NAS,,,, TO MOŽE SAMO ZVEZDA,,, TO JE TA CRVENA ZVEZDA IZ BEOGRADA,,, ISKRENO, NISAM SE NADAO OVOJ POBEDI, BIO SAM PREZADOVOLJAN I NEREŠENIM REZULTATOM, SAMO DA NE IZGUBIMO NA MARAKANI,,, ALIIIIIII,,,,,, TO JE BILA, JEDNA, JEDINA I NEPONOVLJIVA ZVEZDA. HVALA NAJVOLJENIJI KLUBE, HVALA TI ŠTO SI MI PO KO ZNA KOJI PUT ULEPŠAO I VEČE I CELU NEDELJU. A SAD, IDEMO NA POBEDU U BUDIMPEŠTI. I pravde radi mora se reći : GOBELJIĆ JE VEČERAS IGRAO UTAKMICU ŽIVOTA, HVALA TI MARKO ZA OVO VEČE. ERAKOVIĆ JE VEĆ EVROPSKA KLASA, NADAM SE DA SE KATAI VEČERAS VRATIO, KANGA AAAAA, VELEMAJSTOR. ČESTITKE SVIM IGRAČIMA, VEČERAS NIJE BILO SLABOG MESTA. NADAM SE DA JE MILOJEVIĆ VEČERAS POSTAO TRENER, TRENER CRVENE ZVEZDE IZ BEOGRADA. 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴🔥🔥🔥🔥🔥🔥💪💪💪💪💪💪💪💪🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆👌👌👌🍺🍺🍺🍺🍺🍻🍻🍻🍻🍻🍻
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

Pssssssttt.... Molim vas, budite tiši malo... Probudićete Zvezdaše/foteljaše... Zaspali su - jako besni! *** SVE ZA TEBE - UVEK UZ TEBE ***
t

tssss

pre preko 1 godinu

Bravo momci svaka vam cast, pokidali ste vcrs! Mozemo sad i da ispadnemo bar smo pogazili ove vcrs..
j

jaaaaaaa

pre preko 1 godinu

Gobeljic posle 100 godina odigrao dobrih poslednjih sat vremena igre, inace izgleda ubedljivo ali bas nesto nije bilo neke igre, Erakovic je odigrao odlicano mada ne svidja mi se ono posle 4:0 ionakva igra a ni igra Pankova i dalje nam fali fizicke spreme
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Ne postoji ni 1 element u fudbalu koji Pešić nije zajebo čovek PANJ Hvala Bogu pa imamo napadače a ne ovakvog "centarfora", sramota bre
2

2000

pre preko 1 godinu

Pešić tri utakmice ove godine u Ligi Evrope ukupno nula golova,100% da neće dati ni u preostale tri.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Bas mi se razumijes u fudbal. Silja je odigrao odličnu utakmicu razvlači odbranu i rvao se čitavu utakmicu. Ovakvu igru špica nismo.imali od falcinelija. Nama odgovara ovakav napadač koji otvara prostor krilima i važnim igračima a još da je kvalitetniji i daje puno golova ne bi bio dostupan Zvezdi
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Ерак на добром путу да постане неко попут великог Немање Видића, ово вечерас није било хумано како је момак одиграо, свака одлука савршена. Свака му част, у шта само Пикси гледа кад га не користи.
L

Lansarote Ninjo

pre preko 1 godinu

A jutros komentari tipa nema sta da trazimo, svadja, ne podnose se igraci... Bla bla... I sta cemo sad? Ja znam da su moja deca i ja sretni i zadovoljni... NAPRED ZVEZDA
D

D.M.

pre preko 1 godinu

Čiji je duh ušao u Gobelju?
e

ekipaaa

pre preko 1 godinu

pesic je toliko sebi na igrac ,samo jednom je dodao i dao je mali Mitrovic gol ,mogli smo jos minimalno 3 dati ,j*bo te gol pesicu gledaj ekipu
D

Dusmanin

pre preko 1 godinu

I da, Erakovic mora u Katar!!!
B

Bobinho

pre preko 1 godinu

Realno Erakovic je starter... mislim ako igramo sa 3 pozadi, on, Pavlovic i Milenkovic, stamena odbrana...
D

Dusmanina

pre preko 1 godinu

Drago mi je da je tribina rekla svoje misljenje i zapusila usta internet navijacima. PODRSKA ZA SVAKOG ZVEZDINOG IGRACA, puno ljubavi za Srnica, Gobeljica, Pesica i sve ostale!!!
Р

Рале

pre preko 1 godinu

Изоставите прозивке и негативне коментаре, уживајте у победи. Браво Звездо!
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Sta kazu pljuvaci, kakvi su bili gobelja i katai. Strucnjaci sta kazete da cujemo ipak vi sve znate naj.
a

asd

pre preko 1 godinu

ma super... odigrao cova jednu dobru utakmicu, a ne znam koliko godina je u zvezdi.. stvarno svaka cast
D

Djjj

pre preko 1 godinu

Erakovic MORA da igra na SVOJOJ poziciji jer je STOPERCINA!!!!
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Sad se vidi koliko je deda Milun stetan po ekipu.
x

xxx q11

pre preko 1 godinu

Kakva utakmica Strahinje Erakovica!!!!
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Gobelja,Erak i Sanogo zaključali gol,plus Gobelja 2 asistencije večeras.Niko nije očekivao od njih da iznesu meč uz veceras Kangu i očigledno Kataia koji može samo na ispod 20 C da igra..po vrućini..nista
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Kanga BRUTALAN IGRAČ! Eraković kao sat! Dragović, Mitrović pa čak i Gobeljić večeras odlični! Ali ko je vama birao napadače ?!? Pešić loš, Ibrahim loš i Kulibali očajan!!! To sve kažem kao neutralan navijač. Ali koliko ova Zvezda zavisi od Kange, to zna svako ko se bar malo razume u fudbal!
Z

ZOXX

pre preko 1 godinu

Da li izlazimo iz zone sumraka, samoooo napreeeeed ZVEEEZDOOOOO
O

Orao

pre preko 1 godinu

Samo da se nekako resimo Pesica! Ostali fenomenalni!!!
Z

Zvezdas!!!

pre preko 1 godinu

Sram te bilo, borio se kao lav celu utakmicu...
K

Koan

pre preko 1 godinu

Pešić večeras odigrao odlično .
D

Djovani

pre preko 1 godinu

SramTE BILO! Pesic JE POLOMIO STOPERE FERENCVAROSA, BRAVO PESO!
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Jesu ovo partizanovi navijači sto dižu Pesica?
G

Gost cccc

pre preko 1 godinu

Najzad ono pravo,kao terijeri na terenu i rezultat nije smeo da izostane .....
N

NexM90

pre preko 1 godinu

Svaka cast momci! Ovo je bilo vrhunski za gledanje, iznenadili ste me najpozitivnije odlicnom igrom u oba pravca.
s

selo gori a trener se ceslja

pre preko 1 godinu

trener madjara original Mitar iz Dubica
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Mene ovo nije iznenadilo 1% zato sto je ovo Zvezdina realnost. Mi igracki nikad nismo imali kvalitetniju ekipu. Falili su nam jos Bukari i Kangva, da li kao starteri ili kao izmene svejedno. Erakovic napokon igra svoju poziciju i dobijemo ocekivan rezultat. Jedini los veceras je bio, ali kao i uvek, Pesic. Nemoj neko da racuna ono kao asistenciju, bacio je loptu nigde, sve je sam uradio Mitrovic. Nadam se da su prebrodili probleme koje su imali unutar ekipe i da ce se ovakva igra nastaviti jer je ovakva igra i rezultat realnost ovog tima.
S

Srbin ko

pre preko 1 godinu

Pozdrav za bratski narod iz Gabona!!! Ludilo od meča, klasa je pokazana konačno!!!
J

Jaro

pre preko 1 godinu

Ovi Madjari veze nemaju, kako ih nije sramota ovakvog anti fudbala,zvezda kao da je igrala sa lucanina,a i cim ih vodi ovaj podrigli Rus, to je propast u startu..
d

dzaba pare

pre preko 1 godinu

Radnik Surdulica ozbiljniji tim
b

bracafaca

pre preko 1 godinu

Ekipa koja sa igracem manje dobije turskog sampiona, koja u gostima dobije ekipu u top pet francuskog prvensta tebi je smesna sta li je onda slovacko ili kako god da se zovu?
R

Realno123 4

pre preko 1 godinu

Fenomenomenalno igraš mi tu Svaka čast Kangi Cupi Silji pa i Gobelji jer su odigrali odlično a i ostalim momcima. Gobelja me iznenadio kao i sve nas
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Svaka čast momci niko me nije ovako demantovao kao vi danas. Priznajem bio sam žešći pesimista. Isto moram priznati da navijanje skoro nije bilo ovako dobro i maštovito, delije, cigani ,svaka čast.
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Mnogo brine sto imamo toliko povreda igraca u najvaznijem delu sezone kada stizu najtezi protivnici u prvenstvu...
B

Brko332

pre preko 1 godinu

Nisam verovao da cu ovo ikad reci, Gobeljic kandidat, ako ne i igrac utakmice. Usao Cafu u Gobeljarda. Odlicna partija svih, svaka cast momci!
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Pade Fradi 🔴⚪🔴⚪

Petran

pre preko 1 godinu

kakvo iživljavanje sa naslovom teksta, vidi se da ste navijači zvezde.... pozdrav iz humske 1
S

Samo cu reci jedno

pre preko 1 godinu

Zvezda ima desnog beka i on se zove Marko Gobeljic!
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Ma daj prvo obrišite Gobelju od visemesecne pljuvacine....
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Вечерс је био прави
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Nema. Gobeljić nije igrač za Zvezdu. To je nebrojano puta dokazao.
b

brt

pre preko 1 godinu

bravoo